Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique: 'Ook de Champions League-hymne gaat dat niet veranderen'

Laatste update:
/

Barcelona gaat op papier een eenvoudige Champions League-ouverture tegemoet. De favoriet voor de eindzege krijgt bezoek van APOEL Nicosia, dat allang verheugd is dat het zich bij de beste 32 clubs van Europa mag melden. De opponent uit Cyprus kwam dan ook nauwelijks aan bod tijdens de persconferentie van dinsdagmiddag.

Interessanter vonden de Catalaanse media het om coach Luis Enrique te vragen naar zijn ervaringen op de dag voor zijn debuut als coach in het kampioenenbal. "Ik ben eerlijk gezegd niet nerveuzer dan voor een normale wedstrijd", gaf de oefenmeester te kennen. "En nee, ook de sterren en de bekende hymne voor de wedstrijd zullen daar geen verandering in brengen."

Grote vraag is met welke doelman Barcelona woendag aan de aftrap zal verschijnen: Claudio Bravo of Marc-André Ter Stegen. Ook daarover wilde Luis Enrique echter weinig kwijt. "Ik ga eerst mijn spelers inlichten over de opstelling. We zullen zien." Of twijfelgeval Dani Alves speelt, blijft ook nog even onzeker. "In principe is hij fit om te spelen, we wachten nog even af tot morgen. Hij heeft normaal getraind."

Wat gaat Barcelona woensdag doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopen dat Mats en Bartra starten, die hebben nog geen tot amper minuten gemaakt tot nu.
En die poll, het moet gek lopen willen we niet van Apoel winnen woensdag.

16 september 2014 om 15:00

Wie is Mats?

16 september 2014 om 15:24

Marc
Andre
ter
Stegen

"de favoriet voor de eindzege"?

Nou, ik vind Barcelona niet dé favoriet voor de eindzege hoor. Een van de favorieten, dat wel.

16 september 2014 om 14:22

Dat geldt voor iedereen toch? Er is op dit moment geen absolute favoriet.

16 september 2014 om 14:45

ik zie liverpool als eem belangrijke kandidaat. ze hebben een sterk team met een hoog arbeidsethos die ze al heel goed op mario b hebben overgebracht

16 september 2014 om 16:06

Vandaar hun thuis verlies van afgelopen weekend, nee Liverpool is een lastige tegenstander, vooral in de knock out fases, loeren op de counter etc. Maar geen favoriet

17 september 2014 om 00:58

Nee liverpool is zeker geen favoriet eerder underdog miss kunnen ze nog verassen of in dortmund stijl doorstoten maar eerlijk gezegd zie ik het niet gebeuren daarvoor vind ik het team te wisselvallig

makkelijke overwinning voor Barca. apoel is een matige ploeg die niks kan inbrengen tegen Barca. welke keeper ze gaan opstellen zal spannend worden maar puur voor het papier werk. verwacht dat de keeper niks tot weinig te doen zal krijgen.

Barcelona in de huidige vorm moet toch wel met minstens 5-0 over Apoel heenlopen. Spelers maken een verfrissende indruk, alsof ze verlost zijn van hun kettingen. Messi speelt weer vrij en heeft weer plezier, Busquets speelt echt heerlijk en Neymar viel afgelopen week ook heerlijk in. Achterin staat het ook goed, getuige dat "we" nog geen tegendoelpunt hebben gehad dit seizoen. Ik verwacht heel veel van Barca dit seizoen, en morgen al helemaal!

16 september 2014 om 14:36

@ viscaa ik sluit me bij jou aan. Al hoop ik dat ze wel de CL kunnen winnen. Chelsea, Bayern, Atletico, Real M en Barca zijn de favo's

16 september 2014 om 15:08

@ Badceo

Persoonlijk denk ik dat het dit jaar voor iedereen lastiger dan ooit is om de CL te winnen, elke ploeg heeft zich gigantisch versterkt in de zomer. In mijn ogen de topfavorieten:
Barcelona, Real Madrid, Bayern München en Chelsea.
Outsiders: Psg, Atletico, Dortmund en Manchester City.

16 september 2014 om 15:18

Toch moet barca de CL winnen. Hebben een droom aanval met Neymar, Messi, Suarez en goede invallers als Pedro en Munir moet het wel goed komen. Denk je niet?

16 september 2014 om 15:21

Je bent met 11 spelers, en inderdaad die voorhoede is subliem, maar als de overige 8 niet thuis geven dan is het lastig om te winnen. Ze zijn sowieso een van de topfavorieten, maar om nou te zeggen dat ze de CL moeten winnen? Nee. Alhoewel ik dat wel graag zou zien natuurlijk

16 september 2014 om 17:47

5-0 ???? Waarom onderschat jij apoel nicosia?? Zo slecht zijn ze ook weer niet..

17 september 2014 om 00:59

Jawel...vergeleken met Barca tenminste

Ik hoop Ter Stegen te zien starten morgen! Zo kan Enrique ook zijn spel zien. Hij zal waarschijnlijk niet veel te doen krijgen. Over het centrale duo ben ik zelf nog steeds niet uit. Pique/bartra - Pique/mathieu - Bartra/mathieu. Daar wil ik pas over oordelen als Vermaelen eindelijk weer speelklaar is. Aangezien de tegenstander ook niet de grootste is, zal het me ook niks verbazen als Rafinha speelt ipv Iniesta. Dit soort wedstrijden hoeft hij in principe niet in actie te komen, hoewel het wel leuk is voor de fans natuurlijk. De aanval zal denk ik hetzelfde zijn als in voorgaande wedstrijden en Pedrito een kans geven wat zelfvertrouwen op te bouwen tegen een veel mindere tegenstander zal hem absoluut geen kwaad doen. Ik verwacht een 5 of 6-0 uitslag. Spelers onder Luis Enrique zijn bereid alles te geven in een wedstrijd, net zoals onder Guardiola. Hopelijk zien we dat morgen tegen een toch wat slappe tegenstander ook gewoon terug in het spel

Ter Stegen
Montoya
Pique
Mathieu
Alba
Rafinha
Busquets
Rakitic
Munir
Messi
Neymar/Pedro
16 september 2014 om 15:12

Mweh, ben het niet echt eens met je visie en opstelling. Denk dat Iniesta inderdaad niet nodig is, maar wil wel eens een middenveld met Xavi, Busquets en Rakitic zien. Xavi is nog geen enkele keer gestart dit seizoen. Daarnaast moet je voorin gewoon spelen met Pedro, Messi en Neymar. Vol eroverheen lopen, laat ze alle 3 maar scoren dat is goed voor hun zelfvertrouwen.
Achterin denk ik dat Pique een zekerheidje is, in mijn ogen hoort hij gewoon met Mascherano centraal te spelen.

ter Stegen
Montoya
Pique
Mascherano
Alba
Xavi
Busquets
Rakitic
Pedro
Messi
Neymar
16 september 2014 om 15:23

Xavi zou ik ook graag weer willen zien starten, maar ik denk dat die alleen gebruikt gaat worden als het niet loopt en/of er duidelijk ervaring nodig is op het middenveld. En de enige die zijn zelfvertrouwen moet bijtanken is Pedro. Achterin is Pique inderdaad wel een zekerheid, mits hij geconcentreerd blijft spelen wat vorig seizoen niet altijd het geval was. Mascherano achterin zie ik liever met Mathieu starten.

Ja barca is sterker dan vorig jaar maar de echte tegenstanders moeten nog komen. Hoop dat ze een goeie lijn blijven doortrekken. volgens mij is het team nu ook beter in balans met de komst van Raketic en Mathieu

16 september 2014 om 15:21

@ voetbalgod79 de balans is zeker beter. Vooral nu! Verwacht ook dat ze 1e worden in de CL groep.

Barca is zeker niet kansloos. Het zijn gewoon één van de favorieten samen met Real Bayern en Chelsea.

16 september 2014 om 16:23

Chelsea hebt denk een beter team

17 september 2014 om 11:39

1. Het is heeft.
2. Een beter team hoeft niet te betekenen dat je beter bent.

Ik hoop toch dat marc bartra in de basis staat want die jongen is beter dan de meeste mensen hier denken. Ook hoop ik dat sergi roberto is een fatsoenlijke kans moet krijgen. Voorin zou ik met Messi- munir-Pedro spelen. Neymar zou ik wat rust gunnen, want ook hij is belangrijk voor dit barcelona. Het zal toch niet gebeuren dat hij door deze wedstrijd een ernstige blessure zou krijgen. Maar ja we zullen wel zien wie allemaal gaat spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren