Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lofzang op 'veranderingsgezinde' Wenger: 'Dat slaat over op zijn spelers'

Laatste update:
/

Arsène Wenger is inmiddels 65, maar nog lang niet aan vervanging toe. Arsenal-stopper Per Mertesacker denkt dat de Fransman nog wel even mee kan en spreekt in Kicker zijn bewondering uit. "Hij blijft zich ontwikkelen", ziet de voormalig international van Duitsland.

Op de vraag of de tand des tijds al vat begint te krijgen op de oefenmeester, antwoordt Mertesacker ontkennend. "Absoluut niet. En het is niet alsof hij vasthoudt aan oude methodes. Hij blijft veranderingen doorvoeren, zoals het binnenhalen van de juiste nieuwe spelers en het aanpassen van zijn gedrag. Hij heeft zijn staf veranderd en vers, jong bloed binnengehaald. Ook de videoanalyses zijn veranderd."

Als ander voorbeeld noemt Mertesacker het aanstellen van de fitnesscoach van Duitsland, die tijdens het WK in Brazilië een grote rol speelde in het succes van die Mannschaft. "Deze voorbeelden tonen aan dat hij openstaat voor nieuwe dingen en adviezen aanneemt. Een van zijn sterkste eigenschappen is daarnaast behouden gebleven: zijn charisma. Hij is altijd rustig en dat slaat over op zijn spelers."

Arsène Wenger is nog steeds de beste mogelijke manager voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet om zuur te doen, maar de resultaten zijn toch niet veranderd? Ze presteren nog steeds goed, maar nooit echt top de afgelopen 10??? jaar?

27 mei 2015 om 15:49

Je kunt toch ook niet van Wenger verwachten dat hij vaak de landstitel kan winnen terwijl zijn selectie gewoon jarenlang veel zwakker is dan die van de concurrentie? Hij heeft het gewoon erg goed gedaan met de middelen die hij had. Nu zijn de middelen er eindelijk om met de topclubs te kunnen concureren dus hopelijk zullen er nu hoofdprijzen komen.

27 mei 2015 om 15:51

Dat is elk jaar hetzelfde liedje . Dat het volgend jaar beter zal gaan . Misschien dat het dit x wel lukt

27 mei 2015 om 15:54

Met aankopen als Sanchez en Ozil ging iedereen ervan uit dat het wel zou lukken. Er nu weer uit tegen Monaco in de champions league waar de blunders van Wenger snel vergeten zijn. Overschatte coach die misschien in een comfortzone zit bij Arsenal en daarom vergeet hoe noodzakelijk prijzen zijn voor een club als Arsenal

27 mei 2015 om 15:59

Kijk naar Man City, die waren ook niet in een keer kampioen. Een kampioensteam bouwen kost tijd (en geld). Vind dat ze pas sinds Ozil goede aankopen aan't doen zijn die richting een kampioensteam gaan.

27 mei 2015 om 16:00

Ik heb echt respect voor deze man ik eer hem dat hij ons team heeft gecoacht in slechte en goede wedstrijden, maar het is wel tijd voor vervanging.

27 mei 2015 om 16:01

Tuurlijk tegen Monaco had gewonnen moeten worden maar de andere jaren in de CL (Bayern, Bayer, Milan, Barca, Barca) is gewoon pure pech.

27 mei 2015 om 16:05

Wie stelt die selectie samen?

27 mei 2015 om 17:08

Monaco was gewoon een absolute pechdag. Normaal win je zo'n wedstrijd 9 van de 10 keer met 5-1. Echter komt Monaco op voorsprong door een ongelofelijke zaadgoal (van richting veranderd), en kunnen ze daarna nog meer voor eigen doel gaan hangen en counteren. Arsenal krijgt een honderdtal kansen, raakt alles behalve het net en krijgt er 2 tegen op de counter.

Pure pech, en perfect gecounterd door Monaco. Maar Monaco kreeg 4 kansen, Arsenal een veelvoud daarvan.

Iedereen moet eens stoppen met doen alsof Monaco beter was, of zelfs ook maar bijna gelijkwaardig was aan Arsenal. Arsenal speelde ze weg, tot 2 keer toe, maar vrouwe fortuna werkte niet mee. Dat kan een keer gebeuren. Dat is de magie van knock-out rondes

27 mei 2015 om 17:27

Wenger maar zonder de middelen van City of Real bijv.
Ik heb liever dat real het contract van Wenger afkoopt dat die Benitez te halen

27 mei 2015 om 18:04

Was gewoon onkunde, niet pech. Het was een belangrijke grote wedstrijd, en dan presteert Giroud niet. Zelfs een 100% kans verzilveren is dan te veel gevraagd.

27 mei 2015 om 19:45

Volgens mij is er geld zat om aankopen te doen.. Echter maakt meneer hier geen gebruik van, gevolg ervan is dat ze straatlengtes achter chelsea zitten.

27 mei 2015 om 20:24

Onzin. Sinds circa 2 jaar is er geld voor grote investeringen. Sindsdien zijn Özil, Sanchez, Chambers, Gabriel, Welbeck gekomen. Topspelers kun je niet altijd kopen, dus 2 topspelers in 2 jaar is gewoon bovengemiddeld. Ook Chambers, Gabriel en Welbeck zijn talentvolle voetballers die het kunnen maken. Het geld wordt gewoon gespendeerd. Kulargument.

27 mei 2015 om 20:31

Futureboss.en des ondanks is chelsea op 8 van de 11 posities beter dan arsenal aals we praten over de basis 11.

Chambers en Welbeck zijn lichtgewichten in het internationale topvoetbal. kulargument.

27 mei 2015 om 20:46

Ik zeg nergens dat Arsenal betere spelers heeft dan Chelsea. Je loopt nu je complete standpunt om te draaien om jezelf gelijk te geven. Jij zegt dat Wenger geen gebruik maakt van de financiële middelen die Arsenal hem kan bieden, ik weerleg dat. Dat je nu opeens met deze opmerking komt is totaal irrelevant.

27 mei 2015 om 20:48

Chambers is 20 jaar, dat is een toekomst speler. Welbeck is niet eens een lichtgewicht, maar nog minder.

27 mei 2015 om 15:50

Ja het is allemaal leuk en aardig . Maar beste prestatie afgelopen jaren is 3e eindigen. En nog een fa cupje. Wel moedig om te zien hoelang ze het vertrouwen in wenger blijven houden

27 mei 2015 om 15:55

Als je kijkt naar de bedragen die er zijn uitgegeven door de top, dan mogen de fans van Arsenal blij zijn dat ze nog in de top 5 eindigen. QPR heeft nog meer geld uitgegeven(bij wijze van spreken)

27 mei 2015 om 17:11

Wat een onzin. Arsenal verkoopt gewoon niet meer haar beste spelers. Fabregas, van Persie (met één jarig contract) , Nasri etc gingen allemaal voor de hoofdprijs weg. Dat dit bedragen zijn die nu niet fantastisch lijken komt puur doordat de prijzen in het hedendaagse voetbal belachelijk hoog zijn. In die periode waren het absolute hoofdprizen.

Dat Arsenal nu niet haar beste spelers verkoopt, en dus logischerwijs geen grote transfer bedragen binnenhaalt betekent niet dat ze niet voor een hoge prijs kunnen verkopen. En noem buiten Suarez dan eens spelers die Liverpool en City in de afgelopen jaren voor de hoofdprijs hebben verkocht. Torres is ook alweer een beste tijd terug.

Meest overschatte coach die ik ken. En iemand die steeds wegkomt met het niet behalen van titels, of uitschakeling in de champions league. Geen prijzenpakker en laat uitschijnen dat het bij Arsenal niet hoeft. Dat is mijn persoonlijke mening. Hij teert op successen uit het verleden toen het wel geweldig was

27 mei 2015 om 15:59

Ik snap dit dus echt niet. Tuurlijk heeft Wenger fouten gemaakt maar als hij van het bestuur jarenlang geen grote aankopen mag doen dan kun je toch niet verwachten dat hij het de topclubs lastig kan maken. Daarbij moesten de topspelers worden verkocht en toch behaalde hij keer op keer CL voetbal.

Begrijp me niet verkeerd Wenger is echt niet de allerbeste coach ooit of zo maar hij heeft het onder de omstandigheden bij Arsenal gewoon voortreffelijk gedaan.

27 mei 2015 om 17:13

Je kan het zo vaak blijven uitleggen, maar zolang een ander geen affiniteit heeft met Arsenal, ga je dit nooit kunnen uitleggen. Waarom zou je je druk maken over een andere zijn ding, gewoon bekritiseren zonder dat je weet wat er echt speelt. Als iets je niet interesseert, dan zal je jezelf er ook nooit in verdiepen. Verwacht dus niet van iedereen dat ze zich ergens in verdiepen wat hen niet interesseert, dat is ondenkbaar. In dat geval heb je nou eenmaal mensen die kritisch zijn over iets waar ze totaal geen of ongedetailleerd weet van hebben.

27 mei 2015 om 20:53

Je hebt helemaal gelijk maar het blijft irritant. Ik zal in de toekomst niet meer een lap tekst typen terwijl het toch geen zin heeft.

Wenger die zich verbetert en aanpast, hebben we het over dezelfde Wenger?

Qua voetbal is het wel steeds mooier en beter, alleen resultaat is wat telt en dat is er niet. vind dat wenger ook aan vervanging toe is, jammer dat city zoveel geld heeft want zou guardiola best wel bij arsenal willen zien.

27 mei 2015 om 16:08

Het wordt helemaal niet beter. 12 jaar terug waren ze vele malen beter. Het is een trainer van niks.

27 mei 2015 om 23:52

12 jaar terug was de concurrentie veel minder.

27 mei 2015 om 18:41

Alsjeblieft niet zeg. Ik hoef geen idioot langs de lijn. Nee, ik zie Monk als goede opvolger voor Wenger.

28 mei 2015 om 14:51

idioot? haha guardiola is een van de zo niet DE beste trainer ter wereld. maar laat arsenal dan maar lekker mooi weer 3e worden. prima toch?

Klopp of guardiola zullen veel beter passen bij arsenal. en ik denk niet eens dat wenger zo slecht is alleen de rest geeft gewoon 10 keer zo veel geld uit dan arsenal

Hij veranderd nooit.
Hij geeft nog altijd andere de schuld na een nederlaag.
Totaal geen zelfreflectie.

Wat Koeman deed met Southampton eerste seizoenshelft is wat Wenger al jaren doet met Arsenal..
Constant top 4 halen is niet makkelijk! Zeker niet als concurrentie teveel geld uitgeeft laatste jaren (chelsea, Manu, Mancity,..)
Sinds Arsenal nieuwe stadium heeft gezet, konden ze geen grote spelers meer kopen. Letterlijk iedere jaar vertrok er een sterkhouder van Arsenal. Zo kan je geen team bouwen. Prijzen pakken was gewoon onmogelijk laatste 8 jaren, maar toch lukte Wenger telkens om top 4 te behalen met een redelijk jong onvolwassen blessuurgevoelige elftal.
Er zijn maar weinig coaches die deze prestatie kunnen nadoen. Daarom heeft Wenger zoveel credit bij Arsenal. Zonder hem was Arsenal een top 10 ploeg zoals niveau Everton, Swansea city..

Nieuwe stadium is afbetaald en er komt veel geld binnen nu. Arsenal heeft geen rijke Arabier of Rus nodig. Spelers ter waarde van 50mil kunnen aangekocht worden nu. Enkele jaren geleden was dat onmogelijk!

Er is vooruitgang! Mensen die dit niet inzien hebben geen verstand van voetbal. Titels zullen wel komen.
Nu dat er geld is, is Wenger een team aan het bouwen. Hij blijft zowiezo nog paar jaren in London.

PS: Gelieve commentaar over mijn Nederlands voor jezelf te houden aub, want ik negeer je toch

27 mei 2015 om 20:49

Zo vervelend dat er zoveel mensen zijn die het verhaal niet kennen zoals jij het hier vertelt. Met name of die financien..

27 mei 2015 om 20:54

Grote onzin. Wenger koopt al jaren de verkeerde spelers. Tot er een punt werd bereikt dat er grote spelers meer wilden komen en de beste spelers van Arsenal weleens echt om de prijzen willen spelen.

27 mei 2015 om 21:03

@wijnaldum

Wat ben jij toch een negatief persoon zeg. Meerdere mensen hebben het gewoon uitgelegd en Ska_4 legt het hier nogmaals uit en dan nog blijf je zo koppig. Het kan best zijn dat er sommige spelers waren die niet fantastisch zijn uitgepakt maar je kunt ook geen wereldklasse spelers halen voor weinig geld...

27 mei 2015 om 23:56

Laat gaan joh, die houdt het toch niet lang meer uit op vz met zo'n puntenaantal. Zoals iemand al tegen jou zei, als iemand het niet wil inzien heeft het geen zin dit uit te blijven leggen. Ik zie zoveel mensen telkens dezelfde verhalen neerzetten om Arsenal en Wenger te verdedigen, maar ik ben er zelf al lang mee gestopt. Het heeft geen nut en de mensen die het weten zijn degene die het moeten weten. Arsenal komt wel weer terug aan de top, het heeft alleen nog wat tijd nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren