Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lekker gevoel, maar ik wilde de club niet kleineren met mijn doelpunten’

Laatste update:

Het was een harde tik die Heracles Almelo zaterdag van Willem II kreeg. De Tilburgers waren in Almelo met 1-3 te sterk voor de hekkensluiter in de Eredivisie, die daardoor de negende nederlaag van de competitie incasseerde. Samuel Armenteros was met twee doelpunten tegen zijn voormalige werkgever de uitblinker bij de Tilburgers.

/

Armenteros vierde zijn doelpunten echter ingetogen. “Je bent natuurlijk heel blij als je scoort”, vertelde de aanvaller in gesprek met FOX Sports. “Dat is natuurlijk een heel lekker gevoel, maar Heracles is een ploeg die mij nog steeds na aan het hart ligt. Ze zitten nu in een moeilijke fase, dus ik wilde de club niet kleineren met mijn doelpunten.”

John Stegeman zag het met lede ogen aan, maar hield toch de moed erin. “Ik weiger te geloven dat deze groep gaat degraderen. Je zag dat er iets brak na de 2-0, vlak na rust. Dat is heel vervelend, omdat we punten moeten pakken en dat doen we niet”, zei de opvolger van Jan de Jonge.

Komt Heracles Almelo dit seizoen van de laatste plaats af?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer voor het goede beleid en het tegenwerkende gemeente Almelo dat deze club niet kan/mag doorgroeien tot een stabiele middenmoot club.

26 oktober 2014 om 08:47

Met deze groep en trainer is het onmogelijk om richting middenmoot te gaan. Daar heeft de gemeente niets mee te maken. Andere jaren lukte het Heracles ook wel om hoger te eindigen, maar nu lijkt het echt nergens op.

Bij heracles moet heeeeeeeel snel een andere trainer voor de groep voor het echt te laat is.
En armenteros, tja de een zegt respect de ander bull sh..
Vandaag de dag ruilen spelers zo dusdanig snel en vaak van club dat je altijd wel een keer tegen je oude club speelt.
Als ze dat allemaal gaan doen wordt er weinig gejuichd.

Je kan ook gewoon op een "normale" manier juichen na je goal , daar hoeft niks provocerends of gebrek aan respect bij te zitten.

26 oktober 2014 om 09:51

Maar ze hebben de jong al aan de kant gezet , ze kunnen toch niet coach voor coach voor de groep Zetten? Dat is ook niet goed voor de spelers . In de winter moeten ze heeeeel snel die selectie vervangen

26 oktober 2014 om 10:09

En dan? Denk niet dat het nog zin heeft. Het kwaad is al geschied. Heracles had voor voor aanvang van het nieuwe seizoen al een nieuwe trainer voor de groep moeten zetten. Nu staat er een trainer die geen enkele ervaring heeft op het hoogste niveau met spelers die hij zelf niet heeft aangetrokken. Ook heeft Heracles helemaal geen geld om echte versterkingen te halen. Heracles heeft er voor gekozen om met dure jongens zoals Fledderus, Cziommer, Zomer aan de gang te gaan.

26 oktober 2014 om 10:19

De selectie vervangen in de winter???
Hoe had je dat in gedachten dan?

26 oktober 2014 om 10:42

Geen ervaring als hoofdtrainer inderdaad, maar als assistent hij heeft al 7 jaar meegekeken in de keuken bij onder andere Verbeek en Bosz. Het probleem is dat er in de voorhoede er eigenlijk maar 1 speler staat die een goed niveau haalt; Weghorst. Linssen en Tannane vallen dit seizoen erg tegen.. er is verwacht dat deze 2 spelers de stijgende lijn van vorig seizoen zouden doorzetten. Het probleem is momenteel dat er op de vleugels te weinig kwaliteit is; op de bank zit ook geen goede backup. Hier moet dus in de winterstop wat aan gebeuren.

26 oktober 2014 om 12:21

Die linssen waggelt over het veld alsof ie hoopt op degradatie zodat ie alsnog zijn gedroomde transfer kan maken. Echt stuitend om te zien dat bij meneer alle motivatie weg is en hij geen schim meer is van zichzelf

Had verwacht dat Nac ginf degraderen.. maar denk nu toch echt Heracles

Denk dat Dordrecht, NAC en Heracles uit gaan maken wie er uitvliegt

26 oktober 2014 om 09:26

NAC straks met Verbeek komt ook wel goed.

Komt nog wel goed. Heracles gaat zijn punten nog wel pakken. De eredivisie steekt raar in mekaar.

26 oktober 2014 om 10:04

Op basis van wat gaat Heracles zijn punten nog pakken dan? Als je thuis verliest van een directe concurrent dan zit er iets goed mis. Het gaat met de nr 15 bedraagt nu al 7 punten. Tegen welke ploegen moet Heracles de punten gaan pakken dan?

26 oktober 2014 om 10:47

@funkyg hoe kun je dat nu beoordelen op 1 wedstrijd?. Tegen Zwolle en Ajax hadden we net zoveel recht op de overwinning als hun, sterker; die hadden we moeten winnen

26 oktober 2014 om 13:24

Jij doet net of de competitie al beslist is. Er zijn nog genoeg wedstrijden en in de winterstop kunnen ze zich nog versterken.

26 oktober 2014 om 17:36

Ja als telt alleen niet he. Uiteindelijk heb je gewoon niks. Ik baseer mijn mening niet op de wedstrijd van gisteren. Maar het lijkt mij zorgwekkend als je vrij kansloos verliest van willem 2. En dat in thuis wedstrijd nog wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren