Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leerdam terug in De Kuip: ‘Mooi om tegen mijn neefje te spelen’

Laatste update:

Kelvin Leerdam keert vrijdagavond voor het eerst na zijn vertrek bij Feyenoord terug in De Kuip. De 23-jarige rechtsback liet vorig seizoen na enkele maanden weten dat hij niet meer wilde bijtekenen in Rotterdam-Zuid, omdat hij hoopte op positieverbetering. Prompt stond hij naast het elftal en uiteindelijk trok Vitesse hem in de zomer transfervrij aan. Daar gaat het nu voorspoedig met Leerdam.

/

Met een contract tot 2017 op zak is Leerdam basisspeler in Arnhem: bovendien valt hij op door zijn trefzekerheid, hij scoorde al zeven keer. Vitesse staat verdienstelijk tweede achter Ajax en houdt Feyenoord onder zich. Vrijdag kan de voorsprong op de volksclub vergroot worden, áls Vitesse de uitwedstrijd weet te winnen. Leerdam waarschuwt vast dat het een lastig karwei zal worden.

Feyenoord zal volgens de back met de steun van het publiek en met de nederlaag bij ADO Den Haag in het achterhoofd willen strijden. “Voor ons is het taak om onder die strijd uit te voetballen en ervoor te zorgen dat zij continu een stap te laat komen. Ook al spelen we een uitwedstrijd, we moeten de baas zijn op het veld”, stelt Leerdam in gesprek met NUsport. Hij vindt het speciaal om terug te keren op voor hem bekende grond.

“Het is mooi om tegen mijn neefje te spelen”, zegt hij, daarmee doelend op Miquel Nelom. “En tegen mijn oud-teamgenoten. Spanning voel ik echter niet, want dat heb ik voor geen enkele wedstrijd. En ik heb jarenlang in De Kuip gespeeld, dus ik weet wel met de omstandigheden om te gaan”, denkt Leerdam. Hij speelde in 5 jaar tijd net geen 100 duels voor Feyenoord in de Eredivisie en bleef steken op 96 duels.

Scoort Kelvin Leerdam tegen Feyenoord, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Positie verbetering heeft 'ie wel degelijk gekregen. Hopelijk gaan ze hem niet uitjouwen in de Kuip, dat zou enorm zonde zijn.

29 januari 2014 om 12:39

Tuurlijk doen ze dat wel, en terecht. Fer en wijnaldum snap ik daarin tegen niet, wijnaldum steekt nog eigen geld in feyenoord en fer wou gewoon hogerop, vitesse is daarintegen niet een stap hogerop

29 januari 2014 om 12:49

Hij speelt daar gewoon basis bij een titelkandidaat. De ambitie van Vitesse is groter dan die van Feyenoord. Vitesse wil structureel mee gaan doen om het kampioenschap, terwijl Feyenoord aan hoopt te haken bij de top.

29 januari 2014 om 13:03

Fer en Wijnaldum vergelijken met Leerdam is ook een beetje vreemd. De beide heren waren steunpilaren van Feyenoord en het gezicht van de jeugdopleiding. Gingen beide weg om hogerop te gaan spelen en meer Europese ervaring op te doen (bij beide goed uitgepakt).
Leerdam speelde lang niet elke wedstrijd, was geen dragende speler van Feyenoord, werd niet opgesteld en wilde daarom ook weg. Dat hij niet opgesteld weg, omdat hij niet wilde verlengen vind ik zo'n onzin. Daarvoor speelde hij ook te weinig....speelt nu mee voor het kampioenschap. Feyenoord lijkt stilletjes aan af te haken!

29 januari 2014 om 13:17

Hij speelde bijna 100 wedstrijden in 5 jaar, dus weinig opgesteld is echt dikke onzin. Meneer kreeg een beetje grootheidswaanzin en wou perse op het middenveld spelen en niet rechtsback...

29 januari 2014 om 13:27

@Feyenoord69

Twente was gelukkig wel een enorme stap omhoog.... Twente deed het toen net paar goed. Toch als je bij feyenoord speelt is twente in geen enkel opzicht een stap hogerop. Ook niet paar jaar geleden. Hele domme transfer van Fer toen der tijd.

On: Van mij mag Leerdam lekker uitgefloten worden. En zal ook zeker gebeuren!

29 januari 2014 om 13:33

Een oud speler uitfluiten vind ik wel zo sneu. Voor zowel Leerdam, Fer als Wijnaldum was het een stap hogerop en voor alle 3 pakt het goed uit. Als je als Feyenoord miet de middelen hebt om spelers binnenboord te houden en als Feyenoord supporter het ze niet gunt dan wordt het tijd om te accepteren dat jullie niet meer de absolute topclub zijn die jullie waren. Kijk alleen al naar de begroting en dan snap je dat er spelers naar ander clubs vertrekken om toch wat meer uit hun carrière te halen.

29 januari 2014 om 14:01

Naar PSV was voor mij een duidelijke stap omhoog. Daar heb ik Wijnaldum niks in kwalijk genomen. FC Twente kwam net in verval, dus pure onzin dat je zegt dat dat een stap hogerop was. Vitesse was een gok en een koopclub, dus ook daar was hij niet zeker van zijn basisplek. En trouwens, meneer wilde niet op de rechtsback positie spelen en waar speelt hij nu? Juist, rechtsback. Dus gigantische onzin dat wij het spelers niet gunnen om weg te gaan. Wij begrijpen de financiële positie van Feyenoord ook wel, maar om de redenen die spelers aangeven om weg te gaan is klinkklare onzin. Daarom worden ze uitgefloten.

We zullen altijd een topclub blijven in Nederland, misschien wordt het tijd voor jou om dat te accepteren.

29 januari 2014 om 14:02

Ik vind dat geen grootheidswaanzin. Als hij het liefst op het middenveld wilt spelen dan is het toch logisch dat hij aangeeft dat hij niet rechtsback wilt? Het lijkt mij ook helemaal niks als ik op positie x wil spelen en ik word alleen op positie y gezet...

29 januari 2014 om 14:13

@PSV-ADO Fer en wijnaldum bij beide goed uitgepakt. Zowel Fer als wijnaldum zijn beide achter feyenoord geëindigd de afgelopen seizoenen. vorig seizoen psv 2 en feyenoord 3 echter met een gelijke hoeveelheid in punten. Dus ik denk niet dat ze er heel veel op vooruit zijn gegaan. Echter voor feyenoord heeft het wel degelijk goed uitgepakt, zonder het vertrek van fer had het duo clasie el ahmadi en het duo clasie vilhena natuurlijk nooit tot stand gekomen. Bakkal heeft zijn waarde ook bewezen en ik had nu wel liever wijnaldum als immers gezien.

Daarnaast leerdam was basisspeler bij feyenoord tot het moment dat hij niet bijtekende toen is er volgens mij voor vilhena gekozen. hij wilde veel meer geld e dat had feyenooord niet voor hem over dus wilde hij niet verlengen. Feyenoord is op dit moment inderdaad afgehaakt, echter kan dit over een paar weken anders zijn en roept iedereen van de daken dat feyenoord weer kampioen kan worden. Op dit moment staan ze inderdaad behoorlijk achter, en doet leerdam het uitstekend bij vitesse.

Alleen als ik eerlijk ben zou ik niet weten waar leerdam zou moeten spelen in dit fey elftal. ik vind janmaat als rb beter ( waarschijnlijk deelt van gaal deze mening aanders was leerdam wel opgeroepen) en op het middenveld vind ik clasie ook bbeter en vilhena in potentie beter maar presteert niet constant genoeg. Voor de bank was die bruikbaar geweest want hij is beter als vormer en goossens

29 januari 2014 om 15:24

@feyenoord

Wijnaldum begrijp ik ook niet, Fer daarintegen wel. Was aanvoerder en de leider.

Denk ook deels, omdat ze gedwongen weg moesten (zouden beide niet bijtekenen)

29 januari 2014 om 12:42

Een speler die niet bij wilt tekenen en transfervrij naar een concurrent gaat? Reken maar dat hij uitgefloten gaat worden. Daar kan je op wachten. Zelf heb ik niks tegen hem hoor, keurige prof die zonder mokken hard werkt. Alleen zeer teleurstellend dat hij niet wilde bijtekenen in Rotterdam. Iets waar ik nog steeds geen snars van begrijp (tenzij het met euro's te maken heeft).

29 januari 2014 om 12:46

Ik wel, Leerdam werd als de 12e man gebruikt (hij speelde waar plek was), dan was het rechtsback, dan middenveld en ik geloof ook nog een keer rechtsbuiten. Zijn contract verliep, en kon verlengd worden. Toen was al bekend dat Janmaat naar Feyenoord kwam, en dat leek de nieuwe rechtsback te worden. Toen heeft hij waarschijnlijk gekozen om te vertrekken, om zekerheid bij een andere club te vinden. In zijn opzicht een begrijpelijke keuze, maar een 'smerige' streek richting de club. Die deze jongen geheel heeft opgeleid en, zoals in de tekst staat, bijna 100 wedstrijden heeft laten spelen.

29 januari 2014 om 14:31

Hij speelde niet meer als vaste rechtsback, omdat hij zelf niet rechtsback wilde spelen. Bij Vitesse geeft hij zelf toe dat hij daar misschien wel een fout heeft gemaakt. Als jij ondanks een aanbieding niet bij wil tekenen is het niet meer dan logisch dat een club ook verder gaat kijken.

Ik zou geen oud-spelers uitfluiten (op Lurling na), maar te veel mensen weten niet dat Leerdam zelf niet meer rechtsback wou spelen en Feyenoord daarom interesse ontwikkelde in Janmaat.

29 januari 2014 om 14:59

Valt reuze mee hoor. Hij heeft inderdaad veel rechtsback gestaan (daar komt hij ook gewoon goed uit de voeten). Begin vorig seizoen speelde hij veel op het middenveld, zijn favoriete positie notabene. Toen besloot hij ineens zijn contract niet te verlengen. Dat snap ik dus niet. Alles ging eigenlijk gewoon hartstikke goed voor hem bij Feyenoord.

29 januari 2014 om 12:45

En waarom zou dat enorm zonde zijn? Ik ben het ermee eens dat uitjouwen nooit echt chique is maar deze jongen is toch ook niet echt heel chique met Feyenoord omgegaan. De club die hem opgeleid heeft en aan wie -ie z'n carriere te danken heeft heeft hij willens en wetens transfervrij verlaten voor een onzeker avontuur bij het Oostblok project van Vitesse. Niemand had kunnen voorspellen op het moment van tekenen van Leerdam dat Vitesse nu boven Feyenoord zou staan. Nee, het ging hem puur om het hogere salaris. Ik denk dat veel supporters in de Kuip dat ook wel zullen weten dus een warme ontvangst gaat hij waarschijnlijk niet krijgen....

29 januari 2014 om 12:49

Waarom zou hij dat wel verdienen? Hij heeft toch netjes zijn contract uitgediend en gewoon zijn best gedaan om er te staan als ze hem nodig hadden? Het is toch zijn goed recht dat hij naar een club gaat waar ze blijkbaar wel eruit konden komen financieel gezien en waar hij wel een vaste waarde kan zijn. Feyenoord is niet heilig hoor. Echte clubliefde bestaat niet meer.

29 januari 2014 om 12:54

hehe..zet je Feyenoord bril toch eens af man.

Feyenoord heeft jaren lang enorm zwak gepresteert, de salarissen liggen laag en er is weinig ruimte voor Feyenoord om iets te doen op de transfermarkt. Natuurlijk gaan spelers morren. Heel mooi dat die jongen is opgeleid door Feyenoord, maar als zijn talent niet gewaardeerd word in een contract waar Leerdam het mee eens is, dan raak je zo'n jongen gewoon kwijt. Jammer, want Feyenoord heeft gewoon niet de middelen om de grootste talenten te blijven binden, waar andere clubs (e.g. Vitesse) dit wel hebben.

Laat de supporters maar boos worden op Feyenoord, hadden ze hem een goed contract aangeboden dan was hij wellicht gebleven. Het is altijd maar snauwen naar de spelers, maar die jongens willen ook alleen maar het beste voor zichzelf. Welkom in de 21e eeuw, waar een goed contract boven loyaliteit staat.

29 januari 2014 om 13:15

Mensen die niet snappen waarom leerdam uitgefloten zal worden. Dat gebeurd over de hele wereld in de voetballerij. Vitesse is natuurlijk voor hem sportief en financieel een sgap vooruit. Niet dat vitesse beter is, maar hij speelt mee.

29 januari 2014 om 13:19

Ik snap wel waarom ze het doen, maar ik zie er het nut niet van in en vind het niet eerlijk tegenover een speler die zich gewoon netjes inzet voor zijn club. Maar goed, een aantal supporters denkt ook niet echt helder na tijdens een wedstrijd.

29 januari 2014 om 13:24

Uiteraard is dat puur zakelijk gezien helemaal waar. Netjes is echter een jaartje bijtekenen en dan gaan zodat je nog een beetje transfersom oplevert. Zo werkt het bij suppprters, ongeacht welke bril je op hebt.

29 januari 2014 om 18:37

Als je door de club word opgeleid, dan als eigen jeugd de voorkeur krijgt.

Verschillende jaren basisspeler bent en je contract niet wil verlengen, ondanks je een goed bod kreeg(precies weet ik niet maar hij zou zijn brood met gemak verdienen)

Je contract afloopt en andere talenten (Vilhena) die wel een lang contract hebt dan de kans krijgen. En dan gratis de deur uitloopt en je de club die je opleid je een mes in je rug reken...

En waarvoor titelambitie? Basisplek?

Of puur om de centen waar dit Vitesse puur om draait, want als meneer de financierder weg is dan is Vitesse geen titelkandidaat... Dusja dan snap ik het wel.. Kortom mensen zien hem als geldwolf

Waar hij ineens het scoren heeft geleerd is mij een raadsel, dit seizoen al meer gescoord dan in alle voorgaande seizoenen samen. Misschien geen slecht idee voor Van Gaal om hem eens mee te nemen en hem te beoordelen.

Ik denk niet dat Vitesse weet te winnen, na het verlies tegen Ado is Feyenoord gebrand om te winnen. Aan de andere kant weet Vitesse lastige uitwedstrijden vaak wel te winnen (psv en Ajax bijvoorbeeld).

Die zal me toch een partij worden uitgefloten zeg... Hij doet het echt goed bij Vitesse zeg, maar toch gaat mijn voorkeur als rechtsback uit naar Janmaat (niet omdat ik Feyenoorder ben)

Gewoon een huis tuin en keuken voetballer nergens echt goed in. Draait een productief seizoen, maar heeft echt niet zo veel scorend vermogen hoor Evra schoot er vorig seizoen ook ineens 5 in terwijl hij daarvoor en dit seizoen er1 of 2 maakt. Ik baal er echt niet van dat hij weg is Vitesse zie ik met hun huidige beleid het niet lang volhouden en zoveel beter wordt hij denk ik niet meer.

Ik verwacht en hoop op een spannende pot. Feyenoord heeft het thuisvoordeel en zal gebrand zijn op een overwinning na het verlies tegen Ado. Vitesse is hopelijk niet onder de indruk en ze kunnen hopelijk weer hun eigen spelletje spelen. Maar ik ben er nog niet helemaal gerust op, de laatste paar weken zonder Havenaar lijkt de spirit er een beetje uit. Tegen Nec zaten er toch te veel slordige momenten in de wedstrijd die je de kop kosten.

29 januari 2014 om 14:29

Ik verwacht een wedstrijd zoals PSV-Vitesse, dat wij de eerste helft erg de bovenliggende partij zijn als je die fase overleeft liggen er kansen voor Vitesse.

hij gaat persoonlijk een moeilijke wedstrijd krijgen! hij word door elke feyenoord supporter uitgekost. Puur door de ondankbaarheid van meneer Leerdam! Feyenoord heeft zoveel geld in die jongen geïnvesteerd en dan zo respectloos de deur uitlopen!!..

29 januari 2014 om 13:28

Dat doen ze tegenwoordig toch vrijwel allemaal?
Snap al die drukdoenerij niet zo, als het om Feijenoordspelers gaat is het ineens hoogverraad?
Al die voetballers worden door zaakwaarnemers gestuurd en geadviseerd om vooral Niet bij te tekenen wegens een hoger tekengeld wat te bedingen valt. Verwacht van weinig spelers loyaliteit, dan valt die ene wel loyale altijd weer mee.

Wordt een mooie wedstrijd as. Vrijdag. Hopelijk wint Feyenoord maar het zal zwaar worden. Leerdam die heeft een mooie transfer gemaakt, doet het zeer verrassend 'super' bij Vitesse en ik zou hem over 1a2 jaar wel eens willen zien bij clubs als Swansea, Newcastle, FC Porto, Benfica, Celtic of misschien een Duitse club zoals Gladbach. Deze jongen heeft nog een mooie toekomst voor zich maar zal nooit terecht komen bij de absolute top.

Zoveel geld in die jongen geïnvesteerd? Dat valt wel mee. Ze hebben meer in Cisse en al die andere miskopen geïnvesteerd. Die jongen werd als 12e man misbruikt, terwijl hij nu basisspeler is tegen een hoger salaris met een veel beter trainingscomplex. Wen maar vast aan; Koeman maakt volgende week vertrek bekend en verder wil het halve elftal in de zomer vertrekken. Nu niet doen of het allemaal clubliefde is bij Feyenoord.

29 januari 2014 om 13:37

Leerdam speelde vanaf zn 15ejaar bij Feyenoord. Feyenoord heeft hem bij de amateurs Elinkwijk opgehaald. Je hebt zeker geen idee hoeveel de opleiding kost van 1 zo'n jongen. Meneer Leerdam heeft zijn carriere aan Feyenoord te danken!!

29 januari 2014 om 13:54

Leerdam heeft inderdaad een groot deel van zijn carriere aan Feyenoord te danken. Maar zeg eerlijk, dit is voor hem toch een stap hogerop? Niet dat Vitesse beter is dan Feyenoord ofzo, maar hij is nu basisspeler in de top van Nederland en is er hoogstwaarschijnlijk financieel op vooruit gegaan. Bij Feyenoord was hij nog steeds de twaalfde man geweest, en had hij waarschijnlijk geen vaste positie gehad. Wat betreft de opleidingskosten: elke keer dat Leerdam wordt verkocht krijgt Feyenoord een opleidingsvergoeding. Met wat geluk worden die kosten dus gedekt.

29 januari 2014 om 14:05

Ik blijf erbij dat als Leerdam had geaccepteerd dat hij rechtsback had gestaan, dat Feyenoord nooit Janmaat had gehaald. Leerdam vond echter dat hij op het middenveld thuis hoorde, waar niet altijd plek voor hem was. Uiteindelijk ben ik blij dat wij Janmaat hebben, maar Leerdam moet niet de schijnheilige gaan uithangen. Hij mag best zijn hand in eigen boezem steken.

29 januari 2014 om 18:50

Feyenoord heeft maar één twaalfde man , en dat is of was echt Leerdam niet

Denk dat Leerdam prima rendeert bij Vitesse. Een goede aanwinst

We weten ondertussen hoe de Feyenoord-supporters omgaan met oud-spelers, dus Leerdam zal wel de nodige ziektes en verwensingen toegewenst krijgen. Nou ja, dat is dan niet anders. Wat mij overigens opvalt aan Leerdam, is zijn intelligentie. Als je die jongen hoort praten, dan zie je dat hij verstand heeft van zaken.

Aanwinst voor Vitesse en hopelijk weet hij vrijdag de monden te snoeren van het legioen.

Leerdam heeft mij in positieve zin verrast. Bij Feyenoord vond ik hem maar een 13 in een dozijn voetballer maar bij Vitesse laat hij dit seizoen zien dat er toch wel rek in hem zit.

29 januari 2014 om 14:06

Wel nee, hij kan er nog steeds geen klote van. Hij scoort alleen een hoop, waardoor iedereen denkt dat hij een goed seizoen draait.

Leerdam heeft zich goed ontwikkeld. Had ik niet verwacht. Denk wel dat feyenoord gaat winnen. In eigen huis

29 januari 2014 om 15:02

In eigen doel natuurlijk in de 94e minuut
Wat ik vooral vreemd vind, is dat hij vooral uit corners scoort, terwijl het niet de grootste is. Feyenoord en corners gaan nou niet bepaald samen dus...

29 januari 2014 om 15:15

Ja, eigen doelpunt inderdaad. Ik denk ik zeg het nog maar een keer aangezien de moderators mijn bericht verwijderen.

Ik bedoel het echt niet provocerend, maar ik hoop dat Feyenoord wint door een eigen doelpunt van Leerdam, echt waar, dat zou ik nou nog eens spektakel vinden! Of niet? Dat zou toch wat zijn!

Ik heb dat vorig jaar toch beleefd als een steek onder de gordel van Koeman. Ik vond het echt minnetjes. Maandenlang heeft hij Leerdam buiten de selectie gehouden wegens zijn weigering om bij te tekenen en uitgerekend als de club waar je hoogst waarschijnlijk gaat tekenen (vitesse) in de Kuip achter staat met 2-0, mag hij de laatste 6 minuten nog even zout in de wonden gooien. Volgens mij heeft hij Leerdam consequent buiten de selectie gehouden, behalve tegen Vitesse aan het eind van de wedstrijd en dan slijmen met 'ik gun het hem zo, hij heeft zich altijd professioneel gedragen.....'. Ik heb hier geen enkel edel motief van Koeman in kunnen ontdekken. Ik vond dat toen écht laag, maar Feijenoord supporters zullen het wellicht anders uitleggen.
Leer mij overigens Ronald Koeman kennen. Ik was destijds zo trots dat die man ervoor koos om Vitesse te trainen en ergens halverwege de competitie werd er een trainer ontslagen bij Ajax wegens tegenvallende resultaten (ze zullen wel 2 keer achter elkaar verloren hebben.....) en in de winterstop stapt deze 'heer' over naar Ajax, omdat hij daar blijkbaar meer kon verdienen. Ik dacht nog: "dat doet hij niet! Hij maakt vast en zeker het seizoen af.' Nou, dat was een beetje naïef van mij. Ik zal hem nooit vergeven dat hij onze club Vitesse toen midden in het seizoen in de steek gelaten heeft. En dan bij Feijenoord Leerdam publiekelijk slachtofferen door hem buiten de selectie te houden omdat die jongen zelf richting wil geven aan zijn carrière. Een beetje hypocriet niet?

29 januari 2014 om 18:16

Koeman heeft in zijn feyenoord periode meermaals de kans gehad om te vertrekken hoor wijsneus, heeft hij niet gedaan, dus wij hebben wel respect voor deze 'heer'. En over leerdam; je speelt elke thuiswedstrijd voor 45000-50000 uitzinnige mensen elk uitvak waar dan ook is uitberkocht stijf uitverkocht honderden feyenoorders op de thuisvakken(!). Dat laat zien dat hoe groot de club is. Nu speelt ie voor €100000(?) meer voor zo'n 20000 man met lege uitvakken! Overal ter wereld kennen ze de naam de club feyenoord, maar nee meneer gaat naar vitesse, om wat meer stuivers. En vind je het gek dat hij er dan naast gezet wordt als je een speler als janmaat hebt? Man feyenoord is zoveel meer dan vitesse. Als er een nieuw(hoop ik niet) verbouwd stadion komt, zijn we jullie zo weer voorbij. A lose a win or a tie im feyenoord till i die. Wat een onzinnig betoogje van mij maarja wilde het even zeggen.

Zullen wel weer leuke spreekkoren komen voor Kelvin.
En niets meer dan terecht natuurlijk.
Wilde niet bijtekenen omdat hij te weinig geld zou krijgen en geen garantie had op het middenveld.
Nu speelt hij voor 50.000/100.000 extra en gewoon weer op de rechtsbackpositie.
Laat je club maar in de steek!

29 januari 2014 om 17:43

"zullen wel weer leuke spreekkoren komen voor Kelvin. En niets meer dan terecht natuurlijk."

Zo kennen we de stereotype Feyenoord-supporter weer. Klasse.

29 januari 2014 om 18:34

Ik was er nog niet zeker van, maar gelukkig bevestig jij wat ik net zei. Leerdam laat gelukkig iedere week zien dat hij de juiste beslissing heeft genomen.

29 januari 2014 om 19:06

Inderdaad, bij Feyenoord had hij op de bank gezeten.

Kelvin krijgt een warm onthaal in de Kuip... En we moeten dat wel doen , eens zal Lurling stoppen , dus je moet wat he ...

30 januari 2014 om 00:57

Precies, maar nu speelt hij in een beter elftal, is hij basisspeler, ontwikkelt hij zichzelf én maakt hij kans op de titel. Bij Feyenoord is dat niet het geval.

30 januari 2014 om 16:07

Als hij gewoon had getekend had ie ook bij Feyenoord basis speler geweest , maar omdat hij dat dus niet deed moest hij het veld voor Vilhena ruimen , en terecht .

Er staat een mooi interview van Leerdam in de VI. Als je dan zo leest wat die jongen allemaal heeft moeten slikken van zowel Feyenoord als Vitesse (evt. overname winterstop 2012/13) en je dan ziet hoe hij zich opstelt en hier doorheen heeft geslagen, verdiend hij gewoon een heel groot compliment.
Afzeiken kunnen we allemaal en is lekker makkelijk, maar ga er maar aanstaan. Prima mentaliteit!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren