Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fabrizio Romano: PSG gaat voor 127 miljoen liefst 7 (!) transfers afronden

Laatste update:

Paris Saint-Germain gaat op korte termijn liefst zeven inkomende transfers wereldkundig maken, zo meldt Fabrizio Romano. Het gaat om zes spelers én Luis Enrique als hoofdtrainer. Christophe Galtier, die het afgelopen seizoen voor de groep stond bij de Parijzenaren, wordt naar verluidt dinsdag officieel ontslagen. Volgens Romano is het enkel nog wachten op een statement van PSG zelf.

De meeste door Romano gemelde transfers hingen al een tijdje in de lucht. Manuel Ugarte wordt de duurste aankoop van het zevental. De 22-jarige controleur komt voor zestig miljoen euro over van Sporting Portugal. PSG legt daarnaast ook transfersommen neer voor Lucas Hernández (Bayern München) en Kang-in Lee (Real Mallorca). Voor de Fransman van Bayern wordt minimaal 45 miljoen euro neergelegd, terwijl er met de transfer van Lee 22 miljoen euro gemoeid is.

Marco Asensio komt daarnaast transfervrij over van Real Madrid, terwijl PSG voor Internazionale-verdediger Milan Skriniar en Benfica-middenvelder Cher Ndour ook geen transfersom op tafel hoefde te leggen. De verwachting is dat de landskampioen van Frankrijk zich in het restant van de zomerse transferwindow nog zal focussen op twee andere aanvallende versterkingen. Zo zou de clubleiding volgens Franse media al groen licht hebben gegeven voor de komst van Randal Kolo Muani, die het afgelopen seizoen indruk maakte als spits bij Eintracht Frankfurt. Tot slot wordt Bernardo Silva (Manchester City) al geruime tijd gelinkt met een overstap naar Parijs.

Luis Enrique
De nieuwe trainer van PSG wordt Luis Enrique. De Spanjaard staat op het punt om een tweejarig contract te tekenen. De 53-jarige oefenmeester zat zonder werkgever nadat de Spaanse bond hem ontsloeg als bondscoach na een teleurstellend verlopen WK in Qatar. Les Parisiens hebben inmiddels alle formaliteiten met de reeds vertrokken Galtier afgerond. Zodra hij middels een persbericht officieel is ontslagen, kan Enrique aan de slag bij de Franse grootmacht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
4 juli 2023 om 14:44

Ik mag toch hopen dat ze iets geleerd hebben van de afgelopen jaren. Zoveel sterren in een team werkt gewoon niet. Deze aankopen lijken in ieder geval een stap in de goede richting te zijn.

4 juli 2023 om 14:53

Het gaat niet eens zozeer om de sterren. Barcelona had op een gegeven moment op 8 of 9 posities een wereldster lopen, net als Real Madrid. Waar het om gaat is of de spelers voor elkaar door het vuur willen gaan en gedisciplineerd kunnen spelen.

PSG had/heeft voorin drie spelers lopen die enkel willen aanvallen. Dan heb je een groot probleem als je de bal niet hebt. Bovendien is die verdediging ook niet bijster sterk. Zeker niet voor een Europese topclub.

4 juli 2023 om 15:26

Ik vind wel dat je onderscheid moet maken in het als ster gekocht worden of in de rol van ster groeien. Bij Barca groeide deze jongens langzaam in sterren. Bij Real ontwikkelde jongens zoals Benzema, Mordic en Kroos zich tot sterren.

4 juli 2023 om 15:33

Volg jij het voetbal wel? Benzema, Modric en Kroos waren alle al sterren bij Lyon, Tottenham en Bayern. Niet de minste clubs, helemaal niet in die tijd. Het gaat erom dat jij kijkt wat voor sterren je aantrekt, PSG heeft teveel spelers die willen dat een team in dienst van hun speelt. Ze kijken bij PSG totaal niet naar persoonlijkheid maar alleen naar prestige, dat lijkt deze zomer anders te zijn.

4 juli 2023 om 15:51

@KouweArie, hier mag je toch wel wat minder kort uit de bocht vliegen tegen Macedonia wat mij betreft met je volg jij het voetbal wel. lees even het volgende stuk:

"Benzema started just 18 games and scored nine goals in his first season at Madrid. The Argentina striker Gonzalo Higuain was preferred to him and Real’s new Galacticos failed to impress as they finished second to Pep Guardiola’s Barcelona in La Liga and were knocked out of the Champions League and the Copa del Rey in the early rounds." (Bron: theatletic)

Dus het eerste seizoen van Benzema was niet bizar slecht qua goals maar wel qua wedstrijden. Benzema gaf zelf aan bij zijn presentatie destijds, dat hij het wel is moeilijk zou kunnen krijgen.

Modric was in zijn eerste seizoen zelfs al uitgeroepen tot 1 vd slechtste aankopen van het seizoen.

Over Kroos valt weinig op te merken maar ik denk dat jij even goed moet bedenken of jij het voetbal nog wel goed heb gevolgd destijds want zo bizar goed waren de eerste seizoenen niet van Benzema en Modric. Die hebben echt later pas hun sterrenstatus verworven

4 juli 2023 om 15:53

Hoe oud was Benzema? In een transfer periode waarin Ronaldo en Kaka werden aangetrokken? En was in zijn begin periode echt geen ster in dat Real Madrid. Niet eens een vaste basis speler. Ook Modric, die samen met Bale kwam was niet meteen de ster zoals wij hem nu kennen. Onder Jose niet eens basis speler of op een verkeerde plek gezet, wegens Ozil. Pas later in het seizoen tot vaste basisspeler benoemd.

Ik zeg niet dat ik ze geen wereldsterren vind. Maar hun komst kun je toch niet vergelijken met de komst van een Ronaldo, Messi of Neymar? Die zich meteen laten gelden in een kleedkamer.

4 juli 2023 om 16:18

Je kan wel quotes kopiëren, maar dit ontkent niet de bewering dat dit geen wereldtoppers waren bij hun aankoop. Bij Benzema destijds zaten alle topclubs achter hem aan, als jonge speler droeg hij Lyon destijds naar een hoger nivea. Benzema was daardoor echt wel kaliber wereldtop, hetzelfde was ook bij Modric het geval, die was bij Tottenham naast Gerard, Lampard een van de beste middenvelders in de PL. Concurrentie van Higuain was destijds inderdaad waar, ook een wereldtopper destijds. Dat had gewoon te maken met de sterke selectie van Madrid, eigenlijk allemaal "wereld sterren", precies wat Mecedonia ontkent.

Natuurlijk was de aankoop klein in vergelijking met Kaka en Ronaldo, maar in die hele transferzomer behoorde de aankoop van Benzema wel tot de top. Hij was toen al international van Frankrijk, terwijl daar destijds niet de minste spitsen rondliepen.

En je kan ze niet met Messi, Neymar of Ronaldo vergelijken omdat het hele andere persoonlijkheden en spelers zijn. Zijn 3 spelers die veel meer in een dienende rol spelen, maar dat hebben verdedigers en middenvelders natuurlijk over het algemeen meer. Ook hebben deze spelers later natuurlijk nog meer impact gehad, maar je kan gewoon niet spreken dat deze spelers geen wereldtop waren bij hun vertrek richting Madrid.

4 juli 2023 om 16:29

Je leest blijkbaar niet goed genoeg. Ik zeg letterlijk: ''ik zeg niet dat ik ze geen wereldsterren vind'. Ik vind dat juist wel. Maar er zit toch een verschil in wereldtop zijn en een ster zijn. Sterren hebben vaak niet het dienende, waar jij op doelt, in zich zitten. Dus het niet kunnen vergelijken met bijvoorbeeld een Ronaldo, Messi en Neymar zegt toch al genoeg.

Iemand die geen basisspeler is, is echt geen ster, ook al ben je wereldtop. Een ster heeft een bepaalde status in het team, waarvan geaccepteerd wordt dat er minder verdedigend werk wordt gedaan. Vandaar dat teveel sterren in een team niet werkt. Maar dat is maar mijn mening.

4 juli 2023 om 17:01

Als je kijkt naar alle "wereldsterren" is 90% aanvaller, hiervan zijn al 2 middenvelders. Hoe zie jij een middenvelder die een vrije rol heeft? Die zijn er niet of nauwelijks, misschien de ouderwetse 10, wat eigenlijk ook meer een aanvaller was. Als je bij de beste 10 middenvelders van het moment hoort ben je gewoon wereldtop, al zal je niet altijd de ster in het team zijn.

Dan zou je ook kunnen zeggen dat Neymar nog geen "ster" was, die stond namelijk in de schaduw van Messi bij Barcelona. Pas bij PSG werd hij de absolute ster waar het team omdraaide, verder was Mbappe ook nog geen echte "ster", speelde pas rond de 50 wedstrijden voor Monaco. Die is ook pas een ster geworden toen hij het waar maakte bij PSG.

4 juli 2023 om 17:10

Kouwearie, ze waren allemaal sterke spelers maar geen sterren. Als je dat verschil niet ziet is het toch echt jij die het voetbal niet volgt.

Voor gemiddeld circa 20M aan transfersommen zijn dit natuurlijk helemaal geen gekke transfers. Vraag me wel af of dit nou de spelers zijn die het verschil tussen wel of geen CL-winst gaan zijn, maar als je gratis, althans zonder transfersom, Asensio en Skriniar kan binnen hengelen is dat natuurlijk helemaal niet verkeerd.

Als ze van het resterende budget nog een echte goalgetter en een wereld CAM kunnen halen is de selectie wel echt dik in orde.

Benieuwd of Luis Enrique er een hecht team van weet je maken en PSG eindelijk die felbegeerde trofee kan bezorgen.

Vind het allemaal leuk en aardig bij Psg.. Maar vind het team jaar in jaar uit niet mega spectaculair.. Prima aankopen nu ook weer, maar mis de absolute top aankopen.. (Ja ik weet dat ze Mbappe en Neymar(nog) hebben..)

4 juli 2023 om 14:46

De absolute topaankopen hebben ze wel geprobeerd. Het heeft iedere keer (net) niet gewerkt. Het lijkt alsof ze nu een andere weg inslaan en niet voor de namen gaan, maar een team proberen te bouwen. Ik ben niet voor PSG, verre van zelfs, maar kan dit wel waarderen. Skriniar, Asensio, Ugarte en Lucas Hernandez zijn geen absolute wereldtoppers maar ik weet zeker dat als zij goed presteren in een team, PSG ver kan komen in de CL.

4 juli 2023 om 15:04

Wat bedoel jij met de absolute topaankopen dan? Tuurlijk die spelers waren goed op het moment dat ze (veelal gratis) werden aangetrokken. Maar bij de meeste was het écht spectaculaire er ook wel vanaf..

4 juli 2023 om 17:05

Messi, Sergio Ramos, Donnarruma, Hakimi, Icardi.. Allemaal toppers hoor toen ze werden aangetrokken

5 juli 2023 om 09:38

Niet mee eens. Messi was duidelijk over echte piek heen (en heb je ook gewoon gezien in zijn prestaties bij Psg). Ramos zelfde verhaal. Donna was top, Hakimi top.. Icardi.. tja.. Als je dat echt een topper noemt dan zitten wij in ieder geval niet op 1 lijn...

5 juli 2023 om 10:38

Icardi schoot alles aan flarden bij Inter, dus die was in zijn tijd echt wel top. Heeft gewoon de verkeerde keuze gemaakt, want hij had zeker wel een stap omhoog kunnen maken vanaf Inter.

Zo op het eerste gezicht lijkt het erop dat PSG door heeft dat 11 sterren je geen CL titel op gaan leveren en dat ze nu overschakelen naar een nieuw (beter) beleid. Denk dat dit een mooi stel aankopen is die op termijn de club verder kunnen helpen.

Het vertrek van Messi en Ramos maakt een hoop ruimte vrij in het budget, dus het is niet zo gek dat ze flink kunnen vernieuwen.

Alsnog staat er een best solide team - Mbappe, Neymar, Icardi (of Muani) als voorhoede, Verratti, Ugarte en Vitinha als middenveld, Hernandez, Kimpembe, Marquinhos, Hakimi als verdediging, Donnarumma als doelman, die elf doen niet onder voor de basiself van Real, City of Bayern. Dan heb je nog reserves als Skriniar, Paredes, Mendes, Ruiz, Sanches etc op de bank wat ook geen koekenbakkers zijn.

Voetbal blijft een onvoorspelbaar spelletje en je hebt nooit de garantie dat je een lullige uitschakeling kan vermijden, maar als ze geen pech hebben met blessures moet je hiermee ook gewoon weer voor de CL kunnen gaan.

Ergens opgelucht dat Xavi Simons er niet tussenstaat, voor pakweg 6 miljoen. Dus dat speelt nog niet, meer kans voor PSV. Voor PSG zijn dit prima spelers, niet allemaal sterren, maar ook teamspelers. Spelers als Asensio die CL titels op zijn naam heeft. Wellicht helpt het PSG verder om een keer die finale te winnen. Vrees van niet, maar ze hebben de finale al eens gehaald.

4 juli 2023 om 14:36

Psg wou het wel betalen toch? Alleen Simons is de beslissende factor. Die heeft zich nog niet uitgesproken.

4 juli 2023 om 14:40

Denk dat er geen club in de wereld is die Simons niet voor 6 miljoen wil kopen.

4 juli 2023 om 15:21

Ja eens

4 juli 2023 om 14:50

Die gaan die 6 miljoen euro echt wel neerleggen. Daar is eigenlijk geen twijfel over mogelijk. Geen club is zo gek om dat niet te doen. De vraag is wat Simons in gedachten heeft.

Ik vind Kang-in een erg leuke voetballer in de momenten dat ik hem voorbij zie komen. Ben benieuwd of hij het bij PSG gaat redden. Als je bedenkt dat Ajax 30 miljoen kwijt was voor Bergwijn en deze jongen voor 22 miljoen naar PSG gaat... Maar goed, zo blijf je bezig.

Vooral goed dat deze jongens niet de grootste sterren van vandaag zijn. Er lijkt zowaar iets dat op een gedachte lijkt achter deze transfers te zitten.

Niet eens zo gek voor 127 miljoen euro, maar dit zijn tevens niet de spelers die iets aan PSG gaan veranderen. Alleen Skriniar voegt echt veel toe in die verdediging. Lucas Hernandez is goed, maar heeft meerdere zware knieblessures gehad met de laatste als flinke uitschieter. Asensio is blijven steken in zijn ontwikkeling. Een goede speler, maar uiteraard aanzienlijk minder dan Messi, Mbappe of Neymar. Ugarte is overigens wel een speler die ze bij PSG mistten.

Het geld van mbappe wordt dus grondig besteed zo te zien . Mooi
Morgen is er al een pers conferentie dus kan 2 dingen betekenen of luis enrique of aankondiging van het afscheid van mbappe . We gaan spannend week tegemoet madridistas!

4 juli 2023 om 22:12

Ze gaan geen persconferenties inlassen voor spelers die vertrekken... Dan kun je elke week in zo'n transferwindow wel een persconferentie inlassen... Die persconferentie is uiteraard bedoeld voor Luis Enrique. Dat deden ze vorig jaar ook toen Galtier Pochettino verving.

Ben heel nieuwsgierig naar Lee. Hoop dat hij het waar gaat maken bij PSG, erg leuke voetballer om naar te kijken met zijn bewegelijkheid.

Hopelijk voor psg werken deze semi gerichte aankopen beter dan het kopen van supersterren!

Zinkend schip dit PSG! Luis Enrique is alles behalve de geschikte trainer in mijn ogen om Psg te cup met grote oren te bezorgen. En wat ik al helemaal mis in hun aankoop beleid is creativiteit in de voorste linie. Vooral als Mbappe (hoogstwaarschijnlijk) verkocht gaat worden of gratis de deur uitloopt. Heb je niemand die echt het verschil kan maken als je mij vraagt
Luis enrique kende zal hij gaan spelen met een klassieke 4-3-3 formatie.
——————-——Donnarumma————————
Hakimi——Skriniar- —-Marquinhos——Mendes
——Fabian Ruiz —-Ugarte——Vitinha———
Asensio————-Mbappe————-?????

Aanvallend loop er een aardige potentiële aanwinsten rond in europa. Weliswaar niet geen sterren als weleer maar zeker potentiële toppers als Chukeweze(Villareal) Kolo Muani(Frankfurt) Barcola(lyon), Xavi Simons(Psv) , Goncalo Ramos (Benfica), Fati (Barcelona), Kudus (Ajax), Gnonto (Leeds), Sesko (Salzburg), Kalimuendo (Rennes), Openda (lens), Nico Williams ( bilbao) zo kan ik nog wel effe doorgaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren