Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man City en Juventus bijna akkoord over transfer van 50 miljoen euro’

Laatste update:

João Cancelo staat voor een overstap naar de Premier League. Diverse Engelse en Italiaanse media melden donderdagavond namelijk dat Manchester City momenteel met Juventus in gesprek is over een transfer van de Portugese rechtsback naar Engeland. Cancelo zou Manchester City ongeveer vijftig miljoen euro gaan kosten en zal binnen de selectie van manager Josep Guardiola de plek van Danilo moeten overnemen.

Danilo werd het afgelopen seizoen in de Premier League slechts elfmaal gebruikt door Guardiola en lijkt dan ook geen toekomst meer te hebben in het Etihad Stadium. De Braziliaanse rechtervleugelverdediger werd in de zomer van 2017 voor circa dertig miljoen euro door Manchester City opgepikt bij Real Madrid, maar wist eigenlijk nimmer aan de hoge verwachtingen te voldoen. Een vertrek lijkt komende zomer dan ook onvermijdelijk.

Manchester City werkt achter de schermen al hard aan het vinden van een opvolger voor Danilo, melden onder meer Goal en Mediaset. De landskampioen van Engeland heeft zijn zinnen gezet op de komst van Cancelo en de onderhandelingen met Juventus zouden zich inmiddels al in een vergevorderd stadium bevinden. Naar verluidt zal de komst van de 25-jarige Portugese verdediger Manchester City ongeveer vijftig miljoen euro kosten.

Mocht Cancelo Juventus in de komende transferperiode daadwerkelijk inruilen voor Manchester City, dan betekent dat dat zijn verblijf in Turijn beperkt blijft tot slechts één seizoen. Juventus nam de verdediger vorig jaar voor ongeveer veertig miljoen euro over van Valencia en gebruikte hem het afgelopen seizoen in alle competities 34 keer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit kan toch niet waar zijn?

6 juni 2019 om 19:17

Ik lees Goal en Mediaset en klik gelijk weer weg. Eigenlijk kan je al wegklikken bij 'diverse media', een mooie verzamelnaam voor alle tabbloids

6 juni 2019 om 19:18

Ik neem aan van niet, ik mag toch hopen dat ze eerst een LB aantrekken en een vervanger (in hoeverre dat kan natuurlijk) voor Kompany. Danilo is niet geweldig, maar ook geen koekenbakker. Hij kan best wel mee als backup, daarnaast is Walker niet blessuregevoelig. Na de LB is een CDM prioriteit (dat lijkt Rodri te worden).

6 juni 2019 om 19:46

een prima aankoop die rechtsback! walker vind ik echt helemaal niks! die moet wijken.

6 juni 2019 om 19:53

Zou toch wat zijn als dit wel waar is. Walker +50 miljoen, Mendy +50 miljoen, Cancelo 50 miljoen, danilo 30 miljoen. In 3 seizoenen even meer dan 180 miljoen uitgeven aan backs. Only in Manchester.

Als ik Cancelo was zou ik lekker in italie blijven. Heel groot talent dit!!

6 juni 2019 om 19:07

En wat moet je dan met 2 backs van hetzelfde niveau? Walker en Cancelo doen niks voor elkaar onder. Haal dan een linksback aangezien Mendy vaak geblesseerd is en je daar achter Delph of Zinchenko hebt staan..

6 juni 2019 om 19:08

Ik ben wat slecht in sarcasme herkennen maar, is hij niet al 26/27?

6 juni 2019 om 19:12

Nee Cancelo is geboren in 1994 dus 25 jaar nu.

Bankzittertje kopen voor 50 miljoen, alleen als je onbeperkt geld hebt doe je zoiets

Wauw hoe goeie wissels wil City hebben? Cancelo en Walker is absolute luxe zeg.

6 juni 2019 om 19:19

Ik denk dat je het gerucht in de prullenbak kan gooien, en anders is het wanbeleid ten top!

Als dit waar is.. Koopclubje zeg. Waarom zou je zowel Walker als Cancelo moeten hebben? Ga gewoon voor een jong talent of een meer ervaren speler die genoegen kan nemen met 2de keus zijn als je een vervanger voor Danilo wilt.

Ik vind Cancelo een heerlijke speler, kan verdedigend zeker nog wat leren, maar het is een heerlijke voetballer!

Guardiola wellicht toch niet zo’n geweldige trainer? Als je al een rechtsback van 50 mln moet kopen.... hij kan het kunstje alleen met absolute topspelers en als hij honderden miljoenen kan besteden. Maar kan guardiola ook de CL winnen met Ajax, of kampioen worden met Arsenal? No way....

6 juni 2019 om 19:21

Wat maakt dat nou uit? Ik blijf het lezen, elk topic over Guardiola uit iemand zijn kritiek over Guardiola en moet hij het proberen bij een matige ploeg en is het geen topcoach. Waarom? Om aan jou te bewijzen dat hij een topcoach is, een voetbalzone reaguurder?

6 juni 2019 om 20:14

Het maakt wel degelijk verschil of je in gespreid bedje terecht komt of nog zelf je bed op moet maken. En nee aan ons hoeft hij zich idd niet te bewijzen. Maar iemand mag dit nog altijd gewoon uiten.

6 juni 2019 om 22:11

Guardiola kwam bij Man City en Barcelona dan ook niet in een gespreid bedje terecht! Je moet je eens verdiepen in club in de tijd waar Guardiola in is gestapt!

6 juni 2019 om 23:40

Bij Barca had Gullit wel wat voorwerk gedaan. Maar City is het natuurlijk lekker je eigen team vormen met onbeperkt geld. Het is natuurlijk wel iets lastiger om zo’n team te creëren bij een Arsenal waar ze niet zoveel geld uitgeven. Daarom heeft Guardiola het wel wat makkelijker.

7 juni 2019 om 00:27

Gullit? Je bedoelt Rijkaard....

7 juni 2019 om 08:18

Niet in een gespreid bedje bij Barcelona? Hou op man, dat bed lag helemaal klaar. Bij City misschien niet, maar daar heeft en krijgt hij al het geld van de wereld om te kopen wat en wie hij wilt. Maar spelers uit de eigen opleiding? Nul komma nul.

6 juni 2019 om 19:25

Vind ik een beetje een reactie van het type, ten Hag is geen toptrainer, want hij kan alleen kampioen worden als hij de beste selectie heeft. Maar kan hij ook kampioen worden met Utrecht of Heracles, nee nooit.

Dit lijkt echt op geld uitgeven gewoon om het uit uitgeven van geld. Kyle walker is natuurlijk de nr 1 back, maar danilo is toch een prima back-up. Daarnaast ga je me echt niet vertellen dat er in de jeugd niet iemand rondloop, van aardig niveau, die anders als back-up doorgeschoven kan worden. Anders moet er toch even gekeken worden naar de jeugdopleiding van City. Cancelo halen is gewoon puur geldverspilling

Wat stom van Juventus een top back die aanvallend veel toevoegt maar nee Juve heeft liever een back die niet gaat aanvallen en geen risico neemt. Juventus gaat er zwaar spijt van krijgen.

Dat betekent dan dus dat City voor 100 miljoen aan rechtsbacks heeft gehaald. Ik snap dat je een goede selectie wil, maar dit gaat helemaal nergens meer over. Voor reserveverdedigers ga je dit bedrag neertellen. Geef dan een keer een jeugdspeler een kans.

Tuurlijk.. waarom niet? Op links heb je al twee wereldtoppers lopen, Zinchenko en Deplh, dus op recht moet je ook minimaal twee geweldenaren hebben.

Walker: ja coach ik wil een beetje rust.
Gaurdiola: maar danilo is niet zo goed...
Walker: maar ben ook maar een mens.
Man city be like: man city contrancteert cancelo.

Dan komt die sjeik schijnheilig doen over transfers. Ja ze kopen geen speler voor 100 miljoen, wel vier backs voor 50.

6 juni 2019 om 19:33

Wie dan? Mendy, Walker en? Ik mis er twee.

6 juni 2019 om 19:55

Cancelo en Danilo. Die 4 zijn bij elkaar 200 miljoen.

6 juni 2019 om 20:01

Danilo heeft geen 50 miljoen gekost.

6 juni 2019 om 20:20

Als we ook al spelers gaan meetellen van een zeer onwaarschijnlijk gerucht vind ik het geen sterk argument. En daarnaast klopt het alsnog niet wat hij zegt. Dan kunnen we ook over Real Madrid zeggen dat ze voor bijna aan 500 miljoen aan aanvallers hebben gekocht. Jovic, Neymar, Mbappe en Hazard. Echt niet normaal!

6 juni 2019 om 21:16

Mendy, Walker en Danilo hebben al 160 gekost.

6 juni 2019 om 22:54

140, maar in ieder geval achterlijk veel geld voor 3 backs.

Cancelo kan verdedigend nog veel leren maar aanvallend een van de betere backs . Als ik juve was zou ik hem zeker houden. De sciglio is echt matig en zou niet weten wie juve zou moeten halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren