Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Laten we hopen dat Van Gaal nu niet meer naar spelers van Ajax kijkt’

Laatste update:

Daley Blind heeft zijn eerste seizoen bij Manchester United erop zitten. De verdediger annex middenvelder had het aanvankelijk nog wat lastig met het hoge tempo van de Premier League, maar de international paste zich snel aan en speelde een prima seizoen. Manchester United-icoon Edwin van der Sar, tegenwoordig directeur bij Ajax, is trots op Blind.

/

“Natuurlijk zijn we bij Ajax trots, al hadden we ook een probleem omdat we een speler als Daley moesten vervangen. Hij kwam bij Ajax toen hij acht jaar oud was, aan de hand van zijn vader Danny. Het is geweldig om te zien hoe hij zich in zestien jaar tijd heeft ontwikkeld. Van de jeugdopleiding naar het eerste team, een fantastisch WK en een transfer naar een geweldige club onder de vleugels van Louis van Gaal. Ik hoop dat hij zich blijft ontwikkelen”, laat Van der Sar weten op de clubwebsite van Manchester United.

“Hij heeft volwassenheid getoond, of hij nu op het middenveld of als linksback speelde. Iedereen is trots op hem, maar we moeten ook de trainers bij Ajax complimenteren. We willen spelers beter maken en zorgen dat ze een mooie carrière krijgen. Blind is fantastische reclame voor onze opleiding, maar nu hoop ik dat Manchester United stopt met het weghalen van spelers van Ajax”, grapt Van der Sar. “Laten we hopen dat Van Gaal naar eigen jeugd kijkt, in plaats van naar de spelers van Ajax.”

Daley Blind groeit uit tot steunpilaar bij Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om te zien hoe Blind zich heeft ontwikkeld bij ManU. Het kan vele malen beter maar heb vertrouwen in hem. Zo kwam hij volgens velen bij Ajax ook te kort. Maar dat lag volgens mij meer aan het gebrek aan vertrouwen van de technische staf. Ook zagen de supporters het niet in hem zitten. Hij doet het aardig goed in Manchester.

30 mei 2015 om 13:07

Opvallend dat ze daar in Engeland er anders over denken dan de haters hier in Nederland.
Blind is gewoon een goede en betrouwbare speler, die zeker mee kan in het Engelse geweld daar.

30 mei 2015 om 13:11

Blind heeft inmiddels ook een flinke "hatersschare" opgebouwd in Engeland hoor. Met dezelfde kritiek als hier.

30 mei 2015 om 13:26

Opvallend dat er 'haters' zijn in zowel Nederland en Engeland. Waar rook is is vuur?!

30 mei 2015 om 17:08

Opvallend dat er voorstanders zijn in Nederland en Engeland. Waar rook is is vuur?

31 mei 2015 om 21:38

Het klopt dat hij veel te kort kwam bij Ajax, maar zijn laatste seizoen was hij een van de besten. Speelde vooral in de Champions league speelde hij ijzersterke wedstrijden. De supporters had ie uiteindelijk ook voor hem gewonnen.

blind is een hele goede speler maar net niet het niveau om manchester naar een hoger niveau te krijgen, wanneer manchester verder wil groeien komt hij echt tekort...

blind is een perfecte speler voor net onder de echte top, atletico, dortmund, milan en arsenal

30 mei 2015 om 11:50

Wel leuk dat je een club als Milan nu nog net onder de top noemt

30 mei 2015 om 11:56

nou ja, die zijn op het moment inderdaad minder maar die komen wel terug...ik wilde per competitie een club noemen..

30 mei 2015 om 12:55

Wat verstaan jullie onder 'de top' ?
Voor mijn zijn Real,Barca en Bayern de enige 3 die echt wereldtop zijn. De rest is dus al buiten de top

30 mei 2015 om 12:03

Wat een overschatte voetballer , tikkie terug , tikkie breed . Veel te traag

30 mei 2015 om 18:25

Klopt. Zag je die bal van Blind bij de 1e en 2e goal tegen Spanje op het WK? Die passes gaf hij gewoon vanaf de cornervlag terug...

30 mei 2015 om 12:32

Atletico en dortmund net onder de echte top? Die clubs hebben de laatste jaren toch aardig gepresteerd?

30 mei 2015 om 14:19

bvb was degradatiekandidaat en atleti staat 3e met 10 punten achterstand

30 mei 2015 om 13:28

Met alle respect.. Maar bij Arsenal komt hij echt niet veel aan spelen toe, lijkt mij. Zij hebben namelijk al veel middenvelders.

Ten eerste vind ik helemaal niet dat Blind het goed doet bij Man Utd en ten tweede hoeft Vd Sar zich op dit moment niet echt druk te maken over spelers van Ajax die in de belangstelling staan van Man Utd lijkt me...

30 mei 2015 om 11:36

Onderbouw je mening?
Ik vind namelijk dat die het wel goed doet. Het is natuurlijk ook geen speler die altijd veel opvalt maar meer een stille motor daarnaast is hij nog jong dus heeft nog tijd zat zich te ontwikkelen. Hij speelt zelfs gewoon een speler in de dekking een bal in de voeten. Dat deed hij bij Ajax niet!

30 mei 2015 om 11:41

Ik deel de mening van lovrefc.

Als united aardig draait kan blind wel redelijk meekomen. Dit is wel op de Lb positie. Op de cvm positie komt hij kwaliteiten te kort: de durf om een goede steekpass te geven, handelingssnelheid, normale snelheid, tactisch vermogen (wat carrick heel veel heeft) om te compenseren, en body. Bijna elke wedstrijd die blind op de cvm speelde ging het niet goed met united. Er werd slecht gespeeld en meestal zelfs verloren.

Daarnaast is 24 niet echt heel jong meer.

Met een extra cvm en fitte shaw zal blind denk ik veel op de bank zitten komend seizoen.

30 mei 2015 om 11:38

Ik ben vorige week in Engeland geweest tijdens de afloop van de competitie. Daar werd ook de afrekening van het seizoen gemaakt. Blind werd daar genoemd als op een na beste aankoop van Manchester United, beter dan di Maria en Falcao, die daar als miskopen worden gezien. Men is echt heel tevreden over hem in Engeland.

30 mei 2015 om 11:44

Dat komt mede omdat blind maar 18 miljoen kostte. En bijna elke aankoop wordt beter gezien dan die van di Maria en falcao. Maar di Maria laat komend seizoen zien dat hij geen miskoop was. Zijn huidige statistieken zijn erg goed voor iemand die redelijk weinig gespeeld heeft. Dus met een heel seizoen spelen kan hij echt hele goede cijfers halen

30 mei 2015 om 11:48

Ja, maar kom op. Bedragen als 75 miljoen voor Di Maria en het belachelijke salaris voor Falcao heeft ze geen goed gedaan. Twintig miljoen is in Engeland een schijntje. Daar kopen ze normaliter een Engelsman voor die een bal rechtdoor kan schieten. Ben overigens wel benieuwd wie er als beste is bestempeld. Is dat Herrera? Want die vind ik echt geweldig. Shaw, Di Maria, Falcao heb je gewoon geen kl*te aan gehad dit seizoen.

30 mei 2015 om 11:40

Cilessen schijnt anders bovenaan de lijst te staan bij een eventueel vertrek van De Gea

30 mei 2015 om 12:43

Ik denk dat Ajax zich daar echt wel druk om mag maken. Bij een eventueel vertrek van De Gea komt Cillessen wel in het lijstje met opvolgers voor.

Daarnaast misschien niet dit jaar, maar volgend jaar zou bijvoorbeeld een Klaassen de overstap ook wel kunnen maken.

30 mei 2015 om 13:54

Net alsof het daar werkelijk van gaat komen. Dat is alleen het geval wanneer Lloris en Begovic beide niet willen komen.

31 mei 2015 om 15:22

Alsof Cillessen onderdoet voor Begovic... Lloris schat ik wel hoger in, maar ik verwacht niet dat hij naar MU gaat.

Oke dan naar psv he als je geen geld wilt

Ik denk dat van Gaal allebei doet. Eerst uit de jeugd bij Ajax Fosu Mensa weghalen.

Maar even serieus... Als je als van Gaal bij een grote club werkt, kijk je naar alle interessante spelers die er rondlopen, zowel bij Ajax als bij andere clubs. Maar ik snap van der Sar ook wel. Natuurlijk wil hij zijn team bij elkaar houden. Hij knjipt hem over Cillessen. Maar hij praat terecht over Blind: een echte clubman, die alleen weg ging toen er echt een grote club voor hem kwam. Daar moeten meer voetballers een voorbeeld aan nemen.

Bij Groningen heeft ie meer leren bikkelen, omdat er toch meer vechtvoetbal gespeeld werd. Heeft er ook aan bijgedragen dat ie sterker is geworden bij ajax en nu ontwikkeld ie zichzelf weer bij Manutd.

Ik zie hem geen steunpilaar worden daar maar wel een hele nuttige speler die op meerdere posities inzetbaar is.

"blind is fantastische reclame voor onze opleiding, maar nu hoop ik dat Manchester United stopt met het weghalen van spelers van Ajax”

Dat zal met het huidige team voorlopig inderdaad wel gebeuren.

30 mei 2015 om 12:44

Wat dacht je van Cillessen? Mocht De Gea vertrekken, zal er vast wel contact met Ajax worden opgenomen voor Cillessen.

Laten we idd ophouden met spelers kopen uit de eredivisie. Ajax boeit me niks. maar alle spelers zijn gewoon ondermaats voor manchester

Van gaal zal echt niet meer spelers kopen van ajax als je xiet hoe ze nu spelen.

Ik denk dat er op dit moment geen enkele speler bij Ajax is die Man United-waardig is. Wat dat betreft hoeven ze zich in Amsterdam geen zorgen te maken en kunnen ze zich met de huidige selectie volledig op het komende seizoen richten.

Nou van der Sar over belangstelling van Louis van Gaal voor de huidige eerste elftal spelers van Ajax zou ik me maar geen zorgen maken. Hoogstens Cillesen.

5 jaar na de fluwelen revolutie (is er ooit een meer misleidende naam geweest) heeft Ajax de meest talentloze selectie in de afgelopen 20 jaar. De heren voetballers konden leuk tegen een balletje trappen maar maken er bestuurlijk een gigantische puinhoop van. Overmars koopt de meest verschrikkelijke spelers die niets toevoegen, Jonk heeft nog niet 1 talent voortgebracht wat beter was dan de talenten die 5 jaar geleden werden voortgebracht en heeft vervolgens wel de arrogantie om overleggen te negeren. Van der Sar zelf is na 2,5 jaar inwerken nog steeds niet in staat om de tent te leiden. Dan ben je dus niet geschikt en moet je niet de illusie meer hebben om nog directeur te worden. Frank de Boer word opgezadeld met het wanbeleid en heeft wonderen verricht met 4 kampioenschappen. Maar hij kan het onmogelijke niet blijven waarmaken. Wanneer Cruyff himself deze mensen niet aangesteld had dan waren er iedere dag 50 giftige pijlen op Ajax afgeschoten door huisorgaan de Telegraaf (hoezo fluwelen revolutie) net als 5 jaar geleden. Maar nu word alles met de mantel van de liefde bedekt omdat Cruyff niet toe durft te geven dat zijn plan volledig is mislukt. Ajax is verder van de Europese top verwijderd dan 5 jaar geleden. De jeugdopleiding levert spelers af die niet geschikt zijn voor de Europese top zowel technisch, fysiek als mentaal. Kijk naar Anderson. Echt volstrekt belachelijk dat deze B junior de stap naar Ajax 1 heeft kunnen maken.

De fluwelen revolutie is mislukt maar dan ook volledig mislukt. Alleen durft niemand bij Ajax het hardop te zeggen. Nog een jaar zonder titel en zonder echte versterkingen zal leiden tot nieuwe onrust. Maar wie moet de club dan redden. Van Overmars, van der Sar en Jonk moet je vooral niets verwachten want dat zijn de schoothondjes van Cruyff die braaf de orders uit Barcelona opvolgen.

30 mei 2015 om 13:38

Grappig dat je Andersen (met een e, niet met een o) als voorbeeld pakt en niet Bazoer.. Lekker hypocriet. Fischer kun je er ook uit pikken, maar die zal ook wel te goed zijn om je argument te staven? De toptalenten van Jonk staan bijna klaar, zijn op het punt aanbeland waar ze de laatste stap moeten gáán zetten (dus niet al gezet moeten hebben) naar Ajax 1. Overduidelijk dat je geen jeugdvoetbal volgt, want in de A1 van afgelopen jaar lopen echt wel pareltjes rond, pareltjes die grotere talenten zijn dan de jongens die 5 jaar geleden doorbraken. Iemand die Ajax A1 3x gezien zou hebben weet dat ook gewoon, maar het is wel makkelijk schoppen terwijl je niet weet wat er aan komt. Kortom, een hoop bla bla, weinig kennis van zaken!

Blind kan best wel uitgroeien tot een nieuwe Park-ji Sung. Individueel onopvallend maar voor het team toch wel een stille kracht. Dat soort spelers heb je ook gewoon nodig.

No worries Edwin, niemand van Ajax is goed genoeg voor united.

30 mei 2015 om 13:05

onderbouw dat eens..
Cillessen staat al sowieso onder de belangstelling van Manu, mocht de gea verkocht worden.
Daarnaast worden spelers als Klaassen en Bazoer nauwlettend gevolgd door Manu.

Achja, Ajax heeft altijd zijn beste spelers verkocht aan grote clubs in het verleden. Of je ze nou verkoopt aan Real Madrid, Manchester United of Bayern Munichen. Van der Sar moet eerder bang zijn dat Koeman/ Southampton de boel leeg koopt, Ajaxspelers liggen ook wel in hun pricerange inmiddels. Zie zelf Klaassen en Cillissen misschien naar United gaan, zijn wel "van Gaal spelers", effectieve spelers die vooral goed naar de trainer luisteren. Zeker Klaassen lijkt me ook echt een Premier League speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren