Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Technische staf van Ajax gaat op de schop: Van 't Schip vertrekt niet als enige

Laatste update:

Er blijft weinig over van de huidige technische staf van Ajax, zo is de verwachting van Voetbal International. Naast hoofdtrainer John van 't Schip vertrekt ook zijn assistent Michael Valkanis. Hedwiges Maduro kan naar Jong Ajax.

Bij Ajax is men al geruime tijd bezig met de invulling van de trainersstaf voor komend seizoen. Van 't Schip gaat in een andere rol verder binnen de club en draagt het stokje in de zomer over aan zijn opvolger.

Wie de nieuwe hoofdtrainer wordt en waar hij aan moet voldoen is nog niet bekend. Alex Kroes had als belangrijke taak om de opvolger van Van 't Schip aan te stellen, maar de algemeen directeur is dinsdag door de club geschorst.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

VI-verslaggever Tim van Duijn weet dinsdagavond te melden dat naast Van 't Schip ook diens assistent Valkanis vertrekt. Het vertrek van de Griek komt niet geheel als een verrassing. Hij kwam op voorspraak van Van 't Schip naar Amsterdam.

De kans bestaat dat ook Maduro na de zomer niet terugkeert bij de A-selectie. De oud-middenvelder kan aan de slag bij Jong Ajax, waar hij als opvolger kan dienen van Dave Vos.

Laatstgenoemde kan op zijn beurt promoveren naar het eerste om de doorstroming van jeugdspelers te bevorderen. Vos wil dolgraag de volgende stap maken in zijn carrière en is bekend met de talenten van Ajax.

Voor een andere assistent, Saïd Bakkati, is de toekomst nog ongewis. Zijn rol wordt de komende periode tegen het licht gehouden. Bakkati werd vorig jaar door Maurice Steijn toegevoegd aan de staf van Ajax.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt mij de enige optie eigenlijk. Want wat hebben Bakkati en Maduro nou laten zien. Vooral die laatstgenoemde werd geprezen om zijn tactische omzettingen. Maar onder elke coach heb ik daar heel weinig van teruggezien. Tussen Almere City en Ajax zit een groot verschil. Van die Bakkati weet je al helemaal niet wat hij nou doet. Valkanis lijkt me logisch want die zit er alleen maar door Van t'schip. Schoon schip maken en hopen dat er volgend seizoen wel wat capabele mensen in de staf zitten.

2 april 2024 om 20:35

Valkanis is misschien wel enorm kundig. Ik lees geen argumenten?

2 april 2024 om 20:58

Valkanis heeft zijn kunde laten zien toen hij voor een keertje hoofdtrainer mocht zijn tegen Hercules in de beker. Die had je er na die wedstrijd eigenlijk al uit moeten trappen.

2 april 2024 om 20:50

Maduro en Bakkati moesten allang er uitgetrapt worden. Hun maken onderdeel uit van de gifbeker.

2 april 2024 om 21:10

Aanpakken de bezem er doorheen, je hebt gelijk naast dat Maduro een rugge steker is, met alle respect heeft ie tactisch geen moer op het veld gepresteerd. Valkanis jaaa nog nooit van gehoord kan er niks of weinig over zeggen dan dat hij achter John staat. Dus al met al bakatti ook niks gezien of vernomen. Dus al met al hele schip schoonvegen, opruimen, stabiliseren en een technisch hart neerzetten die er niet is om zakken te vullen maar ik de club terug te brengen naar de top. Hou me hart vast voor zondag tegen Feyenoord.

2 april 2024 om 21:22

Wat moeten assistent trainers aan de buiten wereld laten zien dan?? Een hoofdtrainer maakt alle beslissingen, wie zegt dat Maduro het eens is met het systeem wat ze nu spelen? Misschien is Maduro wel heel capabel als assistent maar zit er gewoon niet de juiste hoofdtrainer en 1ste assistent.

3 april 2024 om 08:46

Je kunt je ook afvragen wat er tactisch nou eigenlijk van te maken is. Van 't Schip heeft zo'n beetje iedere formatie en combinatie geprobeerd, maar je blijft dezelfde zwakheden terugzien.

Het ene na het andere bericht over (noodgedwongen) vertrekkende mensen in A'dam. Wat moet je je als Ajacied nu WEER kl*te voelen terwijl in Rotterdam en Eindhoven overal de vlaggen uitgaan....

2 april 2024 om 20:18

Behalve dan dat dit bericht gewoon in de lijn der verwachting ligt.

2 april 2024 om 20:21

Denk jij dat dit negatief nieuws is voor Ajax fans? Dan heb je ajax dit seizoen niet zien spelen. Elke wedstrijd andere systemen, spelers en tactieken. Deze 2 assistenten zijn samen met van het Schip gewoon niet capabel genoeg voor de job. Dit is het eerste goede nieuws voor "ons"Ajacieden vandaag.

2 april 2024 om 20:33

Met alle respect hoor, maar er ligt geen Ajacied wakker van het vertrek van Michael Valkanis. Alle overige chaos rondom Ajax de afgelopen 2 jaar: mee eens. Het is een absolute puinhoop. Maar ik kijk niet met jaloezie naar PSV of Feyenoord. Een jaar paar geleden zat Feyenoord in dit schuitje. Nu Ajax. Ooit komt PSV aan de beurt, en dan weer een andere club. Dit is voetbal, en helaas gaan "chaos" en "ajax" heel goed samen in 1 zin.

Ook afscheid nemen van Bakkati. Maduro lekker jong laten doen, Vos bij 1 halen. Beuker & Lang zijn momenteel de enige 2 namen op belangrijke posities waar we vertrouwen in kunnen hebben.

Nooit begrepen wat Bakkati toevoegt aan Ajax. Zelf een middelmatige speler geweest. Hoe gaat zo iemand de talenten klaarstomen voor de CL straks ?

2 april 2024 om 20:18

Ten Hag was ook een middelmatige speler. Slot ook. Ik kan ook niet echt aanwijzen wat Bakkati toevoegt, maar verleden als speler is imo irrelevant

2 april 2024 om 20:40

Ik begrijp je punt wel, alleen hebben slot en ten Hag iets klaargespeeld bij wat kleinere clubs. Voor mijn gevoel was Bakkati er opeens. Vergelijkbare figuren lopen er genoeg rond op de toekomst lijkt mij. Laat die lekker doorstromen ivm een nobody als Bakkati toevoegen

2 april 2024 om 20:21

De CL is nog ver weg. Dat kan zomaar nog een aantal (assistent) trainers duren.

2 april 2024 om 20:25

Volgend jaar gewoon weer drie teams (voorronde) CL. Kans is toch best wel aanwezig dat Ajax daar gewoon bij zal zitten.

2 april 2024 om 22:52

Ah...iemand die lichtpuntjes ziet. Geen idee waar mooi dat je zo positief door het leven gaat😆

2 april 2024 om 20:42

Bakkati werd anders bij Feyenoord enorm gewaardeerd en iedereen baalde dat hij weg ging. Geen idee hoe het bij Ajax zit, maar van alles wat ik heb gehoord zijn ze bij Feyenoord nog steeds enorm tevreden over hem.

2 april 2024 om 20:58

Heb ik niet meegkregen. Bedankt voor uitleg. Ik zou zeggen, ze mogen hem weer komen halen haha

Nu Bogarde terug zodat hij de verdedigers kan leren hoe ze een man uit moeten schakelen en de bal daarna inleveren bij een medespeler. Iets wat ze in Itale al jaren doen. Niet moeilijker maken dan dat het al is voor deze huidige selectie.

Maar voor Maduro hebben ze een jaar geleden een paar ton betaald. Snap ik dan eerlijk gezgd ook niets van.

2 april 2024 om 21:14

Volgens mij speelde er iets van een Overmars achtig akkefietje met Bogarde dat heel snel in een doofpot is beland. Maar hij is niet ‘zomaar’ weg gegaan..

Ik weet dat Vos heel hoog aangeschreven staat binnen Ajax maar ik zie niet heel veel patronen bij JA en het lijkt verdedigend nog instabieler dan het eerste. Daarnaast moet ik steeds denken dat hij Martha als linksback heeft aamgedragen bij Van ‘t Schip als goede optie als linksback. Ik weet niet of ik hrm bij het eerste wil zien. Klinkt meer als een heel omslachtige manier om Maduro daar goedkoop weg te krijgen.

2 april 2024 om 20:29

Jong Ajax heeft ook niet echt een vaste kern van spelers dit seizoen, het gebrek aan kwaliteit en blessures bij het 1e zorgen ook daar voor veel wissels. Wel mee eens over Martha dat was een slecht idee.

Frank de boer

Met van praag, van gaal en danny blind
Dit wisten we toch allang jongens

Als die Dave Vos echt zo goed is, dan moet hij het gewoon doen....
Zet er een zeer ervaren persoon naast in de categorie Wouters etc

Neem nou gewoon Michael Reiziger terug, samen met Winston Bogarde om de verdediging op orde te krijgen, Patrick Kluivert om van Brobbey een killer te maken en Dave Vos voor de tactiek en doorstroming van de jeugd. Maduro past daar eigenlijk nog wel bij maar mag van mij ook tussen Ajax 1 en Jong schipperen. Haal Vanenburg terug om de spelers weer fit te krijgen en vervang Siemerink voor een voetballer die nieuwe jongens opzoekt in hotels en met ze praat over het leven als voetballer. Zelfs deze selectie is zoveel beter als je ze maar fit en positief krijgt.

2 april 2024 om 22:06

Wat denk je nou zelf. Je hebt het hier over miljonairs die ook nog enigszins ambitie zullen hebben. Allemaal leuk en aardig maar met Reiziger en Kluivert maak je denk ik echt een grote onderschatting, die zullen maar een rol willen en dat is trainer. In het geval van Kluivert misschien nog td. De rest lijkt mij nog wel haalbaar.

3 april 2024 om 07:39

Reiziger als hoofdcoach dus. Het duo Reiziger-Bogarde is gewoon kampioen geworden met Jong in de KKD.

Eindelijk ook eens een positief bericht. Maduro als enige een herkansing bij Jong Ajax. Kunnen we zien of hij die kwaliteiten heeft die hem worden toegedacht. Met de billen bloot, dus. En Bakkati mag zijn specifieke kennis van de IPad op een andere, betere locatie exploiteren En nu aub zo snel mogelijk een wel kwalitatief sterke trainersstaf samenstellen. Dus geen Janssen, Reiziger of de Boer als hoofdcoach.

Als analist veel kritiek op het gespeelde spel van Ajax gehad. Nu stond de beste man aan het roer en O, o, o wat viel hij door de mand. Lekker schreeuwen van de zijkant maar net als onze Kenneth Perez bakt nog geen brood als hij het voor het zeggen heeft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren