Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool telt vijf miljoen euro neer en heeft vierde versterking nu al binnen

Laatste update:

Liverpool blijft bijzonder actief op de transfermarkt. De club versterkte zich al met James Milner, Danny Ings en Ádám Bogdán en zaterdag is daar ook Joe Gomez bij gekomen. De achttienjarige verdediger, die ook in de belangstelling stond van Manchester City, Borussia Dortmund en Arsenal, komt over van Charlton Athletic. Voor hoe lang hij heeft getekend, maken the Reds niet bekend.

/

De international van Engeland Onder-19 kwam het afgelopen seizoen tot 21 optredens voor Charlton in de Championship en trok daarbij de aandacht van de grote clubs. "Dit is een droom die uitkomt", zei hij bij zijn presentatie op Anfield. "Ik leef in een roes en heb nog niet echt door wat me overkomt. Maar ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Ik volg Liverpool al sinds mijn kinderjaren."

Gomez is een centrale verdediger, die eventueel ook op de vleugels uit de voeten kan. Het is niet officieel bekendgemaakt hoeveel Liverpool heeft betaald, maar naar verluidt ontvangt Charlton Athletic zo'n vijf miljoen euro voor de tiener.

Gaat Liverpool volgend jaar meedoen om de titel, denk jij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met dit soort aankopen haalt Liverpool amper de Europa League. Ze moeten echt met wat beters komen willen ze iets bereiken in Engeland.

20 juni 2015 om 13:35

Hij is dan ook een talent en gaat niet direct naar de basisploeg waarschijnlijk. Gewoon een goede aankoop, heeft veel potentieel.

20 juni 2015 om 13:37

Dit zijn breedte aankopen... Geen serieuze aankopen om te proberen engeland te veroveren. Milner= ervaring , Bogdan reserve keep, Joe Gomez talent, Ings was 1 van de betere BPL spitsen afgelopen seizoen en jong

20 juni 2015 om 14:09

Vorig jaar kwam Liverpool ook met alleen breedte aankopen. We weten allemaal hoe dat heeft uitgepakt voor ze.

20 juni 2015 om 14:25

Dit is toch geen breedte aankoop? Een talent voor op de lange termijn halen, is wat anders dan een breedte aankoop.

Waar ik overigens niet mee wil zeggen dat je geen gelijk hebt met betrekking tot het feit dat Liverpool er inderdaad verstandig aan doet om zich te gaan focussen op directe versterkingen.

20 juni 2015 om 13:49

Gelijk heb je!

20 juni 2015 om 14:24

Ja, deze is ook echt gehaald om gelijk van waarde te zijn. Gewoon een talent voor de lange termijn. Binnen een paar jaar heb je allicht een prima verdediger en anders kan je hem altijd nog verpatsen aan een andere Engelse club voor een paar miljoen.

Ja nu Coates weggaat is dit prima vervangend talent. Homegrown speler en multifunctioneel ze gaan er dus op vooruit. Kan evt als Rb beginnen en wennen en later Cv worden. Zoiets als Sergio Ramos heeft gedaan

Met deze aankoop heb je een goede speler voor de toekomst.
Maar de echte versterkingen voor volgend seizoen moeten gehaald worden.
Als je met dit team volgend seizoen mee gaat doen, doe je maximaal mee om plaats 5.

Liverpool haalt aankopen met het oog op de toekomst. Kan je wel respect voor hebben maar met al die veel geld spendeerde clubs als City, Chelsea en Man U wordt het moeilijk te presenteren.
Maar jah wie weet, alle aankopen van vorige jaar zijn nu een jaar verder dus misschien kunnen ze wel zorgen voor een verrassing

20 juni 2015 om 15:53

Chelsea haalde ook jongens op jonge leeftijd voor de toekomst.. Matic, Zouma, Courtois..

20 juni 2015 om 16:04

Juist Matic, die daarna verkocht werd en voor veel geld teruggehaald werd ...

Van alle aankopen tot nu toe denk ik dat alleen Milner een rol van betekenis zal gaan spelen. De andere zullen vooral op de bank zitten. Ik ben wel benieuwd naar Origi die je ook een beetje als nieuwe aankoop voor komend seizoen kan zien.

Je kunt kopen wat je wilt, maar met dit soort aankopen ga je echt niet vooruit. Een type Milner staat nou niet echt bekend als een bepalende speler. Met dit transferbeleid haal je met geluk de Europa League.

20 juni 2015 om 14:00

Milner gewoon goede speler hoor. Nee het is geen Agüero, maar hij was een dragende speler afgelopen seizoenen bij City.

23 juni 2015 om 16:15

Hier sluit ik me compleet bij aan. Milner is niet de mooiste voetballer, maar behoorlijk effectief. Beschouw hem als een mindere Thomas Müller.

Toch bijzonder om te zien met wat voor enorme selecties clubs als Liverpool werken, met bijhorend salarishuis. Hopelijk voor Liverpool gaan er spelers als José Enrique, mignolet, Jones, Wisdom, lovren, Touré, Lucas leiva, coates, allan, Lallana, markovic, balotelli, borini en Lambert vertrekken om zo ruimte te maken voor spelers van echte meerwaarde. En dan is het nog te hopen dat Milner en Ings echt van toegevoegde waarde zullen zijn.

Liverpool is overduidelijk op zoek naar directe en breedte versterkingen. Al ben ik wel benieuwd of er nog 'major signings' bij komen. Ik verwacht Kornopliyanka, een middenvelder en een linksback.

Beter dit dan van die roekeloze uitgaven voor spelers als Balotelli.

Allemaal net niet aankopen, daar red je het niet mee in de PL. Ervan uitgaand dat Sterling verkocht weerkeert moeten ze van dat geld toch wel goede versterkingen gaan halen, anders gang je aan het einde van het seizoen weer aan de schandpaal.

5 miljoen voor een speler die 23 optredens heeft in de championship Tja zoals Ferdinand hier zelf zegt die prijzen voor engelse spelers is gewoon een grap. Voor deze prijs haal je dr betere eredivisie spelrs op.

20 juni 2015 om 14:25

Noem er eens een dan.

20 juni 2015 om 14:36

Guidelj bijvoorbeeld ging voor 6 miljoen naar Ajax

21 juni 2015 om 17:00

Is toch niet dezelfde prijs? En toch ook een hele ander positie.

Dat er nog serieus mensen zijn die het nodig vinden bij deze aankoop te vermelden dat dit geen directe versterking is/ breedte aankoop etc. Natuurlijk is een jongen van 18 niet gehaald om er gelijk te staan. Dat Liverpool ook echte versterkingen moet halen, staat los van het halen van spelers voor de lange termijn. Liverpool had deze jongen ook niet kunnen halen, vervolgens ontwikkelt hij zich sterk en tel je over twee jaar 20 miljoen neer voor hem of groeit hij uit tot een belangrijke kracht bij een andere club in de PL.

20 juni 2015 om 14:37

Dat jij Liverpool nog zo in bescherming kunt nemen is of omdat je naief bent of omdat je een tekort aan liefde voor de club hebt. Als Liverpool supporter moet je toch gek worden van dit soort aankopen? En kom niet met opbouwen en voor de toekomst want dit is al de 100e aankoop voor de toekomst, welke toekomst dan? Die komt er niet met dit beleid. De club gaat kapot

20 juni 2015 om 15:01

Nee hoor, ik ben het absoluut mee eens dat dit op het moment niks helpt. Alleen dat mensen hier serieus het moeten vermelden dat het geen versterking is of een breedte... Maar goed je kan het ook op jouw manier interpreteren.

In bescherming nemen? Oké prima. naïef of een tekort aan liefde voor de club? Haha, wat een kul zeg... Dus omdat je niet heel de club loopt af te kraken om de aankopen heb je een gebrek aan liefde voor de club? Prima.

20 juni 2015 om 15:29

maar ook veel van de "top"aankopen zijn in mijn ogen veelal net niet spelers en naar mijn idee niet liverpool waardig .

herinner mij de tijden nog goed dat real daar enorm klop kreeg van een team dat liverpool waardig was.

vergelijk dat team nu is met wat er nu staat.

ik ben zelf niet voor real of liverpool maar kon enorm genieten van liverpool in die tijden. wat een power zat erin dat team zeg .

middenveld van xabi alonso,sissoko,gerrard,macherano ook prachtig liedje daarover.

dat hoort naar mijn idee de standaard te zijn voor liverpool . met minder kwaliteit geen genoegen.

20 juni 2015 om 22:55

Dude relax... het is nog geen eens juli, de CL-finale is 2 weken geleden. Wacht maar af, de aankopen die tot nu toe zijn gedaan moesten rap gedaan worden maar de echte toppers komen echt niet half juni al aanzettten. Ben benieuwd of de situatie in augustus nog hetzelfde is maar ik heb wel goede hoop dat er een paar goeie spelers bij komen.

Tsja leuk voor erbij.

Gewoon nog 2 marquee signings halen.

Kan prima uitgroeien tot topverdediger! In juli maar wachten wat voor versterkingen er nog komen. Ik hoop op minstens 3 klasbakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren