Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lof voor Robben: ‘Daarvoor is maar één predicaat: wereldklasse!’

Laatste update:

Arjen Robben en Franck Ribéry besloten eind vorig seizoen hun handtekening te zetten onder een nieuw contract bij Bayern München. Clubvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge is nog altijd in zijn nopjes dat de twee routiniers zich tot volgend jaar zomer hebben verbonden aan der Rekordmeister, zo geeft hij aan in gesprek met TZ.

Rummenigge is lovend over het tweetal. “Nee, we hebben de contracten niet per ongeluk verlengd. We hebben gediscussieerd of we een jaar zouden verlengen met een 34-jarige en een 35-jarige. Tegen Juventus en Manchester City (oefenwedstrijden in het kader van de International Champions Cup, red.) heb je gezien wat voor kwaliteit ze nog in huis hebben.”

“De tweede goal tegen City was voorbereid door Franck en afgemaakt door Arjen. Daarvoor is maar één predicaat: wereldklasse! Ik weet zeker dat deze twee dit mogelijk laatste jaar nog willen laten zien dat ze van topkwaliteit zijn. De één is in 2007 bij ons aangesloten, de ander in 2009. Het is geen toeval dat we sindsdien nationaal én internationaal een gigantische stap hebben gezet.”

Robben gaat zijn tiende jaar in bij Bayern. Eerder vertelde de aanvaller dat hij niet heeft getwijfeld over een nieuw seizoen. “Natuurlijk, op het einde van het seizoen ging het mis met een blessure en dat was moeilijk en pijnlijk. Maar over het algemeen heb ik me goed gevoeld dit jaar. Ik ben niet vaker geblesseerd geweest dan andere jaren. Ik wilde daarom door op dit hoge niveau. Geen twijfel.”

Verwacht jij dat komend seizoen het laatste jaar van Arjen Robben bij Bayern München wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is natuurlijk heerlijk om een speler als Robben in je selectie te hebben. Op en top professional en ik heb het idee dat hij dit ook heel goed kan overbrengen op jonge spelers. Als je het over het kleedkamereffect hebt, dan heb je aan Robben een hele goede. Daarnaast is hij nog steeds ontzettend goed. Natuurlijk niet elke wedstrijd 90 minuten lang, maar altijd leuk als je met hem kan starten of hem rond de 60/70e minuut er in kunt zetten.

Het zou mooi zijn als hij volgend jaar afsluit bij Groningen. Nog één jaartje vlammen in de eredivisie.

1 augustus 2018 om 15:03

Nee joh, zo'n grote speler moet niet gaan ploeteren op kunstgras bij FC Emmen.

1 augustus 2018 om 16:01

Kunstgraswedstrijden skippen dan. Zal RvP ook doen gok ik.

1 augustus 2018 om 19:58

Op papier heel mooi. Maar ik zou het hem afraden, met dat veel te kritische publiek van ons, wat al begint te fluiten bij een slechte balaanname.

1 augustus 2018 om 20:16

Wat dat betreft zie ik hem nog eerder jaartje PSV doen wanneer die weer CL spelen. Volgens mij kan hij wel goed overweg met Bommel en Marwijk.

Wat draaien ze al lang mee. Wordt straks afkicken als ze er niet meer zijn 😜. Toen Ribery zich aan de wereld toonde in 2006 op het wk werd ik groot fan. 😍 Op een leeftijd dat je nog echt maniakaal fan kon zijn van een speler. Nu de dertig gepasseerd. Het is jammer dat het voetbal straks minder interessant wordt om te volgen als je jeugdhelden stoppen. Ze hebben samen een haat-liefdesverhouding gehad, Robben en Ribery, maar uiteindelijk hebben ze het samen gemaakt en de harten veroverd van de Bayernfans. Toch nog steeds de populairste spelers bij de supporters denk ik zo, Ribery nog iets meer. Straks stoppen ze en dan voelt het alsof er een stukje van je jeugd weg is. Even een traantje wegpinken nu. ✌️

1 augustus 2018 om 16:59

Jaja hahah het verdwijnen van de jeugdhelde waar je shorts van kocht.. Ja het went, ik had het met Beckham, Zola, Bergkamp en Patrick Kluivert. Wat een tijd dat we moesten kiezen tussen Patrick, Hasselbaink, Ruud en Pierre. We hebben zowieso een wat mindere lichting nu, maar dat komt wel weer goed.

Geweldige speler met een goede mentaliteit!
Altijd nog gretig en stierlijk balen als die wissel staat. Als hij niet zoveel blessures had gehad en in vorm was hij in mijn ogen de beste speler achter Messi/Ronaldo.

Altijd de stiekeme hoop dat hij nog bij ons komt afbouwen. Zelfs een linie terug op de 10 kan hij dat nog wel op zijn 36st doen😎

Wat een klasbakken zijn deze twee. En ik vind Robben nog iets beter dan Ribery maar echt 2 topspelers zijn het en wat een carriere. Vooral Robben, bedoel van ga het lijstje maar eens langs. Pffffff Chelsea Real Bayern Psv. Niet normaal en dan 10 jaar bij Bayern. Ecth ongelooflijk en op die leeftijd nog steeds zp goed en zo gevaarlijk terwijl iedereen weet dat hij naar binnen wilt. Maar ja. Pakt die bal maar af
Respect

Is ook prachtig. Hebben het al jaren naar hun zin daar en worden andersom bewonderd. Prachtig. Zie je niet vaak meer.

Is ook prachtig. Hebben het al jaren naar hun zin daar en worden andersom bewonderd. Prachtig. Zie je niet vaak meer.

een beetje een open deur. als je nu nog niet weet dat Robben een speler is van wereldklasse dus ook wereldklasse goals maakt dan heb je echt 15 jaar zitten slapen

lekker nog een jaartje of twee zandbak en dan de jeugd gaan trainen bij Groningen, lijkt mij een mooi iets voor hem.

Zijn huis in Groningen moet nog gebouwd worden dus dat jaartje extra voetballen is nog wel even nodig Bord aan de straat staat er al wel dus zal wel op vergunningen aankomen. Denk dat als dat huis af is Robben terugkeert naar NL en wellicht een technische functie bij FC Groningen zal gaan bekleden. Dat zijn de geruchten althans in Groningen.

Hoe professioneel Robben met zijn sport omgaat is ongekend. Waar zou hij staan zonder blessures? Echt een ongelofelijk goede voetballer. Absolute top. Dat hij nog bij Groningen gaat voetballen staat eigenlijk vast maar wat zou ik hem graag nog een seizoen bij PSV willen zien. Als opvolger van Lozano nog een seizoen vlammen in de Eredivisie en Europees. Dat Van Bommel coach is en jongens als Van Nistelrooij en Boudewijn Zenden in de organisatie werken zouden wellicht kunnen helpen. Maar tot nu toe ijdele hoop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren