Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leicester City geeft tegen Chelsea riante voorsprong uit handen

Laatste update:

In de derde ronde van de EFL Cup, in het verleden de Capital One Cup geheten en in de volksmond beter bekend als de League Cup, was de ontmoeting tussen Leicester City en Chelsea wellicht de meest interessante in de derde ronde. De kampioen van vorig seizoen leek op weg om Chelsea uit te schakelen, maar de Londenaren knokten zich terug en wonnen na verlenging met 2-4.

/

Leicester City zat na ruim een halfuur op rozen door twee doelpunten van Shinji Okazaki. Bij de eerste treffer van de Japanner, een kopbal, maakte de op het oude nest teruggekeerde David Luiz een dramatische indruk. De verdediger ging eerst onder de bal door en bleef vervolgens zomaar staan om Okazaki te laten afwerken. Bij de 2-0 schoot Okazaki de bal via de grond over keeper Asmir Begovic. Chelsea knokte zich nog voor rust terug in de wedstrijd: Gary Cahill kopte raak en David Luiz gaf de bal nog een extra zetje. Met een machtig schot tekende César Azpilicueta na rust voor de gelijkmaker.

De wedstrijd stevende af op een verlenging, maar voor dat gebeurde kreeg Leicester City-verdediger Marcin Wasilewski zijn tweede gele kaart. Dat bleek dodelijk voor de thuisploeg, want in de verlenging kon Cesc Fàbregas zijn ploeg zo bij de hand nemen. De Spanjaard scoorde twee keer en hielp zijn ploeg zo naar de volgende ronde.

Denk je dat Chelsea dit seizoen een prijs pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een prachtige comeback en een terechte overwinning. Leicester is echt efficiënt. Ze scoren zo makkelijk zonder echt veel kansen te creëren. De verdediging blijft echt het grote zorgenkindje, tegenstanders hebben weinig kansen nodig om te scoren. Maar we hebben mentaliteit getoond door ons terug te knokken. Had alleen liever bats wat langer op het veld zien samenspelen met Costa.

20 september 2016 om 23:23

Kun je misschien vertellen hoe die Alonso speelde? En of je enige indruk kreeg dat hij van vaste waarde kan zijn?

20 september 2016 om 23:49

Ik zou graag Alonso zien in plaats van Ivanovic. Voegt meer toe in mijn ogen, alleen al aan handelingssnelheid. Daarnaast staat Azpilicueta dan weer op rechts wat voor mij uiteindelijk toch zn betere positie is

21 september 2016 om 09:30

Behalve Liverpool, die hadden er wel 5 kunnen maken.

David Luiz is echt een grap bij die 1-0, hoe kan het nou toch dat teams veel geld voor hem blijven payen?

Fabregas na vandaag gewoon elke wedstrijd in de basis, is toch echt 10 klasse beter dan een oscar!

Ik denk dat we vanaf nu toch wel allemaal vinden dat Cesc er gewoon in hoort te staan! Deze man is met afstand de beste voetballer van Engeland en hoort bij de beste spelers in Europa! Wat een creativiteit! Maar zo goed als Cesc (en bijvoorbeeld ook Luiz) speelde, zo slecht speelde Cahill en Begovich... Man, man, man Cahill had natuurlijk nooit meer op het veld mogen staan en hij en Begovich zijn hoofdschuldigen aan de goals. Dat is wel enorm kwalijk. Ik hoop dat we zo snel mogelijk iedereen weer fit hebben dat we gewoon zo kunnen spelen:

Courtois
David Luiz
Zouma
Terry
Dave
Kante
Matic
Hazard
Cesc
Batsman
Costa
20 september 2016 om 23:29

Wel even objectief blijven he. De beste speler van Engeland is hij bij lange na niet. De Bruyne is beter. Evenals David Silva en Coutinho. Alle 3 beter dan Fabregas.

20 september 2016 om 23:46

Mee eens, en naast die drie vind ik ook Ozil, Firmino (als hij op het middenveld staat), Eriksen, Mahrez absoluut niet onder doen voor Cesc. En dan hebben we het hier alleen nog over aanvallende middenvelders... laat staan als we alle spelers erbij gaan pakken, dan komt Fabregas nog niet eens in de top 20

21 september 2016 om 02:10

Top 20 is ook overdreven. Een Fabregas is sowieso top 3 van zijn type speler. De Bruyne, Silva en Coutinho zijn ander soort spelers dan Fabregas.

20 september 2016 om 23:30

Met afstand de beste voetballer? Voetballen bestaat uit meer dan alleen de kwaliteiten waar Fabregas uitmuntend in is, maar in de context die jij (waarschijnlijk) bedoelt, doe je Silva wat mij betreft tekort. Bovendien is Fabregas zelden constant geweldig.

20 september 2016 om 23:33

Bruh, doe even normaal. Cesc bakte er vorig jaar helemaal niet van, speeld een leuke wedstrijden en is de beste speler van Engeland. Ik volg Chelsea niet en het zal best dat hij meer kansen moet krijgen, maar ik vind Fabregas niet echt een topper aangezien hij nooit over een langere periode constant blijft presteren.

20 september 2016 om 23:34

Speelt*

20 september 2016 om 23:51

Aguero, De Bruyne, David Silva, Özil, Sanchez, Hazard, Coutinho, Firmino, Payet, Mahrez, Carzola zijn allen beter dan Fabregas. En dan vergeet ik er waarschijnlijk een paar. Fabregas is niet eens de beste speler van Chelsea, dus dit is puur vanuit een blauwe bril bekeken. In vorm is hij wel een heerlijke speler om naar te kijken, maar zakt ook vaak door de ondergrens, vaker dan bovengenoemde spelers IMO

21 september 2016 om 02:11

Letterlijk alle spelers die je noemt kan je niet met hem vergelijken. Zijn allemaal erg goed op hun positie maar geen CM als Fabregas is. Op CM kan ik niet snel iemand noemen die beter is dan Fabregas in een goede doen

21 september 2016 om 02:26

Cazorla en Gundogan komen wel bij het beste niveau van Cesc in de buurt vind ik. Echter vind ik hen beter dan Cesc omdat Cesc al sinds hij weg is bij Arsenal niet meer constant is. Hij kan sinds die tijd maar maximaal een half seizoen constant zijn, daarna zakt het compleet in bij hem. Cesc zijn top ligt denk ik wel hoger, maar die top haalt hij veel te weinig in mijn ogen.

Kan Fabregas aub de vice captain worden als Terry er niet is? Cahill kan de ploeg totaal niet leiden en maakt ook nog domme fouten

20 september 2016 om 23:51

Een bandje om hebben maakt daarin geen verschil hoor. Als Fabregas nu leiding geeft zal hij dat ook doen als hij de band om heeft. Als Moses nu geen leiding geeft zal hij dat ook niet doen als hij wel de band om heeft

Terechte overwinning. We creerden veel kansen maar missen ook teveel. Verdedigend is het echt drama. Cahill heb ik geen goed woord voor over, wat is hij langzaam zeg. Fabregas heeft vandaag toch wel laten zien dat hij in de basis moet staan. Costa was ongelukkig in het afronden van kansen maar wel constant gevaarlijk en wat is hij snel. Luiz kan geweldig opbouwen, heeft een prima pass. Op zich ben ik tevreden met de manier waarop we opbouwden en kansen kregen, dat ging stukken beter dan afgelopen weekend. Nu hopen dat Terry zo snel mogelijk terug is want verdedigend zijn we te kwetsbaar.

Ja... leicester stond in de verlenging ook met ene man minder, dan is het niet echt een schande om het te verliezen. Wil zonde natuurlijk de 2-0 voorsprong weggeven.

Chelsea de club waarbij ik het de trainer gun de club niet bepaald... United precies andersom :P

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren