Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lukaku rondt medische keuring af: ‘Ik ben gezegend en dankbaar’

Laatste update:

Romelu Lukaku heeft de medische keuring bij Manchester United achter de rug, zo laat hij weten via Instagram. De club van manager José Mourinho lijkt de komst van de aanvaller aan het einde van de zondag dan ook definitief te kunnen bevestigen.

Man United maakte zaterdagochtend bekend een akkoord met Everton te hebben gesloten over de transfer en dat men enkel nog een akkoord moest zien te bereiken met Lukaku zelf. De 24-jarige Belg moest uiteraard ook nog gekeurd worden en dat is nu dus gebeurd. Lukaku hield zijn volgers op de sociale media met vijf foto’s en één video van de keuring op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De international van de nationale ploeg van België publiceerde tevens een foto waarop te zien was hoe hij het Man United-shirt van een jonge fan van een handtekening voorzag: “De eerste Manchester United-fan die ik heb ontmoet… #gezegend #dankbaar”, zo schreef de linkspoot erbij. Lukaku, 59-voudig international, staat zodoende na 166 wedstrijden voor een vertrek bij Everton. In die duels kwam hij 87 keer tot scoren en bovendien gaf hij 29 assists.

Lukaku kost Man United naar verluidt een bedrag van 85,4 miljoen euro, een bod dat volgens onder meer de BBC vrijdagavond laat nog werd geëvenaard door Chelsea. Lukaku had zodoende de keuze uit twee clubs en de cliënt van zaakwaarnemer Mino Raiola koos voor de werkgever van onder anderen Daley Blind. Het is nog onduidelijk voor hoeveel jaar Lukaku gaat tekenen en wat voor jaarsalaris hij gaat ontvangen op Old Trafford.

Betaalt Manchester United te veel voor Romelu Lukaku?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet het nog net zo niet , deze transfer. Ander type spits dan Ibra bijvoorbeeld. Tenzij het systeem anders gaat draaien , of Lukaku gedeeltelijk zich aanpast , zie ik zijn beste kwaliteiten zoals snelheid er niet echt uitkomen.

Als Belg heel tevreden dat er weer een landgenoot bij zo'n grote club belandt. Aan de andere kant toch geen 100 % vertrouwen erin dat hij bij Utd de lijn van bij Everton zal kunnen doortrekken. Hij mag mij zeker verbazen en mijn ongelijk bewijzen, maar Lukaku zal waarschijnlijk voor de rest van zijn carrière wel onderwerp van discussie zijn: topclub-materiaal of net niet. Hopen van niet!

Dus toch geen Chelsea he Alex...

Ontzettend overschatte en beperkte voetballer overigens.

Ik vind hem niet zo top er zijn genoeg betere spitsen bijv:

Morata (real)
Lewan(bayern)
Auba(dortmund)
Icardi (inter )
Costa (chelsea)
Belotti vind ik ook completer(torino)
Griezman(atletico)
Higuen (juventus)
Dybala (juventus)
Kane(spurs)

Dit zijn er een aantal maar ik zal er ongetwijfeld nog een paar vergeten zijn.ik hoop dat chelsea een betere haalt als lukaku.

9 juli 2017 om 08:11

Wat maakt Morata beter ?

9 juli 2017 om 08:15

Waar al dat gedweep met Morata vandaan komt, blijft mij toch een raadsel, zeker als het gaat om de Premier League. Ok, hij kan een goal maken, maar is in mijn ogen nu ook weer niet de absolute top (anders zou hij bv. Benzema wel uit de ploeg spelen bij Real). Bovendien: met Lukaku ben je sowieso al meer in de Premier League door zijn vrij indrukwekkende verschijning. Ook al is Morata mss technisch beter, Lukaku is krachtiger en scoort (minstens) even gemakkelijk - geen onbelangrijke troeven in Engeland.

9 juli 2017 om 10:19

Dybala en Griezman moet je niet als pure spits willen zien, werkt gewoon niet. Morata hype is onbegrijpelijk en Belotti... tja..

9 juli 2017 om 10:32

Een paar onbewezen namen en een paar onhaalbare namen!

Heb op de een of andere manier toch twijfels over deze transfer. Het duurt allemaal zo lang, wat je bij andere transfers niet ziet. Ondanks dat, zou het voor United wel een mooie aanwinst zijn!

Spijtig dat hij niet terug naar chelsea is gegaan en deze keer als een baas maar toch wens ik hem veel geluk. Over de prijs kan ik niet veel zeggen er word de laatste tijd zelfs tot 40 a 50 miljoen uitgegeven voor een bankspeler dus waarom geen 80 voor een basisspeler, al juig ik die bedragen niet toe maar ja tis nu eenmaal zo.

Gewoon recht voor onze neus weggekaapt.. Erg jammer, maar zo gaat dat nou eenmaal.. Ik hoop dat dit een les is voor Abramovich en dat hij die vreselijke slechte Technisch Directeur Emenalo er eindelijk eens uitflikkert! Laten we in godsnaam niet gaan treuzelen, of hopen dat Costa nog blijft ofzo, maar gewoon zo snel mogelijk werk maken van de komt van Morata?!

9 juli 2017 om 11:54

Waarom Morata als Aubemeyang beschikbaar is? Daarnaast zou ik Matic en Fabregas verkopen en Bakayoko en Naingolann kopen. En hoe zit het met Alex Sandro en Rudiger? Die transfers laten zeer lang op zich wachten.

Voor dat geld had ik amaubyang gehaald of hoe je het ook schrijft 😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren