Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool stuurt Sparta Praag mede dankzij Gakpo met grote nederlaag naar huis

Laatste update:

Liverpool had donderdagavond geen enkele moeite met Sparta Praag. The Reds stonden na een kwartier al met 4-0 voor dankzij treffers van Darwin Núñez, Bobby Clark, Mohamed Salah en Cody Gakpo. Na rust maakte Gakpo ook zijn tweede, terwijl ook Dominik Szoboszlai op het scorebord verscheen: 6-1. Na de 1-5 zege in Praag was het ruimschoots voldoende voor Liverpool om de kwartfinale van de Europa League te bereiken.

Lierpool kende op zijn zachtst gezegd een fantastische openingsfase. Clark gaf mee aan Szoboszlai, die de ruimte zag bij Núñez. De Uruguayaan rondde af met een geplaatst schot in de korte hoek: 1-0. De 2-0 viel dusdanig snel, dat de camera's het doelpunt amper live konden meepakken. Zeer slordig uitverdedigen leverde balbezit op voor Salah, die Clark een niet te missen kans bood.

Nieuw balverlies in de verdediging van Sparta Praag leverde doelpunt nummer drie op voor Liverpool. Salah nam het balbezit over en schoot van dichtbij raak: 3-0. De Egyptenaar bevond zich nog voor het kwartier in vogelvrije positie aan de rechterkant en legde af op Gakpo, die van simpel binnentikte: 4-0.

Liverpool nam het gas daarna wat van het gaspedaal, al had het via Núñez op 5-0 moeten komen. De Uruguayaan miste in vogelvrije positie door enkele meters voor het doel over te schieten. In plaats van 5-0, werd het aan de andere kant 4-1. Ángelo Preciado gaf goed mee aan Veljko Birmancevic, die met een rollertje voor een Tsjechisch doelpunt zorgde.

In de tweede helft ging Liverpool vrolijk door met scoren. Ditmaal kwam ook Szoboszlai op het scorebord terecht. De Hongaar werd aangespeeld door Salah, kreeg te veel ruimte om uit te halen en profiteerde daar optimaal van. Zijn schot met rechts vloog in de korte hoek binnen: 5-1.

Amper tien minuten na de onderbreking was het volgende doelpunt van Liverpool een feit. Een afgeslagen hoekschop belandde voor de voeten van Harvey Elliott, wiens schot via Gakpo binnenvloog. Uit de herhaling bleek dat de ex-PSV'er de bal met een fraai hakje binnenwerkte: 6-1.

Gakpo kreeg in het restant meerdere mogelijkheden om een hattrick te maken, maar slaagde daar niet in. In blessuretijd werkte Gakpo de bal wel in het net, maar wegens buitenspel ging er alsnog een streep door zijn hattrick.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liverpool heeft een geweldige ploeg met een paar echte toppers voorin..die Gakpo is ook echt een kanjer en ik ben erg blij dat hij het goed doet bij liverpool. Praag is gewoon een maatje te klein en daar hoeven ze zich niet voor te schamen. Ik zie liverpool als de grote favoriet voor de titel al zullen ze wel rekening moeten houden met de outsiders zoals bayern leverkusen en ac milan..

14 maart 2024 om 22:58

Ik wilde je eigenlijk mededelen dat Leverkusen eruit ligt, maar die scoren doodleuk nog twee keer in blessuretijd.

14 maart 2024 om 23:27

Ben na de 2-0 achterstand bij Ajax snel gewisseld. Was een leuke wedstrijd die van Leverkussen.

14 maart 2024 om 23:28

Hoe kom je erbij dat Gakpo het goed doet? 😅

14 maart 2024 om 23:39

Ouderwetse scorebordjournalistiek

15 maart 2024 om 02:39

We gaan onze Hollandse boys weer lekker afzeiken? My god...

15 maart 2024 om 06:56

13 goals en 5 assists over alle wedstrijden. Dat terwijl die de eerste helft van het seizoen verkeerd gebruikt werd op het middenveld. Hij is ook pas 24 dus zo slecht is het nou ook weer niet.

15 maart 2024 om 09:02

Hij heeft de laatste 10 wedstrijden gewoon heel matig gespeeld en is vaker bankzitter. Heeft niets met afzeiken te maken. Je kijkt duidelijk geen premier league, zelfs liverpool fans zeggen het

Liverpool lijkt bevrijd te zijn, na een moeilijke periode met veel blessures en een druk schema die ze met verbazing heel goed zijn doorgekomen. De scherpte, frisheid en goesting waarmee ze spelen is echt fascinerend om te zien. Peaken op het juiste moment noemen ze zoiets. Een zeer interessante editie van de EL dit seizoen.

14 maart 2024 om 23:41

Liverpool heeft nog steeds te kampen met een waslijst aan blessures. Maar gelukkig zijn er ook weer spelers beschikbaar.

14 maart 2024 om 23:46

Beschikken ze na de interlands niet terug over een fitte kern?

15 maart 2024 om 06:57

'als het goed is' zijn na de interlands Alisson en Trent weer beschikbaar inderdaad. Maar er zullen vast spelers geblesseerd raken tijdens deze periode 😉

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren