Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

L'Équipe: Olympique Lyon halveert vraagprijs Depay en stelt ultimatum

Laatste update:

Olympique Lyon kent moeilijkheden in financieel opzicht en is derhalve bereid om Memphis Depay in de laatste week van de transferperiode te verkopen, zo verzekert L'Équipe dinsdag. De Fransen zijn van plan om de vraagprijs voor de Oranje-international te halveren, waardoor Depay voor 12,5 miljoen euro kan vertrekken. Voorzitter Jean-Michel Aulas hield in eerste instantie nog vast aan een transfersom van 25 miljoen euro.

Olympique Lyon houdt met het gewijzigde standpunt alsnog een miljoenenbedrag over aan de verkoop van Depay, terwijl daarnaast zijn riante salaris van de begroting wordt geschrapt. De aanvaller behoort tot de grootverdieners bij les Gones. Voorwaarde is wel dat belangstellende clubs zich vóór 2 oktober melden bij Aulas. De Lyon-preses wil nadien geen spelers meer laten vertrekken, zo benadrukt bovengenoemde Franse krant.

Besluit van Rudi García met Memphis Depay zorgt voor veel vraagtekens

De toekomst van de aanvaller in Frankrijk wordt omgeven door vraagtekens.Lees artikel

Depay wordt al weken in verband gebracht met een overstap richting het Barcelona van trainer Ronald Koeman. De Telegraaf meldde onlangs dat er reeds een persoonlijk akkoord was bereikt tussen club en speler. Aulas benadrukte echter via Twitter dat er van een definitieve deal met de Catalanen geen sprake was. L'Équipe bracht vorige week nog naar buiten dat Depay van plan is om het seizoen af te maken in Lyon en dat hij enkele van zijn ploeggenoten daarover zou hebben ingelicht.

De aan Barcelona gelinkte aanvaller, met een contract tot 2021 in Lyon, kan zijn verblijf in Frankrijk ook verlengen. Aulas repte tegenover Le Progrès over een 'niet te weigeren contractvoorstel': “Het is een prachtig voorstel“, aldus de Franse voorzitter, die er alles aan doet om zijn topspeler te behouden. “Niets is onmogelijk. We hebben er in ieder geval alles aan gedaan om hem te behouden. Als hij niet bij ons blijft dan zullen we daar op inspelen.“

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Das een koopje natuurlijk. Denk dat ze er ook echt wel met gemak meer (20+) aan kunnen overhouden.

29 september 2020 om 11:38

Ja hij nog maar een contract voor een jaar natuurlijk, dus de jackpot kunnen ze ook niet krijgen meer.

29 september 2020 om 11:40

Ja duidelijk niet. Hij is al een hele zomer voor 25 miljoen op te pikken maar zit voorlopig nog steeds in Lyon.

29 september 2020 om 11:51

In het begin van deze transferperiode mocht hij niet eens weg xd

29 september 2020 om 14:59

Snap er serieus niks van. Hun financiele situatie is toch intern al eventjes bekend en dan speel je het spelletje zo dom en zo hard. Je moet niet roepen dat je in de problemen zit maar je kunt wel onderhandelen over spelers.en dan bieden ze hem een verbeterd contract aan terwijl ze liever het geld hebben en nodig hebben?klinkt allemaal heel apart.

Nou, kom maar naar Feyenoord dan. we verkopen wel wat stoeltjes om het te bekostigen, mag toch niemand zitten. Zonder gekheid, is ie geen goede vervanger van Lacazette bij Arsenal?

29 september 2020 om 11:40

Lacazette is het zo goed bezig

29 september 2020 om 12:13

Weet niet of je Lacazette tegen Liverpool hebt gezien, maar die gozer deed buiten z’n goal echt werkelijk waar alles fout

29 september 2020 om 12:30

Heel het seizoen doet Lacazette buiten zijn goals alles fout. En zijn goals zijn ook nog eens heel gelukkig, dus die gaan op een gegeven moment wegvallen.

29 september 2020 om 12:45

Toch geen onbelangrijk element in t voetbal goals maken.

29 september 2020 om 11:46

Ik zou er als Arsenal zijnde niet aan beginnen, we hebben genoeg goede aanvallers. Daarnaast haalde Lacazette bij Lyon veel betere cijfers dan Depay en Lacazette is na 3 jaar Arsenal ook nog alles behalve een succes. Nu moet ik wel zeggen dat als Lacazette er gewoon eens 20 inknalt in de Premier League, dat hij een stuk minder kritiek zou krijgen. Beetje hetzelfde als Giroud, werkt hard, heeft kwaliteiten, maar 10-15 goals is gewoon onvoldoende voor een eerste spits van een topclub. Arsenal kan beter Aouar halen als ze toch bij Lyon gaan shoppen.

29 september 2020 om 14:14

Gisteravond heeft Lacazette wel erg veel krediet verspeelt overigens hoor. Hij had eigenhandig de overwinning of gelijkspel moeten bezorgen. Het was niet eens dat hij die ballen net niet scoorde, het was gewoon echt heel matig afgemaakt.

Lijkt me dat ze dan ook wel bereid zijn om water bij de wijn te doen voor Aouar. Go Arsenal!

29 september 2020 om 11:40

Misschien 50 miljoen richting Lyon en dan Aouar en Depay naar Arsenal?

29 september 2020 om 21:50

Dit zou geweldig zijn. Arsenal mist echt een balvaste spits.

29 september 2020 om 11:40

Of dat ze juist Depay willen schrappen zodat ze geen water bij de wijn hoeven doen bij Auoar of hem zelfs kunnen behouden.

29 september 2020 om 12:12

Arsenal is al rond momenteel met Lyon. 40 miljoen met 10 miljoen aan variabelen. Al een stuk minder dan de eerdere vraagprijs van 60 miljoen.

29 september 2020 om 12:13

Ik snap niet dat Lyon één van de grootste talenten ter wereld weg doet voor 50 miljoen.

29 september 2020 om 12:17

TheEmirates, dat zou geweldig zijn. Heb je daar ook bronnen voor? Met een beetje geluk gebeurt het in termijnen zodat ze partey ook nog kunnen halen.

29 september 2020 om 12:17

Welke bron heb je daarvoor?

29 september 2020 om 12:38

Ik volg alle bronnen tot op de voet de laatste weken, maar heb nog niet voorbij zien komen tot het rond is. Ik lees enkel dat enkele bronnen beweren dat ze een bod zoals jij beschrijft aan het voorbereiden zijn. Heb ik ergens iets gemist?

29 september 2020 om 12:53

Je hebt zeker niks gemist! De “bekende” bronnen zullen het morgen of overmorgen naar buiten brengen dat er een akkoord is bereikt.

29 september 2020 om 14:15

Fabrizio Romano meldt zojuist dat Lyon Paquaeta als (mogelijke) vervanger voor Aouar heeft gehaald. Daarbij bevestigd hij ook dat Arsenal aan de agents van Aouar heeft bevestigd dat as we speak Arsenal met Lyon aan het onderhandelen is dus dat het het zeker de goede kant op gaat. Volgens mij wordt Mustafi ook aan Lazio verkocht dus dat helpt ook mee..

29 september 2020 om 14:16

Nogmaals de vraag, wat is je bron? Ik weet ook vrij zeker dat het rond komt door de woorden van Aulas, maar het zijn nogal stevige uitspraken die je doet zonder onderbouwing.

Persoonlijk zie ik Depay niet slagen in de absolute top, maar voor dit bedrag zou ik hem als subtopper (of eventueel als wisselspeler voor een topclub) direct oppikken.

29 september 2020 om 11:40

Ik denk ook dat ie beter naar een Betis kan gaan. Net als zn oud collega. Kan die daar lekker veel voetballen, rappen en boeken schrijven.

Daar zal Man utd en PSV blij mee zijn haha, lekkere commissie krijg je daar dan van... Maar goed dan zal 'dwarse' Koeman zijn zin wel krijgen.

29 september 2020 om 11:48

Als ik het voor het zeggen had bij Man Utd of PSV zou ik eens een poging wagen bij Depay. Dan zal de transfersom nog lager uitvallen en wat heb je er dan nog op te verliezen? Ik verwacht alleen niet dat Depay naar deze clubs wil.

29 september 2020 om 12:04

@daviddein PSV kan een poging wagen, maar hij gaat de komende jaren in ieder geval niet terugkeren. De man bij Lyon en Ligue 1, wil een stap hogerop... Die gaat niet naar Psv. Bovendien is de aanvalspositie een positie wat overvol bij PSV zit. Ik denk dat hij mikt op een stap naar de absolute top. Of hij daar klaar voor is, is een tweede, maar goed.

Voor heel veel clubs in de subtop van Europa toch wel een hele lekker speler om erbij te hebben voor 12,5 miljoen. Kan op meerdere posities voorin uit de voeten en zorgt altijd voor dreiging. De top zal echter niet meer voor hem gaan komen vrees ik.

29 september 2020 om 14:15

Mwoah, wat versta je onder subtop? Lyon heeft het er blijkbaar ook wel mee gehad. Te vaak de ondergrens tikt ie aan hoor. Als trainer word je daar toch gek van lijkt me

29 september 2020 om 14:53

Ja lastig, veel clubs in topcompetities zijn ook al voorzien van spelers op zijn positie. Wellicht beter voor hem om nog een jaartje te wachten en een dik contract te tekenen als transfervrije speler.

Ik geloof er niets van. Zet dit bedrag eens af tegen klaasen €12 mln. Ihataren € 20 mln Dest € 20 mln Senesi € 25 mln of het moet zijn nu €12,5 mln en rest in termijnen

29 september 2020 om 12:17

Compleet andere situaties. Het contract van Memphis loopt volgend jaar af dus Lyon kan niet hoog in de boom zitten. Bij bijvoorbeeld Ihatarren, Senesi en Dest loopt het contract langer door.

29 september 2020 om 15:06

Je kan het beter vergelijken met Eriksen in zijn laatste contractjaar bij ajax. Dan is het redelijk.

Wat een transfersaga word dit toch zo. Ben benieuwd wat het uiteindelijk word, Barca moet zeker niet meer eraan beginnen. Trinçao en zeker Fati hebben meer dan genoeg potentie en zullen vast denken Memphis miyek van mij. Totaal overbodig en zal onnodig spelers in de weg lopen. Kortom, we zullen zien welke club met Memphis aan de haal gaat.

29 september 2020 om 12:31

Nu is het wel zo dat Trincao en Fati vooral van de vleugel komen, de enige rol van Depay bij Barca zou zijn om in de spits te gaan hangen en sleuren. Ikzelf zie er geen heil in en hoop dat het niet gebeurt, maar de geruchten waren wel erg hardnekkig.

29 september 2020 om 13:24

Ja daar ben ik wel mee eens, Depay speelt veel meer in de as. Alleen vind ik het zonde om Griezmann niet gewoon in de as op te stellen. Op rechts heb ik liever Dembele of Trincao namelijk en ook Messi. Die hebben allemaal snelheid en kunnen een mannetje passeren.

29 september 2020 om 13:45

Oh, ik heb 100x liever de namen die jij noemt dan Depay, al is Dembele bij mij alle krediet wel kwijt nu. Depay is totaal niet nodig, ik hoop inderdaad ook dat Koeman Griezmann in de spits aan de praat krijgt. Dan ziet de voorhoede er enorm goed uit.

29 september 2020 om 14:13

Griezman is wel perfect voor een plan B, snelle omschakeling. Als je op balbezit wil spelen komt er helaas te weinig rendement uit. Hij kan echt wel wat

29 september 2020 om 16:27

Ja zeker daar hoop ik ook op. Met coutinho op 10 ziet het er ook prima uit, dus het lijkt veelbelovend

Beetje vreemd allemaal, zo goie speler voor zo laag prijs, ik zo zeggen ajax sla je slag om en haal hem binnen, samen met gomes en Anthony fantastisch aanval

Depay is vergelijkbaar met Griezman, kan op linksbuiten en als tweede spits spelen. Depay is echter een beter optie dan Griezman op linksbuiten. Ik hoop van harte dat ze dan Griezman ruilen voor Lautoro maar gaat nooit niet gebeuren omwille van de exorbitante salaris die Bartomeu aan Griezman heeft gegeven. Griezmann krijg je nooit niet meer verkocht in deze corona tijden tenzij hij echt ook een telefoontje ontvangt van een minuut

12 miljoen? Als ik Lazio was zou ik hier wel naar kijken, Caicedo mag weg en hij zou samen met Immobile als koppel wel kunnen renderen. Voor de rest natuurlijk voor veel clubs vooral voor die prijs wel een aanwinst

29 september 2020 om 14:17

Denk dat Depay zelf niet zou willen. Als de berichten waar zijn dat Barcelona interesse heeft in hem zie ik hem niet uiteindelijk naar alle respect Lazio vertrekken. Toch wel een ander kaliber club. Overigens denk ik wel dat het koppel Depay - Immobile een gevaarlijk duo zou zijn.

29 september 2020 om 15:51

Ja daar heb je gelijk in, Maar stel er komt niemand zou ik als Lazio was iig wel een poging wagen.

Als ik Fati zie beuken afgelopen weekend zit deze jongen bij Barca alleen maar talent in de weg, al krijgen ze ‘m gratis. Ik denk dat het voor hem altijd niveau Lyon, Porto, Lazio etc. zal blijven. Zal ie dat zelf ook zo zien?

Barca moet heel snel vraagprijs voor Dembele verlagen, verlies nemen en voor die €40m dan Memphis en Gini kopen.

29 september 2020 om 18:27

Barcelona moet helemaal niets. Dembele is veel beter dan Memphis. En Gini zit prima op zijn plek. Zie liever dat Barca Puig de kans geeft.

Lijkt me dat ze het in Lyon het wel een beetje geschoten hebben met hem. Dit hoor je zelden. Geen goed teken. Zou ook weinig top of subtop clubs kunnen bedenken die hem zouden willen hebben. Blijft nog altijd te wisselvallig. Zie dat ook niet meer veranderen op deze leeftijd.

Wel een ontzettend lage vraagprijs ondanks dat hij nog maar een jaar contract over heeft. Vraag me af hoe hij terug gaat komen van z'n zware blessure. Vond z'n eerste wedstrijden alles behalve super. Ben benieuwd of dit mogelijk meespeelt.

Dacht dat hij al bij Barcelona zou zitten? Of was dit wederom een onzin verhaal van de Telegraaf? Voor dit geld zullen ze hem zeker oppikken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren