Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Late wijziging in voorhoede van Chelsea tegen Burnley

Laatste update:

Hakim Ziyech heeft voor het eerst een basisplaats in de Premier League. De aanvaller van Chelsea staat vanaf 16.00 uur aan de aftrap in de uitwedstrijd tegen Burnley. Tot dusver kwam Ziyech alleen tot twee invalbeurten in de Premier League, maar woensdag maakte hij een uitstekende indruk in de Champions League-wedstrijd tegen FC Krasnodar (0-4 zege), waarin hij tot scoren kwam. Trainer Frank Lampard verraste door Timo Werner op de bank te zetten, maar door een last-minute-wijziging staat de Duitser toch opgesteld.

Lampard kan beschikken over een grotendeels fitte selectie. De trainer van Chelsea moet het alleen stellen zonder keeper Kepa Arrizabalaga en middenvelder Billy Gilmour, die respectievelijk met een schouder- en knieblessure kampen. De kans is echter klein dat zij een basisplaats hadden gekregen als ze fit waren geweest. Thiago Silva kreeg woensdag rust tegen Krasnodar en begint nu weer vanaf de aftrap. Door de entree van Silva verhuist Antonio Rüdiger naar de bank.

Bovendien krijgt Reece James op de rechtsbackpositie de voorkeur boven César Azpilicueta, die tegen Krasnodar nog in de basis stond. N'Golo Kanté neemt de controlerende rol van Mateo Kovacic over op het middenveld, en staat naast Mason Mount, die op de plek van Jorginho staat. De meest opvallende wijziging was de keuze voor Tammy Abraham in de spits in plaats van Werner, die scoorde tegen Krasnodar en dit seizoen alleen in de EFL Cup-wedstrijd tegen Barnsley (6-0 zege) op de bank zat. Omdat Christian Pulisic echter geblesseerd raakte in de warming-up, speelt Werner alsnog.

Chelsea kent een teleurstellende seizoensstart in de Premier League. The Blues zijn na zes wedstrijden terug te vinden op de elfde plaats in de competitie. Chelsea pakte slechts zes punten. Deze maand won het met 4-0 van Crystal Palace, waarna remises volgden tegen Southampton (3-3) en Manchester United (0-0).

Opstelling Chelsea: Mendy; James, Zouma, Thiago Silva, Chilwell; Kanté, Mount; Ziyech, Havertz, Werner; Abraham.

Opstelling Burnley: Pope; Lowton, Long, Tarkowski, Taylor; Westwood, Stephens, Brownhill, McNeil; Wood, Barnes.

Wat verwacht jij van Burnley - Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind dit niet zo verrassend, Werner is geen robot natuurlijk, die moet ook rust hebben.

31 oktober 2020 om 15:54

verwijderde comment.

ik vind die Abraham echt een geweldige spits want die is echt belachelijk goed en compleet voor zijn leeftijd en denk dat hij wel raad weet met die voorzetten van Ziyech. ik ben benieuwd straks

31 oktober 2020 om 16:49

Heb jij een andere abraham voor je? Prima spits daar niet van maar geweldig en compleet ben ik het niet mee eens.

31 oktober 2020 om 16:57

hij is fysiek sterk, kan geweldig koppen en aan de bal vind ik hem ook prima. misschien is hij even uit vorm maar we hebben hem toch allemaal gezien in zijn debuutseizoen? toen speelde hij echt geweldig imo

31 oktober 2020 om 18:37

De 1e helft van dat seizoen ja. 2e helft was het 3x niets. Dus op basis van 1 half seizoen dat noemen is voorbarig in mijn optiek. En dat goede koppen zie ik persoonlijk niet terug overigens..

31 oktober 2020 om 16:51

Belachelijk goed en compleet? Dat zie ik toch niet zo. Krijgt/kreeg ook echt belachelijk veel kritiek van Chelsea fans, die liever Giroud wilden zien dan Abraham. Compleet zou ik ook zeker niet zeggen. Voetballend niet geweldig, snelheid oké, kloppend niet top voor zijn lengte en afronden niet consistent.

Chelsea heeft wel aardig wat creatieve spelers in het team zeg. Maar ik vraag me af eigenlijk of je met Mount, Ziyech, Pulisic, Havertz en Werner de nodige power mist om tegen de grotere ploegen ook te presteren. Die spelers zijn technisch geweldig natuurlijk maar een beetje meer body in je team is ook niet erg.

Pfff, Pulisic weer geblesseerd. Enorme zonde! Juist tegen tegenstanders als Burnley heb je hem nodig. Ik hoop dat het meevalt.

Abraham heeft deze basisplaats zelf afgedwongen. En Werner kan ook prima van de flank spelen.

Ik vind het toch wel schrikbarend dat Mount, die goedkoper was dan een pak cornflakes, zo veel meer laat zien dan de peperdure Havertz. Het hele seizoen ale vandaag helemaal. Maar goed, fijn dat Hakim scoort. De klik tussen hem en James lijkt er al snel te zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren