Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool sluit opnieuw huurdeal van kleine drie miljoen euro met Duitsers

Laatste update:

Marko Grujic maakte afgelopen seizoen op huurbasis indruk bij Hertha BSC en de 23-jarige middenvelder krijgt ook in de aankomende voetbaljaargang de kans om zich te onderscheiden in de Bundesliga. Liverpool maakt maandag namelijk via de officiële kanalen bekend dat de Servisch international voor een tweede seizoen verhuurd zal worden aan de club uit Berlijn.

Hertha troeft daarmee de binnenlandse rivalen Werder Bremen en Eintracht Frankfurt af. Eerstgenoemde club zette collega-international Milos Veljkovic in in de strijd om Grujic te overtuigen, terwijl Eintracht de middenvelder Europa League-voetbal kon bieden. Grujic zelf wilde echter alleen langer bij Hertha blijven, waardoor een deal uiteindelijk snel beklonken was.

Met de nieuwe verhuurperiode van de zesvoudig international is naar verluidt een som van 2,2 miljoen euro gemoeid. Dat bedrag kan door middel van een bonusconstructie bovendien nog met 550 duizend euro oplopen en Hertha neemt ook het hele salaris van Grujic op zich. De twee clubs zijn verder een soort boeteconstructie overeengekomen waarbij de Duitsers moeten betalen als Grujic niet aan een bepaald aantal wedstrijden dit seizoen komt.

Liverpool nam Grujic drieënhalf jaar geleden voor negen miljoen euro over van Rode Ster Belgrado en verhuurde hem vervolgens meteen weer aan zijn oude club. In het seizoen 2017/18 volgde vervolgens een uitleenbeurt van een halfjaar aan Cardiff City voor de middenvelder, die in totaal veertien officiële wedstrijden speelde voor the Reds. Hij ligt nog tot medio 2023 vast op Anfield.

Denk jij dat Marko Grujic in de toekomst uit zal groeien tot een belangrijke speler bij Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde, had hem graag een kans zien krijgen op anfield dit seizoen. Was toch zeker niet slecht bezig vorig seizoen in de voorbereiding bij Lfc. Voorlopig nog geen basismateriaal, maar kan vanaf de bank zeker wat brengen.

Had verwacht dat ie dit jaar eigenlijk wel zou aansluiten bij Liverpool. Vorig jaar maakte hij een goede en sterke indruk bij Hertha BSC. Daar was ie toch een steunpilaar en enorm belangrijk. Ben wel gecharmeerd van hem en ik verwacht dat ie na deze periode teruggaat naar Anfield en tegen de basis aan zal gaan hangen, afhankelijk van hoe het team er dan voor staat

Bij Hertha is er een investeerder gekomen die 125 miljoe wil gaan spenderen in de selectie. Ik ben benieuwd of daar wat van terecht gaat komen. Eigenlijk een schande dat de hoofdstad van Duitsland altijd een grijze middenmoter is gebleven. Zon ploeg als Hertha met alle mogelijkheden er om heen (fans, stad, stadion) zal toch gewoon bovenin mee moeten strijden.

1 juli 2019 om 13:55

Komt vooral doordat Berlijn als stad zoveel meer te bieden heeft dan voetbal, niet gek dat het voetbal er niet zo groot is als in andere Duitse steden.

1 juli 2019 om 14:11

Maar dat geldt toch voor bijna elke hoofdstad van elk land? In principe klopt het gewoon wat hij aangeeft. De club heeft zoveel meer potentie dan wat er tot nu toe is uitgekomen. Ik snap wel dat het voor een investeerder interessant kan zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren