Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Leeftijd is het enige verschil tussen hem en de onervaren Pogba’

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Paul Pogba binnen enkele dagen gepresenteerd gaat worden bij Manchester United en dat zorgt ervoor dat Juventus alvast op zoek is naar een vervanger. Axel Witsel van Zenit Sint-Petersburg wordt genoemd en volgens Mircea Lucescu, de nieuwe coach van de Russische grootmacht, zou Witsel de ideale vervanger van Pogba zijn.

/

“Ik zie eigenlijk geen verschillen tussen Witsel en Pogba”, laat Lucescu weten aan La Gazzetta dello Sport. “Misschien is de leeftijd het enige verschil. Op het EK van 2016 konden we allemaal zien dat Pogba nog wat ervaring mist. Witsel heeft persoonlijkheid en hij kan overal op het middenveld spelen. Hij kan op de plek van Claudio Marchisio spelen en hij kan de aanval ondersteunen.”

Lucescu brengt Witsel dus in verband met Juventus, terwijl de international van België nog bij zijn club onder contact staat. “Axel wil vertrekken, maar hij is een geweldige kerel en hij zal geen problemen veroorzaken of een transfer forceren. Als we een goed bod ontvangen is dat goed voor onze club en goed voor hem. Misschien kunnen we hem er nog van overtuigen om te blijven”, aldus Lucescu. Volgend jaar vertrekt Witsel sowieso uit Sint-Petersburg, omdat hij in het bezit is van een aflopende verbintenis.

Axel Witsel is een ervaren versie van Paul Pogba

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke speler voor in de breedte in een goed draaiend team. Hij gaat alleen nooit de oorlog voor je winnen. Goeie breedte aankoop voor de top matig in een ploeg die niet de overhand heeft.

3 augustus 2016 om 21:59

Ben ik het niet mee eens. Op wat baseer jij je? België? Witsel is volgens mij ideaal op de zes, maar dan moet je op het middenveld creatieve passers rond hem hebben, want hij heeft niet echt een splijtende pass. Dat is het probleem bij het middenveld van België: Witsel, Dembélé, Naingollan,... allemaal hebben ze hun kwaliteiten, maar het zijn geen spelers met een splijtende pass. Maar puur recuperatie en duelkracht vind ik Witsel echt top.

Pogba zal gewoon blijven! Maar evengoed is Witsel welkom.

Marchisio zal pas in januari topfit zijn en Khedira is vaak gebleseerd.

Sturaro is een goeie invaller en Hernanes zal wel vertrekken.

3 augustus 2016 om 21:03

Je dat wou ik net zeggen. Eerder vandaag op voetbalzone stond gewoon dat pogba zou blijven. Al hoop nog steeds dat hij naar man u gaat.

3 augustus 2016 om 21:10

De keren dat khedira heeft gespeeld, hoe was dat? Was altijd gecharmeerd van hem. Maar zoals je zelf al aangeeft vaak geblesseerd helaas.

3 augustus 2016 om 21:22

Speelt altijd goed en met zijn hart, Een echte strijder alleen ligt die er wat vaker uit met blessures. Voor de rest doet die het prima

3 augustus 2016 om 22:02

En Pianic sorry als ik het fout spel

Op een bepaalde manier kan ik er wel inkomen dat hij witsel vergelijkt of toch als vervanger ziet van pogba.
Witsel zou dan nog een 25 miljoen moeten kosten, dan is dat financieel gezien alleen al een goede zaak. Met het bedrag van pogba alleen al moet je een super middenveld kunnen maken. Toch absurd dat united zo een bedrag wil uitgeven aan pogba. Zeker een goede speler, maar nooit dat bedrag waard. Voor 120 miljoen moet je 3 spelers halen, niet 1. Of alleszins 2 spelers die als topper beschouwd worden..

Nou Manchester Utd, bespaar jezelf wat geld en ga voor Witsel !
Die is 27 jaar, daar kun je nog wel even mee vooruit.. Al kan ik me de transfer van Pogba wel voorstellen, het is volgens mij puur bedoeld om de allure van Man Utd weer op gang te krijgen en Pogba is wel qua reputatie groter dan Witsel.

3 augustus 2016 om 22:16

Je slaat de spijker op z'n kop denk ik. Er zijn nog wel wat factoren die meespelen, de marketingwaarde, het feit dat het gewoon een degelijke jonge speler is (geen wereldtop imo), United heeft het geld etc. Belangrijkste aan deze transfer zou inderdaad de allure zijn, laten zien dat ze nog bestaan, dat ze de weg omhoog ingezet hebben en dat ze gewoon iedereen kunnen kopen die ze willen en daarmee één van de grootsten zijn. Ik denk oprecht dat United niet geïnteresseerd zou zijn als het transferrecord er niet mee verbroken zou worden (90 miljoen).

Kwalitatief zijn er gelijkwaardige en zelfs betere spelers en leeftijd is nog nooit een beperking geweest voor een club als United die een eindproduct nodig heeft.

Als ik united was zou ik die Witsel gewoon halen 25M is prima ipv Pogba.

Wat nou weer, Witsel toch al helemaal geen van Hanegem, Jansen, Keane, Schweinsteiger of Cocu.

Pff dat die transfermarkt even snel dicht gaat zijn we weer even van het pogba gezeik af..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren