Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maduro per direct toegevoegd aan staf Jong Oranje: ‘Snel gegaan’

Laatste update:

Hedwiges Maduro gaat per direct aan de slag in de technische staf van Jong Oranje, zo maakt de KNVB via officiële kanalen bekend. De 33-jarige oud-international, die onlangs een punt achter zijn actieve loopbaan zette, wordt de tweede assistent van bondscoach Erwin van de Looi en heeft een contract tot en met het EK van 2019 in Italië getekend.

Van de Looi werd in mei aangesteld als de opvolger van Art Langeler en tekende een contract tot december 2020, dat automatisch wordt verlengd als Jong Oranje zich plaatst voor het EK van 2021. Maduro werkte bij FC Groningen samen met Van de Looi en gaat hem nu dus assisteren bij Jong Oranje. “Het is snel gegaan, maar de afgelopen maanden kwam het in een stroomversnelling”, zegt Maduro op de website van de KNVB.

“Ik kijk ernaar uit om deze stap te maken. Ik moet nog veel leren en dat wil ik ook. Als voetballer had ik al veel voetbaldiscussies met Van de Looi en ik denk dat we elkaar kunnen aanvullen. Het is wel duidelijk dat hij een goede voetbalvisie heeft en een goede coach is”, vervolgt de oud-middenvelder van Ajax, Valencia, Sevilla, PAOK Saloniki, FC Groningen en Omonia Nicosia. “We gaan straks met Jong Oranje met de EK-kwalificatie verder tegen Engeland, een topland.”

“Maar wij zijn ook top. Het besef moet alleen aanwezig zijn dat we van iedereen kunnen winnen. We hebben een talentvolle spelersgroep, maar met alleen talent kom je er niet. Er wordt veel meer gevraagd dan dat en ik hoop daarbij te helpen”, besluit de achttienvoudig international van Oranje. Jong Oranje stuit in de kwalificatiereeks voor het EK 2019 nog op Engeland, Schotland, Letland en Oekraïne. Nederland staat in de poule momenteel tweede, achter Engeland. De groepswinnaars plaatsen zich direct voor het EK, terwijl de vier beste nummers twee in een play-off nog een ticket kunnen verdienen.

Goede keuze om Hedwiges Maduro toe te voegen aan de staf van Jong Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

''het is wel duidelijk dat hij een goede voetbalvisie heeft en een goede coach is” Tot zo ver mijn geloofwaardigheid in Maduro. Die trainer heeft 1 leuk jaar gehad in de eredivisie en vervolgens er helemaal niks meer van gebakken

20 augustus 2018 om 12:27

Tja wat kan je anders zeggen als je net zelf bent gestopt met voetballen en je gaat iemand assisteren?

20 augustus 2018 om 12:33

dat ben ik wel met je eens maar ik vind het feit dat hij hem een goede trainer noemt gewoon nergens op slaan. daarnaast is het droevig te noemen dat iemand die zich 0,0 heeft bewezen op trainersvlak (maduro) onze grootste talenten moet gaan trainen en moet ggaan klaarstomen voor het echte werk, is er dan echt niemand anders te vinden?

20 augustus 2018 om 12:37

Hoewel hij het label van assistent trainer niet droeg, is hij bij Groningen wel degelijk zoiets geweest voor de jonge jongens daar. Dat zal de reden ook zijn dat Van de Looi ook weet wat hij aan hem heeft in deze rol. Bovendien, een ervaren coach die ook nog eens echt goed is, zal natuurlijk nooit assistent worden bij Jong Oranje.

20 augustus 2018 om 12:54

Ik roep ook niet om een ervaren coach maar er moet toch wel jemand te vinden zijn die al eerder heeft bewezen ergens spelers daadwerkelijk beter te maken, maduro mag dan wel een soort mentor zijn geweest maar het niveau van de talenten van jong oranje verbeteren vereist naar mijn mening meer kunde en kennis dan vanaf de bank bij Groningen vd looi helpen

20 augustus 2018 om 13:15

Frank de Boer, Philip Cocu het zelfde. Werden assistent van oranje zonder ervaring. Van Bommel bij o19 geloof ik. Of Maduro goede trainer is weet ik niet. Wel zegt hij regelmatig inhoudelijk sterke opmerkingen op twitter of bij fc afkicken over wedstrijden. Hij is dus wel echt met spelletje bezig.

20 augustus 2018 om 12:28

Hij heeft het bij Groningen qua resultaten prima gedaan. Mooi was het alleen niet altijd.

20 augustus 2018 om 12:38

Het lijkt mij dat een Maduro het beter weet dan jij?

20 augustus 2018 om 12:50

Goeie reactie

Jammer dat het er als speler niet helemaal uit is gekomen. Vond hem altijd een speler met veel voetbal gogme en intelligentie. Was daarnaast ook niet bang om de duels in te gaan. Hoop dat hij de gogme intelligentie en houding om niet bang te zijn om een stapje terug te doen kan doorgeven aan de nieuwe generatie

Kan ik er dan vanuit gaan dat hij stopt als analist bij Fox Sports? Echt de meest slecht pratende en domme analist die ik tot nu toe heb gezien en gehoord. Verder een mooie stap voor hem, maar ik vind dat je daar gerust iemand neer mag zetten met meer interlands en zo de doorstroming naar het echte Oranje kan versnellen

Die Maduro heeft de uitstraling van een slapende slak, niet echt een inspiratiebron voor de Jong Oranje talenten lijkt me...

20 augustus 2018 om 14:19

Allemaal vriendjespolitiek bij de knvb laat hem eerst eens een amateurclubje gaan trainen bij hem in de buurt .zo komt het wel goed met het nederlandse voetbal.ben benieuwd hoeveel maduro gaat verdienen

Vriendjes politiek ten top.

Overduidelijk vriendjes politiek binnen de Knvb! Jammer dit. Geef eens getalenteerde jonge coaches zonder voetbal achtergrond een kans om mee te doen bij de junioren van Oranje. Wellicht zitten daar toppers bij. Zie model van Duitsland. Man, zo zonde hoe ver we hier achter lopen. Hoe kan iemand zonder enkele coach ervaring gelijk op zo'n luxe positie zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren