Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lewandowski heeft niet geleerd hoe je respect moet tonen’

Laatste update:

De houding van Robert Lewandowski zorgt de laatste tijd voor de nodige onrust bij Bayern München. Zo reageerde de Poolse spits afgelopen zaterdag duidelijk geïrriteerd toen hij naar de kant werd gehaald in het duel met 1.FC Köln (1-3 winst). Volgens Paul Breitner is het duidelijk dat Lewandowski problemen veroorzaakt bij der Rekordmeister.

“Het wordt steeds moeilijker om de steun van de rest van de selectie te houden. Zij zullen zich afvragen of ze nog steeds met hem willen samenspelen. Lewandowski heeft vorig seizoen al iets soortgelijks gedaan, door te klagen over de aanvoer van zijn ploeggenoten. Hij heeft niet geleerd hoe je respect moet tonen tegenover de trainer en je ploeggenoten”, is Breitner bijzonder kritisch over Lewandowski in gesprek met Sport1.

“Een spits die op hetzelfde niveau denkt te zitten als Cristiano Ronaldo, moet dat laten zien op beslissende momenten. Eigenlijk denkt hij alleen maar: ik, ik, ik”, besluit de oud-middenvelder van onder meer Bayern München en Real Madrid. Lewandowski zou toe zijn aan een nieuwe uitdaging en Real Madrid wil hem die naar verluidt bieden. Voorlopig lijkt Bayern er echter niet happig op om de spits van de hand te doen.

Denk jij dat Robert Lewandowski volgend seizoen nog bij Bayern München speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bayern kan hem beter laten gaan bij een goed bod. Mede ook omdat de vaste kern langzamerhand toch wel oud begint te worden bij Bayern. Ze zijn allemaal rond de 30 of daar zelfs al overheen..

7 mei 2018 om 11:27

Precies. Lewandowski vertoont dit gedrag bij Bayern Munchen maar om 1 reden, en dat is een vertrek naar Real Madrid forceren. Niet omdat hij zichzelf goed vind of omdat hij het oneens is met wissel. Hij doet er gewoon alles aan om naar Madrid te kunnen. Ik denk dat Bayern hem dan ook beter kan laten gaan, echter zal de vervanger van Lewandowksi erg duur zijn. Lacazette was een ideale vervanger geweest, maar helaas is hij al naar Arsenal.

7 mei 2018 om 11:51

Mwa Lewa is op en top prof. Al wilt hij vertrekken hij doet dat liever op een andere manier dan zich kinderachtig te gaan gedragen.

7 mei 2018 om 19:35

hij lijkt me een beetje te oud om nog van waarde te zijn voor real

Lewandowski denkt op dit moment dat hij groter is dan de club. Laatste die dat was, was Louis van Gaal. Als het juiste bedrag komt van boven de 100 mil, mag hij weg. Anders moet hij gaan nadenken over zijn huidige gedrag wat zwaar arrogant is

7 mei 2018 om 10:54

Het is en blijft een hele goede spits, maar om eerlijk te zijn lijkt het me ook logisch dat een (goede) spits van Bayern (dat de laatste jaren oppermachtig is) 1 op 1 loopt. Als het klopt dat hij de kantjes eraf loopt tijdens de training wordt de situatie onhoudbaar

Ik ken hem persoonlijk niet maar een Poolse vriendin komt over de vloer bij de vrouwen van alle Poolse spelers bij BVB (piszczek, Kuba en vroeger Lewa) maar als hij er eens was dan gunde hij niemand een blik waardig. Ook privé was hij behoorlijk arrogant is mij verteld. Zelf heb ik hem uiteraard nooit ontmoet.

Hij maakt er in ieder geval geen geheim van dat het hem alleen gaat om zijn eigen carriere en zijn geld, en dat hij geen clubliefde kent. Persoonlijk vind ik dat geen probleem omdat hij daar meteen vanaf de eerste seconde duidelijk over is.

7 mei 2018 om 10:59

Feit is dat Lewandowski het niet goed kon vinden met Kuba... welke redenen daarvoor waren dat weten we niet, maar die twee lagen elkaar niet. Voor de rest vind ik Lewandowski, persoonlijk, in interviews en dan voornamelijk interviews voor de goede doelen of de youtubers zeer vriendelijk ogen en relax in het beantwoorden van vragen. Ik volg Lewandowski al sinds zijn Lech tijden, heb hem altijd wel gemogen omdat hij direct was met de media. Alleen word er laatste tijd alles wel een beetje omgedraaid, beetje hetzelfde zoals in zijn laatste seizoen bij Bvb. Zo onnodig was dat.

Hij was trouwens op zijn best onder Klopp bij Dortmund, dat directe druk zettende en snelle omschakeling is zijn spel, ook zijn toevoer als van ballen en vaste schakel. Bij Bayern moet hij vaak zien hoe Robben of Ribery de ballen langs hem schieten.. dan snap ik zijn frustratie.

7 mei 2018 om 13:03

Ze heeft het me eens uitgelegd over Lewa en Kuba maar dat is alweer een tijd geleden. Volgens mij was het dat Lewa een tijd bij Kuba woonde toen hij net naar Duitsland kwam, Kuba had toen ook moeite gedaan om hem thuis te laten voelen, de omgeving te laten kennen en mensen te leren kennen. Toen hij eenmaal zijn eigen plekje had en goed terecht was gekomen, deed hij alsof Kuba niet meer bestond.

Kuba is een mensen-mens en is daar erg gevoelig voor, hij zit daar nu nogsteeds mee omdat hij Lewa als een vriend beschouwde. Met Piszczu heeft Kuba trouwens wel nog veel contact.

7 mei 2018 om 13:07

Wie is kuba?

7 mei 2018 om 13:12

Jakub Błaszczykowski

7 mei 2018 om 13:56

Inderdaad Błaszczykowski, maar iedereen noemt hem Kuba omdat het voor ons gewoon een lastige naam heeft. Een andere Poolse speler die nu bij Wolfsburg speelt maar 10 jaar bij BVB heeft gespeeld, tegelijk met Lewandowski en Piszczek (intussen ook al 8 jaar in Dortmund).

7 mei 2018 om 16:07

ahh ja dat zou nog is best kunnen, weet ook nog wel dat lewandowski aangaf het beter te kunnen vinden met gotze dan met zijn landgenoten, en dat hij Kuba op veld begroet net zoals medewerkers dat doen binnen een bedrijf. Dat kan hard aan bij Kuba, aangezien hij aangewezen werd om Robert ''in te burgeren''. Met erbij komend dat Lewandowski captain werd bij Polen, dat kwam ook wel hard aan bij kuba.

7 mei 2018 om 11:37

Ach zo gaat dat wel vaker met voetballertjes, worden opgehemeld door vriendjes die het interessant vinden om daarbij te horen en zijn een beetje de realiteit uit het oog verloren.ik kwam dat mislukte broertje van Sneijder wel eens met zijn vriendjes in het Utrechtse tegen dat was pas misplaatste arrogantie.

7 mei 2018 om 16:54

@ Borusse

Veel erger dan Lewandowski vond ik altijd zijn adviseurs. Deze mensen hebben altijd onacceptabele trekjes getoond, om hun "doelen" te bereiken.

Ik moet wel zeggen dat Lewandowski in zijn laatste seizoen voor Borussia alles deed om de club verder te helpen. Vandaar kreeg die ook een respectvolle afscheid door "süd" destijds. Hij kon zijn tranen niet verbergen. Heel ander verhaal nu bij Bayern, kan wel ook met het primaire verschil van deze 2 clubs te maken hebben.

7 mei 2018 om 17:04

Inderdaad, ook al komt hij arrogant over en is hij dat waarschijnlijk ook, ik heb hem kunnen waarderen als voetballer en ik heb ook op een respectvolle manier afscheid van hem genomen. Bij Bayern zal hij waarschijnlijk geruisloos vertrekken.

Hopelijk maakt hij het zichzelf niet onmogelijk als hij een mooie transfer gaat forceren.

Ik zou niet zien wat real met hem moet. Veel te statisch. De druk bij Real is inmens, velen spelers bezwijken onder de druk. Daarnaast is hij al best oud vind ik. Ik moet zeggen dat Real afgelopen jaren niet echt geshopt heeft, en zolang ze prijzen winnen zal het publiek niet klagen maar na de aankoop van Bale hebben ze niks geks gedaan.

Ik zou eerlijk gezegd niet weten wie er goed bij real zou passen maar ze hebben toch wel een oog voor scouting op langere termijn. Ramos, marcelo, ronaldo, benzema, mocdric. Spelers die goed in het team passen en er al jaren spelen.

7 mei 2018 om 14:53

Lewa speelt bij bayern, daar is de druk gewoon vergelijkbaar. Verder denk ik zeker wel dat lewa iets toe kan voegen aan real, maar dan moeten benzema en bale weg en moet er een dienende speler komen op rechts. Ik denk njet dat ze 4 4 2 kunnen spelen met lewa en ronaldo want die 2 willen allebei het eindstation zijn

Het straalt er natuurlijk ook wel vanaf als je hem ziet spelen. Dat was al behoorlijk aanwezig in zijn tijd bij Dortmund waar hij steeds egoistischer en arroganter werd. Je hoeft nou niet bepaald een expert te zijn om te zien dat Lewandowski toch vooral voor zijn eigen cijfers voetbalt. Maar goed, dat doen veel goede spitsen en om zijn kwaliteiten kan natuurlijk niemand heen. Het is wel een geweldige spits.

Als hij een voorbeeld moet nemen aan Ronaldo, doet hij het toch met "ik, ik , ik"?

Ach jee, Paul Breitner, leeft dat ook nog?? De man die na z'n carriere als voetballer niet schroomde collega voetballers dank zij wie hij zo veel prijzen kon winnen in 'kapot' te schrijven in Bild.

Deze man is werkeliijk een van de meest overschatte spitsen ter wereld en dan haalt hij het in zijn hoofd om zich te gedragen bij een absolute topclub als Bayern. Ribery kon enkele jaren geleden als dé ster van Bayers naar iedere club in de wereld, maar besloot alsnog altijd zijn shirtje nat te maken voor zijn club. Deze Lewa kan nooit de kar trekken tegen topteams en dan wilt hij zich zo reageren. Mocht ik voor Bayern zijn, zou ik hem zo snel mogelijk uit mijn team willen hebben. Rot toch op man!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren