Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Louis van Gaal reageert fel op gerucht over straf voor Joël Drommel

Laatste update:

Louis van Gaal heeft maandagavond voorafgaand aan de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar gereageerd op de geruchten over Joël Drommel. De doelman van PSV zou te laat zijn gekomen voor het eten, zo meldde oud-spits Piet Keur bij NH Nieuws, en daarom op de tribune zijn gezet door de bondscoach van Oranje. Van Gaal wil het bevestigen noch ontkennen.

"Ik ga het niet hebben over Drommel", reageert de keuzeheer tegenover de NOS. "Dat is iets privé, iets wat in het trainingskamp gebeurt. Ik kan het niet ontkennen en ook niet bevestigen. Als ik het bevestig, gaat het weer een heel eigen leven leiden. Ik vind het ongelooflijk dat zulke berichten in de media verschijnen."

Keur weet waarom Drommel op de tribune zit: ‘Die wordt niet meer opgeroepen’

Joël Drommel is niet op sportieve gronden buiten de wedstrijdselectie van Oranje gelaten door Louis van Gaal, zo beweert Piet Keur.Lees artikel

Van Gaal wil er verder niet over praten en blikt vooruit op het duel met Gibraltar. "Het gevoel is beter dan tegen Letland. De beleving en de uitvoering op de training waren beter. Er was helemaal niet weinig inzet tegen Letland, alleen we waren niet balvast. Dat lag niet aan de Letten. Dat vind ik dan erg. Het balletje viel ook niet altijd goed, daar moet je ook geluk mee hebben."

Noa Lang maakt als vervanger van Cody Gakpo, die een hersenschudding opliep tegen Letland, zijn debuut in de basis. "Ik ben erg nieuwsgierig naar Lang", aldus Van Gaal. "Ik heb hem laten invallen aan de rechterkant, maar ik had hem graag op links willen zien. Dat kan nu. Hij is ongelofelijk gretig. Daar ligt het bij hem niet aan. De creativiteit is hoog bij hem, dat hebben we echt nodig vandaag."

Na afloop van het interview met de bondscoach wordt er in de studio van de NOS enigszins afkeurend gereageerd op het besluit om Drommel op de tribune te zetten. "Als dit waar is, dan is Drommel natuurlijk wel een heel makkelijk slachtoffer om even een statement te maken. Had hij het bij Depay ook gedaan? Ik denk van niet", vindt Pierre van Hooijdonk, die bijval krijgt van Rafael van der Vaart.

"Iedere trainer zegt altijd dat iedereen gelijk is", haakt laatstgenoemde analyticus in. "Maar er is altijd een verschil, en dat weet je ook als speler. Als Depay zich verslaapt is het misschien een keer een wedstrijdje bankzitten, maar hij gaat nooit naar de tribune. Drommel is inderdaad een makkelijk slachtoffer, maar het zou Depay ook niet overkomen zijn", aldus Van der Vaart, die overigens de situatie rondom Drommel bagatelliseert. "Het gaat mij een beetje te veel over de keepers. We hebben het niet over de eerste keeper, maar over de derde, vierde keeper... Lekker boeiend wie er op de tribune zit."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het verhaal klopt dus! Anders had hij het wel meteen ontkend. Van Gaal staat erom bekend heel straight te zijn wbt regels. Toch denk ik dat hij idd Memphis, Frenkie of van Dijk niet zomaar eruit zal houden. Dan is Drommel een makkelijk slachtoffer.

11 oktober 2021 om 20:33

‘Als het Depay was is het misschien een wedstrijdje bankzitten, maar hij gaat nooit naar de tribune’ voor een Memphis, Frenkie of van Dijk is naar de tribune naar verhouding natuurlijk ook een veel zwaardere straf dan voor Drommel, die in principe toch al weet dat hij niet aan spelen toekomt.

11 oktober 2021 om 20:38

Ook had Drommel zich niet verslapen (als het klopt) dan had hij ook op de tribune gezeten. Bijlow 1e keus, Flekken is vaak ter sprake gekomen dus 2e of 3e keus, Krul om zijn ervaring misschien ook 2e of 3e keus.
Gezeur om niets, gaat om de 4e keeper.

12 oktober 2021 om 00:12

Ohjaa nee maar dit zijn wel goede redenen😂 bijlow 1 is zeker! Flekken ‘omdat hij vaak ter sprake is gekomen’ 2e of 3e keus… krul om zijn ervaring ook derde keus. Kun je dit bevestigen met bronnen? Of zuig je dit nou gewoon lekker stom uit de duim?

12 oktober 2021 om 08:05

Maak je niet dik jongen, ik had de woorden 'zal wel' moeten/kunnen gebruiken.
Zo goed lieve schat, ga nu je ouders maar lastig vallen...

11 oktober 2021 om 21:10

En een makkelijk slachtoffer is erg prettig om een voorbeeld te stellen naar de groep. Dus hoe lullig voor Drommel ook, vanuit het perspectief van een coach die graag een hechte groep heeft die naar hem luistert snap ik de interventie wel.

Waar rook is, is vuur. Maar wat maakt het uit. De keeper van feyenoord staat onder de lat en tot nu toe doet hij het aardig, dus geen enkele reden om te wisselen

Niet bevestigen of ontkennen. “Als ik het bevestig gaat het een heel eigen leven leiden.” Als het niet is gebeurd ontken je het 🤷🏼‍♂️

11 oktober 2021 om 20:30

En door het niet te bevestigen of te ontkennen gaat het juist een eigen leven leiden, omdat iedereen dan zijn fantasie kan loslaten op een gerucht.

Weer een topredenering van onze Louis!

11 oktober 2021 om 20:39

Als je het ontkent communiceer je over dingen die wel of niet gebeuren in het trainingskamp. Zoals ze binnen ons Koningshuis niet reageren op de hobby’s van de prinsesjes. Het kan zo zijn, maar ook niet zo zijn.

Agh boeiend.. komt te laat voor het eten en ontvangt daarvoor een passende straf. Geen big deal van maken.. ongelofelijk wat een kelderjournalistiek. Zou toch al niet spelen.

11 oktober 2021 om 20:30

Eens. Komt waarschijnlijk weer onder een vergrootglas te liggen. Driessen weer met z'n mening.. zucht en kots. Hij had anderzijds toch niet gespeeld, lekker laten rusten zou ik willen zeggen.

Het petje van De Guzman door knippen was ook heel makkelijk. Had je dat ook gedaan bij Davids Pierre?

Herkenbare straf. Ben zelf een keer tot de bank veroordeeld nadat ik veel te laat aan tafel kwam.

11 oktober 2021 om 20:44

Ik kom altijd te vroeg, waarna ik steeds naar de bank verwezen word

11 oktober 2021 om 20:58

Ik kwam helemaal niet, waarna ik een nieuwe bank kon kopen.

11 oktober 2021 om 21:14

Ik kwam half en toen moest ik de bank weer verkopen

Ik had het graag tot profvoetballer geschopt maar ik ben ergens wel blij dat het geen nieuws is als ik mij een dagje verslaap 😳

11 oktober 2021 om 23:12

Haha, briljant. Lekker in de anonimiteit je wekker op snooze drukken.

Belachelijk. Een sporter zou zelf moeten mogen weten wanneer hij eet. Iedereen heeft daar een eigen ritme voor. De ene zal een uur van tevoren willen eten, en de ander drie uur. Het is ook verschillend wat iemand zoal zou willen eten. Zo lang je maar op tijd bij een training of wedstrijdbespreking bent zou het niks uit moeten maken. Dit is typisch weer zo'n trainer die alles wil controleren. Het is toch verd*mme de scouting niet??

Wie roept er dan ook 4 keepers op?

11 oktober 2021 om 21:39

Van Gaal zodat hij daarna een statement kan maken...

Van Gaal begrijpt niet hoe dit soort verhalen in de media komen? Is-ie dan nog zo naïef of juist seniel? Heb je in Engeland, Barcelona en drie keer als coach van Oranje gewerkt en ben je hier nog steeds verbaasd over… Ook het ‘bevestigen noch ontkennen’ met als reden dat elke reactie een eigen leven gaat leiden getuigd niet van veel wijsheid. Zolang ontkenning uitblijft, is het voor media en bovenal lezers en kijkers gewoon waar: Drommel heeft te lang liggen tukken. Elke normaal denkende coach zou lachend hebben ontkend als het niet waar is en zich er niet over hebben opgewonden.

12 oktober 2021 om 08:55

Jij bent geen fan van van Gaal he?

Het gaat nergens over, en de media maken er weer een dingetje van. Storm in een glas water.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren