Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique neemt Afellay op in selectie voor strijd om mini-prijs

Laatste update:

Ibrahim Afellay heeft geen toekomst meer bij Barcelona en de club wil deze zomer het liefst van hem af. Toch behoort de linksbuiten annex aanvallende middenvelder tot de selectie van de Catalanen voor de strijd om een mini-titel, zaterdag. Barcelona is door Recreativo Huelva uitgenodigd voor de wedstrijd om de Trofeo Colombino, een jaarlijks terugkerende finale.

/

Recreativo is de oudste nog actieve club in Spanje en viert dat sinds 1965 al met een jaarlijks terugkerend mini-toernooi, de strijd om de Trofeo Colombino. Doorgaans doen er vier clubs mee, soms niet meer dan drie en een heel enkele keer, zoals in 2011, gaat het slechts om één wedstrijd en speelt Recreativo Huelva tegen een zelf uitgenodigde tegenstander.

Dit jaar doet Barcelona dus mee, voor de derde keer. De nieuwe trainer Luis Enrique heeft vrijdag zijn selectie bekendgemaakt en die bestaat vooral uit spelers die niet aanwezig waren op het WK 2014. Naast Afellay is ook aankoop Marc-André ter Stegen erbij en doet de coach een beroep op Jordi Masip, Martin Montoya, Marc Bartra, Sergi Roberto en Gerard Deulofeu. De overige zestien namen heeft hij geselecteerd uit Barcelona B. Onder hen ook een andere zomeraankoop, de jonge Kroaat Alen Halilovic.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vooral bedoeld om Afellay in de etalage te zetten zeker?

18 juli 2014 om 22:04

Ja inderdaad dat doen ze altijd met hun B-spelers.

Betekend dus geen reet! Alleen barca b spelers man

18 juli 2014 om 21:52

Toch knap dat vz. hier een artikel uit weet te persen! Volgens mij zijn bijna alle a selectie spelers international en dus nog niet zo lang weer aan het trainen of zelfs nog met vakantie.

18 juli 2014 om 21:55

Zeven volwaardig leden van de eerste selectie aangevuld met jeugdspelers, enkel Adriano, Bojan en de WK-gangers zijn afwezig. Voor de vaste volgers van Barcelona toch best interessant.

18 juli 2014 om 23:09

Stelt niet veel voor, maar ik vind het een geweldig uitziende trofee. Die trofee ziet eruit als een enorm verzilverd modelschip.

Geen plaats in de selectie voor Bojan Krkic, die in de komende dagen de beslissing zal gaan maken of hij naar Olympiakos, Deportivo La Coruña of Stoke City zal gaan vertrekken. Daarnaast een interessante wedstrijd voor de jeugdige talenten om zich te bewijzen bij Luis Enrique, die erom bekend staat plaats te hebben/maken voor talentvolle jeugdspelers. Kijk bijvoorbeeld naar Grimaldo, Samper, Munir El Haddadi, Alen Halilovic en Adama Traoré.

18 juli 2014 om 23:06

Bojan kan ook nog naar Torino, echter zou ik voor de Primera Division kiezen als ik hem was. Deportivo is een prachtige club en heeft spelers als Bojan nodig om zich te handhaven.

18 juli 2014 om 23:13

Torino heeft vandaag Quagliarella binnengehaald, lijkt me niet dat hij als vervanger van Cerci gezien wordt. Voor Bojan is het belangrijk om eens dichter bij 'thuis' te zijn, vooral in Rome had hij erg last van heimwee en in Amsterdam wist hij ook niet helemaal te aarden. Een club als Deportivo zou uitstekend bij hem passen, al zou Villarreal in mijn ogen de ideale optie zijn; aanvallend voetbal, vertrouwen in talent en redelijk dichtbij Barcelona.

19 juli 2014 om 00:46

Heb je enig idee of er interesse is in Ibi? Bvd.

19 juli 2014 om 10:52

Er zal ongetwijfeld interesse zijn, maar het laatste nieuws is dat hij als onderdeel van de transfer van Mathieu naar Valencia zal trekken.

Hij moet weg en terecht komt heel veel tekort

18 juli 2014 om 22:34

M'kay!

Afellay helpt zijn carriere zelf om zeep. Voelt zich veel te goed voor europese subtop, terwijl hij de top niet aankan. Mentaliteit van niks.

Hij heeft een te grote stap gemaakt door van PSV gelijk naar Barca te gaan. Ibi had beter een tussenstap kunnen maken om te zien of hij mee kan komen op hoger niveau

benieuwd hoe mijn neefje munir el haddadi de supertalent het gaat doen na zo een topseizoen van afgelopen seizoen

18 juli 2014 om 23:39

Okey man ben je nu lijp ofzo dat je moest vermelden dat het neefje is? Fatoeman

Team:

Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Deulofeu, Afellay; Patric, Bagnack, Ie, Lucas, Grimaldo, Samper, Diagne, Halilovic, Babunski, Camara, Munir, Sandro, Dani Nieto, Juan Roman, Dongou, Adam

19 juli 2014 om 06:50

Waar zijn El Haddadi en Traore??

19 juli 2014 om 10:52

Munir El Haddadi en *adama Traoré staan er gewoon tussen.

19 juli 2014 om 18:09

Te snel gelezen, bedankt man, kan niet wachten om hun in actie te zien!

Hoeveelste zou je met die selectie eindigen in de eredivise vraag ik me af ken ze niet allemaal hoor maar denk dat de opstellig er zou ongeveer uit kan zien.

Ter stegen
Montoya
Bartra
Bagnack
Dani Nieto
Roberto
Afellay
Halilovic
Traore
Dongou
Deulofeu
19 juli 2014 om 02:13

Ik zou Grimaldo op RB zetten. Verder vind ik middenveld te aanvallend, beter om Sergi Samper er tussen te zetten. Dongou is niet slecht, maar staat toch stil in zijn ontwikkeling daarom zou ik voor Munir kiezen.

Ik vind uw opstelling ook niet slecht, behalve dan dat middenveld iets te aanvallend is.

19 juli 2014 om 10:54

Grimaldo is een linksbenige linksback, niet verstandig dus om hem op rechtsback te zetten.

19 juli 2014 om 10:58

Dat lijkt me niet, Dani Nieto is een vleugelaanvaller en Afellay speelt niet op het middenveld met de punt naar achteren. Het lijkt me dat de opstelling er eerder zo uit zal zien:

Ter Stegen
Montoya
Bartra
Edgar Ié
Grimaldo
S. Roberto
Samper
Afellay
Halilovic
El Haddadi
Deulofeu

De oudste nog actieve club in spanje. Dat die nog actief is lijkt me daarvoor wel een vereiste toch.. anders slaat het nergens op. Bij de oudste mens op aarde wordt toch ook gekeken naar de nog levende .

Maar dat terzijde, hoop dat Affelay een beetje spelen toe komt die wedstrijd en dat er wat leuke clubs komen kijken voor hem. Want wordt wel tijd dat die weer beetje aan voetballen toe zal komen.

Zo als Afellay die prijs wint kan hij weer opscheppen in Nederland. Nee als hij deze trofee bij zijn palmares kan schrijven zal hij zeker niet terugkeren naar de Eredivisie.

Voor al die zijn zeikers hier die meteen klaar staan om affelay weer met e grond gelijk te maken heb ik een vraag.

Noem mij eens 1 jonge speler die nee zou zeggen tegen Barcelona.
Ibi moet en zal een mooie nieuwe uitdaging vinden daar ben ik van overtuigd.
Hij is gewoon een geweldig goeie voetballer die menig club sterker zou maken.

19 juli 2014 om 01:00

Volledig eens, hij ging zeker meer minuten maken mocht hij die pech niet gehad hebben om maanden out te zijn. Ik vond hem eerlijk gezegd goed invallen onder Pep en hij maakte in die paar minuten toch een belangrijke rol op weg naar de CL finale.

19 juli 2014 om 01:17

Spelers die doorhebben dat ze op dat niveau geen speeltijd zullen krijgen. Iedereen wist dat Afellay geen Barcelona-materiaal was, je kan die stap van PSV ook niet maken, eerst had hij een tussenstap moeten maken als hij daar wilde komen.

19 juli 2014 om 02:03

Je weet toch niet wat er met hem is afgesproken, of wel? Als de afspraak was dat hij zou meedraaien als roulatiespeler en verder zijn minuten zou maken in Barca B om daar te ontwikkelen en het tiki taka onder de knie te krijgen, dan was het een logische stap. Er was toentertijd niemand die verwachtte dat hij direct een volwaardige 1e elftal speler zou zijn.

19 juli 2014 om 09:36

@geert

Ondertussen geef je nogsteeds geen voorbeeld

19 juli 2014 om 12:30

Thomas Müller, en als de geruchten waar zijn: Fischer, Zivkovic en Bakkali.

Maar ik snap je punt wel. Anderzijds gaat Barcelona meestal niet voor spelers die het niveau niet hebben. Daardoor kan je niet een hele lijst opnoemen, misschien zijn ze er wel maar bleef het bij een gerucht.

20 juli 2014 om 13:28

Fischer, Zivkovic en Bakkali.?????

Humor heb je wel in ieder geval.

Ik weet wel dat ik ook blind zou tekenen.

20 juli 2014 om 16:04

Stel dat jij het niveau van Afellay zou hebben. Zou je dan tekenen bij Barcelona of naar een club als Villareal of Newcastle gaan waar je wekelijks speelt?

Heb je zeker gelijk in, als Barca komt ga je niet twijfelen, je gaat meteen maar puur voor zijn eigen carrière is het niet de juiste stap geweest...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren