Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man United heeft beste papieren voor duurste Premier League-transfer ooit’

Laatste update:

Manchester United heeft momenteel met de 105 miljoen euro die werd betaald voor Paul Pogba al het transferrecord voor de Premier League in handen en de kans lijkt zeer aanwezig dat the Red Devils daar aankomende zomer zelf overheen zullen gaan. The Telegraph weet maandag namelijk te melden dat Manchester United duidelijk de beste papieren in handen heeft voor de komst van Jadon Sancho.

Het talent van Borussia Dortmund wordt in verband gebracht met zo’n beetje de gehele Engelse top, terwijl ook Paris Saint-Germain geïnteresseerd zou zijn. Manchester United heeft volgens bovengenoemde Engelse krant echter een flinke voorsprong op de concurrentie, aangezien Chelsea met Hakim Ziyech al een nieuwe aanvaller heeft gehaald, terwijl Liverpool het aanvalstrio Sadio Mané, Roberto Firmino en Mohamed Salah niet uit elkaar wil halen.

Sancho schiet Dortmund naar overwinning op Freiburg

Een mogelijk obstakel voor Manchester United vormt wel dat Sancho’s oude club Manchester City de optie heeft om ieder bod op de dribbelaar te evenaren. De concurrentie bij the Citizens is echter fors, waardoor Sancho waarschijnlijk de voorkeur aan een verhuizing naar Old Trafford geeft. Manchester City heeft bovendien naar verluidt andere prioriteiten in de zomers transferperiode en het is nog duidelijk of de Europese uitsluiting van de club voor de komende twee seizoenen blijft staan.

Borussia Dortmund vraagt volgens de berichtgeving meer dan 115 miljoen euro voor Sancho, die aankomende zomer nog twee jaar vastligt in Duitsland. De persoonlijke eisen van het kamp van de Engels international vormen naar verluidt geen probleem voor Manchester United, dat bereid is om Sancho een weeksalaris van meer dan 230 duizend te bieden.

Die Borussen lijken zich overigens niet zomaar neer te leggen bij een vertrek van Sancho: “Ik denk dat hij inziet dat de club een mooie toekomst heeft. Naar mijn idee wil hij niet vertrekken”, wordt algemeen directeur Hans-Joachim Watzke maandag geciteerd door de BBC. “We hebben een vertrouwelijke relatie met hem en met zijn zaakwaarnemers. Het is ook geen kwestie van geld. Het zou voor ons het beste zijn als hij bij Borussia Dortmund blijft. We hebben geld genoeg, we willen juist prijzen winnen. Ik denk dat dit team veel meer potentie met Jadon heeft, dan zonder Jadon.”

Denk jij dat Jadon Sancho volgend seizoen voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou wel heerlijk zijn en ik denk idd dat united de meeste kans heeft op de handtekening van sancho.

2 maart 2020 om 13:12

Sancho, Partey en Cavani lijken me perfecte versterkingen voor Man Utd. De achterhoede staat al goed. Man Utd mist alleen een verdedigende middenvelder, rechtsbuiten en een balvaste spits/pinchhitter. Cavani, Sancho en Partey lijken me hiervoor de perfecte opties. Een balvaste spits kan ervoor zorgen dat Sancho en Rashford/Martial veel beter tot hun recht komen. Eventueel zou een linksback er ook nog bij kunnen, maar Shaw doet het opzich niet slecht.

2 maart 2020 om 13:25

Ben het gedeeltelijk met je eens. Zelf zie ik belotti liever komen dan cavani en marc roca en camavinga of sander berge liever dan partey. Echter zou ik ook wel een extra cv willen zien komen in de vorm van upemecano. Lindelof is gwn niet goed genoeg als basis en bailly is te vaak blessa en Tuanzebe is ook nog niet klaar voor een basisplek. Linksback is prima bezet met shaw en williams dus daar hoeft niks te komen

2 maart 2020 om 13:52

Ik vind Cavani maar niets voor United. Is al op leeftijd, heel vaak geblesseerd , Zuid-Amerikanen en United is vaak geen goede huwelijk tot nu geweest. Ik zou liever Werner hebben maar als ik berichten mag geloven dan maakt Liverpool daar meeste kans op.

2 maart 2020 om 14:52

Sander Berge heeft een half jaar geleden getekend bij Sheffield, die blijft daar nog wel even.

2 maart 2020 om 15:22

Idd niet goed genoeg naar.mijn mening. Zelfs een blind heeft meer duelkracht en laat dat nou net belangrijk zijn in de PL.

2 maart 2020 om 15:23

@lucas, als hij het goed doet kan hij ook zo weer weg zijn bij sheffield. Maar goed, er zijn meerdere opties.

2 maart 2020 om 16:37

Ik vind hem ook niet slecht hoor. Ik zou hem immers zeker behouden als backupduo met tuanzebe voor de bekerwedstrijden en kleinere wedstrijden, maar als basisspeler van een team dat alle prijzen wilt winnen vind ik hem op t moment nog niet goed genoeg in alle facetten en zie ik veel liever een upemecano komen die dan het vaste duo met maguire kan vormen.

Zou natuurlijk prachtig zijn mocht hij komen, zou nog een stapje extra richting de goede kant op zijn. Met spelers als Wan-Bissaka, Maguire, Fred, Fernandes, Rashford, Martial, Pogba (mits hij blijft) en deze Sancho moet er toch wel wat mogelijk zijn. Dat is in mijn optiek goed genoeg voor top 4 en met nog wat aankopen erbij, hebben we een selectie die wel mee moet kunnen doen om de titel.

2 maart 2020 om 13:08

Als je Pogba weet te behouden dan heb je toch gewoon een uitstekend elftal , vooral potentieel.enige positie die dan nog versterkt dient te worden is de linksback positie.fred - Bruno - Pogba is perfect gebalanceerd, zowel fysiek als voetballend vermogen. Ben zelf geen fan van Maguire maar is geen pure noodzaak om hem te vervangen.staat gewoon weer een uitstekend team hoor, nu nog een goede trainer.

2 maart 2020 om 13:37

Het spe de resultaten zijn na de komst van bruno al dusdanig veranderd in positieve zin. Jammer dat ze rashford nu moeten missen. Centraal op t middenveld nog 1 iemand er bij naast Fred en dan hebben ze een alleraardigst team

Lijkt me een verstandige en broodnodige aankoop, als je dan ook nog de portemonnee trekt voor een CV als Upamecano en een goeie defensieve middenvelder en een linksback en er staat opeens een heel ander elftal. Ik zal als linksback voor Tagliafico gaan en als defensieve middenvelder spelverdeler zal ik aankloppen voor Tonali en als je meer een sloper wilt zal ik gaan voor Thomas.staat er een heel ander elftal met de juiste balans ook.

2 maart 2020 om 13:21

CV is overbodig. Ze hebben met Bailly en Maguire al een erg goed duo. Op linksback doet Shaw het ook uitstekend. Een verdedigende middenvelder, balvaste spits met fysiek en een rechtsbuiten is het hardst nodig bij Man Utd. Een balvaste spits missen ze, aangezien Martial en Rashford vooral counterspitsen die op hun sterkst zijn met ruimte voorzich, maar geen bal kunnen vasthouden. Greenwood is nog te jong en te inconsistent. Een Dzeko, Giroud of Cavani zou daarom perfect passen bij Man Utd. Dan komen Rashford/Martial, B. Fernandez en Sancho ook veel beter tot hun recht. Met Sancho hebben ze op hun buurt hun broodnodige linksbuiten.

Ik hoop nog steeds dat hij naar Chelsea komt. Pedro en Willian laten gaan deze zomer om budget te creëren en doorgaan met Sancho, Hudson-Odoi en Pulisic op de flanken. De statistieken van Sancho zijn echt ongelooflijk: als buitenspeler 14 goals en 14 assists met nog 8 wedstrijden te gaan. En hij is nog niet eens 20. Ben benieuwd wat zijn volgende stap zal zijn, want Man United of Chelsea zou eigenlijk niet echt een grote stap omhoog zijn ten opzichte van dortmund op dit moment. Mijn hoop rust nu ook vooral op het feit dat hij Chelsea fan is/was.

2 maart 2020 om 13:24

Sancho naar Chelsea zou idd fantastisch zijn voor Chelsea. Ziyech kan dan perfect de balletjes de diepte in sturen naar Sancho, Abraham en Pulisic/CHO. Willian en Pedro zijn dan ook goed opgevangen. Een linksback als Grimaldo, Tagliafico of Telles, CV als Ake of Koulibaly, Sancho en eventueel een 2e spits en Chelsea heeft al hun zwakke plekken goed aangepakt.

Geloof er geen reet van..
Dromen & hopen kan & mag al-tijd!
Maar lekker afwachten tot de zomerse transfer periode & wachten wat er dan werkelijk gaat gebeuren.

Hoe raar het ook klinkt maar ik denk dat hij dit ook écht waard is (voorzover een voetballer dat waard is, maar dat is een andere discussie). Als 19-jarige dit seizoen 22 Bundesliga duels met 14 goals en 15 assists, het zijn onwijze statistieken voor een ventje van zijn leeftijd. Moeilijker zal het voor Dortmund zijn om een opvolger te vinden, Gio Reyna is mijn inziens toch meer een centrale speler.

2 maart 2020 om 13:26

115 miljoen vind ik zelfs nog enorm laag voor iemand als Sancho. Als Maguire 90 miljoen kost, is Sancho minimaal 150 miljoen waard. Zeker met z'n Engelse nationaliteit

Beter gewoon bij Dortmund blijven. Die club mist steeds net dat laatste zetje om een Europese topclub te zijn. Als je Sancho, Haaland etc behoudt dan doe je gewoon mee om alle prijzen.

2 maart 2020 om 13:26

Eerst maar Favre op straat gooien en Hasenhuttl of Pochettino aanstellen. Die halen veel meer uit dit materiaal.

2 maart 2020 om 13:42

Eens vooral Hassenhuttl is een erg onderschatte coach. Favre is de reden waarom Dortmund in 2 jaar tijd 2x de titel misloopt.

2 maart 2020 om 16:23

Als je 10 punten voorstaat vind ik dat geen reden meer. Helemaal als je met maar 78 punten kampioen wordt.

2 maart 2020 om 14:00

Dortmund zal een Europese topclub worden als zij de lonen serieus kunnen optrekken. Tot dan zullen spelers het meer als een perfecte tussenstap zien. Dat is de enige manier om zulke spelers te behouden en nieuwe aan te trekken.

2 maart 2020 om 14:40

Volgens mij betalen ze toch wel echt dikke salarissen hoor. Van Witsel weet ik al dat hij zo'n tien miljoen per jaar verdient. Ook Alcacer verdiende zo'n acht miljoen, en een clubicoon als Reus zal echt wel de hoofdprijs verdienen.

2 maart 2020 om 15:00

Precies, Dortmund betaalt keurige salarissen en die zullen mogelijk hoger worden met de nieuwe sponsordeal met 1&1. In het achterhoofd zal overigens altijd nog wel het faillissement meespelen dus écht gek doen zullen ze ook niet. Reus verdient 12 miljoen geloof ik (10 BVB + 2 Puma), Hummels 10, Götze 8, Witsel idd 10. Ik geloof dat Emre Can op 6,5 zit volgens Kicker.

3 maart 2020 om 08:27

Keurig is één ding maar Dortmund staat op 12 als je naar de wage bill kijkt. Nummer 5 Bayern heeft een wage bill dat 100mil groter is. Toch wel een groot verschil die aangeeft dat Dortmund niet dezelfde mogelijkheden heeft.

Zou heerlijk zijn voor Manu, topduo met Rashford! Stond al langer in de media dat manu DE favo was.

Zou mooi zijn als ze een aankomende wereldster als Sancho kunnen strikken. Hopelijk zijn ze dan wel actief in de CL. Een speler van zijn kaliber hoort thuis op zo'n podium. Aanvallend zit het dan wel goed in elkaar, maar er moet veel meer gebeuren dan alleen een talentvolle aanval neer zetten. Het spel moet veel dominanter voor tegen de "kleine" ploegen. In balbezit ga je spelers nodig hebben die het spel naar zich toe kunnen trekken maar ook in dienst van het team kunnen bijven spelen en geen gekke dingen doen zoals Pogba die daar een handje van heeft.daarom lijkt afscheid nemen van Pogba ook de beste optie en een kwalitatief sterke as achter Bruno Fernandes neerzetten. Met het geld van Pogba kan je herinvesteren en twee middenvelders die in mijn ogen geschikt zijn om die dominate rol op het middenveld te vervullen zijn Sabitzer van RB Leipzig en Milinkovic Savic van Lazio. Voetballend sterk en ook niet vies om meters te maken voor een ander. Beide zullen een prijskaartje hebben maar zeker niet onmogelijk om aan te trekken.man United is gelukkig een welvarend club hopelijk kunnen ze goeie zaken doen op de transfermarkt om hun spel kwaliteit op te krikken.

De Gea
Wan Bissaka
Maguire
Koulibaly
Shaw
Sabitzer
M.Savic
J.Sancho
B.Fernandes
A.Martial
Rasford
2 maart 2020 om 13:47

Het is geen fifa he?milinkovic Savic, Sabitzer, Koulibaly en Sancho? Sancho kost al meer dan 120 miljoen gok ik. Milinkovic ook niet minder dan 100 en Koulibaly ook in de price range van 80 - 100 miljoen.dat zou al meer dan 300 miljoen zijn voor 3 spelers. Sabitzer heb ik geen flauw idee van wat die moest kosten. Overigens denk ik niet dat Sabitzer - Milinkovic zou werken als middenveld met B. Fernandes er voor. Te weinig defensieve zekerheid.

2 maart 2020 om 14:22

Inderdaad. Sabitzer speelt daar nu uit nood. Maar is eigenlijk meer een rechtsbuiten / offensieve middenvelder dan een defensieve middenvelder.

Ligt het aan mij of is dit gewoon een grote stap omlaag voor sancho. Champions league voetbal inruilen bij een team die een weg omhoog ingeslagen is voor een europa league team dat alleen maar omlaag gaat. Ik zie niet in waarom het zo overduidelijk is dat hij weg gaat. Ik zie hem nog wel even blijven bij dortmund.

2 maart 2020 om 14:08

United een team dat alleen maar omlaag gaat? Ze staan inderdaad niet waar ze "horen" te staan maar volgens mij hebben ze de weg omhoog weer gevonden. Duurt even, maar weet zeker dat United binnenkort weer om de grote prijzen gaat spelen. Sancho zou trouwens een topaankoop zijn! Hoe is hij eigenlijk buiten het veld? Lees namelijk wel ' ns dat ie wat nare trekjes heeft.

2 maart 2020 om 14:11

Sancho zou in eigen land spelen, in een competitie die veel meer aandacht heeft,competitiever is en hij zal veel meer verdienen.dortmund is een ploeg die kan stunten in Bundesliga maar in het algemeen is Bayern te sterk. Als ze een keer in Bundesliga of CL stunten dan worden ze jaar erna leeggekocht. Een ploeg als Dortmund kan een 2jarig plan voorstellen maar erna zullen toppers als Sancho en Haaland verder kijken. Daarnaast speelde United vorig jaar gewoon CL en hebben goeie kans om dat volgend jaar ook te doen.

2 maart 2020 om 14:15

United lijkt met Bruno Fernandes eindelijk een speler te hebben aangetrokken die ze direct versterkt. Als ze Pogba kunnen behouden hebben ze een heel behoorlijk team dat zomaar een gooi kan doen naar de titel.

De Gea
Wan Bissaka
Lindelof
Maguire/Bail
Shaw/William
Fred/Mctomin
Pogba
Sancho
Fernandes
Rashford
Martial
2 maart 2020 om 22:56

Mee eens dat Henderson De Gea kan vervangen en ik zou het zelf ook doen. Pogba daarin tegen zou ik wel proberen te behouden. Ik denk namelijk dat Pogba's frustraties ook kwamen door het gebrek van aankopen de afgelopen seizoenen. Ook was hij vaak een target van de media. Dat lijkt nu echter eindelijk te veranderen dus wellicht dat zijn kijk ook verandert op de situatie. Koulibaly is al bijna 29(?) en kost ca 100 miljoen. Zou eerder voor een goedkopere optie gaan die langer meegaat. Leipzig heeft een aantal interessante centrale verdedigers, of als Bailly zijn niveau uit z'n eerste seizoen zou halen is er ook geen vervanger nodig wanneer je Lindelof en Maguire nog achter de hand hebt. Tarkowski van Burnley zou ook geen verkeerde zijn om erbij te hebben voor United achterin.

2 maart 2020 om 15:24

Nja, Man Utd is nu toch wel behoorlijk de weg omhoog aan het vinden en met gerichte aankopen als Fernandes en deze Sancho brengen ze alleen maar extra kwaliteit binnen. Maar waarschijnlijk nog het belangrijkste van allemaal: hij zal bij United natuurlijk waanzinnig gaan verdienen. Tel daar ook nog potentiële sponsordeals (engelse jonge ster in Engelse competitie) bij op en het plaatje is toch wel compleet. En Dortmund zal ook heus bereid zijn te verkopen; meer dan 100 miljoen voor een speler die transfervrij binnenkwam. Daar halen zij echt wel iets voor teruug.

Ik zou als ik Sancho was nooit naar United gaan want is vergane glorie in mijn ogen en gaat nooit meer aansluiten bij de top.is meer een speler voor Real, Barca, City en zelfs Chelsea.

Dan zal united toch echt wel cl voetbal moeten halen? Sowieso zie ik weinig toppers een grote club verlaten om bij gevallen gigant united te voetballen, tenzij het om geld draait. Als ze dan ook nog eens cl voetbal achter moeten laten... ik zie het niet gebeuren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren