Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Late penalty laat reeks Liverpool aanhouden; El Ghazi belangrijk met assists

Laatste update:

Liverpool heeft zaterdagmiddag op het nippertje zijn achtste overwinning op rij van het seizoen weten te boeken. The Reds leken tegen Leicester City voor het eerst deze voetbaljaargang punten te laten liggen, maar een strafschop in minuut 95 van James Milner was toch genoeg voor de overwinning. Anwar El Ghazi speelde tegelijkertijd een hoofdrol tijdens de ruime overwinning van Aston Villa op Norwich City, terwijl Erik Pieter met Burnley van Everton won.

Liverpool - Leicester City 2-1
Leicester City is sterk aan het seizoen begonnen, maar the Foxes wisten deze lijn tijdens de terugkeer van Brandon Rodgers op Anfield in de eerste helft niet door trekken. De bezoekers noteerden voor rust geen enkel schot op doel en het enige gevaarlijke moment, een door Adrián geredde kopbal van Çaglar Söyüncü, werd na ruim een halfuur spelen geschrapt wegens buitenspel. Liverpool had het duel daarentegen in de eerste helft onder controle en kwam via Sadio Mané na veertig minuten spelen op voorsprong. De Senegalees kon alleen op Kasper Schmeichel af na een goede pass van Milner en rondde koelbloedig af.

Via Mohamed Salah werd Liverpool vlak na de hervatting van de wedstrijd opnieuw gevaarlijk, maar Schmeichel had een antwoord op de inzet van de Egyptenaar. Liverpool kreeg daarna ook via Mané en Roberto Firmino kansen om de voorsprong verder uit de breiden. De twee hadden het vizier echter niet op scherp staan en dat werd Liverpool tien minuten voor tijd bijna fataal. Met een slim balletje zette Ayoze Perez James Maddison namelijk vrij in de zestien, waarna hij de gelijkmaker via Adrián tegen de touwen schoot. In de absolute slotfase zorgde Milner na een overtreding op Mané in de zestien echter toch nog voor de verlossende 2-1. Virgil van Dijk maakte overigens de negentig minuten vol aan de kant van Liverpool, terwijl Georginio Wijnaldum ruim tien minuten voor tijd gewisseld werd.

Burnley - Everton 1-0
Burnley en Everton maakten er een spannende eerste helft van, waarin vooral Chris Wood de verdediging van the Toffees handenvol werk bezorgde. Het meest opvallende moment vond echter niet plaats voor een van beide doelen, maar kwam na een harde charge van Seamus Coleman op de enkel van Erik Pieters. De Ier vreesde daarna even voor een rode kaart en kwam betrekkelijk goed weg toen hij alleen geel te zien kreeg. Ruim een halfuur voor het einde van de wedstrijd volgde na een tweede geel toch nog een rode prent voor Coleman en met tien man slaagde Everton er niet in om stand te houden. Jeff Hendrick nam een kleine twintig minuten voor tijd de enige goal van de middag voor zijn rekening en bezorgde Burnley zo de drie punten.

Norwich City - Aston Villa 1-5
El Ghazi begon in de basis aan de kant van de bezoekers en hij speelde na veertien minuten meteen een hoofdrol toen hij Wesley bediende voor de openingstreffer. The Villans bleven daarna gevaarlijk en na een halfuur werd het ook 0-2 dankzij de Braziliaan. Even later liet hij de kans op een snelle hattrick liggen toen hij vanaf elf meter op Michael McGovern, de vervanger van de geblesseerde Tim Krul, stuitte. In de tweede helft was het opnieuw El Ghazi die een treffer voorbereidde toen hij Jack Grealish na een een-tweetje in staat stelde om af te ronden. Conor Hourihane zorgde daarop met nog een halfuur te gaan met een fraaie uithaal vervolgens op 0-4. El Ghazi maakte vervolgens de 0-5 van Douglas Luiz niet meer mee: hij werd 25 minuten voor tijd vervangen door Trézéguet. Josip Drmic verzachtte de pijn voor Norwich daarna vlak voor tijd nog iets met de 1-1.

Watford - Sheffield United 0-0
Sheffield United was in de eerste helft de gevaarlijkste van de twee, zonder dat dit echter tot direct doelgevaar leidde. Andre Gray mocht namens de thuisploeg namelijk de beste kans van het eerste bedrijf noteren, maar zijn poging in de eerste tien minuten eindigde op de lat. In de tweede helft was ook Danny Welbeck dicht bij de openingstreffer. De spits slaagde er echter niet in om Dean Henderson te passeren, terwijl zijn collega aan de overkant Ben Foster ook nog in actie moest komen na een inzet van Callum Robinson.

Vind jij dat Liverpool het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Sinds VVD weet dat hij de gouden bal kan winnen speelt hij eens stuk minder. De tegengoal mag je hem ook aanrekenen. En Salah, wat heb ik weer lopen ergeren aan deze gozer. Totaal niet constant. Penalty misschien makkelijk gegeven.

5 oktober 2019 om 17:58

Zulke wedstrijden zitten er nou eenmaal tussen. Ben blij dat ze de belangrijke 3 punten binnen hebben

5 oktober 2019 om 18:38

Sadio Mane 2de keer openingstreffer deze week. Vorig jaar 14x. Neemt geen penalties en noet mee verdedigen. Kane, Salah en Aubemeyang nemen wel penalties en blijven voorin. Finale Africa Cup. Wat moet deze man doen om tenminste op t podium te staan bij de Ballon dOr.

5 oktober 2019 om 18:50

Ja Salah neemt ook amper penalty’s dat zie je vandaag toch ook. Auba geeft ze vaak aan Lacazette en vorige keer bijvoorbeeld aan Pepe. En weet niet of je wel eens Arsenal kijkt maar Auba verzet echt veel werk op het veld, ook in verdedigend opzicht. Daarnaast hebben die 3 andere toch ook nooit op het podium gestaan van de Ballon dor dus waarom vergelijk je het met hun? Finale Africa cup, tja wat een niveau is dat zeg, dramatisch te noemen. Wordt amper gescoord en alleen maar geschopt. Mane zou het best verdienen op het podium een keer te halen maar is hij nou echt beter dan Messi of Ronaldo bijvoorbeeld?

5 oktober 2019 om 19:32

Messi zette Mané zelfs op nr 1, hij behoort zeker in de top 3.

5 oktober 2019 om 19:32

Toen Liverpool vandaag die penalty kreeg, was Salah al eruit...

5 oktober 2019 om 18:44

Die goal kan je hem echt niet aanrekenen. Fabinho die staat te slapen waardoor Perez vogeltjesvrij kan draaien en passen. Adrian zag er ook niet goed uit. Van Dijk speelt nog steeds gewoon net zo dominant en goed als voor hij wist dat tie hem kon winnen. Het is eerder dat mensen verwachten dat een mogelijke gouden bal winnaar geen fouten kan maken.

Wat een harde faal van de Var, Mane laat zich een seconde na het contact vallen.hoe veel geluk hebben die gasten, vorig jaar was het ook al steeds raak. Walgelijk.

5 oktober 2019 om 17:59

Was een overtreding. Ik proef frustratie aan jou kant. Ik wens Arsenal alle geluk dit weekend

5 oktober 2019 om 18:02

Veel te makkelijk gegeven die penalty.

5 oktober 2019 om 18:02

Natuurlijk een Gooner die het geen pingel vond, het was duidelijk een penalty. Liverpool krijgt de VAR heel vaak tegen, maar vandaag eindelijk mee kregen en terecht.

5 oktober 2019 om 18:04

Was gewoon een penalty hoor. Ja natuurlijk doet mane er nog wat theater bij maar als je heel graag wil winnen gebeurt dat nog wel eens.

5 oktober 2019 om 18:04

Was makkelijk maar staat gewoon op zijn voet, dus ja je kunt hem geven.

5 oktober 2019 om 18:05

3 weken achter elkaar de scheids tegen op beslissende momenten.en dan je uitspraak" vorig jaar was het ook al steeds raak" ...is dat het enige wat je kunt roepen,lol... De frustratie zit diep en terecht,die 3-1 doet nog pijn. Choudhury mag van dezelfde scheids blijven staan,maar daar hoor ik je niet over

5 oktober 2019 om 18:17

Had de scheids ook gefloten als Mane was blijven staan? Denk het niet! Dus bij de geringste tik laat je je vallen want die flapdrollen van een scheidsrechters fluiten toch gewoon. Man man man, diep triest dit! Iemand moet deze scheidsrechters wakker schudden dat ze geen basketbalwedstrijd fluiten want het wordt met de dag erger met deze cliowns zoals Mane. Het voetbal wordt kapit gemaakt op deze manier!

5 oktober 2019 om 18:25

Verleden week wordt Mané ook aangetikt in het strafschopgebied en was t een duidelijke penalty.die heb je gemist zeker.verder maken spelers zoals die Süyüncü het voetbal kapot,want die schopt naar alles wat beweegt

5 oktober 2019 om 18:48

Scouserper, dus volgens jou is deze pingel een goedmakertje omdat vorige week niet voor een pingel werd gefloten?? Heb zelden zo’n domme reactie gelezen hier; hoe oud ben jjj eigenlijk?

5 oktober 2019 om 18:53

Caygulrizespor,dit was om aan te geven dat het de ene week tegenzit en de andere week mee. Begrijpend lezen is ook moeilijk,zal maar niet vragen hoe oud jij dan bent

5 oktober 2019 om 19:06

Beste Scouserper, als je dit in eerste instantie had geschreven waren we nog steeds vrienden 😎👍

5 oktober 2019 om 20:54

Anders moeten scheidsrechters een fouten beginnen fluiten wanneer spelers wel recht blijven staan. Nu moeten ze gaan liggen anders wordt-ie niet gegeven.

5 oktober 2019 om 18:30

Ze hebben onderzocht dat Liverpool kampioen zou zijn geworden als alle cruciale beslissingen juist waren geweest bij Liverpool en Man city, dus je hebt werkelijk geen idee waar je het over hebt.

5 oktober 2019 om 18:46

Vergeten we ff de judo greep bij Matip in de 1e wedstrijd? En tegen Chelsea had Liverpool ook duidelijk een penalty verdiend. Maar toen hielp de VAR ook niet. 3x is scheepsrecht dan maar?

5 oktober 2019 om 20:38

Bijna zet zo een faal als als al die Gooners die proberen relevant te blijven. Of waar was je toen Matip een ippon kreeg? Of toen Liverpool onterecht afgevlagd werd in het Emirates vorig seizoen?

5 oktober 2019 om 21:08

Weer? Mane is alweer matchwinner, want als er vandaag iets goed ging waren hij of trent erbij betrokken. Je probeert weet een trend in te zetten? Je bent gewoon oliedom als je iets inzet van achter in de 16.

Liverpool heeft tot nu toe dit seizoen idioot veel geluk. Dit was echt wel een heel makkelijk gegeven penalty. Zelf vond ik 't te makkelijk

5 oktober 2019 om 18:07

17 overwinningen op rij , 44 matchen ongeslagen , Cl winst , Supercup winst... Alleen maar geluk heeft Liverpool natuurlijk. 😴

Zijn er serieus nog mensen die denken dat van Dijk de balon d’or verdiend? Die statistiek van niet voorbij gedribbeld is ook niet waterdicht aangezien van Dijk het meerendeel naar achter loopt en dus niet vaak voor bij gedribbeld kan worden, wat natuurlijk wel een goede kwaliteit is. Overigens vind ik het oprecht jammer dat Bobby non stop geslachtofferd blijft worden, terwijl Salah het toch echt minder doet. Daarnaast kan je er een penalty voor geven, maar dat doet niks af aan het feit dat die val van Mane ook erg smerig is

5 oktober 2019 om 21:06

Knijp jij je ogen dicht bij elke interceptie?

Wel lekker 2 assists voor el ghazi en kan iemand komen met ze stats voor dus verre? Als hij deze vorm vast kan hij van mij part nu al opgeroepen worden voor nl.

5 oktober 2019 om 18:05

7 wedstrijden 2 doelpunten en 3 assists!

5 oktober 2019 om 18:10

Thank you!

Ongelofelijk.. Het zal ook eens niet mee zitten bij Liverpool.. Een uitzonderlijk knullig moment bij Leicester kost ze de kop, waar 1-1 best terecht geweest zou zijn. Mooi voor Liverpool, maar jeetje wat zit het daar niet tegen.

5 oktober 2019 om 18:04

Terecht? Leicester heeft helemaal niks gedaan, 2 schoten en 1 op goal waar gelijk de goal uit komt en het was ook nog eens een halve kans. Liverpool heeft terecht gewonnen, als we niet hadden gewonnen kwam het door ons zelf en niet door Leicester.

5 oktober 2019 om 18:06

Heb je überhaupt de match gekeken ? Dan weet je dat Leicester hier goed wegkomt met maar 2 doelpunten tegen.

5 oktober 2019 om 18:47

Heb je jou ook weer hoor. Overwinning was dik terecht. Kijk de statistieken er maar op na, of kijk uberhaupt de hele wedstrijd terug. Adrian maakt ook een geweldige flater, het buitenspel moment met Salah waarbij de grensrechter onterecht vlag en het rode kaart moment met Choudchoury. Gek genoeg hoor ik je daar niet over.

5 oktober 2019 om 18:51

Choudchoury rood? Hou op met voetbal kijken, het was een terechte gele kaart, punt uit!

5 oktober 2019 om 19:51

Van achteren bewust puur de man tackelen is in veel gevallen gewoon rood. Als je het niet erg vindt, blijf ik nog even voetbal kijken.

El ghazi bij 5 goals in 7 wedstrijden betrokken en dat bij een degradatiekandidaat. Hoop voor hem dat die een transfer naar een mooie club kan afdwingen.

5 oktober 2019 om 18:18

Want Aston Villa is geen mooie club🤔😉

Liverpool speelde de kansen vandaag wel echt slecht uit hoor, steeds dat laatste balletje verkeerd geven. Dan houd je Leicester ook in de wedstrijd en kan je verwachten dat ie er op een gegeven moment aan de andere kant wel invalt. Geluk gehad met die penalty, heel licht maar niet slim van Albrighton natuurlijk.

Leicester verdiende ook weinig in deze pot, werden volledig overlopen en hadden zo 4-0 achter moeten staan. El Ghazi draait best een goed seizoen trouwens en speelt gewoon goed, zou zomaar aan een comeback bezig kunnen zijn.

Sorry maar die VAR maakt het er niet beter op. Zo enorm makkelijk gegeven die penalty! Het zit Liverpool niet bepaald tegen.

5 oktober 2019 om 18:02

Altijd grappig dat jullie alleen naar die momenten kijken , maar nooit naar de aantal gemiste kansen van Liverpool en de eerste beste kans van Leicester ging binnen... wie heeft er dan geluk is men vraag ?

6 oktober 2019 om 09:32

Wat een opmerking. Kansen missen doe je zelf. De kans van Leicester niet tegenhouden, doe je zelf. Een foutief beoordeelde situatie door de arbitrage is een externe factor. Dat doe je niet zelf. In dat opzicht is het een gelukje inderdaad. Als je het daar niet eens mee bent, dan moet je met iets anders komen dan de verhoudingen tussen beide teams In de wedstrijd om je case te maken. Zoals andere arbitrale dwalingen in jouw nadeel dat wel/niet leidde tot een doelpunt bijvoorbeeld. En dan over deze wedstrijd, want die andere gast doelt specifiek op het gelukje in deze wedstrijd. Want dat Liverpool vaker benadeeld is, geloof ik best. Alleen tegen Leicester niet. Of je moet de niet gegeven rode kaart meetellen. Kan, maar een gegeven penalty heeft meer impact dan een niet gegeven rode kaart, maar het kan.

5 oktober 2019 om 18:04

Had je ook voor Leicester kunnen zeggen, die hadden er gewoon 3 of 4 tegen moeten krijgen.

5 oktober 2019 om 18:05

Echt een rare reactie. Heb je niet gezien wat et gebeurd was. Als dat in minuut 50 was gebeurd en we stonden 3-0 voor zat er niemand te janken. Nu dat het ons een overwinning geeft komen al die fans van rivalen uit hun hok.

De laatste wedstrijden zijn echt niet goed voor men hart meer ik ben zeker 20 jaar ouder geworden. Maar dit is een oververdiende overwinning , Leicester kwam er niet aan te pas en we vergaten de wedstrijd aftemaken.Maar Milner wat een wedstrijd een prachtige assist en zo kalm op zo een moment. We’ll shall not be moved ! 🤫

Verdiende Winst. Ondanks dat we totaal niet scherp waren, verdienden wij niks minder dan de 3 punten vooral na die tackle van Choudhury op Salah dat was gewoon een aanslag die gewoon rood moest krijgen. We staan nog altijd eerste maar eerst zien hoelang we Salah gaan missen, hoop niet al te lang. Milnerinho Motm.

Leicester na Liverpool en City de beste team in de PL op dit moment. Fijn dat ze hier weg komen met 3 punten. Penalty is geen discussie, hij staat duidelijk op mane.

Gaat de laatste tijd toch moeizaam bij liverpool ondanks dat alles gewonnen wordt in de pl is het niet sprankelend. Penalty was makkelijk maar kun je geven, in de eerste helft maakte mane een soortgelijke overtreding op tielemans en kon daardoor vrij op de keeper afgaan maar werd toen ook afgefloten. Als je hem dan geeft waarom niet in het penaltygebied?

Liverpool krijgt dus ook met de var goedkope penalty’s. Na al die schwalbes en een paar onterechte penaltys van vorig jaar, gaat het dit jaar gewoon weer door. Ongelofelijk lucky team dat Liverpool..

5 oktober 2019 om 18:09

Ik weet niet of je het weet maar moest de var vorig jaar aanwezig zijn dan was Liverpool kampioen , het was bewezen.

5 oktober 2019 om 18:50

GRAPSV ik snap dat je Liverpool haat omdat ze Barca op Everton hebben laten lijken zonder Salah en Firmino, maar misschien moet je even het artikel op zoeken waar een onderzoeksbureau daadwerkelijk discutabele beslissingen heeft gecheckt. Hieruit kwam naar boven dat Liverpool juist het meest is genaaid en kampioen zou zijn geworden. Met andere woorden: even dimmen.

5 oktober 2019 om 19:54

Nee joh, waarom zou hij dat gaan checken? Ongefundeerd wat roepen is veel leuker.

5 oktober 2019 om 18:14

Geluk dwing je af vriend3 weken achter elkaar belangrijke beslissingen tegen gehad (tegen Mané,corner Matip en schwalbe Napoli) maar dat zie jij natuurlijk niet.ik hoop dat Harry Wilson morgen gaat vlammen,dan is het weekend weer goed!

5 oktober 2019 om 18:39

Ja man die schwalbes van Mane en Salah die dwing je af. Zeg ook niet dat Liverpool nooit beslissingen tegen heeft maar hoeveel onterechte penalty’s hebben ze wel niet gekregen? En @Michthered, dat kun je wel leuk zeggen maar die onterechte penalty’s die zijn daarin niet meegenomen want dan zouden ze dus zeggen dat het schwalbes zijn en dat durven ze dan weer niet.

Het tikje tegen z'n enkel en dan de stap daarna en het besef dat zijn actie niks gaat worden en dan maar gaan liggen, Mane maakte er duidelijk een potje van.. zuur voor Leicester

Everton valt ook wel tegen dit seizoen. Afvragen hoelang Marcos Silva er nog zal zitten.

El Ghazi is goed bezig. Dit doe je niet even zo maar in de grootste competitie van de wereld. De druk is daar zo ongelofelijk groot daar. Even kijken of hij dit tot januari vol kan houden (waarschijnlijk niet). Het mooiste is dat je ook kan zien dat er nog behoorlijk wat rek in zit bij El Ghazi in tegenstelling tot jongens als Berghuis, de Jong of Janssen in de PL. Die hadden hun plafond in Nederland al aangetikt, dan heb je weinig te zoeken in Engeland.

Hoe vonden jullie Soyuncu spelen ?

5 oktober 2019 om 19:08

Goede verdediger. Zat er vandaag goed tussen steeds, 1 momentje dat Salah los kwam dat leverde hem gelijk geel op.

5 oktober 2019 om 19:57

Een simpele, maar hele nuttige verdediger. Heeft heel wat ballen de tribune ingerost. Maar soms is dat de beste oplossing. Hij gaf maar heel weinig kansen weg.

Jammer dat het zo moest. Maar wat ik vooral opmerkelijk vindt is die klopp na wedstrijd. Hij dacht dat hij het zelf even had gedaan. Ook hoe hij met die mane staat te knuffelen. Echt lachwekkend.

Wat vind ik het grappig dat iedereen het onterecht vind van de penalty voor Mane. Maar als je de herhaling bekijkt dan zie je dat Mane de bal aan een andere speler had kunnen geven in de 16 die helemaal vrij stond en de keeper van Leicester er niet stond. Als hij die bal had gegeven was het zoiezo een doelpunt geweest. Dus ik weet niet waar iedereen zich druk om maakt. De penalty kan je geven of niet. Maar dat het 2-1 ging worden zou dan zoiezo zijn gebeurd.

Ik ben heel erg pro Engels voetbal. Zat twee weken geleden nog in Southampton dat werd gedeklasseerd door Bournemouth en in Londen bij west Ham - Manchester United. Wat ik daar van zag was om te janken. Als Unitedfan, maar zeker ook als die van Arsenal zou ik op dit moment niet te veel commentaar op City en Liverpool hebben, want die twee teams steken ver boven de rest uit. Al had LFc wat mazzel met die penalty in de laatste minuut, de zege was verdiend voor de Reds.

6 oktober 2019 om 09:24

Niet rot bedoeld, maar ik vind het een beetje achterlijk om te suggeren dat fans van clubs die het minder doen hun mening beter achterwege kunnen laten. Dan zou Tottenham-fans nu helemaal stil moeten zijn. Oliedomme suggestie. Iedereen mag op elk moment er wat over zeggen zonder dat er een extra lading aan wordt gegeven.

Jammer beetje moeilijke situatie er was indd licht contact maar Wat mane deed was ook niet nodig ik weet het een lichte overtreding is ook een overtreding maar vond het Te licht voor penalty ik had Leicester zeker een punt gegeven

Wat is de waarde van VAR als je hiervoor een penalty geeft, ernaar kijkt en nog steeds een penalty geeft? Arbiters zijn van een lachwekkend niveau, maar dit slaat alles. Dat Liverpool-fans het een penalty vinden, dat is logisch, fans zijn zelden objectief en Liverpool-fans net even wat minder. Maar van de arbitrage mag je nog een beetje competentie verwachten.Dom van Albrighton ook hoor, maar hij raakt hem dusdanig zacht dat Mane's enkel niet eens naar binnen buigt. Dat is geen overtreding, want op geen enkele wijze belemmer je daar iemand met zulk subtiel contact. Het is geen sport waarbij elk contact, hoe minuscuul ook, je het recht geeft om te liggen. Op het middenveld hoor je daar niet eens een vrije trap voor te krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren