Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Suárez ontploft nadat hij gewisseld wordt: ‘Gore klootzak’

Laatste update:

Luis Suárez werd zaterdagavond tijdens het duel tussen Sevilla en Atlético Madrid (2-1) na 57 minuten spelen naar de kant gehaald. De Uruguayaanse spits leek niet bepaald begrip te kunnen opbrengen voor dat besluit van trainer Diego Simeone. De camera’s van Directo Gol vingen na de wissel een scheldkanonnade van Suárez op.

Nadat Súarez vervangen was door Matheus Cunha, beende hij langs de rand van het veld richting de reservebank. De spits kwam langs de camera van Directo Gol, die opving dat Suárez zich hoorbaar opwond. “Gore klootzak. Altijd hetzelfde liedje”, zo mopperde Suárez. Het is niet direct duidelijk of hij zich daarmee tot trainer Simeone richtte, daar er op dat moment niemand direct bij hem in de buurt was.

Nadat hij eenmaal had plaatsgenomen op de reservebank, gooide Suárez zijn scheenbeschermers op de grond en legde hij zijn hoofd in zijn handen. Suárez speelde dit seizoen 23 officiële wedstrijden (16 basisplaatsen, 8 doelpunten en 2 assists), maar maakte pas 5 keer de 90 minuten vol. De frustraties verklaren zich ook door het feit dat Suárez bezig is aan de slechtste reeks sinds zijn komst naar Spanje: in de afgelopen zeven wedstrijden in alle competities kwam hij niet tot scoren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom maar snel terug naar Ajax oude strijder!

19 december 2021 om 12:44

Kun je concurreren met Brobbey!

19 december 2021 om 13:15

Ajax heeft geen behoefte aan een standbeeld.

19 december 2021 om 16:49

Sorry maar we gaan niet met afdankertjes van concurrenten blij zijn, toch? Dank je



Gore klootzak? Dat kan Simone niet zijn. Altijd hetzelfde liedje? Dat moet iets met zijn spotify lijst te maken hebben. ðÿ˜€
Zou Suarez not te polsen zijn voor een terugkeer op huurbasis naar Barcelona?

20 december 2021 om 00:22

Beetje sarcasme zat er wel bij ja…

Tja, snap het wel, Suarez is een winnaar en vaak van het veld gehaald worden voordat de wedstrijd klaar is kan frustrerend zijn. Maargoed, heel Atletico draait niet echt op 100%, kijk maar naar Oblak. Speelt een matig seizoen tot nu toe.

Offtopic, maar dat shirt van Atleti dat Suarez aanheeft is zó lelijk man, die blokjes rond de nek en armen zien er erg kinderachtig en lelijk uit vind ik.

19 december 2021 om 12:55

Suarez kan dan wel een winnaar zijn maar het beste is er bij hem al een tijdje af. Atletico draait dit seizoen niet zo goed maar er lopen echte betere aanvallers rond dan Suarez. Als hij niet scoort voegt hij letterlijk niks toe aan het team.

19 december 2021 om 13:33

Suarez moet ook beseffen dat hij al 34 is en niets toevoegt als hij geen doelpunten maakt. Het is niet zo dat hij nog lekker de boel afjaagt of veel vuile meters maakt.

19 december 2021 om 13:42

Je kan toch niet ontkennen dat hij (ook) gisteren bitter weinig heeft laten zien. Verkeerde een-tweetjes, slechte loopacties en al helemaal niet iets doen bij balverlies. Die ene titel vorig seizoen dat was het wel denk ik. Diep van binnen zal zijn frustratie wel liggen bij het feit dat hij zich realiseert dat zijn koek een beetje op is.

Het is ook te belachelijk voor woorden dat Suarez maar basisplaatsen blijft krijgen. Je moet gewoon hopen dat de bal per ongeluk voor zijn voeten valt en dat hij dan scoort, want anders speel je met 10 man. Zelfs in de 16 heeft hij niet meer die loopacties die hij vorig seizoen nog wel had en dan blijven er maar heel weinig andere kwaliteiten over. En Felix, die vaak de beste op het veld is moet banken voor hem...

19 december 2021 om 13:56

Maar Felix is ook niet de man die de goals gaat maken voor Atletico. Zou niet misstaan als aanvallende middenvelder, toch? En de bank gisteren bij Atletico was wel magertjes.

19 december 2021 om 14:38

Felix speelt als die speelt ook meer als middenvelder. Suarez speelt altijd naast een andere spits en thats it maar als Felix basis staat staan er ook 2 andere spitsen basis.

19 december 2021 om 14:44

Inderdaad, dat heb ik gemerkt. In zijn eerste seizoen speelde hij nog als spits maar dat werkte gewoon niet. 4-3-3 zal Simeone nooit durven denk ik, die stapt nooit af van die saaie 4-4-2.

19 december 2021 om 14:09

Felix vaak de beste op het veld? Is sinds zijn komst veel te vrijblijvend allemaal, leuk dat ie af en toe een technisch hoogstandje laat zien maar hij verantwoordt nog niet eens een kwart van zijn transfersom. Vind hem heel erg tegenvallen.

Hoe jammer ik het ook vind als Suárez-fan, het is wel terecht dat hij steeds minder speeltijd krijgt, op de bank zit en/of gewisseld wordt. Had vorig seizoen buiten zijn goals eigenlijk al geen toegevoegde waarde bij Atletico, maar is met zijn goals wel mega belangrijk geweest. Helaas heb je momenteel gewoon niks aan Suarez als hij niet scoort. Zijn contract loopt na dit seizoen ook af bij Atletico en denk dat hij wel zal vertrekken. Misschien terug richting Uruguay naar de club waar hij begon? En weet niet waarom maar op de een of andere manier zie ik hem ook wel richting Argentinië gaan en dan naar een club als River Plate of Boca Juniors, dat zou ik echt geweldig vinden. Maar gaan natuurlijk ook geruchten dat de club van David Beckham eventueel een optie zou kunnen zijn in Amerika.

19 december 2021 om 13:51

Hij was nochtans goed begonnen aan dit seizoen, maar het hele elftal speelt gewoon belabberd. Er is geen middenveld meer, en als Llorente ook nog eens geblesseerd uitvalt is het helemaal kapot. Dus moet Simeone het van de snelle jongens hebben om te counteren en daarom neemt hij Suarez in bescherming. Maar hij gaat nog zijn waarde tonen dit seizoen, vergeet vorig jaar niet hoe hij ook bekritiseerd. Dit is Suarez, die komt altijd terug.



Suarez of Brobbey (de leuke aardige vrolijke jongen die je genaaid heeft). Ik zou het wel weten.
Twee jaar Suarez is een garantie voor 40 tot 50 goals
Ik denk dat Suarez het tegen zichzelf had, waarschijnlijk een blessure die hem hindert

19 december 2021 om 18:50

Cas1 en dan Haller laten banken? Suarez komt niet voor de bank

19 december 2021 om 19:59

tja, nee hij zeker niet, maar wie je ook haalt, eentje zal moeten banken. Haal je een speler direct voor de bank, dan kan hij beter wegblijven. Bergwijn zal ook niet voor de bank komen. Brobbey zal zeggen, dan had ik beter daar kunnen blijven. Ik ging juist weg omdat ik niet wilde banken.
Als Haller weg is en Suarez blijft scoren ja dan moet Haller helaas banken dus

Vent is alle realiteitszin compleet verloren. Speelt al maanden als een zak aardappelen en gisteren was het wederom helemaal niets. Ik had hem zelfs vroeger gewisseld.

Zelfs voor Suarez best gewaagd, om zoiets tegen Simeone te zeggen haha. Maar zal wel in het heetst van de strijd geroepen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren