Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool gaat miskoop na veertien duels in vier jaar voor 22 miljoen verkopen’

Laatste update:

Liverpool gaat na vier jaar definitief afscheid nemen van Marko Grujic, zo voorspelt de doorgaans goed ingevoerde journalist Neil Jones van Goal dit weekeinde. De 24-jarige Servische middenvelder werd sinds zijn komst in 2016 van Rode Ster Belgrado al driemaal verhuurd door the Reds, maar mag deze zomer definitief uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Liverpool pikte Grujic in de zomer van 2016 voor ongeveer zeven miljoen euro op bij Rode Ster Belgrado, maar beleefde uiteindelijk maar weinig plezier aan de middenvelder. Grujic speelde in vier jaar tijd slechts veertien wedstrijden voor de Engelse grootmacht, mede omdat hij tot driemaal toe op huurbasis elders werd gestald.

Grujic speelde in het seizoen 2017/18 een halfjaar voor Cardiff City en vertrok medio 2018 tijdelijk naar Duitsland om voor Hertha BSC te gaan spelen. Hij maakte een goede indruk bij de Berlijnse club en werd daarom het afgelopen seizoen opnieuw gehuurd van Liverpool. Uiteindelijk kwam de international van Servië in twee jaar tijd tot 54 officiële optredens voor Hertha BSC, waarin hij goed was voor 9 doelpunten en 3 assists.

Grujic heeft nog een contract tot halverwege 2023 bij Liverpool, maar manager Jürgen Klopp van de regerend landskampioen ziet geen toekomst in de middenvelder. De club ziet op zijn beurt geen heil in een nieuwe verhuurperiode, waardoor Grujic deze transferperiode definitief mag vertrekken. Goal rekent erop dat Liverpool minstens 22 miljoen euro gaat overhouden aan een transfer van Grujic. De middenvelder heeft over belangstelling niet te klagen, met onder meer Hertha BSC, Borussia Mönchengladbach, Eintracht Franfurt, Crystal Palace en Aston Villa als geïnteresseerde partijen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een miskoop die voor 7 miljoen werd gekocht en voor 22 miljoen wordt verkocht.Had ik maar meer van dergelijke miskopen gedaan in mijn leven.

22 augustus 2020 om 23:20

Moet je eerst iets voor 7 miljoen kopen anders wordt het een miskoop die vab 7 euro naar 22 euro gaat.

23 augustus 2020 om 00:13

Nou, als dat zo het geval zou mogen zijn. Dan zou ik 1 miljoen van dat soort miskopen doen uiteindelijk 😜

23 augustus 2020 om 09:00

Is natuurlijk wel inclusief administratiekosten

Zou echt geen idee hebben waarom Grujic 22 miljoen zou moeten opleveren. Heeft sinds hij bij Liverpool zit eigenlijk niet zo veel laten zien. Bij Hertha was het vorig jaar ook niet heel geweldig, iig niets wat hem 22 miljoen waard zou maken.

Als deze jongen verkocht wordt voor 22miljoen, dan kan je een iemand van de lokale vv ook voor 5miljoen verkopen. Het zou geweldig zijn voor Liverpool maar het lijkt me stug dat een club zoveel geld uit gaat geven in deze tijd voor zo'n speler.

Sinds wanneer is een doorverkoop met een winst van ong 200% een miskoop?

Mocht het inderdaad lukken om Grujic voor 22 miljoen te verkopen, kan je vanuit financieel oogpunt natuurijk niet spreken van een miskoop. Sportief is de verwachting uiteraard totaal niet uitgekomen.

Welke club gaat 22 mil betalen?. Je moet toch echt totaal ongeschikt als td zijn om daar in te trappen.

23 augustus 2020 om 07:03

Aston Villa, Fulham, West Ham, Everton,... genoeg Engelse clubs met diepe zakken en weinig visie.

Als dit tegenwoordig al 22 miljoen waard is, is het einde echt definitief zoek. Ik weet niet waar deze berekening op berust, maar het slaat kant nog wal. Heeft al jaren niets laten zien en ook niet eens bij Liverpool zelf. Heel bizar.

Gladbach heeft geen interesse dus geen idee waarom wij genoemd worden.

Goede keus, komt simpelweg te kort. Beetje hoog inzetten en laten hem dan vast voor een lager bedrag gaan. 22 miljoen is wel erg overdreven.

Voor 7 miljoen gekocht, na 14 wedstrijden voor 22 miljoen verkopen ? Volgens mij is dat per wedstrijd een winst van ruim 1 miljoen. Dat zul je met al je spelers hebben, dan doe je het geweldig !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren