Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool komt goed weg na onreglementair benaderen Van Dijk’

Laatste update:

Liverpool krijgt geen straf van de Engelse voetbalbond voor het onreglementair benaderen van Virgil van Dijk. The Reds hadden de Oranje-international in een eerder stadium benaderd zonder medeweten van werkgever Southampton. The Saints hadden een klacht ingediend over de werkwijze van Liverpool, maar uit onderzoek is gebleken dat er onvoldoende bewijs is om de club te bestraffen, bericht the Times.

Nadat Southampton een klacht had ingediend, bood Liverpool in een verklaring op de eigen clubwebsite excuses aan. Daarbij vermeldde de club van manager Jürgen Klopp dat ze zich niet meer zouden melden voor de twaalfvoudig international. Britse media beweerden dat Liverpool bereid was om 68 miljoen euro op tafel te leggen om de Nederlander aan te trekken, waarmee hij de duurste verdediger aller tijden zou worden.

Waar Liverpool eerder stelde Van Dijk niet meer te willen halen, beweren Britse media nu dat de club toch weer in de markt zou zijn voor de 25-jarige mandekker. Klopp, die versterking zoekt in de verdediging, zou zeer gecharmeerd zijn van de ex-speler van FC Groningen en Celtic. Ook Chelsea en Manchester City willen de verdediger graag inlijven. Southampton beschikt echter over een sterke onderhandelingspositie, aangezien Van Dijk tot de zomer van 2022 vast ligt in St. Mary’s.

Virgil van Dijk heeft zijn laatste wedstrijd voor Southampton gespeeld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat hij toch bij Liverpool belandt. Zou een zeer welkome versterking zijn.

Nou, goed weggekomen en halen nu. Leg maar wat extra miljoenen neer.

Beetje kinderachtig dit. Bij vrijwel elke transfer wordt eerst bij de zaakwaarnemer geïnformeerd of er interesse is voor een club wordt benaderd. Zo kun je elke club wel straffen. Persoonlijk zou ik invoeren dat spelers tijdens de competitie niet benaderd mogen worden, maar dat tijdens de transferwindow iedereen benaderd mag worden. Ik zou dan wel de transferwindow sluiten voor de competitie begint.

27 juni 2017 om 10:36

Ik vind het niet kinderachtig. Dat het constant gebeurt klopt wel. Maar die regel is er niet voor niets. Als clubs eerst met clubs zouden praten, zouden spelers hoofden ook niet op hol gebracht worden voor daar reden toe is. Van dijk wil nu missch wel al naar liverpool of city, terwijl hij er nog niet eens vanaf zou mogen weten.

27 juni 2017 om 10:40

Aangaande contractuele besprekingen is verboden, een trainer die een speler opbeld of na de wedstrijd spreekt over voetbal heet netwerken en is niets verboden

27 juni 2017 om 14:53

Dante, zelfs als clubs eerst met elkaar praten, kan het hoofd van een speler toch op hol worden gebracht. Kijk bijvoorbeeld naar Amrabat. De clubs zijn het nog niet eens, maar hij heeft het alleen over Feyenoord.

27 juni 2017 om 16:09

Ik weet zeker dat ook hij vooraf benaderd is. Hij sprak namelijk al over ons voor de clubs met elkaar spraken volgens mij. En hoe dan ook, dat vind ik net zo fout hoor!

27 juni 2017 om 10:42

Het was buiten de transferwindow, dus ook dan was LFC in de problemen gekomen

Zoals elke keer, maar nu is het hopen dat Liverpool geld durft neer te leggen en daarmee, samen met het excuus, the saints overtuigd. Lijkt me dat de saint hun beste klant ook wel willen behouden

Gebrek aan bewijs?!? Die excuses op de website zijn gewoon een letterlijke schuldbekentenis.

27 juni 2017 om 11:54

Ze hebben excuus aangeboden als er iets was gebeurd wat niet zou mogen, maar naar hun weten was er niets onregelementairs gebeurd. Blijkt dus

27 juni 2017 om 13:23

Excuses? Regretting a situation is niet een bekentenis. Als je graag als zakelijk partner door wilt gaan breng je zo'n statement naar buiten om de gemoederen te sussen.

Wanneer gaat hij nou eens een keer echt naar een andere club? In de winterstop las je de wildste transfer geruchten en nu weer. Maar tot op heden is het nog steeds niet tot een transfer gekomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren