Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Loon van ‘Flügel-Turbos’ Kostic in Duitsland met 250 procent verhoogd

Laatste update:

Filip Kostic verdiende al lang niet slecht bij VfB Stuttgart, maar heeft de zaken nu pas echt goed voor elkaar. De 23-jarige flankspeler heeft zijn salaris opgeschroefd zien worden van 60.000 euro per maand aan het begin van dit seizoen naar liefst 150.000 euro op dit moment. VfB Stuttgart hoopt daarmee Kostic tevreden te houden en te kunnen wedijveren met andere clubs die de Servische linkspoot graag willen aantrekken.

/

VfB Stuttgart nam Kostic in de zomer van 2014 voor zo’n zes miljoen euro over van FC Groningen: een flinke investering, maar met een loon van 60.000 euro per maand was het te doen voor die Schwaben. Al na zijn eerste seizoen toonden verschillende andere partijen belangstelling voor de buitenspeler, die bij FC Groningen al geweldig presteerde en de lijn doorzette op de Duitse velden.

BILD roept in herinnering dat Schalke 04 bereid was om een transferbedrag van twintig miljoen euro op tafel te leggen en er was ook interesse vanuit Engeland en Italië, maar toch zei men in Stuttgart ‘nee’. Inmiddels heeft de Bundesliga-club besloten Kostic te belonen voor zijn sterke ontwikkeling en de Duitse krant schrijft dat het salaris van de Flügel-Turbos verhoogd is tot een duizelingwekkende 150.000 euro per maand.

Kostic hoefde niet bij te tekenen en ligt dus nog gewoon tot medio 2019 vast. VfB Stuttgart hoopt zich er nu van te hebben verzekerd dat Kostic niet snel zal zwichten voor een riant salaris buiten de deur, waarmee ook Schalke 04 kwam aanzetten in de zomer. Aanvankelijk zou Kostic opgaan voor een ‘bescheiden’ loonsverhoging van 10.000 euro, van 60.000 naar 70.000 per maand. Directeur Robin Dutt koos echter voor een percentage van 250 procent.

Speelt Filip Kostic binnen drie jaar bij een Europese topclub, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Flügel-Turbos?? Wat moet ik me daar bij voorstellen?

17 februari 2016 om 09:28

Turbo-Vleugel ofzo?

17 februari 2016 om 09:30

Een soort Flügel bus met turbo's denk ik

17 februari 2016 om 11:11

een Flügel Turbo is een bijnaam voor een speler die op de positie van linksbuiten of rechtsbuiten staat. de officiele term in Duitsland is Flügel-stürmer. de Turbo wordt alleen gebruikt om zeer snelle spelers aan te duiden alleen is dat denk ik wel een mening voor ieder ander.

edit: voorbeelden van spelers die de term Flügel Turbo hebben zijn, Julian Brandt, Kostic dus maar ook Andre Schürrle en Lukas Podolski en Arjen Robben.

17 februari 2016 om 09:37

Haha, in het Nederlands een soort vleugelflitser. Prachtige speler overigens!

Nu is 1,8 miljoen netto nog niet echt heel veel in het internationale topvoetbal. Goed om te zien dat Kostic het goed doet bij Stuttgart

17 februari 2016 om 09:41

Wie zegt netto?

17 februari 2016 om 11:19

Brdragen zijn denk ik bruto want 2 mil netto is wel behoorlijk veel voor iemand als kostic.

Mijn lievelingetje Wat gun ik het deze man. Wordt de volgende wereldtopper die bij Groningen heeft gespeeld. Groningen bezit geloof ik nog 15 procent van zijn transferrechten, gaan we ooit nog veel geld voor krijgen

17 februari 2016 om 10:00

Inderdaad knap. Eén van de weinige eredivisie toppers die van een subtop club naar een grote competitie gaat en echt slaagt. Klasse gescout en gehandeld van Groningen.

17 februari 2016 om 10:43

Had aan het begin toen hij daar kwam het echt lastig. Toen dacht ik dat het een gevalletje Berg zal worden, maar hij heeft echt boven verwachting gepresteerd en doet het echt goed daar.

Hopelijk wordt Sorloth de volgende speler die voor veel weggaat bij Groningen.

17 februari 2016 om 23:48

Suarez, Bony, Dost, Danilo Pereira (FC Porto, ex RJC).

18 februari 2016 om 04:52

Subtop club staat er en dan kom jij met Suarez (tenzij je Ajax tijd vergeet en alleen Groningen rekent), haha
Tadic, Chadli (in mindere maten) kunnen hier ook nog bij.

150.000 per maand vind ik nou niet direct "duizelingwekkend". Een mooi salaris natuurlijk, maar met de absurditeit van de laatste maanden verwacht je toch een ander bedrag bij deze term.

De titel van het artikel lezend verwacht je uiteindelijk toch wel een hoger salaris voor kostic. Voor 150.000 per maand doet een beetje speler in Engeland nog geen eens z'n voetbalschoenen aan.

17 februari 2016 om 10:37

Ik vind het anders nogal wat? Bij Groningen had Kostic heel wat ploeggenoten die dit zo ongeveer op jaarbasis verdienen.

17 februari 2016 om 11:12

Hoop toch dat hij voor heel veel miljoenen verkocht gaat worden. Kunnen we hier in Grunn weer cashen en investeren.

Heerlijke speler om naar te kijken toentertijd bij Groningen, een echte complete buitenspeler met een goede voorzet én individuele actie! Ben heel erg benieuwd hoe ver hij het kan schoppen in de toekomst!

Ziek.. dat depay voor het 3 voudige salaris heeft getekend in manchester.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren