Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Maduro zet om 14.00 uur handtekening en reist daarna naar Nederland'

Laatste update:
/

Hedwiges Maduro beschikt over enkele uren over een transfervrije status. De dertigjarige middenvelder zet dinsdag rond de klok van twee uur zijn handtekening onder een contractontbinding met PAOK Saloniki, zo meldt De Telegraaf. Clubeigenaar Ivan Savvidis is Maduro liever kwijt dan rijk, daar de Nederlander een aflopend contract heeft en hij zelf een aantal spelers naar de Griekse club heeft gehaald.

Volgens het dagblad zal Maduro dinsdagavond naar Nederland afreizen om zijn overgang naar FC Groningen af te ronden. De middenvelder heeft een mondeling akkoord over een contract voor twee seizoenen. De bedoeling is dat de ex-speler van Ajax, Valencia en Sevilla woensdag een medische keuring ondergaat en daarna zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2017 zet.

Dat FC Groningen in de Europa League uitkomt, ziet Maduro als een groot voordeel. In januari 2008 verkaste Maduro van Ajax naar Valencia; in de zomer van 2012 stapte hij binnen de Primera División over naar Sevilla. Maduro speelde in totaal achttien keer voor het Nederlands elftal. Zodra Maduro tekent, mag Yoell van Nieff worden verhuurd. De 22-jarige middenvelder is nadrukkelijk bij Excelsior in beeld.

Hedwiges Maduro naar FC Groningen, de meest verrassende Eredivisie-transfer van deze zomer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou ben benieuwd of het wat gaat worden. Had het iig niet verwacht dat we deze speler zouden aantrekken.
Maar je bent van harte welkom Maduro!

25 augustus 2015 om 06:50

Ik denk dat dit een mooie aanwinst is voor groningen. Enige wat ik hoop is dat hij zich niet de grote vedette gaat voelen en zich zo gaat gedragen....is een slechte invloed op het groepsproces.

Het gaat me nog wat ver om dit een stunt te noemen, maar de ervaring van Maduro kan Groningen best goed gebruiken, ook Europees.

25 augustus 2015 om 14:32

Ervaring van maduro?

Hij kan ze inderdaad leren hoe ze heel goed op de bank kunnen zitten. Een aanwinst voor Groningen, maar zoveel ervaring heeft hij niet. Tenminste niet als basisspeler.

Persoonlijk ben ik niet zo verrast, want Maduro heeft nooit een hogere niveau gehaald (behalve dat hij een tijd gehyped is), dan voor de eredivisie!

Maduro is voor mij een voorbeeld, dat er niet altijd talent voor nodig is om profvoetballer te worden. Maar dat je er met heel veel geluk ook kan komen!

Ongelooflijk, dat hij profvoetballer is geworden en ikke niet. Hahaha

Ik klink nu misschien heel opportunistisch, maar als Groningen nog iemand met buitenlands/Europees ervaring kan aantrekken, hoeft het niet bij 6 EL wedstrijden te blijven. Een stuntje is mogelijk. Ze hebben er het vermogen voor, neem ik aan.

25 augustus 2015 om 08:26

Botteghin, Chery en Kieftenbeld zijn vertrokken en dat waren zeer belangrijke spelers. Hun vervangers zijn niet van hun niveau en hebben tijd nodig om zich aan te passen. Met de clubs die we kunnen loten zou een overwinning tijdens de hele poulfase al een wereldprestatie zijn.

25 augustus 2015 om 09:23

@bahanoy Natuurlijk hoop ik het ook als Groningen supporter. Maar vergeet niet dat wij als enige in de poule een niet beschermde status hebben. Wij zullen dus spelen tegen 3 beschermde ploegen en dat zullen niet de minste zijn. Des te leuker om naar te kijken natuurlijk! Maduro is van harte welkom met zijn ervaring! Hopelijk halen we Locadia maar ben bang dat we na Maduro echt uitgewinkeld zijn.

Met Lindgren en Maduro in de selectie mooie (europeese) ervaring. opstelling:

Let op, als vaste wissels De Leeuw, Antonia en/of Mahi die altijd wat extra's brengen.

Als ik die foto zo zie dan lijkt Maduro net een buitenechtelijk kind van Van Basten. is alleen maar meer op hem gaan lijken.

25 augustus 2015 om 07:45

Ja dat vind ik ook; lijkt er sprekend op, net Van Basten na een paar weken vakantie op Curacao...ben benieuwd hoe Hedwiges het gaat doen bij ons; samen met Simon op het middenveld. Nu nog een spits maar ach....dat zal er wel niet van komen.

Goede aanwinst, wil je als team serieus iets neerzetten dan zul je een aantal oudere jongens met kwaliteit nodig hebben die het team neerzetten. Mooi voor Groningen dat ze zo'n jongen binnen kunnen halen.

Wat een nieuws, had dit totaal niet verwacht. Dit zou een zeer goede transfer zijn voor Groningen, denk dat ze de ervaring die hij mee brengt goed kunnen gebruiken. Mooi om hem straks weer terug te zien op de Nederlandse velden.

Heb in zijn ajax tijd nog bosje bloemen gehad bij het vertrek van jaap stam , leuk dat hij weer terug komt naar de eredivisie.

Hij moet zich keihard bewijzen want net als veel andere Groningensupporters ben ik nog niet erg overtuigd van z'n toevoeging. Heeft de afgelopen jaren erg weinig wedstrijden gespeeld en was in z'n tijd bij Ajax nou ook niet echt denderend. Ervaring heeft hij maar hij moet voetballend ook wat toe kunnen voegen.

25 augustus 2015 om 09:06

In die tijd lag het niveau van het Nederlandse voetbal ook nog een stukje hoger dan nu het geval is. Dus dat zegt mij niet zoveel.

Ik maak mij meer zorgen om zijn fitheid.

25 augustus 2015 om 13:00

Maduro was echt prima hoor, bij Ajax en bij Sevilla en Valencia toch de nodige potten gespeeld. Bij Paok geloof ik 30 in 1,5 seizoen, daar kun je aan twijfelen maar in de basis is Maduro een voetballer van het niveau dat je bij Groningen niet tegenkomt.
Als Maduro altijd alles had gespeeld was hij natuurlijk nooit naar Groningen gekomen, zo is het ook. Net als Lindgren is ook hij een speler met een krasje maar ook een speler die in de basis goed kan voetballen én ervaring heeft.

Had dit niet verwacht. Opnieuw waarom lukt dit ajax niet. Kan me herinneren dat die eind vorig seizoen ook vaker daar werd genoemd.

25 augustus 2015 om 11:53

Mede omdat het niet in de filosofie past gok ik. Het is ook maar de vraag welk niveau hij nog gaat halen. Als hij niet slechter geworden is dan is het voor Groningen een goede versterking. Maarja als..

25 augustus 2015 om 18:25

Ik heb hem niet gevolgd dus zal het niet weten. Hoop voor groning dat die veel kan brengen voor ze.

Onderhand de duurste selectie van FC Groningen ooit. Wel mooi dat Hans Nijland voor 100% inzet op dit seizoen. Nu maar hopen dat we niet volgend jaar met een financiële kater zitten als er geen Europees voetbal wordt gehaald.

25 augustus 2015 om 13:03

IS dat zo? De salarissen zijn de laatste jaren toch fors naar beneden gegaan. Wat er rond 2007 verdiend werd was al heel wat meer dan wat er nu verdiend wordt. Bovendien heeft Groningen toch ook een paar grootverdieners van de hand gedaan (chery, Botteghin, Kieftenbeld).

25 augustus 2015 om 18:35

Denk dat dat echt heel erg meevalt hoor. Veel Nederlandse jongens tegenwoordig, weinig buiten Europese spelers (jones, Texeira e.d. destijds), en bovendien zitten er binnen deze selectie best veel jonge spelers en ook nog eens aardig wat voormalig jeugdspelers. Denk niet dat die een topsalaris opstrijken. Spelers als Hoesen en nu Maduro zullen wel aardig verdienen, maar dat deze selectie duurder is dan bijvoorbeeld met Tadic, Texeira, Jones etc. lijkt me vrij sterk.

25 augustus 2015 om 22:59

Het zit hem niet in de hoogte van de salarissen, maar metname in de breedte van de selectie met kwalitatieve spelers. Bijna een dubbele A-selectie met een begroting van nu meer dan 20mio.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren