Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mahrez toont zelfspot na het missen van opgelegde kans tegen Aston Villa

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Manchester City boekte zondagavond een overtuigende competitiezege op Aston Villa (3-1). Rodri, Ilkay Gündogan en Riyad Mahrez wisten al voor rust het verschil te maken. Laatstgenoemde liet in de slotfase echter na om de score verder uit te breiden. Mahrez kreeg de bal in de 84ste minuut op een presenteerblaadje van ploeggenoot Julián Álvarez, maar schoot vanaf vijf meter hoog over het doel van Villa-doelman Emiliano Martínez.

De 31-jarige buitenspeler kon het zelf ook nauwelijks geloven dat hij de bal niet in het net kreeg en reageerde na de wedstrijd met de nodige zelfspot op zijn gemiste kans. "Is mijn bal al geland?", vraagt hij zich af op Twitter. City boekte desalniettemin een simpele thuiszege. Door de overwinning nemen the Citizens de tweede plaats weer over van Manchester United, dat eerder op de zondag won van Leeds United (0-2). De achterstand op koploper Arsenal, dat nog een wedstrijd tegoed heeft, bedraagt drie punten voor City. Woensdagavond nemen die twee ploegen het tegen elkaar op in Londen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja als je wint is het grappig, als je hier punten verliest is het huilen met de pet op en de hoef af.

13 februari 2023 om 13:47

Je verandert er toch niks meer aan, dus er om lachen is bij puntverlies ook nog steeds een prima optie

13 februari 2023 om 14:46

Hij ziet er de grap nog van in. Sterling miste zo een kansen 100% daar moeten we al niet meer om huilen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren