Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lozano getipt als revelatie van het WK: ‘Ik weet waartoe hij in staat is’

Laatste update:

Het Mexico van Hirving Lozano begint komende zondag met een wedstrijd tegen Duitsland aan het WK in Rusland. Érick Gutiérrez verwacht veel van de aanvaller van PSV bij de Mexicanen. De 23-jarige middenvelder groeide samen met Lozano op en doorliep met hem de jeugdopleiding van het Mexicaanse CF Pachuca.

Chucky kan de revelatie van het toernooi worden. Hij is enorm gegroeid afgelopen seizoen”, zegt Gutiérrez in gesprek met verschillende Mexicaanse media. Met zeventien treffers werd Lozano in zijn eerste seizoen bij PSV direct clubtopscorer. De vleugelaanvaller leverde daarnaast elf assists namens de Eindhovenaren, die hem vorige zomer overnamen van Pachuca.

“We kennen elkaar praktisch al van jongs af aan. Ik weet waartoe hij in staat is. Hij is heel avontuurlijk, het maakt hem niet uit wie er voor hem staat”, vervolgt de middenvelder, die als vervanger van de geblesseerde Diego Reyes aan de selectie van Mexico werd toegevoegd. “Hopelijk speelt Chucky een geweldig WK en helpt hij Mexico ver te kunnen komen in het toernooi.”

Na het duel met Duitsland wachten voor Mexico nog groepswedstrijden tegen Zuid-Korea en Zweden. In aanloop naar het WK werkten de Mexicanen oefeninterlands af tegen Wales (0-0), Schotland (1-0 winst) en Denemarken (2-0 nederlaag).

Denk jij dat Mexico de groepsfase overleeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is een van de talenten waar gescout op gaat worden, hij heeft veel talent en en zal als hij zo doorgaat zal hij ook snel vertrekken bij Psv. Eigenlijk wist je op voorhand dat Psv goed had gehandeld met hem, er was niet voor niets zoveel interesse in hem.

Staat deze guttierez zelf nog op lijstje van PSV? Zie hem erg graag komen. Zeker als van Ginkel niet haalbaar blijkt.

15 juni 2018 om 09:51

Vooral in de Mexicaanse media wordt hij veelvuldig naar Europa geschreven en dan vooral PSV. Schijnbaar heeft PSV rond de tijd van het oefenduel PSV- Pachuca al onderhandeld met Gutiérrez. Ik zie hem ook graag komen.

15 juni 2018 om 11:36

Ik denk dat je Guttierez voor 7 tot 8 miljoen wel binnen hebt, voor Van Ginkel betaal je veel meer en is de kans dat je er over enkele jaren nog wat statiegeld over krijgt veel kleiner. Bovendien zou Lozano misschien nog wel een seizoentje langer met PSV de Champions League in willen wanneer zijn vriend in hetzelfde elftal staat. Niettemin, als Lozano de pannen van het dak speelt en de topclubs in de rij staan om een nog vier jaar doorlopend contract af te kopen, is het voor PSV natuurlijk heerlijk achterover leunen tot een van hen 60 miljoen op tafel legt.

15 juni 2018 om 11:33

Zou zeker welkom zijn. Goede middenvelder en vriend van Lozano. Misschien wil hij dan nog een jaartje blijven 😊

Goaltjes prikken tegen Zweden en Korea moet deze man wel lukken, ben heel benieuwd hoe ie speelt tegen Duitsland. Een tweede plek moet mogelijk zijn voor ze.

Geloof je het zelf? Lozano is geen wereldster en zal dat ook niet worden. Wat is dat toch met mannen die spelertjes van dit formaat de lucht in prijzen?

15 juni 2018 om 09:53

Dit is zijn beste vriend en partner in crime bij Pachuca geweest. Hij heeft al sinds de jeugdopleiding elk jaar sinds het vertrek van Lozano met hem samengespeeld. Hij zal wel een betere kijk op Lozano hebben dan wij als forumleden.

15 juni 2018 om 09:57

Betere kijk wel maar natuurlijk wel minder objectief haha. Erg benieuwd hoe Lozano het gaat doen. Afgelopen wedstrijden niet heel veel speeltijd gekregen dacht ik. Dus we zullen zien.

15 juni 2018 om 10:00

Eens dat hij er een betere kijk op zal hebben. Tegelijkertijd heeft hij natuurlijk wel een gekleurde bril en is het logisch dat hij hem net wat extra veren toebedeelt...

15 juni 2018 om 10:20

"chucky kan de revelatie van het toernooi worden. Hij is enorm gegroeid afgelopen seizoen”

Dat zegt hij toch ook niet en hij prijst hem ook niet de lucht/hemel in? Wat is dat toch met die mannetjes die amper de tekst lezen...

On:
Hij kan inderdaad de revelatie worden van het WK, net zoals James dat was 4 jaar geleden. James speelde toen nog bij Monaco en had een leuk seizoen gespeeld, maar niemand kon bedenken dat hij boven Messi zou eindigen in het topscorersklassement bijvoorbeeld.
Ben benieuwd naar Lozano dit WK.

Nou de Mexicanen overleven de groep wel, maar zullen wel weer in de achtste finales worden uitgeschakeld. Zekerheidje voor je toto is dat.

15 juni 2018 om 10:07

Tegen wie moeten ze dan in de volgende ronde indien ze doorgaan?
Ik acht Zweden ook een kanshebber om door te gaan, Mexico ging er ook kansloos vanaf tegen Denemarken, alhoewel Denemarken wel onderschat word in mijn ogen, hebben ook wel een goed elftal.

15 juni 2018 om 10:16

Om eerlijk te zijn, vind ik de poule met Zweden, Mexico, Duitsland en Zuid-Korea zeer interessant.

In eerste instantie zou je zeggen dat Mexico en Duitsland de beste papieren hebben om door te gaan. Maar die Zweden... Boven Nederland geëindigd in de kwalificatiegroep en de Italianen verslagen in de play-offs, ik vind ze goed. Ze zouden bij wijze van spreken een kaart voor vaderland pakken, indien het nodig is. De selectie van Mexico heeft veel talent en spelen toch ook wel vaak met het mes tussen de tanden. Dat zie ik graag.

Duitsland zou zomaar eens de groepsfase niet eens door kunnen gaan komen

15 juni 2018 om 10:20

Duitsland is wel heel sterk, sterker dan Nederland en Italie, maar het is wel een loodzware poule, alleen Zuid Korea stelt dan niks voor, maar Zweden Mexico en Duitsland zijn alle 3 geen koekenbakkers.

15 juni 2018 om 10:41

Duitsland heeft een zeer sterke selectie. Maar stel dat een Zweden voor komt tegen Duitsland, dan denk ik dat zij zo'n 1-0 voorsprong wel kunnen behouden. Ik weet niet tegen wie de Duitsers de eerste wedstrijd spelen? Maar het is voor al die landen zaak dat ze de eerste wedstrijd winnen. Daarnaast speelt de zaak 'erdogan' nog een rol van betekenis denk ik. Tot aan die eerste wedstrijd, stel dat zij die niet winnen dan denk ik dat er een enorme druk in de selectie zal zijn.

Vooral als Low weer aan zijn ballen gaat lopen krabben xD

15 juni 2018 om 10:50

Eerste wedstrijd van hun is tegen Mexico.

Van de Eredivisie zijn er toch wel een aantal leuke spelers om naar te kijken op het Wk.
Lozano is daar een van, Ziyech natuurlijk ook, maar wat te denken van Dolberg of Jorgensen bij Denemarken of Jahanbaksz van Iran, ik heb er wel zin om naar te kijken.

15 juni 2018 om 10:48

Ben zeer benieuwd naar Ziyech, Jorgensen zal wel de spits worden van Denemarken toch?

15 juni 2018 om 10:57

Waarschijnlijk wel, Dolberg zal ook minuutjes mogen maken , als reservespits.

Lozano 28 interlands 7 goals 2 assist.

15 juni 2018 om 10:40

Jij probeert een punt te maken? dat ie weinig scoort ofzo voor Mexico?
Ga een kijken hoeveel inval beurtjes hierbij zitten. Tot nog niet al te lang geleden was hij nog geen vaste waarde in het elftal van Mexico.
Zijn 'jonge jaren' zijn nu zo ongeveer voorbij en nu moet ie het gaan laten zien!

15 juni 2018 om 10:51

Ik meld alleen zijn statistieken, niks meer niks minder.

Overigens is Lozano bij Mexico geen vaste basisspeler daar rouleren ze nogal wat, ben benieuwd hoe het is op het WK.

Lozano had een extreem goed begin in de eredivisie, maar daarna stagneerde het toch een beetje. Bij hem heb ik toch af en toe van die momenten gezien waardoor ik me ben gaan afvragen of dit echt een supertalent is. Hij wordt ook 'al' 23 deze zomer, dan ben je ook niet superjong meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren