Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool heeft ondanks 47 doelpogingen strafschoppenreeks nodig

Laatste update:

Liverpool heeft zich woensdagavond voor de vierde ronde van de Capital One Cup geplaatst. De ploeg van manager Brendan Rodgers had in eigen huis bijzonder veel moeite met Carlisle United, de nummer tien van de League Two. Na 120 minuten voetbal, en een stand van 1-1, was een strafschoppenreeks noodzakelijk om een winnaar aan te wijzen. Liverpool zegevierde met 3-2.

/

De openingsfase van the Reds mocht er zijn, met twee doelpogingen van Roberto Firmino. Daarna liet ook Ings zich niet onbetuigd, maar Mark Gillespie stond een openingstreffer van Liverpool in de weg. Op aangeven van Adam Lallana maakte Ings er in de 24e minuut alsnog 1-0 van. De eerste kans voor de bezoekers, tien minuten voor rust, was meteen raak: Derek Asamoah kreeg de bal van Bastien Hery en verschalkte Adam Bogdan van dichtbij. Dat was tevens de ruststand op Anfield.

In de tweede helft maakte Liverpool absoluut aanspraak op een tweede doelpunt, werd het doel van de bezoekers voortdurend bestookt, maar het vizier stond niet op scherp. Richting het eindsignaal slaagden ook invaller Philippe Coutinho en James Milner er niet in om een verlenging te voorkomen. Liverpool kreeg de bal ook in de extra speeltijd niet nog een keer achter Gillespie. Na ruim 120 minuten voetbal had Liverpool 47 keer een doelpoging ondernomen, met 16 pogingen tussen de palen.

Carlisle United, dat niet verder was gekomen dan vier doelpogingen, ging dus als morele winnaar de strafschoppenreeks in. Het was echter Liverpool dat als winnaar van het veld stapte. Milner, Emre Can en Ings faalden niet, terwijl Bogdan drie strafschoppen keerde. Lallana en Coutinho konden evenmin scoren.

Haalt Brendan Rodgers de Kerst als manager van Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan iemand me vertellen hoe liverpool speelde?

23 september 2015 om 23:51

Slecht waarschijnlijk, anders had je geen strafschoppen nodig tegen de nr10 v.d. League Two..

24 september 2015 om 06:00

Tja, bij 47 doelpogingen en dan maar 1x scoren is niet best inderdaad. Misschien wel leuk voor het publiek en de statistieken, maar als je vervolgens een strafschoppenreeks nodig bent is alles eigenlijk voor niets.

Kan die Rodgers nou eindelijk eens weg zeg. Maakt niet uit wie er komt, iedereen zou het beter doen dan hij.

24 september 2015 om 00:05

Mee eens maar ik zou maar al te graag Klopp zien komen

24 september 2015 om 02:44

Misschien wel, maar je kunt met deze selectie niet verwachten dat je bij de top 5 komt. Liverpool geeft altijd veel geld uit voor spelers die achteraf zuivere middelmaat blijken te zijn. Ik weet niet hoeveel invloed Rodgers op het aankoopbeleid heeft, maar Liverpool heeft al jaren problemen met het niveau van spelers. Luis Suarez is eigenlijk de enigste speler op Gerrard na de laatste paar jaren die echt het verschil kon maken. Toen waren ze er dichtbij, maar was het ook geen kampioensploeg en een jaar later waren ze weer onzichtbaar. Helaas, want vind het persoonlijk een mooie ploeg en met de juiste aankopen kan deze club zeker standaard de top 5 bestormen en af en toe meedraaien om de titel.

24 september 2015 om 09:58

Daar heb je zeker gelijk in, en ik ben ook erg benieuwd hoeveel rodgers daarmee te maken had. Maar wat ik zie onder hem is een gebrek aan scherpte aan passie eigenlijk aan alles ontbreekt wat. Ik merk op het veld dat ze niet goed trainen ook

24 september 2015 om 11:24

Die indruk wekt de ploeg wel inderdaad. Op Coutinho na nog niet echt een lichtpuntje gezien.

24 september 2015 om 13:54

Oke, maar liverpool heeft op dit moment gewoon niet het aanzien om echte topspelers te kopen. Hierdoor moeten ze speculeren door potentiele toppers te kopen, en in de praktijk blijkt dat die gewoon niet altijd hun potentie waarmaken. Met een trainer als Rodgers zal dit niet snel veranderen. Het liefst zie ik dan ook een trainer met naam komen zoals Klopp of Ancelotti. Dan heb je sws al meer kans om te verbeteren.

Maar op dit moment heeft het niet veel met het aankoopbeleid te maken. We hebben de minste goals gescoord in de Premier league en hebben het hele seizoen nog niet voor elkaar gekregen om meer dan 1 keer te scoren per wedstrijd. Als rodgers het blijft volhouden om een speler als Ings op de vleugels te zetten en om de voorkeur te geven aan Lovren boven Sakho heb je volgens mij gewoon een gebrek aan tactisch inzicht. Het is gewoon tijd voor hem om te gaan. Als hij uit zichzelf niet opstapt moet hij maar ontslagen worden, hoe aardig die vent verder ook lijkt. Hij heeft jarenlang de tijd gehad en het is alleen maar slechter gegaan met de club. De fans zijn er klaar mee, en ik kan me voorstellen dat de clubleiding er zo langzamerhand ook klaar mee is.

24 september 2015 om 14:49

Klopp zou inderdaad perfect bij Liverpool passen. Maar ook nu Liverpool geen Champions League speelt moeten ze betere spelers kunnen aantrekken dan Ings. Had persoonlijk wel meer van Lovren verwacht toen hij bij Liverpool kwam vorig jaar, ook van Lallana had ik meer verwacht. Sakho is inderdaad een goede verdediger, maar maakt ook domme fouten. Dat neemt niet weg dat Liverpool spelers koopt die mee kunnen komen in de Premier League, maar meer ook niet. Met dit materiaal heb je nou eenmaal het risico dat je 12de wordt als het even slecht gaat. Met een goed seizoen worden ze misschien 5de of 6de. Dat Rodgers niet uit de verf komt als coach bij Liverpool ben ik het mee eens, maar je kunt de resultaten niet alleen op hem afschuiven. Het team is voor een subtopper ook vrij jong.

Wauw.
Dan wil die bal er dus echt niet in als je van de 47 doelpogingen maar 1x het net weet te vinden.

23 september 2015 om 23:55

Van die 47 waren er 40 van 30 meter of verder...

Waren nog veel mensen verkleed als Klopp? :P

24 september 2015 om 00:03

Haha, die actie is voor de wedstrijd komend weekend tegen Aston Villa. Dus nog even wachten.

24 september 2015 om 09:16

Prachtige actie welk hopelijk resulteert in keiharde afwijzing van Klopp die lekker naar Arsenal moet komen!

ondanks deze overwinning een grote schande wat liverpool vertoont. die coach kan geen goed team neerzetten en moet direct vertrekken. de engelse club met de meeste CL titels lijkt nu gwn een middenmotor. doet me denken aan de milanese clubs van de afgelopen jaren

23 september 2015 om 23:57

Nou ik hoop dt Liverpool ooit nog gaat spelen als Inter nu doet.

24 september 2015 om 00:23

het zou leuk zijn maar ik zie liverpool dit seizoen geen potten breken. iig niet in Engeland. maybe in de europa league

24 september 2015 om 01:16

Ook weinig kans aangezien ze daarin alleen maar met b teams aan komen kakken. Ik mis de tijden dat ik billenknijpend naar Chelsea-Liverpool in de CL zat te kijken (4-4). Of dat Liverpool zo terug kwam tegen Milan. Als ze het goed doen en jouw club in de weg staan haat je ze, maar zodra ze weg vallen ga je ze toch missen. Ik denk dat jij als Inter fan wel een beetje begrijpt wat ik bedoel, niet op een lullige manier. Milan is ook niet echt Milan meer.

47 doelpogingen en 16 tussen de palen... hoe slecht ben je dan! Lol

Knap dat ze dat voorelkaar krijgen 47 doelpogingen duidelijk goeie afronders te kort :s

Rodgers snapt er gewoon niks van en dit gaat al een tijd lang zo, heel jammer..

Het ergste is nog dat Rodgerz zelf tevreden is.. en morgen gewoon weer op het trainingsveld staat. De directie geeft hem teveel vertrouwen.

24 september 2015 om 07:57

They showed great character, they kept on going.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren