Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool-huurling oppert drie scenario's: 'Heb momenteel antwoord niet'

Laatste update:

De toekomst van Marko Grujic lijkt ongewis. De 24-jarige middenvelder staat al sinds 2016 onder contract bij Liverpool, maar een vaste plaats bij the Reds heeft hij nooit weten te veroveren. Grujic, die in de afgelopen jaren tweemaal is uitgeleend door Liverpool, praat na afloop van dit seizoen met de clubleiding over zijn toekomst op Anfield. Zijn contract in Engeland loopt nog ruim drie jaar door.

Grujic wil graag weten of hij nog voorkomt in de plannen van manager Jürgen Klopp. "Ik weet zeker dat we het gaan hebben over wat de beste optie is voor Liverpool en voor mijzelf", aldus de aan Hertha BSC verhuurde middenvelder in gesprek met The Athletic. "Ik ben geen aankomend talent meer. Op 24-jarige leeftijd moet ik belangrijke stappen gaan zetten voor het verdere verloop van mijn loopbaan."

"Ik moet rustig nadenken over wat er binnenkort gaat gebeuren", vervolgt Grujic zijn relaas. "Kan ik het beste wachten op mijn kans bij Liverpool of is een volgende verhuurperiode de beste optie? Of moet ik wellicht definitief van club wisselen? Daar heb ik momenteel niet het antwoord op, alles ligt dus nog open." Een langer verblijf in de Bundesliga ziet Grujic wel zitten. "Ik heb in de afgelopen twee jaar veel belangrijke ervaring opgedaan. Ik heb als speler zeker vooruitgang geboekt."

Grujic kwam voor het uitbreken van het coronavirus tot 3 doelpunten in 22 wedstrijden namens Hertha. De Servische middenvelder werd eerder door Liverpool verhuurd Cardiff City. De jeugdexponent van Red Ster Belgrado, voor wie ruim vier jaar geleden zes miljoen euro werd neergelegd, kwam tot dusver tot veertien duels in het shirt van de koploper in de Premier League.

Zie jij Marko Grujic ooit doorbreken bij Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind dat Grujic zich de afgelopen 2 seizoenen bij Hertha goed heeft ontwikkeld. Maar bij Liverpool zijn alle middenvelders momenteel wel beter. Lallana gaat wel weg dus je kunt in de voorbereiding wel kijken of hij bij de selectie blijft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren