Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elftal van de Week: grootste uitblinkers bij Heracles en De Graafschap

Laatste update:

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Team van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. In de 26ste speelronde vielen enkele verrassende uitslagen te noteren. Zo boog MVV Maastricht een 0-2 achterstand tegen koploper PEC Zwolle in extremis om in een 3-2 zege en won Heracles Almelo overtuigend met 7-0 van Telstar.

Het doel wordt deze week andermaal verdedigd door Thijs Jansen. De 21-jarige doelman wordt dit seizoen verhuurd door Feyenoord aan TOP Oss en verdiende voor de tweede week op rij een uitverkiezing in het Elftal van de Week. Jansen blonk uit met sterke reddingen tijdens een 0-1 zege op bezoek bij VVV-Venlo. Heracles is hofleverancier en levert drie spelers af, terwijl Willem II in de persoon van Leeroy Owusu en Freek Heerkens in de 26ste speelronde door twee spelers wordt vertegenwoordigd.

Uitgelicht:
Anas Ouahim en Emil Hansson schitterden namens Heracles tegen Telstar, maar de grootste uitblinker aan Almelose zijde was zonder twijfel Samuel Armenteros. De Zweedse aanvaller werd de eerste invaller in een Keuken Kampioen Divisie-duel die een hattrick maakte sinds Karim Rossi voor SC Cambuur in augustus 2018. Camiel Neghli hielp De Graafschap daarnaast hoogstpersoonlijk aan een 0-4 zege tegen FC Eindhoven. Hij werd met drie goals en een assist de eerste speler die in een Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd namens De Graafschap bij vier goals direct betrokken was sinds Tarik Tissoudali in februari 2018.

Elftal van de Week: Jansen (TOP Oss); Owusu (Willem II), Heerkens (Willem II), Van Breemen (ADO Den Haag), Culhaci (Helmond Sport); Nassoh (Jong PSV), Neghli (De Graafschap), Ouahim (Heracles Almelo); Touré (FC Dordrecht), Armenteros (Heracles Almelo), Hansson (Heracles Almelo).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is voor de Graafschap te hopen dat Neghli weer echt in vorm komt en dat het geen incident is. Een goede speler met scorend vermogen die toch een tijd minder in vorm was.

28 februari 2023 om 15:47

Dat geldt voor meer (jeugdige) spelers. Ik vond het afgelopen vrijdag in de tweede helft in ieder geval behoorlijk indrukwekkend met nagenoeg enkel zelf opgeleide spelers

28 februari 2023 om 16:19

Neghli is iets ouder dan een Brittijn, Hillen, Onal (en de overige jeugd) maar vooral ook een speler die nog meer het verschil kan maken.

Indrukwekkende ontwikkeling van Thijs Jansen afgelopen jaren, was nooit een mega talent maar is ineens zo snel zo veel beter geworden. Ik ben benieuwd of de natuurlijke opvolger van Bijlow al onder contract staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren