Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lewandowski ontvangt sms: ‘We zijn vrienden, hopelijk is het niet ernstig’

Laatste update:

Robert Lewandowski kwam niet ongeschonden uit de bekerstrijd met Borussia Dortmund. De aanvaller van Bayern München brak dinsdag na een duel met doelman Mitchell Langerak zijn bovenkaakbeen en neusbeen, maar kan met een masker woensdag waarschijnlijk wel in actie komen in de Champions League-wedstrijd tegen Barcelona.

/

Lewandowski werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 26-jarige Langerak heeft inmiddels per sms zijn excuses aangeboden aan de Pool, zo laat de Australiër donderdagavond aan BILD weten. “Robert en ik zijn vrienden en natuurlijk doet het mij pijn wat er gebeurd is”, zegt Langerak.

“Ik hoop dat het niet ernstig is en dat hij zo snel mogelijk weer kan spelen. Iedereen die mij kent weet dat ik zoiets nooit met opzet zou doen en dat ik alleen voor de bal ging.” Langerak beukte Lewa hard omver, maar raakte de bal niet. Josep Guardiola liet weten dat Bayern toen een strafschop had moeten krijgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 april 2015 om 20:17

Zag er ernstig uit, als het echt maatjes zijn is het natuurlijk nooit met opzet! En ik geloof Langerak ook best.

Ongelukkig duel om de bal, kan gebeuren. Strafschop had wat teveel van het goede geweest in deze.

Keepers mogen te veel. Hij kwam lomp en veel te laat in. Als je dat als veldspeler doet, kun je ondanks je goede bedoelingen vertrekken

30 april 2015 om 20:28

Keepers mogen te veel? Je wil niet weten hoe vaak een keeper een beuk krijgt van een spits. Spitsen lopen te vaak volop door op een keeper en dat weet ik uit ervaring.

30 april 2015 om 20:52

Alsof het een het ander uit moet sluiten.

30 april 2015 om 21:36

En daar word dan ook altijd voor gefloten. Omdat de keeper extra beschermd word. Vooral binnen de 5.

Het was een ongelukkige botsing, mooi gebaar dat hij hem een sms stuurt. Hopelijk zal hij woensdag gewoon aan de aftrap verschijnen met een gezichtsmasker, toch wel een belangrijke schakel voorin die het Barcelona enorm moeilijk zou maken.

30 april 2015 om 20:12

Ik verwacht niet dat een uitgekleed Bayern Munchen in staat is om in Camp Nou te stunten zoals 2 jaar geleden. FC Barcelona is de favoriet zeker woensdag.

Mitchell Langerak ging vol voor de bal dat hij daarbij Robert Lewandowksi heeft geraakt is naar mijn mening uiterst ongelukkig. Robert Lewandowski stond in perfectie positie om de winnende 2-1 te maken. Als je goed nadenkt weet je dat elke keeper zo naar een bal gaat, of je er een penalty voor kan geven en rood is in mijn ogen de taak van de scheidsrechter of er sprake was van opzet. Hoop dat Robert Lewandowski er snel boven komt want hij was in een hele goede vorm.

30 april 2015 om 20:06

Hij gaat zelfs volgende week woensdag spelen met een masker gelukkig. Lewandowski hebben we heel hard nodig.

Je zag duidelijk dat Langerak gefrustreerd was en veel te hard inkwam! Hij deed dit absoluut expres om Lewandowski te saboteren!

30 april 2015 om 20:31

Natuurlijk niet man. Het was echt niet de bedoeling van Langerak Lewandowski nock out te beuken. Hij ging voor de bal en knalde tegen Lewandowski dat is pech maar dat gebeurt in het voetbal. Ik hoop dat Lewandowski er snel boven op komt. Het is gewoon een fantastische complete spits.

Een smsje. Je beukt iemand gebroken neus en kaak. Kan er iets meer vanaf?

Sommige mensen praten hier echt onzin. En dan durven ze te zeggen dat ze uit ervaring praten. Dus omdat je amateurvoetbal speelt praat je uit ervaring. Dit is TOPSPORT!!

weet iemand toevallig of Ribery mee doet vs barca?

30 april 2015 om 21:14

Volgensmij is hij nog een twijfelgeval

30 april 2015 om 21:18

oke ik hoop t voor bayern ,bedankt maat !

Slechtst een smsje haha! Als ik een vriend even (onbewust) knock out sla, zou ik hem eerder bellen dan smsen..

Maar goed, wie ben ik?

@ de redacteur, Langerak raakte wel eerst de bal en daarna Lewa. Ongelooflijk dat hier zo op gereageerd wordt, dit was helemaal geen strafschop waardig.

30 april 2015 om 22:12

Het feit dat er vanuit kamp Bayern helemaal niets gezegd werd over het inkomen van Neuer in de WK Finale tegen Higuain, terwijl er nu moord en brand geschreeuwd wordt, is datgene wat mij verbaasd. Uitspraken van Beckenbauer als 'das Brutalste Torwart-Foul, was es gibt!' zijn wat mij betreft dan ook zeer overtrokken.

Het is een nare samenloop van omstandigheden, waar ik totaal geen opzet in kan zien. Dat het heel vervelend is voor Lewandowski is weer een ander verhaal.

30 april 2015 om 22:22

Zo is het Jaap. Der Kaiser is dan ook een echt Bayern man, ik begrijp hun frustratie. Maar Langerak speelde echt wel de bal en vind het merkwaardig dat de auteur van dit artikel dit ontkent.
Bayern heeft de uitschakeling vooral aan zichzelf te danken. Veel kansen gemist en foute wissels.
Maar voor mij was het keerpunt de inbreng van Mikitharyan voor een dramatische Kagawa.
Mikitharyan speelde zijn beste wedstrijd ooit voor Bvb. Echt heerlijke speler die Gundogan nu eigenlijk ook al kan vervangen.

1 mei 2015 om 00:07

Hij raakt toch echt eest het hoofd van Lewa en natuurlijk neem hij dan de bal mee, want Lewa kopt ook net.

Hoe dan ook, of dit een strafschop waardig is weet ik niet. Dit gebeurt wel vaker dat een speler zo knock-out wordt geslagen. Kan men nog herinneren dat Drogba ook een keer volop werd geraakt. Weet echter niet of dat het een penalty was.

Het is een duel en de keeper kan moeilijk zeggen van hier kop hem er maar in. Wat wel is, is het feit dat als een speler zo hard in komt op de keeper en hem met zijn lichaam in een lucht duel uit balans brengt gelijk wordt gefloten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren