Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool-aankoop haalt uit naar Henry: ‘Dat commentaar was dom’

Laatste update:

Alex Oxlade-Chamberlain besloot Arsenal afgelopen zomer in te ruilen voor een dienstverband bij Liverpool, maar de middenvelder kon in eerste instantie niet imponeren. Na een slechte wedstrijd kreeg the Ox felle kritiek van Gary Neville en Thierry Henry. In gesprek met verschillende Engelse media zegt de aankoop van 38 miljoen euro dat de uitspraken van de oud-voetballers ‘dom’ waren.

Henry zei dat hij lange tijd naar de speler heeft gekeken, maar dat hij nog steeds niet weet waar hij goed in is. Neville vulde aan dat het een 'briljante deal' van Arsenal was om Oxlade-Chamberlain voor zoveel geld van de hand te doen. Afgelopen zaterdag speelde de Engelsman tegen Newcastle United (2-0) een puike partij en tegenover de media zegt hij dat hij de kritiek op zijn persoon hekelde.

"Dat commentaar was waarschijnlijk een beetje dom', zegt de international, die dit seizoen vier keer het net heeft weten te vinden en vijf assists heeft afgeleverd, over de uitspraken van de oud-spits van Arsenal. "Als je lange tijd naar iemand heb gekeken, weet je echt wel wat hij kan doen. Ik denk dat hij meer bedoelde dat ik niet vaak betrokken ben bij de beslissende momenten, bij goals en assists."

"Oke, ik neem het commentaar zoals het is en incasseer het. Maar het brengt me niet van de wijs. Dat je zegt: 'Ik weet niet wat hij doet', terwijl je met die persoon hebt gewerkt… Ik vind het een beetje dom. Ik heb die kritiek meegekregen, inderdaad. Dat is niet leuk om te horen van mensen met wie je hebt gewerkt. Ik heb met beiden samengewerkt in verschillende hoedanigheden. Ze hebben recht op hun mening."

Verwacht jij dat Liverpool tweede eindigt in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snapte deze aankoop in eerste instantie niet, maar hij lijkt toch echt te imponeren.

Ik heb het Engelse artikel gelezen, en daarin komt veel meer naar voren hoe respectvol Chamberlain is naar Henry. Hij zegt puur dat hij het geen slimme uitspraak vind van iemand waar hij intensief mee heeft samengewerkt, en geeft zelfs toe dat hij nog veel moet leren als het om zijn eindproduct gaat. Hij geeft aan dat als de kritiek van Henry over zijn eindproduct ging hij het helemaal met hem eens is, maar dat dat nu niet het geval is.

Verder geeft hij aan dat iedereen recht heeft op zijn mening, en dat hij gewoon in zichzelf blijft geloven en zich niet van de wijs laat brengen door externe uitspraken.

In mijn ogen reageert hij heel respectvol, en gewoon een prima uitspraak van een prima speler.

Keurige reactie van Ox. De titel van het artikel doet vermoeden dat hij als een beetje een verwend jochie reageert. Echter legt hij best goed uit waarom hij het dom vind en als je zijn uitleg hoort dan vind ik ook dat de opmerking van Henry voornamelijk wat te makkelijk is.

5 maart 2018 om 13:42

Ik vind oud spelers als analist toch vaak overkomen alsof ze zelf een perfecte carriere hebben gehad, er wordt soms veel te lang over gepraat en dan heb je een perfecte oude garde en de nieuwe garde die fout op fout stapeld en er weinig wat van kan

5 maart 2018 om 14:42

Ja inderdaad. Normaal valt me dat bij Henry nog wel mee, maar mannen zoals Neville en Carragher hebben hier ook vaak een handje van.

Daarnaast heb ik her idee dat dit soort analisten vaak te positief zijn over hun eigen (oud) club en te negatief over de rivaal van die (oud)club, terwijl ze toch pretenderen objectief te zijn.

5 maart 2018 om 15:42

Klopt heb je gelijk in, zelfs oud spelers zijn vaak niet objectief, van mij hoeven al die analyses niet zo, vaak open deuren intrappen of gelul dat vroeger alles beter was

5 maart 2018 om 16:12

Klopt. Henry is echter wel vaak een vrij goede analist, hij heeft vooral tactisch ook best veel inhoud en kan daardoor sommige situaties goed doorgronden. Dus naar hem kan ik af en toe wel goed luisteren.

Alleen dat subjectieve is soms wel echt storend. Als een Neville Liverpool kraakt, zou het fijn zijn als 'ie er dan gewoon bij zegt: "maar ik ben natuurlijk een United man dus wellicht zie ik het niet helemaal goed" of zoiets.

5 maart 2018 om 16:28

Neville kraakt United veel meer af dan Liverpool of City.

5 maart 2018 om 20:47

Idem met Henry, die is echt niet mals met z'n kritiek op Arsenal

5 maart 2018 om 13:01

Klopp rouleert gewoon en The Ox is regelmatig basisspeler.

5 maart 2018 om 13:30

16 basisplaatsen in 29 competitiewedstrijden, Dat is inderdaad heus niet zo slecht.

In de cl wel maar 1 keer gestart dus hij is duidelijk geen eerste keuze, maar dat hoeft ook zeker niet

5 maart 2018 om 14:01

Ox kan nu een basisplek hebben veroverd. De wedstrijd tegen new-castle was waarschijnlijk zijn beste tot nu toe. 1e helft (eerste half uur) was slecht daarna pakte hij het goed op. Leverde hem zelfs een mooie assist op. Ik denk dat hij in de CL gewoon een basisplek krijgt.

Iedereen wil zijn gram halen. Vind dat Ox het redelijk goed doet in een Liverpool shirt. Speelt meestal op de rechterkant van het middenveld en maakt veel kilometers. Het is geen dragende speler, maar zeer bruikbaar door zijn aanvallende impulsen en verzet veel werk. Heeft ook de nodige assists en doelpunten gemaakt dus hij mag tevreden over zichzelf zijn. Echter ben ik het met Ox eens over Henry's denigrerende opmerking. Het komt niet chique over en nu haalt Ox zijn gram in tijden waar Arsenal diep(er) aan het zinken is en ogenschijnlijk een mooi nieuw tijdperk eraan komt voor Liverpool.

Hey Ox, het is dat je Engels bent en daarom zoveel kansen hebt gekregen. Ten tweede heeft hij te maken met een team dat superlekker draait door onze geniale gek Klopp. Hij heeft het dus allemaal nu mee en begint grote bek terug te geven, we zullen zien.

5 maart 2018 om 14:31

Hij geeft geen grote bek. In deze vertaling komt het allemaal anders over dan hoe het echt is.

Nog altijd pijnlijk dat hij weg is. Zowat de enige speler die er keihard voor ging in het veld en zich vol inzette. Schandalig dat hij een aflopend contract had, net zoals nog 3 andere enorm belangrijke spelers. Kan gewoon niet, amateurisme ten top.

Maar goed, hoop voor Ox dat hij het goed gaat doen daar. Speelt ook vaak op het middenveld, de plek waar hij graag wilt spelen. Daarnaast is het een geweldige jongen, gun hem een top carriere.

5 maart 2018 om 14:44

Ik mis Ox enorm. Het was mijn favoriete speler, maar in mijn ogen is ons slechte seizoen ook te danken aan het feit dat we het hele seizoen geen 2 top buitenspelers hebben gehad. De eerste helft hadden we Sanchez en speelde Iwobi vaak als buiten speler maar die was toen gigantisch uit vorm. Als we daar Ox hadden gehad, hadden we snelheid kracht en wilpower gehad. Nu hebben we miki die als buitenspeler kan maar het niet echt is, en voor de rest weer niet echt iemand. Enorm jammer. Zelfs Campbell had veel toe kunnen voegen dit seizoen.

5 maart 2018 om 14:54

Jup, die van mij ook.

Buitenspelers is al tijden dramatisch of iig niet goed genoeg. Ox had vertrouwen moeten krijgen, maar elke keer mocht hij weer gaan banken na 1 minder potje. Had hem vertrouwen gegeven en hij was nu stukken verder geweest en je had hem nog in je ploeg gehad. Dan hadden we Walcott, maar die had al jaren weg moeten zijn, Campbell was prima geweest voor de breedte maar Wenger had er niets mee. Voor de rest Sanchez natuurlijk en een Iwobi waar ik totaal geen fan van ben.

Ben ook niet zo tevreden met Aubameyang aangezien we Laca al hadden. Waarom niet 2 buitenspelers gehaald? Luca Moura voor 30 mln had al veel gedaan..

5 maart 2018 om 17:43

Ox was dan ook onze beste vleugelflitser. Op snelheid in combinatie met techniek by far. Het deed en doet nog steeds pijn dat hij nu voor Liverpool speelt. Klopp gaat een ster van hem maken, ik blijf erbij. De mensen die kritiek hebben hebben geen verstand van het spelletje of kijken gewoon niet goed genoeg. Chambo deed niet alles goed nee, maar als je de nuance niet kan zien ligt het toch echt aan jezelf. Chambo is gemismanaged, kan er niets anders van maken. Als hij fit was deed Wenger maar wat met hem, pas toen zijn contract afliep begon Wenger hem de kans te geven. Met de hoop op verlenging. En kijk nu, nu mag je al helemaal spreken van een goede stap, onze club wordt kapot gemaakt door mismanagement op alle vlakken.

Niet een wereldspeler maar past door zijn doorzettingsvermogen en snelheid perfect in het spelletje van klopp. 38 miljoen is wel veel, maarja engels...
Overigens vraag ik me af hoe liverpool zich nog gaat versterken. Het geld zal wel een beetje op zijn na keita en van dijk.
Karius doet het wel oke nu. En je bent minimaal 50 miljoen kwijt om een beetje een goede keeper te halen. Anders schiet je er weinig mee. Enige goedkope optie is misschien begovic.
Robertson kan blijven staan. De vrij gaat helaas naar inter, die was perfect geweest. Een nieuwe 10 is prio 1. Ik dacht zelf aan lemar, naar die kost 100 miljoen. Draxler zal een stuk goedkoper zijn en ik zelf zou shaqiri ook wel willen zien in hun shirt. Denk dat klopp daar wel raad mee weet. Ik vind het een heerlijke speler zelf.

5 maart 2018 om 17:45

Maar er is nog steeds geen vervanger voor Coutinho. Liverpool scoort er voorlopig nog wel op los door hun heerlijke counters. Maar als ploegen zich gaan ingraven, heb je een creatieve speler nodig die net dat ene passje kan geven.
beste aankoop voor CV zou denk ik Manolas zijn nu De vrij niet komt. Ik denk dat draxler het meest realistische scenario is voor liverpool, lemar is te duur.

Karius
Clyne
Van dijk
Manolas
Robertson
Keita
Henderson
Salah
Draxler
Mane
Firmino

Zoals Futureboss al zegt; schets de vertaling van dit artikel niet hetzelfde beeld als het originele artikel. Maar dat is een trucje wat de media wel vaker gebruikt

Sinds zijn komst bij Liverpool zijn twee dingen verbeterd;
- intensiteit en energie in het spel, hij gaat lekker mee in het spel van Klopp.
- consistentie, hij speelt de laatste maanden constant en beetje bij beetje steeds beter.

Dan nog twee dingen waar ik graag verbetering zou zien in het komende jaar;
- Zijn passing, die mag in de hele kleine ruimtes en hele grote ruimtes nog wel iets meer geconcentreerd vind ik
- Zijn schot, die is nog steeds niet goed en zal hij hard aan moeten werken. Als hij hem plaatst is het te zacht en bij een hard schot te wild en mist het richting.

Al met al, hij is verbeterd, groeit in waarde voor het team en weet zelf ook waarin hij moet verbeteren. We kunnen dus eigenlijk alleen maar tevreden zijn over zijn eerste maanden en zijn instelling zorgt ervoor dat hij zich zal blijven verbeteren.

The Ox is ook een enorme aanwinst voor 'het hart' van de spelersgroep. Waarmee ik bedoel, dat hij een aanvulling is op de groep van Milner, Hendo, Lallana en Can, de spelers die het niveau en mentaliteit constant hoog houden binnen de groep en de boel motiveren op en buiten het veld. The Ox deed dit eigenlijk direct al omdat hij de jongens van het nationale team al kende en V Dijk gaat hier in de toekomst ook deel van uitmaken verwacht ik.

Zonder onze paradepaardjes (mane, Salah en Firmino) zouden we een hoop missen, maar de waarde van dit 'hart' zorgt ervoor dat ze wekelijks zo gemotiveerd op het veld verschijnen en dat is minstens zo belangrijk.

5 maart 2018 om 17:47

Heeft Klopp hem daadwerkelijk beter gemaakt of komt hij eindelijk terecht bij een coach die wel een plan heeft met hem en het team. Ik zeg het tweede, maar dat neemt niet weg dat hij zich echt als een komeet gaat ontwikkelen na dit jaar. De punten die je noemt ter verbeterig zijn enkel niet ontwikkeld door toedoen van Wenger, onder Klopp komt dat wel goed.

5 maart 2018 om 18:53

Toevallig haalde ik dat vandaag aan bij dat artikel over Gundogan die Pep een genie vond en Klopp zijn vader. Ik denk dat spelers samen met trainers hun spel in het systeem waarin ze spelen kunnen verbeteren en dat de persoonlijke kwaliteiten dan vanzelf zullen volgen.

Dus ja, ik denk ook vooral dat tweede, met een beetje van het eerste. Je moet eerst lekker functioneren binnen het elftal en het systeem van de trainer om van dat platform te bouwen aan de andere kwaltieiten.

Dan heb je nog wel verschillen tussen trainers die persoonlijke ontwikkeling ondersteunen (klopp, Pep) en puur tactische managers (ancelotti, Pelligrini), maar uiteindelijk ligt de bal bij de speler zelf

Zegt ook veel dat die uitspraak van Henry een paar maanden oud is en Ox nu pas erop kan reageren omdat hij nu pas in een goede periode zit.

Verder was de opmerking van Henry terecht. Hij weet niet waar Ox goed in is om aan te geven dat Ox nergens in uitblinkt. Behalve dat hij erg energiek is. Hij is geen echte vleugelspits, geen echte middenvelder, geen echte wingback. Gewoon een gozer die jaarlijks een goede periode heeft en voor de rest eigenlijk maar wat aanmoddert.

5 maart 2018 om 19:03

True en the Ox praat nu ook al een beetje voor zijn beurt, net zoals Neville en Henry dat eigenlijk deden, want eigenlijk kunnen we pas na een volledig seizoen conclusies gaan trekken.

Tot nu toe zijn de maanden bij Liverpool beter gebleken. Hij gaat mee in het spel van Liverpool en zijn druk op de bal is ook al stukke beter en eigenlijk speelt hij steeds een klein beetje beter op een vrij constant niveau, want ontevreden is eigenlijk niemand heb ik het idee.

Zelf benadrukt hij wel steeds dat het nog veel beter moet, dus dat siert hem.

Zijn positie is nu eigenlijk wel bij Liverpool bepaald, misschien dat dat ook mee zal helpen met een betere ontwikkeling?

Klopt,het was een briljante deal haha!
Ik denk dat Chamberlain zich prima thuis voelt bij Liverpool!
Maar al dat gegooi met uitspraken van oud-voetballers en analytici....pfff...dat is ook een mediacircus op zichzelf aan het worden hè...allemaal fijn met een korreltje zout nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren