Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lewandowski: ‘We weten nu dat we de Spaanse teams kunnen pakken’

Laatste update:

Bayern München zat dit seizoen naast PSV ook bij angstgegner Atlético Madrid in de poule in de Champions League. Los Colchoneros wipten de Duitse grootmacht vorig seizoen in de halve finale nog uit het miljardenbal en waren ook deze jaargang in eigen huis te sterk voor der Rekordmeister.

/

In München trok Bayern dankzij een geweldig vrije trap in de kruising van Robert Lewandowski echter aan het langste eind en dat was meteen het moment van het jaar voor de Poolse topschutter: “Het was een mooie vrije trap, een geweldig moment. Maar het was ook een belangrijke zege voor in het hoofd”, blikt hij terug tegenover BILD.

“Waarschijnlijk merken we daar nu nog niet zoveel van, maar het kan in het achterhoofd zeker het verschil maken. Dat we in de toekomst wat relaxter kunnen spelen tegen de Spaanse teams, omdat we weten dat we ze kunnen pakken”, sluit Lewandowski af.

Denk jij dat Bayern München de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bayen kan van ieder Spaans winnen, maar ook verliezen. De laatste jaren bestaat de top 4 uit 3 Spaanse ploegen Bayern. Ik denk dat binnen enkele jaren ook de Engelse ploegen weer veel vaker bij de de beste 4 zullen horen.

27 december 2016 om 11:14

Het wordt vooral interessant om te zien wat er gaat gebeuren zodra Messi en Ronaldo afzwaaien.
Dat kan heel goed een kantelpunt zijn waarbij een andere competitie een dominantere rol gaat spelen.

27 december 2016 om 12:52

Het gaat zeker ook gebeuren wanneer die 2 stoppen. Engeland gaat het stukje dan waarschijnlijk overnemen. Ze hebben het geld en de teams ervoor om de beste spelers te hebben.

27 december 2016 om 14:27

Dan nemen bale en neymar het stokje over.

27 december 2016 om 14:38

Dat dachten ze ook toen Gullit bij PSV vertrok. Een jaar later wonnen ze de Europacup. En Twente blijkt zonder Zyech ineens ook wel te kunnen winnen.

27 december 2016 om 14:49

We praten natuurlijk wel over 2 spelers die al seizoenen lang qua prestaties lichtjaren voorlopen op de rest van de voetballers. 2 spelers die alle records hebben verbroken en geschiedenis hebben geschreven.

Bale en Neymar komen (nog) niet bij deze 2 in de buurt en zijn toch wel van een ander kaliber. Dat soort spelers liggen een stuk dichter, of horen zelfs bij, de groep toppers die daar achter komt. Dat maakt echt wel een groot verschil.

De kwaliteit van Messi en Ronaldo kan je gewoon niet vervangen en dan kan je er toch niet omheen dat anderen dichterbij gaan komen of je zelfs inhalen. Bij Barca zal ook Saurez rond die tijd wegvallen bijvoorbeeld.

Natuurlijk kan Bayern winnen tegen iedere tegenstander. Maar ze werden tweede in een niet zo'n sterke poule naast PSV en Rostov is Atletico dit seizoen niet in goede doen, in de zestien wedstrijden in de Primera Division staat Atletico op de zesde plaats met acht overwinningen, vier keer een gelijkspel en vier keer een verliespartij. Ik denk dat Bayern nog de grootste moeite krijgt met Arsenal.

27 december 2016 om 11:14

Wel moet je zeggen dat Bayern een trainers wisseling heeft gehad he. De overschakeling van Pep naar Ancelotti is moeilijker dan iedereen dacht. Je ziet dat ze beginnen met draaien.

27 december 2016 om 11:25

Ja klopt. Maar die trainerswisseling kwam tot stand in de zomer, waardoor Ancelotti zijn aankopen kon doen en heeft de voorbereiding meegedaan. Leipzig stond zelfs eventjes bovenaan niet dat de alarmbellen gingen rinkelen want iedereen wist wel dat Bayern tegen Leipzig ging winnen en de koppositie zou pakken, maar als Bayern zijnde moet je er gelijk vanaf de eerste wedstrijd er staan vooral in de Bundesliga.

Bayern mist die absolute topspeler die Barca en Real wel hebben. Verder horen ze wel bij de absolute top.

27 december 2016 om 14:40

Een fitte Robben behoort tot deze categorie.

Zou Lewandowski weten dat Atletico die wedstrijd niet zo serieus nam omdat ze toch al groepswinnaar zouden worden? Ik vind het niet echt een wedstrijd om jezelf te meten tegen de Spaanse teams.

Natuurlijk maakt Bayern kans, daar niet van.

27 december 2016 om 18:21

Zou jij ook weten dat Bayern ook gewoon met een aantal b-spelers kwam?

Bayern moet zich algemeen verbeteren in de uitwedstrijden. Enkel in de thuiswedstrijden is Bayern de voorbije jaren oppermachtig, uitgezonderd de zware thuisnederlaag 2 jaar geleden tegen Real Madrid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren