Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Louis van Gaal duikt op in Rwanda en geeft naam aan babygorilla

Laatste update:

Louis van Gaal heeft een bijzondere ervaring achter de rug in Rwanda. Tijdens Kwita Izina, een Rwandese ceremonie van het geven van een naam aan een pasgeboren baby-gorilla, was het nu de beurt aan de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal om een naam te geven aan een pasgeboren gorilla.

Tijdens het jaarlijkse evenement vieren beroemdheden, natuurbeschermers en diplomaten de bescherming van gorilla’s in Rwanda. Eerder was het al de beurt aan onder meer Naomi Campbell en Tony Adams, en nu kreeg Van Gaal de eer om een babygorilla van een naam te voorzien. Nadat hij de naam Ingogozi bekendmaakte, gaf Van Gaal een speech. Hij prees president Paul Kagame en het Rwandese volk voor hun inspanningen om de gorilla te beschermen. Hij beklom ook de bergen van het Vulcanoes National Park om de gorilla's te bekijken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die naam zal wel ingefluisterd zijn, neem ik aan. Wel een leuk snoepreisje voor ome Louis.

Echt Voetbalnieuws! Misschien is het iets voor de scouting om deze aap in de gaten te houden

6 september 2019 om 19:15

Iets voor op de tribunes, dan worden er iedere week bananen op het veld gegooid en hoor je apen geluiden.

6 september 2019 om 22:33

Denk niet dat ie een overstap naar Europa zal maken, zit nogal hoog in de boom qua salaris

valt mee dat hij hem niet de Totaalaap heeft genoemd

“Laat me jullie vertellen over het totale aap principe”.

6 september 2019 om 17:30

Na die tig berichten is het toch geennieuws?

6 september 2019 om 18:41

Zou je dat nog eens kunnen herhalen?

Van Gaal prijst hier een president die sterk wordt verdacht van het neerhalen van een vliegtuig (wat de directe aanleiding was van de Rwandese genocide), de persvrijheid en politieke oppositie indamt (tot moorden aan toe) en de grondwet dusdanig heeft gewijzigd dat hij maar liefst tot 2034 (!) president kan blijven. Als ik Van Gaal was zou ik uiterst voorzichtig zijn om me in te laten met dit soort leiders, hoe groot de cheque ook wezen mag.

6 september 2019 om 18:08

Helemaal mee eens. Ook bijvoorbeeld dat Rwanda Arsenal sponsort met hun visitrwanda campagne. Jammer dat van Gaal en Arsenal zich laten gebruiken als propagandamiddel voor een uiterst dubieus en ondemocratisch regime dat nog altijd de mensenrechten schend.

6 september 2019 om 18:38

Het lastige is dat je zoiets hebt met veel landen zoals bv Turkije of Qatar, waar zelfs een wk komt. Dit soort landen zijn gewoon lastig. Daarnaast komt die niet voor de president, maar voor een goed doel. Ik vind het goed dat die hier aandacht voor vraagt.

Nou, ik wil absoluut mijn complimenten geven aan de schrijvers van dit bericht, aan Louis, dat hij dit doet, aan die mensen in Rwanda, dat ze Louis uitnodigen. Wat een fantastisch artikel en goed initiatief. Weer eens wat anders dan al die uitgetypte persconferenties!

Ik kan echt genieten van de speeches van Van Gaal. Ook dat hij hier in het begin nog even de world cup en de Champions League benoemt zodat het volk daar weet dat de grote Louis daar staat. Al denk ik niet dat de meeste mensen in Rwanda hem kennen. Vind het toch wel jammer dat hij gestopt is als coach want interviews, persconferenties en speeches blijven echt geweldig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren