Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique: ‘Het moet wel heel erg zijn wil Messi een wedstrijd missen’

Laatste update:

Lionel Messi was zaterdag niet inzetbaar in de wedstrijd tussen Barcelona en Málaga. Mede daardoor kon de grootmacht uit Catalonië niet winnen: 0-0. Trainer Luis Enrique laat na afloop van de wedstrijd weten dat Messi, die pas een paar uur voor de krachtmeting uit de wedstrijdselectie werd gehaald, er slecht aan toe was.

/

“Het moet wel heel erg zijn wil Messi een wedstrijd missen”, zegt Luis Enrique over de sterspeler. “Ik verwacht echter niet dat hij lang afwezig is. Het gaat alweer beter met hem. We moesten het doen zonder Messi en zonder Luis Suárez, maar het is de complete selectie die wedstrijden wint.”

“Zij hadden tien man in hun eigen strafschopgebied. Dan moet je de bal snel rondspelen, op zoek naar ruimte. In de eerste helft waren zij nog fris. Ik ben trots op mijn spelers en op de fans, we hebben het tot het einde geprobeerd. We hadden niet verwacht punten te laten liggen, dus we zijn erg teleurgesteld.”

Met Lionel Messi had Barcelona wel gewonnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Luis Enrique had Arda eruit moeten halen ipv Rafinha. Rakitic op de plaats van Rafinha rn Rafinha op rechts ipv Arda. Vooral pech, met name middenvelders (Denis suarez en Busquets) beter leren afwerken.

Ongelukkige wedstrijd voor Barcelona, je merkte duidelijk dat ze Suarez en Messi misten. Maar goed, denk dat er geen enkele ploeg ter wereld is waar het gemis van twee sleutelspelers van dit kaliber makkelijk kan worden opgevangen.

Ben benieuwd naar de wedstrijd in Madrid, en naar wie er van dit gelijkspel gaat profiteren

Messi zal echt denken wat een koekenbakkers. Red ik ze tegen Sevilla en Valencia, verneuken ze het thuis tegen Malaga. Verder veel pech en een coach die weer filosofisch wou doen met zijn opstelling. Mag van mij weg na dit seizoen. Sampaoli in aub..

Vandaag was een 3-4-3 de oplossing geweest; een overtalsituatie op de flank (als je het goed uitspeelt) en meer vrijheid op het middenveld om dichter bij het doel te komen. Helaas komt Lucho tactisch tekort om dit soort wedstrijden naar zijn hand te zetten.

Ter Stegen
S. Roberto
Pique
Mascherano
Denis Suarez
Rakitic
Busquets
Rafinha
Arda
Paco
Neymar
20 november 2016 om 00:07

Het lag meer aan 't opstelling vond ik ook. Tactisch is Enrique gewoon echt niet beter dan een Ronald de Boer of Pellegrini. Hij heeft gewoon een monster voorhoede en over 't algemeen geweldige selectie die gelukkig nog gretig zijn om te winnen. Ik hoopte echt op Sampaoli vorige siezoen ondanks de double, want Lucho neemt te vaak onnodige risico's en vaak pakken ze ook niet goed uit waardoor concurrenten minder druk op zich krijgen.
Je weet dat je Iniesta al mist en dan laat hij Rakitic op de bank starten. Ook wisselt hij zelden meer dan 2 keer. Hij houdt vaak laatste wissel over.

20 november 2016 om 17:50

Enrique is klaar bij barca. Tactisch is het drama raki op de bank terwijl iniesta er niet is. Slechte spits gekocht die gast kan volgens mij niet eens opde training scoren pfffff. Neymar is niets zonder messi en suarez. Ben groot barca fan die dit weekend niet te genieten is. Slechtste seizoen sinds jaren

Je kunt niet iedere wedstrijd winnen. Maar om nu 90+ minuten lang met tien man te spelen en niet in te grijpen door een wissel of een tactische verandering... dat is pas teleurstellend.

Je zag op zich geen slechte Barcelona tweede helft. Eerste helft lag 't tempo wel wat lager, maar tweede helft vond ik ons eigenlijk gewoon prima spelen. Het ontbrak telkens net aan de laatste bal die er niet in wou door een geweldig keepende Kameni. Over de mogelijke penalties en whatnot valt niet te praten achteraf.

Het was wel een match waarin we Messi's geniale overzicht goed konden gebruiken of die van Iniesta. Ik mistte vandaag gewoon die 2 grote heren om hier de winst te pakken. Ook voor 't eerst sinds february 2015 dat we thuis geen goal scoren, terwijl we normaal gesproken gemiddeld 3 er in schieten.

Zulke matches zitten nu eenmaal tussen jammer genoeg en als je deze ook weet te winnen blijf je bovenaan meedoen voor de titel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren