Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Levchenko ontkracht Feyenoord-gerucht: ‘Het is niet waar’

Laatste update:

Feyenoord is niet in de markt voor Mykola Matvienko van Shakhtar Donetsk, zo meldt het Oekraïense Fanday. Dat kreeg het medium te horen van Evgeniy Levchenko, de voorzitter van de Vereniging van Contractspelers (VVCS). Levchenko sprak zelf hoogstpersoonlijk met Feyenoord-trainer Arne Slot.

Dinsdagochtend meldde het Algemeen Dagblad dat Feyenoord in de markt is voor de centrale verdediger. Volgens Feyenoord-watcher Mikos Gouka was het zelfs de bedoeling dat de linksbenige verdediger deze week al naar Rotterdam zou komen voor een gesprek. Ook Voetbal International kwam 's middags met dit verhaal. Levchenko ontkracht het nu. "Ik weet niet waar de informatie over Feyenoord vandaan komt, maar het is niet waar. Ik sprak vandaag met de hoofdtrainer van Feyenoord. Het is gewoon onjuist."

Matvienko voldoet wel aan hetzelfde profiel als de door 1908.nl genoemde Dávid Hancko en kan zowel in het centrum als op linksback uit de voeten. Volgens het Algemeen Dagblad valt hij precies in het plaatje van Arne Slot. Bij Shakhtar ligt Matvienko nog vast tot medio 2025 en daarom vraagt de club een behoorlijke transfersom voor zijn diensten. De 26-jarige Matvienko speelde tot dusver 51 interlands voor Oekraïne. 1908nl meldde overigens dinsdag al dat Feyenoord niet concreet is voor Matvienko.

Opvallend genoeg werd Matvienko in de afgelopen dagen ook in verband gebracht met een transfer naar Ajax. Op Twitter dook een foto op van de zaakwaarnemer van de verdediger met Klaas-Jan Huntelaar. Het schijnt dat er gesprekken gevoerd zijn tussen het management van de verdediger (Pro Stars) en de technisch directeur van de Amsterdammers. Ajax zou in Matvienko een mogelijke vervanger zien van Lisandro Martinez, die hoogstwaarschijnlijk binnenkort naar Manchester United vertrekt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op nu.nl staat een foto van zijn zaakwaarnemer met Huntelaar, Ajax ook in de markt voor hem?

12 juli 2022 om 12:09

Jep, gisteren al

12 juli 2022 om 12:09

Klopt Huntelaar heeft gisteren een gesprek gehad met de zaakwaarnemer van Matvienko, wel leuk om te zien dat Feyenoord in de zelfde vijver vist als Ajax.

12 juli 2022 om 12:40

Welke vijver? Feyenoord is toch ten alle tijde kansloos als Ajax zich voor een speler meldt!

12 juli 2022 om 12:47

Met de vijver bedoel ik de zelfde namen waar momenteel intresse in is.
De afgelopen jaren keek Ajax naar dit soort spelers en ging Feyenoord shoppen in de Eredivisie.

Nu zijn beide geïnteresseerd in Matvienko en Hancko..

Daarnaast hoeft Feyenoord niet altijd kansloos te zijn t.o.v. Ajax, als een speler bij Ajax bijv achter Tadic op de bank zou komen te zitten of bij Feyenoord elke week kan spelen dan kan het zomaar zijn dat de speler gewoon voor Feyenoord kiest.

Als het beide voor de basis 11 zou zijn, dan zou Ajax inderdaad een grotere aantrekkingskracht hebben in de meeste gevallen.

12 juli 2022 om 13:09

Helemaal mee eens. Feyenoord is niet zomaar kansloos mits… Ajax heeft meer te besteden en meer te bieden. Financieel en sportief gezien. Echter kan Feyenoord ook eens een uitschieter maken. En met het oog op een extra CL plek in de toekomst, heeft Feyenoord hopelijk ook wat meer sportief te bieden. Maar het is maar net hoe graag een club een speler wilt en hoe ver ze willen gaan. Maarre is Ajax ook al geïnteresseerd in Hancko? Dat heb ik echt nergens gelezen.

12 juli 2022 om 12:17

Iemand iets meer info over deze speler dan?

12 juli 2022 om 12:58

Iemand meer over de promotie van Huntelaar!!!!

In de tekst staat: " Klaas-Jan Huntelaar, de technisch directeur van Ajax."

12 juli 2022 om 13:02


Beetje een type Martinez. Iets minder goed aan de bal, maar dat kan natuurlijk bijna niet anders. Verder ook weer niet zo groot. 1.82m ten opzichte van de 1.78m van Martinez. Verder kan ik me overigens niet voorstellen dat Feyenoord deze speler kan betalen, maar wellicht is er met de regeling omtrent spelers uit Oekraïne het een en ander mogelijk.

12 juli 2022 om 17:09

Mrkrillin, dat is Huntelaar toch ook? Dat hamstra dat ook is wil niet zeggen dat Huntelaar het dan niet ook kan zijn?

15 juli 2022 om 14:38

Ooh scouting gedaan ,nie vergeten feynoord staat ook op die geschiedenis lijst grootste voetbal ploegen die beker heeft gewonnen ja ajax ook nie vergeten .tes bitje hooligans e gaat nooit meer weg hoord er ook klein beetje bij .gin kleine jongens neertrappelen en paniek creëren. Doen zoals afspreken en laat ze maar doen en wij lekker op het stadion maar iemand die weet waarom ik niet meer binnen mag ,?nu gaat alweer beter maar heb toch zeker jaar niks meer met de vereniging te maken had ,als topclub zoiets kan niet kzag de voorzitter en ze rechterhand ik zeg wat iedereen zouw moete zeggen ,normale toon en rustig e gewoon waar de club voor staat en voor sommige mensen is dat hun leven .ik zeg alleen maar er is meer dan voetbal alleen en ja ik mag zeggen bridges till i die .iedereen kend zijn Engels bitje om te sterven voor je ploeg das clubliefde of waar is je verstand maar soms kan je nie anders of dan hopelijk you never walk alone .maak er iets moois van leven voor het te laat is ,van mij heeft de staat alles mij ontnomen .maffia politiekers ,grote koppen politie ,rechters corrupt ,koning die zijn mond nie durfd open te doen of ja doet hey wel iets .wat een ellendige boel .en dan kan voetbal wel een boost of hoe zeg je da da gevoel .maar je moet het kunnen loslaten ook tijdens de week .wie ben ik e only zonder mij stonden honderden jongens en meisjes zonder club hen zelf heel west vlaanderen geweest om te sponseren in de voetbalploeg waar ik mijn jeugd heb gespeeld .of gedaan was het kon ik niet over mijn hart krijgen e .waar was de rest ?chapeau aan de mensen ie ik aangesproken heb en geld in de clubkas gestoken hebben echt doet mij veel .ook gin vaste legioen en inkomsten iedere match dan ja heb je goeje sponsors nodig .kijk maar naar Antwerpen op het randje gezeten van afgrond ,dank zij hun legioen niet iedere match goeje slechte tijden kwamen ze kijken zoals het hoord .een corrupte geldboel ,en maffiamakelaars iedereen moet centje hebben tegenwoordig klopt niet .of noem maar op geld wit wassen anders valt op e nu tzit in de club staat op papier haha smeerlappen .kga dan eens naar buiten kijken hoe de wereld kapot gemaakt word .oom niemand die iets doet ,grote mond maar weinig doen ze gaan het wel zeggen .voetbalvrienden have u great day

Ik dacht dat Ajax hierin geinteresseerd was. We gaan het zien.

12 juli 2022 om 12:35

Klopt. Hij is volgens mij de beoogde opvolger van Martinez.

Senesi zal dan wel gaan. Matvienko en Hancko beide linksbenige cv.

12 juli 2022 om 12:22

Ze zullen zeker niet allebei komen. Meestal moet je wat hengeltjes uitgooien voordat je er eentje kan halen. Hancko zou een directe vervanger kunnen zijn, maar die zou als backup op linksback kunnen dienen. We hebben nog steeds minimaal 1 echte linksback nodig.

12 juli 2022 om 12:36

Als linksbenige cv zou ik callum doyle van sunderland halen, heeft een ijzersterk seizoen achter de rug, nog maar 18 jaar en is een leider van zichzelf. Kun je over 3jaar mooi voor flink veel geld weer verkopen aan een engelse ploeg

12 juli 2022 om 13:15

Die is van man city en voor dit jaar al verhuurd aan coventry dat wordt hem dus niet.

12 juli 2022 om 13:54

Klopt zag het later ook, ik dacht dat hij gekocht was door sunderland, maar helaas. Was een leuke optie geweest

zaakwaarnemer is gespot met Huntelaar. Zit een prijskaartje van 11 miljoen aan, dus totaal onhaalbaar voor Feyenoord.

Logischer dat hij vervanger van Martinez zal worden dan voor Malacia.

12 juli 2022 om 12:08

Hoezo onhaalbaar? Feyenoord kan het betalen na de transfer van Malacia. Die 40% dat ze mogen investeren is ook nergens bevestigd. Echter geloof ik ook niet dat Feyenoord dit wilt betalen als ze Gnonto ook nog willen halen.

12 juli 2022 om 12:11

Als hij echt 11 miljoen moet kosten dan is hij inderdaad onhaalbaar voor Feyenoord..
Er moet nog op zoveel plekken in de selectie versterkingen komen dat het niet heel handig zou zijn om zo een groot deel van je budget aan een CV te besteden die op de zelfde plek speelt als Senesi.

Denk dus dat Senesi zou moeten vertrekken wil dit echt een optie zijn voor Feyenoord.

12 juli 2022 om 12:13

11 miljoen kan Feyenoord zich niet veroorloven aan 1 speler hoor. Feyenoord is goed bezig qua transfers maar zo’n bedrag zie ik niet gebeuren. Gnonto zou tussen de 7-10 miljoen kosten maar groot deel is ook bonussen.

12 juli 2022 om 13:06

Als Senesi vertrekt voor laten we zeggen 16-18 miljoen, dan gaat feyenoord natuurlijk geen vervanger halen voor 11 miljoen. Dan zullen ze hooguit in de 5-8 miljoen categorie kijken.

12 juli 2022 om 14:33

Ze hebben voor deze week een gesprek met elkaar gepland staan in Rotterdam. Dat is vast niet omdat hij totaal onhaalbaar is.

15 juli 2022 om 14:51

Dus die Italiaan van Zürich ook dan gnonte of zoiets groot talentje .weer geld ook veel boetes e feynoord Europees geldboetes en door wie e ,geschorst geweest al nie goed e voor de clubkas .maar ze komen er langzaam wel ,ze wilden toch ook nieuw stadion ,komd er niet jammer corrupte boel gemeente staat enzo .moest ik kunnen steek er zelf geld in ,in het leven of geschiedenis zijn het altijd de slechte mensen die worden herdacht of te woord komen zegd ook al veel e .Hitler, napoleon, senaat in Rome ,de farao,'s, poetin ,en het gewone volk wij dus die helpen betalen aan alles en worden gemarteld of gruwelijke dingen worden gedaan .tellen niet schrijf zelf je historie of die van je club .

Lijkt me erg sterk dat die haalbaar is voor Feyenoord! Laat me graag verrassen.

Dit lijkt me wederom een kul verhaal! Transferwaarde volgens transfermarkt.nl is 11miljoen euro en dat voor een linksback. Ik geloof nooit dat Feyenoord dit gaat betalen als ze ook Gnonto willen halen.

12 juli 2022 om 12:21

Dat gaat Feyenoord ook zeer zeker niet betalen. Alleen waarom valt iedereen zo over die transferwaardes op Transfermarkt? Deze worden samengesteld door hobbyisten en zeggen feitelijk gezien helemaal niks. Ik denk zeker ook als we kijken naar transferwaardes dat de huidige situatie in zijn thuisland ook meespeelt. En wellicht wilt hij zelf ook maar wat graag weg op dit moment.

1908 spreekt dit gerucht tegen. Feyenoord is niet concreet voor deze speler. Ken de speler persoonlijk niet goed genoeg om te weten of het een daadwerkelijke versterking is. Echter merk je wel dat Feyenoord steeds meer doorpakt deze dagen. Hopelijk nog veel mooi transfernieuws

Nou wat een toeval zeg. Zaakwaarnemer speelt weer eens spelletjes. Ik werd niet heel blij van dit gerucht dus hopelijk gaat ie naar Feyenoord. Kijken of ik ernaast zat.

Zijn ze niet in de war? Ik zie juist allemaal berichten dat Ajax in de markt is voor hem.

Ajax is 'serieus geïnteresseerd' in Mykola Matvienko van Shakhtar Donetsk, zo beweert Bart Sanders van de Pantelic Podcast. Op Twitter plaatst hij een foto van Klaas-Jan Huntelaar en zaakwaarnemer Mykola Matvienko, die elkaar gisteren zouden hebben gesproken.

Matvienko is mogelijk bij Ajax in beeld als vervanger van Lisandro Martínez. De Amsterdammers willen de Argentijnse verdediger eigenlijk niet verkopen, maar gaan toch om tafel met Manchester United om een transfer te bespreken. De verwachting is dat Ajax bij een bod van zestig miljoen euro akkoord gaat met de verkoop van Martínez, die dan op voorspraak van Erik ten Hag naar Old Trafford wordt gehaald.

Je ziet ook duidelijk de foto van die gast met Huntelaar er bij staan.

Nou geloof ik niet meteen alle berichten maar worden Feyenoord en Ajax nu niet door elkaar gehaald?

12 juli 2022 om 12:29

Hoezo zouden berichten nu door elkaar worden gehaald? Het kan toch gewoon zijn dat zowel Ajax als Feyenoord allebei geïnteresseerd zijn in deze speler? Daar is toch niks geks aan? Dat gebeurt wel vaker met spelers he… 1908 meldt overigens dat Feyenoord op dit moment niet concreet is. Maar dan kunnen ze nog altijd gewoon geïnteresseerd zijn en met hem in gesprek gaan.

12 juli 2022 om 13:00

Hebben ze dan ook Milos Gouka en Bart Sanders door elkaar gehaald?
Ben je zelf niet gewoon in de war?

12 juli 2022 om 13:14

Een oprechte vraag stellen mag niet meer?

12 juli 2022 om 13:01

1908.nl heeft ook al laten weten dat Feyenoord NIET gaat voor Matvienko

12 juli 2022 om 13:11

Nee, ze hebben laten weten dat Feyenoord MOMENTEEL niet concreet is.

12 juli 2022 om 14:09

Je hebt gelijk, thanks voor de correctie

12 juli 2022 om 14:16

Geen probleem hoor! Net nog wat info bijgekomen. Salaris lijkt wel een flink struikelblok te vormen. Verdient 2.5 miljoen bruto bij Shakhtar. Denk niet dat Feyenoord daar mee in zee gaat maar wie weet!

12 juli 2022 om 18:19

Nee dat gaat een lastig verhaal worden

12 juli 2022 om 14:06

Dit pot tegen Shakhtar Donetsk is 26 juli pas, dat duurt dus nog wel eventjes.

Schijnt dat Ajax ook in de markt voor hem is. De kans dat Feyenoord hem dan gaat aantrekken word dan jammer genoeg een stuk kleiner.

12 juli 2022 om 12:20

1908 bevestigd dat Feyenoord wel al concreet is voor de speler van Sparta Praag maar nog niet voor deze man.

Door die foto met Huntelaar dacht ik zal wel weer de eeuwen oude truc van een zaakwaarnemer zijn, maar volgens het AD die er nooit echt ver naast zitten komt deze speler toch echt naar Rotterdam deze week, niet voor het vliegveld om naar Amsterdam te rijden maar voor Feyenoord.

15 juli 2022 om 15:00

Hier zal het nie helpen om dickpic te zenden zeker haha ,tes gin vrouwelijke speelster e lol ,als da niet meer mag hey gaat ze wel bij Antwerpen nu verdienen e heeft connecties. wat een foto niet doet e meschien achter ik gescheten heb ook foto van mijn bruine poep nemen meschien ik ook er rijk van word .pas op in Nederland die ouwe daar in het tv show over die dame en wat was het tandenborstel zeker ,burn in hell ouwe zak en dan nog zo op tv zeggen en verdoofd ,ik moet dan denken eerste aan dat meisje maar ook welke viespeuken er op de wereld rondlopen, van alle soorten kill dem all zijn altijd de goeje die eerst gaan jammer genoeg .

16 juli 2022 om 22:59



Sorry met alle respect maar ik kom er geen wijs uit wat je geschreven hebt.

Speler is mij totaal onbekend. Hoop voor Feyenoord dat het een versterking is en ze het rond kunnen maken

Feyenoord is niet in de markt voor deze speler aldus 1908. Daarnaast lijkt hij voor die transferwaarde onhaalbaar voor ons.

12 juli 2022 om 12:32

Ze zijn momenteel niet concreet volgens 1908. Dat is wat anders dan niet in de markt.

Zaakwaarnemer zal hem wel bij een aantal clubs hebben aangeboden, waarbij Feyenoord en Ajax beiden interesse hebben getoond. Nu loopt hij ze af.

Qua profiel is het in elk geval duidelijk waar Feyenoord naar zoekt; een linker centrale verdediger die ook linksback kan. Maar het zou me wel verrassen als Feyenoord met deze jongen aan de haal gaat in plaats van Hancko. Heb net als anderen zo lees ik nu het idee dat de zaakwaarnemer een spel speelt en gauw het AD heeft ingefluisterd dat Feyenoord heel concreet is.

12 juli 2022 om 12:36

Ik hoop ook dat we naast deze spelers van middelbare leeftijd ook nog wat jongens van rond de 20 halen. Die kan je later echt voor mega bedragen verkopen!

12 juli 2022 om 12:41

Uiteraard, we hebben natuurlijk al Bassett, Walemark en Dermane hierheen gehaald. Maar de lijn a la Aursnes om jongens rond leeftijd 24 - 27 te halen om jongere spelers hou vast te geven kan ik zeer zeker volgen.

Dat ze nog altijd jonge spelers volgen is duidelijk gezien de geruchten rond Gnonto en Maatsen.

Mag hij het land wel uit? Las dat er meerdere mensen van de club Shakhtar Donetsk vechten tegen de Russen.

denk dat de komst van Hancko realistischer is dan deze gozer. deze is te duur

Hij ontkracht dus dat feyenoord hem wil. Dan wil Feyenoord hem zeker. Maar alles moet stil blijven ivm van alles, waaronder concurrentie

Feyenoord wou geen 5 miljoen voor hilgers leggen, dus ik het lijkt me sterk dat ze nu 15 trekken voor matvienko. En sws vissen ze niet in dezelfe vijver. Zoiets kost gnonto en hij is het wel waard. Denk voor een aanvaller gaan ze dat wel betalen.

Eigenlijk zegt Levchenko niks vreemds, denk dat 85 a 90 % van de transferverhalen niet waar is, als bijna elke speler aan wie Feyenoord gelinkt werd ook aangetrokken zou worden hadden we nu meer spelers als supporters..

In dit geval kan het een ‘spelletje’ zijn van de zaakwaarnemer, maar eigenlijk schiet je daar je doel mee voorbij want als je dan toch iets van druk op wil bouwen kom dan met een club die hem kan betalen haha

Levchenko heeft "hoogstpersoonlijk " met Slot gesproken. Nou geweldig. Denkt deze Levchenko dat Slot ( en andere trainers) het achterste van de tong laten zien en altijd de waarheid spreken?

15 juli 2022 om 08:11

Levchenko is het als z’n ex, V. Koblenko (die overal aanschuift om haar mening te geven over van alles en nog wat) zo vol van zichzelf, ik ben er van overtuigd dat hij dat inderdaad oprecht denkt.

Dit is precies waar ik op doelde met onrust omtrent die speler. Kan hij zelf niks aan doen maar het feit dat hij uit Oekraïne komt maakt dat er allerlei onzinnige randzaken en onrust bij komen (in de media). Mag toch hopen dat ie niet naar een NL club gaat want dan heeft de media weer wat om continue achteraan te lopen en heisa over te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren