Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lens speelt alleen thuiswedstrijden: ‘Omdat het bij ons veilig is’

Laatste update:

Het is een aparte situatie voor Jeremain Lens. Hij speelt met zijn club Dynamo Kiev in de eerste helt van het seizoen alleen maar thuiswedstrijden. Dat heeft alles te maken met de onrustige situatie in het oosten van Oekraïne.

/

“'Het komt omdat het bij ons veilig is en in veel delen van Oekraïne niet”, tekent persbureau ANP op uit de mond van de vleugelspeler. “Als het na de winterstop overal weer rustig is, dan spelen we misschien alleen maar uitduels. Maar het is ook mogelijk dat we ook dan voor eigen publiek of wellicht alleen maar op neutraal terrein voetballen. Dat is even afwachten.”

Eerder zei Lens al dat hij best bij een andere club had willen tekenen. “De club heeft echter veel vertrouwen in me en wilde me niet laten gaan. Ik heb met mijn volle verstand een contract in Kiev getekend. Maar er is natuurlijk wel wat veranderd. Het is duidelijk dat dit niet de meest ideale situatie is om te voetballen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat kan toch niet echt fijn voelen, hij baalt ook ongetwijfeld dat hij daar nog zit maar spreekt dit natuurlijk niet uit. Hij ziet zijn vrienden van het Nederlands elftal in de top 6 competitie schitteren en hij zit daar in Oekraïne, waar het stadion van de grootste rivaal al kapotgeschoten is. Niet echt fijn..

7 september 2014 om 14:39

"het is duidelijk dat dit niet de meest ideale situatie is om te voetballen"

Voor een voetballer tegenwoordig is dit toch behoorlijk uitgesproken, haha.

Lens, lens, lens... wat doe je jezelf toch aan...

7 september 2014 om 15:04

Kan hij z'n contract niet afkopen om zo transfervrij nog ergens aan de slag te kunnen gaan?

7 september 2014 om 15:54

Jaa en dan gooit ie zn hele reden om naar Oekraine te gaan weg. Dit zou hij nooit doen.

Ga daar gewoon weg, je bent een topper door gewoon door te blijven werken en niet weg te blijven of te forceren. Maar om een burgeroorlog heb je ook niet gevraagd.

"de club heeft echter veel vertrouwen in me en wilde me niet laten gaan"

Betekent dus dat er weinig concrete interesse was. Jammer.

Lens kan beter in de winterstop naar Engeland vertrekken want de Oekrainse competitie is op een paar clubs na niet van een erg hoog niveau. Ik denk dat Lens voor clubs als Southampton of Swansea een versterking kan zijn bovendien speelt Lens dan tegen veel goede tegenstanders.

Denken ze bij de Oekraïense bond nu echt dat ze het voetbalseizoen kunnen redden door dit soort maatregelen? De onenigheid tussen het westen en het oosten zal niet als sneeuw voor de zon verdwijnen na de winterstop. Het moet zelfs niet ondenkbaar geacht worden dat de clubs uit het oosten aansluiting gaan zoeken bij de Russische voetbalbond.
Bij elk contract dat afloopt zul je spelers van buiten de Oekraïne snel de benen zien nemen.

7 september 2014 om 14:58

Inderdaad,ongelofelijk dat in een land waar een burgeroorlog aan de gang is, de voetbalcompetitie z gewoon doorgaat.

7 september 2014 om 18:19

Tijdens de tweede Wereldoorlog werd er in heel Europa doorgespeeld, dus zo heel vreemd is het niet..

Ik vind hem zo slecht sinsa hij in kiev is

7 september 2014 om 14:44

Sinds*

Bizarre situatie om in zo'n land te voetballen. Hopelijk komt er aan alle ellende gauw een eind en kan er overal gewoon weer lekker gevoetbald worden.

Denk dat hij echt baalt dat hij in Kiev zit. Hy heeft zelf die stap gemaakt, tis te hopen dat hij zich in de kijker kan spelen bij andere clubs.

Hoe speelt Donetz en Lunhansk dan zijn wedstrijden? Die spelen alleen maar uit.
Dus als Kiev dat niet durft , met uit spelen, zit daar iets niet goed.

7 september 2014 om 17:02

Shakthar Donetsk speelt haar thuiswedstrijden in Lviv, waar het veilig is.

8 september 2014 om 02:03

Waarom speelt Dynamo Kiev daar dan niet zijn uitwedstrijd ? Niet veilig voor Dynamo maar Kiev is wel veilig voor Donetz? Dat ze niet in de Donbas spelen begrijp ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren