Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Makkelie trekt na afloop van degradatiekraker twee rode kaarten: ‘Bizar einde’

Laatste update:

Vlam in de pan na afloop van de degradatiekraker tussen Excelsior en FC Volendam (4-0). Na het laatste fluitsignaal kregen meerdere spelers van de thuisploeg het aan de stok met Volendam-invaller Safouane Karim. Scheidsrechter Danny Makkelie werd uiteindelijk naar het VAR-scherm geroepen om nog een aantal kaarten uit te delen. Karim en Excelsior-clubtopscorer Troy Parrott kregen daarbij zelfs een rode prent te zien.

Op de livebeelden van ESPN is in ieder geval te zien dat Goudmijn een gele kaart ontving, terwijl Karim zijn tweede geel en dus rood kreeg. Parrott, die in eerste instantie niets te maken had met de ruzie maar toch verhaal kwam halen, heeft een directe rode kaart ontvangen van Makkelie omdat hij licht aan Karims oor trok. Commentator Mark van Rijswijk kan zijn ogen niet geloven. "Wat een bizar einde!"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rood voor aan iemands oor trekken. Oke. Oerdomme actie, dat staat buiten kijf. Maar als ik soms elleboogstoten met geel bestraft zie worden, omdat we dan ineens gaan schipperen vanwege de zogenaamde intensiteit ervan. Dan is dit toch gewoon geel en klaar.

12 april 2024 om 22:44

Verschil is dat dit na de wedstrijd is, dan hoor je sowieso van elkaar af te blijven. 100% terechte rode kaart, juist dit soort dingen moet je keihard afstraffen.

12 april 2024 om 22:55

Het hoort absoluut niet, is oerdom en infantiel. Maar als dit rood is, dan zie ik de scheidsrechters en VARs liever tijdens de wedstrijden wat strenger optreden.

12 april 2024 om 22:57

Eens, momenten zoals bij Bergwijn afgelopen week moeten ook keihard bestraft worden.

12 april 2024 om 23:39

Tsja, Sanches Fernandes & Driouech kregen het flink aan de stok met Hoeve, reservekeeper Van Oevelen zoekt ruzie met het halve team van Excelsior en douwt de grens weg, bij Omorowa ging het licht ook even uit ten opzichte van Karim, dan vind ik het een beetje apart dat Parrott (buiten Goudmijn en Karim) als enige een kaart krijgt.

Waarom verbaast mij die klasseloosheid niet? We stevenen echt af op een normeloze kwetssamenleving waarin alles maar gezegd kan worden. Van mij moet elke voetballer die met k scheld of familieleden erbij haalt een levenslange schorsing krijgen. De knvb moet voorwaarden stellen in de competitie reglementen waardoor alle spelercontracten per onmiddelijke ingang ongedaan worden als ze zich niet houden aan de fatsoensnormen. Beloon sportiviteit met Europees ticket. Supporters idem dito. Beloon sportiviteit met kaarten voor eks en wks. Voetbalwet nu wel door de 1e kamer. Genante straffen opleggen. Maak van stadions maar een Trumanshow. Op elke stoel een camera gericht. Kaarten met qr, facescans bij de ingangen, zwarte lijsten, de hele mikmak. Klaar mee!

12 april 2024 om 22:26

Ik snap dat je er klaar mee bent, maar wat jij ervan maakt 😂 Allemachtig zeg...

12 april 2024 om 22:35

Het zijn 'fans' zoals jij die met dit soort lachwekkende betutteling het tegenwoordige voetbal onaanschouwbaar maken. Zie de wedstrijden van afgelopen seizoen die gestaakt zijn doordat er een plastic bekertje op het veld landt.

Ik vraag me af of jij überhaupt wel eens een plaatselijke wedstrijd in jouw dorp/wijk hebt bezocht op zaterdagochtend. Dan zul je toch moeten begrijpen dat voetbal een contact sport is en dat het af en toe over en weer roepen naar elkaar er gewoon bij hoort. In de jaren 80' en 90' ging het er 10x zo hard aan toe als tegenwoordig. Grow a pair.

12 april 2024 om 22:38

Gaat ie lekker JurBoekema? Schelden met ziektes is niet netjes maar volgens mij niet bij wet verboden. Er bestaat geen objectieve ”fatsoensnorm” want die norm wordt nogal subjectief ingevuld. Misschien is ballet of een klassiek concert meer iets voor jou. Publiek doodstil en alleen na afloop een staande ovatie.

Misschien lees ik het verkeerd, maar zijn er nu gele kaarten getrokken op aangeven van de VAR?

12 april 2024 om 23:38

Dat zou niet mogen natuurlijk, maar met zo'n opstootje kan het ook uitgelegd worden als het juist toebedelen van de kaarten. Het is nou niet alsof Makkelie de hele situatie verkeerd inschat of over het hoofd had gezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren