Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lionel Messi is altijd beslissend, ook als hij thuis aan zijn avondeten zit’

Laatste update:

Barcelona leek zondagavond na een tegendoelpunt van James Rodríguez met 2-2 te remiseren tegen Real Madrid, maar diep in blessuretijd maakte Lionel Messi er toch nog 2-3 van voor de Catalanen. Luis Enrique kon na afloop zijn geluk niet op.

“Messi is altijd beslissend, zelfs als hij thuis aan zijn avondeten zit”, zo werd de trainer geciteerd door sportkrant AS. “Hij is de beste speler in de geschiedenis, hij is de beste aller tijden. Ik heb veel voetballers voorbij zien komen en hij maakt echt altijd het verschil. Hij maakte vanavond zijn vijfhonderdste doelpunt voor Barcelona en het vervult mij met trots dat hij een culé is.”

#ElClásico is 91:47 minuten oud en dan doet Leo Messi DIT... 🔥🔥

Geplaatst door voetbalzone op zondag 23 april 2017

“Barcelona is een geweldige club, maar een aanzienlijk deel van de rijke clubgeschiedenis is te danken aan Messi”, aldus Luis Enrique. Collega Zinédine Zidane stond logischerwijs met een heel ander gevoel voor de camera. Op de vraag hoe hij zich voelde, zei hij: “Slecht (...) We zijn teleurgesteld in het resultaat. Messi? Wij moeten hem feliciteren, niets meer en niets minder”, aldus de Fransman.

“Messi is een speler die het verschil maakt voor zijn ploeg; hij heeft opnieuw twee keer gescoord. Als we Messi, maar ook de anderen beter onder controle hadden gekregen, dan hadden we Barcelona pijn kunnen doen. Messi blijft gewoon een speler die zijn kansen krijgt om te scoren, dat zal niet veranderen. Wij moeten daar wat tegen proberen te doen, maar dat is vanavond niet gelukt. Dat is alles wat ik erover kan zeggen”, besluit Zidane.

Denk jij dat Barcelona nog kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja Zidane. Is ook doodzonde dat je iedereen naar voren stuurt terwijl je dit moet vasthouden. Jammer maar op naar de volgende wedstrijd.

23 april 2017 om 23:59

Zidane hoofdschuldige, dom van hem en heeft ons al eerder de titel gekost. Niet vandaag!

24 april 2017 om 00:02

Klopt we hadden de titel veel eerder kunnen beslissen. Barca heeft dit jaar echt veel punten verspeeld dan normaal en toch sta je nu gelijk qua punten.

24 april 2017 om 00:39

Real heeft nog een wedstrijd tegoed he, dus als je die wint sta je gewoon weer 3 punten los

24 april 2017 om 03:21

Om eerlijk te zijn gaan de spelers niet vrijuit. Casemiro had er in de eerste helft al uit gemoeten, maar blijkbaar hebben alle scheidsrechters ter wereld onderling afgesproken om dat maar niet te doen. Tegen Bayern was het net hetzelfde. Onbegrijpelijk. In de tweede helft gaat bij Ramos (alweer) het licht uit. Geweldige voetballer, maar oliedom. In principe eindig je dan de match met 9. Dan word je als trainer tenminste door twee van je spelers genaaid.

24 april 2017 om 07:21

Mooie voor de real fans

24 april 2017 om 10:54

Je vergeet voor het gemak even de 100% penalt die Real in minuut 2 had moeten krijgen?

Lekker selectief weer

24 april 2017 om 11:40

Als zelfs de scheidsrechter van Marca zegt dat het geen penalty is, dan moet je niet komen huilen dat het een 100% penalt was. Lees het maar na, de deskundige die elk weekend moeilijke fases herbekijkt zegt dat het er geen is. Terug in je kot dus!

24 april 2017 om 14:00

Als de penalty van Robben een penalty was dan was dit ook een penalty.

Je hoeft niet zo dom te reageren man. Kan men niet gewoon nornaal met elkaar omgaan?

24 april 2017 om 00:02

Dat vind ik echt een fout van Zidane idd, na dei 2-2 had Real het gewoon dicht moeten gooien. Maar ook de spelers in het veld zouden dit toch moeten snappen?

Ik heb een hekel aan die Messi-Ronaldo discussies altijd maar laten we aub wel voorop stellen dat deze Messi met niemand vergeleken mag worden. Ook de statistieken spreken boekdelen. Laten we gewoon van hem genieten zodat we later wat aan onze kleinkinderen kunnen vertellen.

23 april 2017 om 23:57

Messi beste voetballer, Ronaldo beste spits en dat is het! Lijkt me duidelijk genoeg, geen discussie.

23 april 2017 om 23:59

Absoluut. Messi met niemand meer vergelijken. Hij is zoveel beter dan wie dan ook. Geniet ook van Ronaldo, want hij ook een gigant. Op Messi staat geen maat.

24 april 2017 om 00:20

Onzin, hij was in de afgelopen paar wedstrijden nergens. Alleen maar omdat hij nu scoort (na 6 el clasico's droog te hebben gestaan!) isie opeens weer de beste? Ronaldo won niets voor niets de afgelopen paar ballon d'ors en Fifa player of the year award. Ronaldo is het meest beslissend, maar kon het vandaag niet maken helaas.

24 april 2017 om 00:29

Zegt genoeg dat jij alleen naar de goals kijkt. Messi verstuurde vandaag bijvoorbeeld meer dan 2x zoveel passes als Ronaldo. Dan kun je wel een intikker, penalty of vrije trap scoren, maar dan is Messi wellicht toch belangrijker voor het team, omdat hij beter aanspeelbaar is en hij vaak een goede pass afleverd waardoor het spel van het team beter loopt, waardoor je meer creeert en dus wint. Die Ballon D'ors zeggen in principe niks, want Messi was in 2016 naar mijn mening toch echt beter dan Ronaldo, maar toch won Ronaldo hem vooral door de teamprijzen. Overigens kun je kijkend naar de prijzen van Messi en Ronaldo toch wel echt zeggen dat Messi vaker beslissend is geweest.

24 april 2017 om 01:07

Ronaldo, is dit jaar echt een team speler hoor als Benz alle assists van, Ronaldo, er in, schoot stond die al, op, 20 assist maar messi was beter deze wedstrijd Ronaldo was veel beter in, de CL

24 april 2017 om 01:45

Messi en Ronaldo zyn gewoon 2 beesten en wij mogen blij zyn dat we deze voetballers in onze tyd te werk kunnen zien denk pas over 50 jaar dat we zulke egte beesten weer zullen zien op de voetbal velden

24 april 2017 om 02:34

@3*ajax

Volgens mij snap jij er helemaal niks van. 2x zoveel passes sturen zegt niks over hoe goed iemand is. Barcelona hanteert een hele andere speelstijl dan Madrid. Verder merk ik dat jij totaal geen wedstrijden van Ronaldo kijkt, want dan had je gezien hoeveel passes en assists hij geeft dit seizoen.

Messi heeft ook Ballon d'ors gewonnen die hij niet had verdiend (2010 bijv.), maar het zegt wel wat dat Ronaldo op zijn leeftijd men hem nog steeds beste van de wereld vinden, is ook niet gek omdat hij dat ook is. Als men gewoon realistisch is.

24 april 2017 om 07:22

Messi os the beste speler ooit ,Ronaldo kan niet eens aan zijn teen nagels komen

24 april 2017 om 07:51

'Dan snap jij er helemaal niks van', kom op zeg! Ronaldo is zeker een gigant, met een ongelofelijke wilskracht en wil om te winnen is 'ie de voetballer geworden die hij is. 1 van de beste ooit op deze planeet! Maar Messi in vorm en getergd zoals gister is werkelijk buitenaards. De manier waarop hij Carvajal lucht liet schieten, ongelofelijk. Over die Ballon D'or: wat heeft dat nu te maken met deze discussie? Iedereen weet dat dit een politieke prijs is die erg subjectief gegeven wordt. Je laat je kennen door dat nu tegen Messi te gebruiken.

24 april 2017 om 09:55

Ronaldo geeft dit jaar minder keypasses dan afgelopen jaren. Het verhaal dat Ronaldo meer een teamplayer is geworden is simpelweg niet waar. Hij is dit seizoen gewoon minder goed dan vorig seizoen.

24 april 2017 om 10:56

Is je niet opgevallen dat Messi op 10 stond en Ronaldo linksbuiten.

Maakt nog al een verschil he, wat balcontacten betreft..

24 april 2017 om 11:07

Op papier stonden ze allebei als buitenspeler. Dat Messi terug zakt en het spel gaat verdelen en Ronaldo in de spits gaat wachten is niet mijn probleem.

24 april 2017 om 11:19

Ja als higuain die 2 assist van Messi erin had gelegd was hij wereldkampioen en Zuid-Amerikaans kampioen

24 april 2017 om 03:09

Mensen houden gewoon van vergelijken. En dan wordt de een na beste maar met hem vergeleken. Alleen steekt die ook ver boven de nummer 3 tm 10 uit. Als messi een 10 is is Ronaldo een 8. De rest zijn allemaal 6'en. Om het verschil aan te geven.

24 april 2017 om 08:54

Je 1e zin spreekt elkaar wel tegen.
Ik vind Ronaldo beter, persoonlijke mening.
Ieder zijn mening toch?

Is Messi door die late gele kaart eigenlijk geschorst voor de wedstrijd tegen osasuna van woensdag?

23 april 2017 om 23:59

Ik dacht van wel dit was zijn 5e dacht ik. Als dat klopt zijn zowel Neymar als Messi er niet bij woensdag.

24 april 2017 om 00:01

Het was zijn 6de.

24 april 2017 om 00:03

Ah oke bedankt

24 april 2017 om 00:01

Nee een van de vorige matchen kreeg hij zijn 5e waardoor hij malafa(?) miste

24 april 2017 om 03:09

Hij was er gewoon bij tegen malaga

Als dat zo was dan had Messi wel 1 Wk en 2 copa Americas erbij. En waren ze niet uitgeschakeld tegen Juventus. Geen enkele speler kan elke wedstrijd beslissend zijn.

24 april 2017 om 08:28

Kun je voor mij een speler noemen die vaker beslissend j's geweest dan Messi?

24 april 2017 om 10:21

Tja in de copa en t wk waren vooral higuain en rest totaal niet beslissend. Als je em vaak genoeg panklaar legt voor de spits en die maakt em niet houd het op he..

Genoten van Messi vanavond. Was weer ouderwets dominant in zijn spel. Natuurlijk zijn deze uitspraken een beetje overdreven, maar dat is begrijpelijk gezien LE zijn trainer is. Beetje met een korreltje zout nemen.

Het gaat niet om Messi of Barca. Real moet naar zich zelf kijken.

Ik geloof niet dat het de beslissing van Zidane was om Bale te starten maar een beslissing van hogerhand omdat meneer 100+ heeft gekost en dit de grootste wedstrijd is met miljoenen mensen die aan het kijken waren.

Ik schreeuw het al vanaf begin van de seizoen en zal het nog eens zeggen. W moeten stoppen met de 4-3-3 !!!! doordat ons voorhoede geentot bijna geen verdedigende taken verricht draait de middenveld 300%. Je krijgt opgegeven moment enorme spaties tussen verdediging en middenveld.

Ramos zo vaak het held maar ook zo vaak de persoon die ons in de steek lat. Die overtreding was gewoon olie dom en rood was terrecht. Waarschijnlijk 3 wedstrijden omdat die geklapt heeft bij het verlaten van het veld.

Het is tijd voor een frisse wind in de ploeg, Het is ver tijd om afscheid te nemen van Benzema. Hij toont niks meer. Vroeger was hij beslissend door de intikkers die hij overliet aan Ronaldo. Nu niet alleen haalt hij de tempo uit het spel maar is zijn afwerking om van te schalen.

Ronaldo... tjaa na zijn buitenspeldoelpunten tegen Bayern de hemel ingeprezen maar hij laat het hier afweten. Ook hij zoals Benzema halen de tempo uit het spel. Nu is hij een Real legende en wil ik hem het liefst bij Real zijn carriere zien sluiten maar dan gaan iemand daar de ballen moeten hebben om hem te banken of te wisselen.

Ook Navas vond ik heel zwak. Ja hij heeft enkele reddingen gedaan maar het waren geen wonderbaarlijke reddingen. Ik vond die vrij zwak bij de 1e en bij de laatste goal. Een keeper van niveau De Gea had van de 3 goals er zeker 1 a 2 kunnen pakken.

Ik zou als real zijnde van de zomer gaan investeren in een nieuwe keeper van top niveau. Tevens mag de contract van Pepe en Isco dringend verlengd worden. Mag Danilo, Navas, James , Benzema, Coentrao en Bale uitegezwaaid worden. Een waardige links en rechtsback erbij.
overschakelen naar 4-4-2 met Ronaldo als de diepe spits en Een hazard als een valse nummer 0 achte ronaldo. Met als middenveld Kroos en Modric centraal, Isco en Assensio aanvallend.

En laatste wat ik eraan wil toevoegen. Als Real fan kan ik alleen maar zeggen hoe jaloers ik ben dat Messi niet bij ons speelt maar bij de cuncurrent... Wat een speler !

24 april 2017 om 00:17

Wat jij zegt over sommige dingen is echt onzin zeg.

Ten eerste hoezo moet Real nieuwe backs halen? Marcelo en Carvajal voldoen zeker weten en ga je niet beoordelen op 1 wedstrijd. Ronaldo vond ik de beste van de 3 creerde zelf kansen en het enige jammere is dat hij het niet afmaakt. Bale wordt toch niet verkocht. Hij is een goeie speler maar echt te vaak geblesseerd. Als hij daar aan kan werken dan kan hij een keer wel zijn vorm vasthouden en Navas matig? Die hield ons in de wedstrijd.

24 april 2017 om 00:36

Jij leest mijn reactie niet en je reageert al meteen erop. Ik zeg dat we: Danilo en Coentrao van de zomer mogen verkopen. Als die 2 weg zijn hebben we .... Niks inderdaad. Daarom 2 backs die Real waardig zijn als Stand ins voor carvajal en marcelo.

Over Ronaldo ben ik het 50% met je eens. Ja hij had enkele keer een schot gelost en vergeleken met Benzema en Bale was hij indd de beste van de 3 maar nog altijd niet goed in mijn ogen. Tel het aantal keer dat hij onnodig balverlies leed, aantal kansen niet afgemaakt en enkele counters volledig verprustst ( door statisch in een hoek meerdere scharen te gaan doen) dan kan ik helaas niet anders concluderen dat hij een slechte match heeft gespeeld.

Over Bale ben ik het niet met je eens. Ik vind hem vrij beperkt. Hij is goud waard als je op de counter zou spelen waar hij zijn ruimte zou krijgen om met zijn snelheid beslissend te kunnen zijn. Maar ik wil niet dat mijn team op de counter speelt als je ziet wat voor voetballers wij daar hebben lopen. Met een Modric, Kroos, Assensio , Isco heb je zo veeeeeeel voetbal in je team. Allemaal kunnen perfect onder druk of in kleine ruimtes hun eigen uitvoetballen en daar valt Bale door de mand. Bale komt gewoon te kort als je op balbezit speelt. Tel dat bij hoe snel hij geblesseerd raakt dan kan je gewoon weg niet omheen dat hij gewoon elders aan de slag moet.

Navas heeft reddingen verricht maar het waren er geen super reddingen. Maakte een enorm fout bij een corner waardoor Messi bijna scoorde. Zag er niet goed uit bij de 1e en de 3e goal. Had een De Gea of een keeper van dat niveau erin gestaan kan ik erop wedden dat er minstens 1 van die 2 goals gepakt waren. De eerste goal glipt de bal onder zijn hand door en de laatste goal schiet Messi in zijn korte hoek. Persoonlijk vind ik hem gewoon te zwak.

Ik ben gewoon heel kritisch op ons team omdat er zo veel voetbal in zit maar we benutten het niet... en dat is extreem jammer!

24 april 2017 om 01:34

Navas was een van de betere aan de zeide van Real. Had een aantal schitterende reddingen. Zonder hem was het minstens 5-2

24 april 2017 om 01:58

Zo mag je niet denken. Als je zo gaat redeneren kan je ook zeggen Ter Stegen beste man op het veld want zonder hem was het 6-5.

Vond persoonlijk hem zwak. Maakte weer een fout tijdens het uitkomen. Zijn reddingen waren ballen die op hem afkwamen. Naar mijn mening had een topkeeper de 1e of de 3e goal van barca kunnen tegenhouden.

24 april 2017 om 07:33

Waarom nu de eerste doelpunt en de laatste ,omdat ze gescoord zijn door de beste voetballer ooit

24 april 2017 om 00:24

Kroos en Modric heb je een Ancelotti voor nodig, dit werkt nu niet eens.

Zidane heeft eigenlijk niks veranderd aan Benitez' Real, hij heeft alleen de spelers voor zich gewonnen. Hopen dat Real niet mentaal aangeslagen is want daar is nu geen tijd voor.

Ramos is zo dom, ik dacht dat er niet dommer was dan Casemiro maar Ramos is toch wel dommer, hoe verzin je het om Messi daar zo neer te halen? Ik riep dat het geen rood was maar na de herhalingen pfff donkerrood.

Waarom kan Real niet gewoon lekker aanvallen? Waarom moeten we altijd afwachten na een goal? Wat is dat voor tactiek? Volgens mij zou elke andere trainer zo staan waar Real nu staat.

Zidane laat het te vaak afweten, noem me plastic maar met het lijstje wat jij hebt gemaakt mag Zidane ook mee en dat roep ik niet na vandaag maar dat roep ik al maanden, het is niet om aan te gluren en pure reactie voetbal.

24 april 2017 om 00:47

Ik ben het met je eens maar zou Zidane nog niet weg doen. Je ziet veel verbeteringen onder hem. Ik vind dat de passing en cominaties ( als je BBC even buiten beeld houdt) veel vlotter en beter verloopt sinds hij daar trainer is. Real leunt ook niet meer zo hard op de counter maar probeert meestal voetballend uit te komen.

Alleen, net zoals jou, vraag ik mij af waarom altijd die "gas terug want we staan voor" mentaliteit er is. Dit was al aanwezig bij Ancelotti. Ik weet niet of het iets mentaal bij de spelers is of echt de hand van de coach.. Dat is een vraag die ik me al 3 jaar stel.

Als je 4-3-3 speelt met modric kroos isco/james is dat indd een flop. Omdat je middenveld gewoon kapot wordt gemaakt ( mede dankzij BBC die geen verdedigende werk verrichten ) . Maw te aanvallend en er is geen balans.

maar in een 4-4-2 zou je modric en kroos als controleurs naast elkaar kunnen zetten en dan Isco en assensio als aanvallende middenvelders. Zo heb je extreem veel voetbal in je middenveld. Allemaal spelers die de bal kunnen vasthouden en de inzicht hebben om de spitsen te bedienen. Tevens heb je verdedigende taken beter verdeeld over 4 middenvelders ( natuurlijk isco en assensio zouden dan ook mee moeten verdedigen maar daar zie ik geen probleem in) dan momenteel over 3 die zowel aanvallend als verdedigend op 300% draaien.
Als je dan Ronaldo als diepe spits gebruikt en een Hazard koopt en die als een valse nummer 9 achter Ronaldo heb je echt alles wat je wilt. Dan kan Ronaldo makkelijk bediend worden en als hij niet in vorm is heb je nog zo veel voetbal in je ploeg om een andere oplossing te forceren. Terwijl nu het gewoonweg : Alle ballen naar Ronaldo, links , rechts door midden ... dit is geen tactiek.

24 april 2017 om 01:22

Mace, hoe is het nu eigenlijk gesteld met jullie Cv's? Zijn Pepe en Varane niet geblesseerd waardoor er geen backup is voor de geschorste Ramos?

24 april 2017 om 02:06

Jeugdspelers of Casemiro verhuist even, ik maak me daar niet eens zo druk om maar het gaat om de koppies die ze niet moeten laten hangen.

Asensio en Isco moeten spelen dan scoren we meer goals.

25 april 2017 om 11:49

En bale dan???? Die gaat echt niet banken goeie opstelling hoor maar florentino gaat daar niet mee akkoord denk ik bale en Benz en James moet je dan verkopen gewoon, die Silva van Monaco Halen hazard en, dybala halen hazard op links Ronaldo, spits dyabala op 10 en Silva op rechts

24 april 2017 om 01:12

Navas slecht jonge zonder navas had barca 4 keer gescoord kon, niks doen aan de doelpunten

24 april 2017 om 01:56

Ik ben het niet met je eens. Hij maakte Weeral een fout met uitkomen waardoor Messi bijna een goal maakte in een lege goal. Ja hij heeft indd reddingen gemaakt maar bekijk bde reddingen eens opnieuw... Al zijn saves waren bellen die recht op hem afkwamen. Eniege ballen waar hij effectief voor moest strekken ( 2e en 3e goal ) waren dan ook meteen goal.

Navas echt geen slechte keeper alleen voor een top club als Real komt hij een niveau te kort. Nu noem ik Neuer als voorbeeld en ik weet dat hij uniek is maar zo een keeper hebben wij dus nodig. Een keeper waar je na de match zegt " hij keept onmenselijk" ipv een keeper waar je na de match zegt " hij keepte goed" .

Ondanks dat messi heeft gescoord. Chapeau voor zijn 500 ste goal. Maar op het einde tellen de prijzen en niets anders! De klasse van Messi kwam naar boven. Zat Ramos nog op veld ging het nooit gebeuren. Ik vind het persoonlijk jammer voor madrid uiteindelijk Was een gelijk spel op zijn plaats. Maar Messi ja... het Is nog niet gespeeld alles ligt in handen van madrid. 6 wedstrijden winnen en klaar

Aan alle Madrid en Barcelona fans! Dit wordt nog een hele spannende titelstrijd, zeer spannend!

24 april 2017 om 00:52

Scenario waar ik schrik voor heb is dat Madrid op gegeven moment gaat moeten kiezen tussen: CL of Titel en een verkeerde beslissing kan ervoor zorgen dat je met lege handen beã«indigd

24 april 2017 om 00:56

Ik zie Real eeder punten verliezen door dat zij ook nog de CL spelen inderdaad, maar is Varane geblesseerd en Pepe ook? Want dan zou Real nu een CV probleem hebben voor de komende wedstrijd(en).

24 april 2017 om 08:03

Iman 0510 ,wat zou dat toch mooie zijn ,uiteindelijk met lege handen.

Wat een wedstrijd en wat een spanning. Denk dat dit een van de beste wedstrijden was van het seizoen. Zowel Barca als Real waren vrij sterk in de aanval, ze misten soms wat schepte, maar de keepers stonden er ook vaak op het juiste moment. Wat speelde Messi goed, die man is echt ongelooflijk.

Beetje makkelijk Zidane alle schuld geven, want voor hetzelfde geldt bleef het 2-2 en werd hij ervoor beloond omdat James inviel en gelijkmaker scoorde en Real had zelfs kans om de winnende te maken hoe gek het ook klinkt.

Dit geeft Barca spelers en fans een dikke boost en aangezien Real nog 2 zware matches tegen Atletico in de CL tegemoet zal gaan staan we er niet zo slecht voor, Maar Real heeft het nog altijd in eigen handen. Mochten ze de inhaalmatch tegen Celta winnen en wij ergens anders blunderen dan is het nog altijd Real die op het eind zal lachen.

Ik vind het overigens heerlijk hoe de laatste aantal seizoen de La Liga zo ontzettend spannend is. Ik hoop dat het weer op de laatste speldag beslist zal worden en met Barcelona als winnaar haha =).

Waar gaat het over? Messi is deze week uitgeschakeld in de CL. Kon niet scoren tegen Juve. Een minuut voor tijd staat het 2-2 tegen Madrid die met tien man staan en is de titel ook al uit het zicht. Real rent als een kip zonder kop masaaal naar voren, verspelen de bal. Barca komt een op een voor de keepr te staan en spelen het uit. Gevolg, Messi is de allergrootste.

Wordt er een beetje moe van. Seizoen van Barca is niet geweldig. Trainer gaat niet voor niets weg. En sta niet raar te kijken als Real alsnog gewoon kampioen wordt, ze staan gewoon drie verlies punten voor.

24 april 2017 om 01:38

Die 3e goal was echt geen 1 op 1 met de keeper. Als je dat al 1 op 1 vindt dan is voortaan alles 1 op 1

24 april 2017 om 03:32

Ach Speedyafc, je bent zowat de enige van dit hele forum die het niet ziet of wil zien. Messi speelde een wereldpot en was uitermate beslissend. De beste man op het veld.
Ja, hij kon niet scoren tegen Juve en speelt niet meer in de CL, maar hij laat in Bernabeu tegen de zogezegd beste ploeg van het moment toch weer zien, voor de zoveelste keer, wie de beste is.

24 april 2017 om 08:39

Jij hebt zeker alleen de samenvatting bekeken? Messi was buitenaards. Zoals al eerder aangegeven, er is nog nooit een speler geweest die iedere week beslissend is geweest, tegen Juve kon heel Barcelona totaal geen vuist maken, maar er is tegelijkertijd ook nooit een speler geweest die VAKER beslissend is geweest in zijn carrière dan Lionel nu al, en dat op 29 jarige leeftijd.

24 april 2017 om 09:30

Jawel die speler heet Ronaldo. Hattrick in de Cl. EK met portugal. Kan dit jaar de titel en de CL winnen.

24 april 2017 om 09:41

Een hattrick in de CL nog wel, wat een prestatie! En met maar 2 goals uit buitenspel, die hij overigens mooi afwerkt.

En waar was hij beslissend in Frankrijk op het EK? Als cheerleader?

24 april 2017 om 09:37

Ik heb nog nooit zo een grote plank gezien, als de plank die jij voor je gezicht hebt hangen. Duidelijk met lange spijkers in je hoofd geslaan, want ze hebben je voetbalverstand danig aangetast. Volgens mij kan je ook enkel nog de kleur wit zien.

Messi kon niet scoren tegen Juventus, dat klopt en Messi stond al 6 clasico's droog, klopt ook. Maar Messi speelde tegen Juventus gewoon een goeie wedstrijd met veel dreiging en met een paar waanzinnige passes.

Messi beslist ook gewoon een prachtige Clasico, met twee hele mooie goals (je moet ze niet bagatelliseren overigens, want je favo speler kon - vanuit buitenspel - een 1 op 1 met Ter Stegen enkel tot in de 4e ring keilen). Die eerste goal is pure klasse, de tweede maakt van hem de grootste omwille van de belangrijkheid en de perfectie van uitvoering.

Tja, het pakt nu niet goed uit voor Zidane maar dat kan een keer gebeuren. De balans is nog wel in zijn voordeel als je ziet hoeveel wedstrijden Real heeft gewonnen in de laatste minuten.

messi DE voetbal god. en ronaldo ook gigantisch goed maar toch zeker een maatje minder

Behalve tegen Juventus...

Tjah, als Madrid een speler als Messi zou hebben, het zou een stuk minder spannend zijn in La Liga. De verdediging van Real, gecombineerd met de aanval van Barcelona, man wat zou dat knap zijn.

Over de wedstrijd kan je alleen maar mooie dingen zeggen. Navas met enkele waanzinnige reddingen en ook van Real-kant veel dreiging. Match ging mooi op en neer en uiteindelijk heeft de scheidsrechter de wedstrijd niet kunnen beslissen. Want laat ons eerlijk zijn, de gigantische kans van Ronaldo is offside, in de tweede helft gaat de grensrechter in de fout als er 3 man van Madrid offside staat en ze toch nog een kans krijgen en hoe die Casemiro in godsnaam de eerste helft heeft kunnen uitspelen, dat is een regelrechte schande.

Daarnaast kan je discussiã«ren over de duikelpartij van Ronaldo na de lichte aanraking door Umitit (je ziet zo overduidelijk dat hij wil gaan liggen). Voor mij nooit een strafschop, maar ook geen geel voor Ronaldo (gelukkig gaf hij die dan ook niet).

Dan naar de twee rode kaarten van Madrid (het was er maar 1 effectief natuurlijk). Marcelo verdiende dubbel rood voor een schandalige elleboog op Messi. In Engeland wordt je daar op basis van televisiebeelden weken voor geschorst, maar in Madrid gaat iedereen rustig vrijuit. Het was echt een duidelijke bewuste elleboog en ik hoop dat iemand het hem binnenkort ook eens aandoet. Misschien leert hij er dan iets uit. Ramos dan, die moeten ze minstens 3 wedstrijden geven (als Neymar niet cynisch mag klappen, waarom zou hij het dan mogen). De tackle op Messi zelf verdient op zich al 3 wedstrijden, dat is gewoon een aanslag. Maar zoals altijd (denk aan de 5-0 in oktober 2010 waarin hij nog een veel achterlijk overtreding maakte en Puyol en Xavi een slag verkocht) zal hij in totaal 1 wedstrijd krijgen. Perez zal zijn connecties in de presidential box wel even een enveloppe sturen...

Maar goed, zoals Piquã© het reeds op twitter zei, ... inderdaad ja, 3 puntjes, die pakken we mee naar Camp Nou.

24 april 2017 om 10:16

Je bent Casimero vergeten, die had ook makkelijk van het veld af gemoeten.
Over Ramos dat hij cynisch ging klappen, dat was volgens mij naar supporters toe of iets dergelijks. Niet bedoeld voor de arbitrage. Ik denk ook niet dat hij hiervoor wordt bestraft.
Idd de legendarische 5-0 van barca in 2010 ging Ramos zwaar tekeer nadat hij rode kaart had gekregen tegen Puyol en Xavi. Overigens werdt Ramos alleen 1 wedstrijd geschorst vanwege rode kaart. Dat duwen en slaande beweging kreeg hij helemaal niets. Onbegrijpelijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren