Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Laten we hopen dat wij in de toekomst samen op het Ajax-middenveld spelen’

Laatste update:

Oranje Onder-19 is het EK-kwalificatietoernooi goed begonnen met een 1-0 overwinning op Servië. De basisploeg van Nederland bestond uit zes Ajacieden; zo vormden Riechedly Bazoer en Donny van de Beek samen het middenveld. In de toekomst gaan ze dat mogelijk ook in Amsterdam doen.

/

Bazoer is al doorgebroken in Ajax 1, terwijl Van de Beek nog actief is in de A1. “We weten wel hoe we moeten spelen, maar dat hebben we weinig met elkaar gedaan in het verleden”, zegt Van de Beek tegen Ajax Showtime over de samenwerking met Bazoer. Volgens Van de Beek is er ‘zeker chemie’.

“Hij heeft weer net iets andere kwaliteiten dan ik, dus ik denk dat we elkaar goed aan kunnen vullen.” Op de vraag of hij in de toekomst het centrum van het middenveld vormt met Bazoer, antwoordt hij met een glimlach: “Laten we het hopen.”

Denk jij dat Donny van de Beek en Riechedly Bazoer samen een middenveld gaan vormen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan zomaar eens werkelijkheid worden. Bazoer is idd al doorgebroken en als ik zie wat Van de Beek allemaal laat zien bij de A1 dan kan het bijna niet anders dan dat hij binnen een niet al te lange tijd ook door breekt bij het eerste.

27 maart 2015 om 10:39

Helaas wordt zijn positie vrij goed bezet, door bv klaassen, sinkgraven en andersen

27 maart 2015 om 11:25

Ik denk dat het een prima back-up en straks vervanger voor Klaassen is. Twee jaar wat minuten maken en dan voor een basisplaats strijden, zat al op de bank tegen Ado.

27 maart 2015 om 12:37

Zou jij dan ook een prachtig middenveld zien met bazoer op cvm van de beek sinkgraven en nouri laten strijden om de cm plekken

Hopelijk dat Donny binnenkort ook zijn debuut in 1 mag maken, het seizoen is toch al verloren dus laat hem maar lekker ervaring opdoen!

Het is tijd om Serero na dit seizoen te verkopen. Hij gaat spelers als Donny in de weg lopen.

27 maart 2015 om 10:55

Ik ben het met je eens, maar ook weer niet met met je eens. Serero heeft zich nu in de basis gespeeld. En hoort in de basis thuis. Alleen soms speelt hij de sterren van de hemel maar soms is het ook bijzonder bagger. En dan hoort hij eventjes niet in de basis maar dan horen alle basisspelers eventjes niet in de basis want dan is het hele elftal bagger. Maar nu hij meestal wel goed speelt kun je wat aan hem verdienen. Misschien dat hij de vervanger van Pienaar kan worden bij Everton. Maar aan de andere kant is Serero wel ervaring voor de selectie. En Donny is komt pas net uit z'n ei gekropen. Dus ik zou van de Beek eerst echt goed laten rijpen net als Bazoer bij Jong Ajax in JL. Dan kunnen we zien of hij Ajax 1 aankan. Laten Ajax is gaan focussen op nieuwe kwaliteits/ervaring spelers zoals bijvoorbeeld Nigel De Jong, Urby Emanuelson, Eric Botteghin en Nemanja Gudelj. Die wij alle 3 heel goed kunnen gebruiken.

27 maart 2015 om 11:34

Serero kan je goed als CVM gebruiken. De talenten spelen op CM en CAM.

27 maart 2015 om 11:35

Het probleem met Serero is zijn passing. Een te hoog percentage is onnauwkeurig. Het is een speler met aan de ene kant een geweldig talent (techniek, handelingssnelheid) en aan de andere kant heel beperkte aanvallende kwaliteiten (assist, schot, killer instinct in de 16).

Als ik Ajax was, maar ik denk dat ze dit onnodig vinden (hand op de knip beleid - ook wat voor te zeggen), zou ik inderdaad Gudelj ophalen. En gaan rouleren met Gudelj op 6 met Bazoer. Bazoer laten wisselen en rijpen tussen de posities VM en AM. Klaassen standaard op Ram, Sinkgraven standaard op Lam. Andersen wissel en Serero als die blijft ook wissel (of verkopen). Het probleem is dan dat je net iets te ruim zit in je spelers, maar er is altijd wel iemand geblesseerd/geschorst. Je verkoopt Klaassen het jaar erop (die kans zit erin) en dan breng je Donny/nouri erin. Hiermee zou je een luxe probleem creëren, maar mag Ajax eens investeren na dit ramp seizoen (qua spel dan)?

Naast het middenveld nog een ervaren verdediger en een linksback en wij hoeven ons geen zorgen meer te maken. Indien Kishna wordt verkocht misschien een aankoop op die positie, of Cerny/muric voor de leeuwen gooien. Even fine tunen die selectie komende zomer.

27 maart 2015 om 11:52

Je bent het hopelijk toch ook met me eens dat Boilesen ook mag vertrekken en dat Emanuelson terug terug komt om die positie in te vullen? En dat ze Nigel De jong ook terug moeten halen? En misschien die Refaelov van Club Brugge halen of Ryan Babel terug halen mocht Kishna vertrekken. En dat Botteghin de vervanger word van Moisander in de verdediging. Wissels: Van der Hart, Viergever, Tete, Sinkgraven, Bazoer, Schöne, Zivkovic,

Cillessen
Van Rhijn
Veltman
Botteghin
Emanuelson
Gudelj
N. De Jong
Klaassen
El Ghazi
Milik
Babel/Refael
27 maart 2015 om 11:59

Hahah.. Ik dacht dat ik wou doorpakken, maar jij hebt een heel ander team in gedachte.

Nigel de Jong is volgens mij alleen haalbaar voor een extreem bedrag (voor Ajax' begrippen). Die kans is nihil dat dat gaat gebeuren.
+ je hebt Gudelj EN de Jong niet nodig. Waarom zou je Bazoer en Sinkgraven op de bank zetten. Een van de 2 is al erg genoeg (ben erg gecharmeerd van beide).

Emanuelson is een prima idee.

Botteghin betwijfel ik. Liever iemand die ervaring heeft op het hoogste niveau, maar die niet meer wordt gewaardeerd op het hoogste niveau (een wissel van Schalke/tottenham o.i.d.). Iemand met het carriere pad van Poulsen.

27 maart 2015 om 12:10

Waarom ik Bazoer en Sinkgraven op de bank heb gezet? Nou omdat ik Bazoer en Sinkgraven allebei nog te jong vind om in de basis te starten en omdat als Ajax die routine in het elftal wil hebben er plaats gemaakt moet worden. Ik vind ze allebei super getalenteerd hoor maar ik weet zeker dat ze als invaller ook aan hun minuten komen. Net als Zivkovic. Dus vandaar dat ik ze op de bank heb gezet. En ja misschien zijn Nigel en Nemanja duur maar kom op ze hebben 100 miljoen op de bank. En als je wat wil bereiken dan moet je voor een keertje met geld strooien. En dan heb je ook wat in huis. laat Gudelj 10 miljoen kosten en De Jong misschien 16 miljoen. Dat is samen 26 miljoen maar dan heb je wel de gewenste versterkingen in de selectie. Emanuelson, Botteghin, Babel of Refaelov hun prijsklasse zal liggen tussen de 3 en de 8 miljoen denk ik.

27 maart 2015 om 12:22

Serieus man, iedereen die Gudelj noemt praat echt de media na.
Die man brengt dit Ajax niet naar een hoger niveau, en dat is nou juist wel de bedoeling van aankopen. Idem dito met Botteghin
Echt ga eens weg emt die Eredivisie spelers en kijk in het buitenland rond, loopt veel beter rond voor minder geld.
Daarnaast is Gudelj een CVM en speelt Ajax met 2 aanvallende middenvelders.
Volgend jaar heb je met Klaassen, Sinkgraven en Bazoer de aanvallende positie´s prima bezet, en met spelers als Nouri en van Beek die af en toe hun minuten mogen maken is ook niets aan de hand.
Maar iedereen die om Gudelj roept heeft duidelijk geen verstand van voetbal

27 maart 2015 om 12:25

Gudelj is geen routine man, onzin argument, presteert leuk in de subtop Eredivisie maar is zeker nog niet geschikt voor een basisplaats in de top.
Als Overmars het in zijn hoofd haalt om hem aankomende zomer te halen ben ik echt helemaal klaar met die vent.
Altijd die matige spelers uit de Eredivisie halen en vooral bij AZ en geen enkele die nog echt meerwaarde heeft bewezen.
Hij zal het toch ooit wel elren

27 maart 2015 om 12:35

Voor Gudelj ga je ongeveer 10 miljoen betalen. Dat doet Ajax niet, daarnaast denk ik dat Gudelj gewoon voor het buitenland kiest en waarom ook niet?
Emanuelson en Botteghin ben ik met je eens! Haal die maar als Ajax zijnde. Heb ervaring met Emanuelson en concurrent voor Boilesen. Botteghin is een klasse verdediger die een spits kan slopen.

Moet ajax alleen nog, vind ik dan, nog een goede CVM halen en serero verkopen.

27 maart 2015 om 13:35

Emanuelson en Babel zijn misschien haalbaar ook

27 maart 2015 om 13:41

Conti. Gudelj heeft in de zomer een contactuele afkoopsom van 6 miljoen. En heeft wat mij betreft de power die Ajax mist op het middenveld. Ideale kandidaat is de jong. Maar goed.

27 maart 2015 om 14:05

@ Mentalist

Is dat serieus zo?? Geloof er zelf namelijk weinig van! AZ gaat niet 3 a 4 mil betalen voor m om een contractuele afkoopsom van 6 mil erin te zetten.
Hij is wat mij betreft ook ideaal, maar ik geloof daarnaast ook niet dat Gudelj het wilt, zie m zo naar een middenmoter in het buitenland gaan en waarom niet? Hij is 23 a 24, ideale leeftijd voor t buitenland.

27 maart 2015 om 14:15

Ja zoek maar eens gudelj 6 miljoen. Dan zie je het wel. Az had hem in de zomer voor 10 miljoen kunnen wegdoen maar hebben de
Sportieve gok genomen. Gudelj staat zelf open voor een Nederlandse topclub.

27 maart 2015 om 19:11

Aja, zie het inderdaad.
In that case zeg ik doen als Ajax zijnde.
Toch denk ik dat hij naar t buitenland gaat, meer salaris meer tegenstand enz.

27 maart 2015 om 11:30

Nou, dan zie ik liever de overschatte Andersen zijn biezen pakken. Serero heeft namelijk keer op keer zijn waarde bewezen.

27 maart 2015 om 12:12

Het stomme is dat Andersen volgens mij de meest technische speler is van de hele selectie. Maar door z'n gebrek aan spelinzicht en fysiek is hij geen constante factor voor een elftal. Met wat spierballen erbij en wat ervaring kan Andersen wel een hele goede speler worden voor Ajax. Wellicht een jaartje verhuren aan een subtopper.

27 maart 2015 om 13:24

Helemaal mee eens, laat je Andersen gaan en een tussenstap maken dan komtie sterker terug! Ik denk aan t voorbeeld Joey Sleegers, alleen Andersen moet wel echt op het middenveld aan zijn minuten komen

27 maart 2015 om 11:32

Ik ben het hier mee oneens, mits je een goed bedrag voor hem kan vangen.
Serero is één van de meest ervaren en constante jongens in de groep, zeurt weinig en doet altijd zijn ding. Dit soort spelers worden bij Ajax zwaar onderschat. Serero zou ik er gewoon bijhouden als 6. Van de Beek is een aanvallende middenvelder, hetzelfde geldt voor Nouri. Bazoer en Riedewald zie ik als verdedigende middenvelders, maar zijn beide nog niet klaar om een heel seizoen op die plek te spelen. Daarnaast kan Riedewald ook op Linksback spelen en op die plek heeft Ajax niet al te veel lopen aan spelers.
Dus als Ajax geen ervaren jongen haalt voor op de positie vlak voor de achterhoede, dan zou ik het zonde vinden om Serero te verkopen.

27 maart 2015 om 11:52

Je hebt gelijk. Indien ze niet doorselecteren met Serero, kan hij nog handig zijn. Maar persoonlijk vind ik hem kwaliteit te kort komen. Er zit weinig rek meer in lijkt het. Hierboven heb ik aangegeven wat ik zou doen als ik Ajax was (gudelj halen als vervanger). Alleen ik betwijfel of Overmars zo daadkrachtig kan optreden, zou voor het eerst zijn dat hij investeren boven omzet zal kiezen.

Edit: Als je het goed speelt verkoop je Serero voor 4/5 miljoen en leg je er 2/3 bij voor een completere speler met meer potentie.

27 maart 2015 om 11:55

Serero wordt bij Ajax gewoon gewaardeerd om zijn kwaliteiten, dat zijn zijn felheid, balveroveringen en techiek in de kleine ruimte.
Echter zijn makken als middenvelder ten opzichte van de concurrentie zijn, dat hij een zeer onnauwkeurige lange passing heeft, hij overzicht mist voor het zien van de vrije diepgaande spelers en wanneer hij eens een keer in de wedstrijd on scoringspositie komt veel te druisig en gehaast is.
Het is een heel nuttige speler om op de bank te hebben en in te brengen als de wedstrijd daar om vraagt, maar zijn concurrenten zijn veelzijdiger en minder voorspelbaar in hun spel als Serero.
Nog slecht een, hooguit twee jaartjes bij de selectie houden, i.v.m. de opkomst van de A-jeugd, en dan naar een leuke club laten gaan.

27 maart 2015 om 12:01

@ernesto22

Ik had ook graag gezien dat Ajax Gudlej had gehaald. Nog steeds zie ik dat graag gebeuren, maar daar heb ik een hard hoofd in.
Maar Gudelj is geen verdedigende middenvelder, meer Box-to-Box zoals Klaassen.

Voor dat bedrag zou ik hem ook verkopen, maar ik zal er geen talent voor terughalen. Die heb je al rondlopen met Riedewald en Bazoer. Ik zou dan gaan voor een jongen met ervaring en power.

27 maart 2015 om 15:41

Ik snap prima dat Overmars niet voor Gudelj gaat.
En kapitaal betalen voor een speler die helemaal niets heeft bewezen.
Ken je Maher, Ziyech en Mokotjo nog die Moesten komen en wat was overmars een L*L om ze niet te halen.

En wat blijkt..... goed zijn bij middenmotors is geen garantie..... en dan is 10 miljoen heel heel heel veel geld.

Er is niemand in de Eredivisie voor Ajax interessant genoeg (goed genoeg voor basis) om zoveel geld voor te betalen en die haalbaar is (lopen bij psv en feyenoord wel een paar maar lijkt me onhaalbaar).

27 maart 2015 om 17:03

@ peet, vd Beek is niet sec een AM, die kan ook heel goed CVM spelen (stond gisteren bij u19 ook achter Nouri en Bazoer). Riedewald is een Lcv, geen Cvm. Dat vult hij aardig in hoor, maar hij is gewoon een centrale verdediger, geen back, geen middenvelder.. Volgend seizoen zie ik Riedewald graag met Viergever de strijd aan gaan voor Lcv, waar Riedewald langzaam maar zeker de voorkeur hoort te krijgen. Op CVM gewoon Serero houden die met Bazoer voor een basisplaats strijd, vd Beek kan er als 3e optie achter. Vd Beek zie ik als 2e man achter Klaassen en Andersen en Sinkgraven dan voor de linker AM positie. Op linksback moet gewoon iemand (uit het buitenland, want alleen Willems zou een toegevoegde waarde zijn en die komt niet) gehaald worden, liefst iemand met enige ervaring, niet weer een jonge knaap, minimaal boven de 26, ruim 150 competitiewedstrijden in de benen en enkele jaren Europese ervaring..

Dat kan een erg goed middenveld worden met spelers als Klaassen, van de Beek, Nouri, Bazoer en Andersen als back-up. Ik zou het toejuichen als er nog een type als N. De Jong bij zou komen. Een breker met ervaring. Voorin zit het ook wel goed met spelers als El Ghazi, wie weet Kishna (al betwijfel ik dat), Milik, Zivkovic, Fischer en Cerny die er zeker aan gaat komen!

27 maart 2015 om 10:49

Sinkgraven voor niks gekocht?

27 maart 2015 om 11:45

Die ben ik pardoes vergeten. Maar dat bedoel ik. Het kan echt een heel mooi middenveld worden. Nu nog een of twee ervaren toppers erbij en je zit goed voor de komende jaren.

27 maart 2015 om 11:27

Je mist Sinkgraven. Maar ongelooflijk veel talent en dan hebben we Serero nog, moet inderdaad nog een ervaren speler bij, alleen die zijn schaars, vind van der Vaart ook prima. Voorin heb je ook nog Muric, Menig, Acolatse, Dekker en Becker, zit ook wel potentie in.

27 maart 2015 om 11:45

In Muric, Dekker en eventueel Menig zie ik het wel zitten. Maar de rest vind ik te kort komen.

27 maart 2015 om 17:05

Menig vind ik ook vrij beperkt, maar Muric en Dekker hebben veel potentie idd. Ik zie echter liever Cerny dan Muric, Cerny is wat completer en meer een teamplayer..

27 maart 2015 om 11:41

Ajax heeft in potentie zeker een goed middenveld en een goede aanval, maar potentie zegt niet alles nog. Daarom zie ik graag in beide linies nog een versterking komen. Zeker als Kishna weggaat. Twee jongens die 24+ zijn en fysiek iets extra's brengen.

27 maart 2015 om 12:39

Nevermind.

Laten we het hopen. Blijf je stinkende best doen en blijf je zelf verbeteren dan zie ik wel een plekkie voor jou samen met Bazoer op het middenveld

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren