Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lange wachten van Donny van de Beek wordt beloond

Laatste update:

Donny van de Beek maakt zondag zijn basisdebuut in de Premier League. De middenvelder verschijnt voor het eerst aan het startsignaal van een competitiewedstrijd van Manchester United, het uitduel met Southampton. De Nederlander zat tot zondag acht keer op de bank en mocht zesmaal als invaller het veld betreden.

Manchester United treedt met twee wijzigingen aan ten opzichte van de ploeg die afgelopen week Basaksehir met 4-1 in de Champions League klop gaf. Mason Greenwood start in de aanval, terwijl Nemanja Matic op het middenveld plaatsneemt. Dat gaat ten koste van Edinson Cavani, die op de bank plaatsneemt, en Anthony Martial, die niet tot de wedstrijdselectie behoort.

Paul Pogba en Scott McTominay zijn niet van de partij. De Fransman miste al de laatste twee duels door een enkelblessure, terwijl McTominay door een spierblessure evenmin inzetbaar is. De reservebank bestaat uit Dean Henderson, Axel Tuanzebe, Brandon Williams, Timothy Fosu-Mensah, Juan Mata, Cavani en Daniel James.

Het is nog onduidelijk in wat voor rol Van de Beek zal spelen en voor welk systeem Ole Gunnar Solskjaer heeft gekozen op het St Mary's. Naast de Nederlander en Matic zijn ook Fred en Bruno Fernandes opgesteld. Met Marcus Rashford en Greenwood als enige échte aanvallers zou de Oranje-international in een rol vanaf de flank kunnen komen.

Opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles; Matic, Fred, Van de Beek, Fernandes; Greenwood, Rashford

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zat er aan te komen, de fans van United in Engeland zijn erg positief van hem en vinden dat hij zou moeten starten. Hier in Nederland zijn we toch al wel snel heel negatief hoor, laten we hem ff de tijd gunnen!

29 november 2020 om 14:57

Idd. In Engeland zijn ze erg positief over hem. Die vinden dat hij van begin af aan al moest spelen. Met zijn voetballende kwalitieiten wat meer voetbal vermogen erin kan brengen. En omdat Pogba niet presteert. En de rest ook niet goed genoeg is. Of extra brengen.

Hier in Nederland zijn we idd snel negatief. Laat hem eerst maar eens settelen daar. En over langere tijd oordeel geven

29 november 2020 om 14:59

Als je de berichten van buitenlandse fans hoort zijn ze allemaal wel tevreden over jongens als Donny, De Ligt en De Jong. Ook Memphis wordt op handen gedragen door de fans van Lyon. Op dit forum heerst echter een bepaalde negativiteit, spelers worden bij het minste of geringste met de grond gelijk gemaakt en de recensy bias is echt enorm onder de reaguurders hier. Ben altijd blij als ik relativerende berichten als die van jou lees

29 november 2020 om 15:12

Geef ik je helemaal gelijk in. Ik vermoed helaas toch dat het wat te maken heeft met rivaliteit tussen PSV, Ajax en Feyenoord. Spelers als Weghorst, Mount, De Roon etc. Is namelijk nauwelijks kritiek op.

29 november 2020 om 20:15

Logisch toch. Weghorst en de Roon werden sws nooit als talenten gezien. Daarnaast vraag ik me af hoeveel mensen nou naar een Wolfsburg gaan kijken. Mensen lezen/zien alleen dat hij gescoord heeft

Ben benieuwd. Moet aanvallend veel brengen samen met Fernandes gezien alleen Rashford en Greenwood voorin staan. Hoop dat het goed gaat!

Van de Beek speelt alleen omdat Martial en Pogba er niet bij zijn vandaag anders was het gewoon weer een plekkie op de bank hoor.

29 november 2020 om 14:23

Het glas is half vol of half leeg, tis maar net hoe je het bekijkt. Gewoon mooi dat hij nu weer basis staat. Sowieso overdreven al die paniek bij voorbaat over wel of geen basisplek. Hij zit nu bij een topclub die in principe op elke positie dubbele bezetting heeft of moet hebben en je zal altijd moeten vechten voor je plek. En het is gelukkig niet zo dat hij compleet genegeerd wordt.

29 november 2020 om 14:28

Daar ben ik het mee eens. Als hij nu gewoon een goede pot speelt kan het zijn dat hij er gewoon vast bij zit maar, als je puur naar de kwaliteiten van de andere spelers kijkt en het systeem dat United speelt dan kom je tot de conclusie dat Donny normaal gesproken niet in de basis hoort.

29 november 2020 om 14:41

Het hangt er ook wel vanaf welke tegenstander je treft toch. Tegen een Manchester City bijvoorbeeld zou ik meer slopers en snelle jongens opstellen, omdat je toch minder balbezit gaat hebben. Dan zou ik eerder voor McTominay kiezen met zijn fysiek. Maar als je de tegenstander kapot moet spelen, dan heb je weer meer aan Donny.

29 november 2020 om 14:52

Buiten Bruno vind ik overigens geen enkele middenvelder écht overtuigen bij ManU. Zelfs Pogba niet. Nu speelt Bruno wel op de plek waar men Donny het liefst ziet, maar het zou toch best mogelijk moeten zijn om die 2 tegelijk op het veld te zetten. Dinsdag ging het gelukkig goed, ben benieuwd naar vandaag.

29 november 2020 om 14:59

Pogba zit al langere tijd op de bank. Omdat die niet presteert. Martial os een buiten speler/spits. Andere positie.

Misschien wilde OGS al met VDB spelen. Maar speelt misschien nu Matic wel omdat Pogba en Martial er niet bij zijn. Nu krijgt hij zijn kans. Laten we hopen dat hij een lekkere pot speelt

29 november 2020 om 15:03

Mwah. Welliuct, maar als je simpelweg naar huidig niveau kijkt zijn er bij United maar 3 middenvelders die geschikt zijn voor hoog Europees niveau: Pogba, Fernandes en Van de Beek. Fred wellicht ook, maar Matic en McTominay zijn dat niet. Daarbij komt dat iedereen altijd maar Pogba noemt, maar juist hij de laatste tijd regelmatig bankzitter is geweest, omdat hij gewoon onwijs matig tot zelfs ronduit slecht speelt. Neemt de bal aan, gaat dribbelen, toch maar weer niet, en weer terug. Vertraagt vooral. Al maanden.

29 november 2020 om 15:04

Het is natuurlijk een hele coole speler en grote naam, maar als je kijkt naar zn carrière kun je inmiddels wel stellen dat hij geen steek verder is dan toen hij bij Juve speelde. Toen haf hij echte leiders om zich heen, iets wat hijzelf (nog) niet is.

Als Donny in zijn eerste basisplek op de flank gaat beginnen is dat wel een erg slecht teken. Daar komen zijn kwaliteiten niet tot recht. Laten we hopen op een plek op het middenveld.

29 november 2020 om 14:23

Ik denk een 4-2-2-2 of een diamant op het middenveld maar kan er ook naast zitten

29 november 2020 om 14:44

Lijkt op een ruit op het middenveld waar hij op 8 gaat spelen

Ik vind Donny v Beek echt de Nederlandse Thomas Muller. Heeft niet echt een speciale schot, steekballen, techniek maar werkt wel altijd hard en staat altijd ergens bij de 16 om een goal te maken. Als hij vandaag op de flank gaat spelen dan wordt het niks moet gewoon mid mid

29 november 2020 om 15:09

Oef, dat is wel een pittige vergelijking. Muller laat het al zo'n tien jaar zien in de absolute top en zijn balcontrole, positionering en precisie zijn toch echt wel van een speciaal niveau hoor. Donny heeft dat in mindere mate ook wel, maar Muller heeft in mijn ogen een veel fijnere techniek.

29 november 2020 om 19:59

Ja want een spits en een middenvelder zijn inderdaad hetzelfde? Iets met appels en peren, daarnaast kunnen we feitelijk wel stellen dat Muller wel een paar klassen beter is gezien zijn palmares

Eindelijk wordt donny beloond
De fans van united snakte hier wel naar die riepen hier al langer om
Speeltijd zal hem ook goed doen
en heb er vertrouwen in dat het een vaste kracht gaat worden in dit team

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren