Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lang krijgt keiharde boodschap bij Club en moet vrezen voor WK-deelname

Laatste update:

Noa Lang begeeft zich momenteel in een vrij uitzichtloze situatie bij Club Brugge. De 23-jarige vleugelaanvaller wil dolgraag mee naar het WK met het Nederlands elftal, maar is op het tweede plan geraakt bij de Belgische landskampioen. Op een persconferentie van Club sprak trainer Carl Hoefkens niet enorm hoopgevend over de situatie van Lang. “Voor mij is het belangrijk om niet aan de tijdsdruk van Noa te denken.”

Lang kwam dit seizoen tot dusver slechts acht keer in actie bij Club en maakte pas één treffer. Hoefkens snapt dat de situatie lastig is voor de vijfvoudig international van Oranje. “Noa zit met een soort van tijdsdruk voor het WK. Voor hem is dit een moeilijke situatie. Voor alle duidelijkheid: ik ben enorm tevreden over de wijze waarop hij zich profileert dit jaar.”

Hoefkens is niet van plan extra mee te denken met zijn buitenspeler door het aankomende WK in Qatar. "Voor mij is het belangrijk om niet aan de tijdsdruk van Noa te denken. Hij moet zijn energie steken in het presteren op het veld. Of we bij Club de beste Noa nog terugzien? Ja, dat kan absoluut nog. Als hij mag invallen, is het aan hem om zich te tonen. Daar kijk ik ongelofelijk naar uit.”

Brugge staat na vier duels in de Champions League bovenaan in een poule met Atlético Madrid, Bayer Leverkusen en FC Porto. In de Pro League doet de Belgische grootmacht het een stuk minder met de derde plek. Toch is Hoefkens niet van plan om veel te wijzigen. “De ploeg staat en ik ben niet van plan om te veranderen om maar wat te veranderen. Ik ben nou eenmaal tevreden momenteel. Noa mag het met bepaalde zaken oneens zijn. Maar kansen komen niet vanzelf. Soms heb je geduld nodig, zoals anderen dat in het verleden ook nodig hadden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Baradona, wat is er met Lang aan de hand? Heeft die het de trainer zo heet gemaakt onder de voeten dat hij zijn vingers niet meer aan Lang wil branden?

18 oktober 2022 om 16:24

Lang heeft heel België heet gemaakt, maar was de bank nog vergeten; daar geeft de trainer hem nu de kans voor

18 oktober 2022 om 16:59

Gewoon pech met blessures en de ontwikkeling van andere spelers. Sowah doet het uitstekend dus logisch dat die blijft staan. Skov is de beste speler van België het laatste half jaar en Buchanan was net voor lang terug fit en liet het meteen zien in onder andere de CL.

Dan heb je dus gewoon wat pech op de korte termijn.

18 oktober 2022 om 17:01

Hahaha ja, zei doodleuk dat Danjuma minder was dan Lang. Maar eerlijk, het is wel een geweldige speler met heel wat pech. Het WK wordt het denk ik niet meer voor hem.

18 oktober 2022 om 21:10

Lang is echt geen kandidaat voor Oranje al weet je het met Koning Louis nooit!

Redelijke voetballen, maar slechte mentaliteit. Hopelijk snapt hij de boodschap en gaat hij werken aan een professionele carriã¨re. In vorm zie ik hem graag terug bij Ajax.

18 oktober 2022 om 16:25

Ik kan op basis van dit bericht niet achterhalen wat nou de reden is van het verliezen van zijn basisplek. Afgelopen seizoen nog absolute topspeler daar en kon zelfs naar Milan. Waarom nu opeens op het tweede plan? En waae blijkt uit dat zijn mentaliteit daar de reden voor is?

18 oktober 2022 om 16:38

Ik snap het ook niet, maar ik zie wel dat Brugge na 4 wedstrijden al door is in de CL, terwijl er toch redelijke tegenstanders in de poule zitten. Dus het lijkt er op dat ze Lang in ieder geval niet nodig hebben. Gevalletje don't change i winning team op dit moment.

18 oktober 2022 om 16:59



Maar in de competitie draait het niet. Dus zo een winning team zal het niet zijn. Waarschijnlijk een elftal dat op de counter in Europa kan verrassen en dan in eigen land een spelplan ontbreekt en niet dominant kan zijn. Zoals teams als Chelsea en Benfica de afgelopen jaren. Dan zou je een Lang kunnen gebruiken, denk ik. Met zijn creativiteit.

18 oktober 2022 om 17:03

Een enkelblessure heeft hem er meer dan een maand doen uitliggen. Net in de periode waarin Brugge 10/12 haalt in de CL en net in die periode doet Sowah het uitstekend. Sowieso is er met Jutgla, Yaremchuck, Buchanan, Sowah en Skov heel veel concurrentie voor hem.

19 oktober 2022 om 00:36

Op de counter zeker niet gespeeld. Gewoon realistisch voetbal

18 oktober 2022 om 17:26

Is deze gast niet de Belgische variant van Ihattaren?

18 oktober 2022 om 18:33

Dat is toch niet te vergelijken? Lang deed het een heel seizoen goed, mocht meedoen met Oranje en kon bijna naar Milan op basis van prestaties ipv talent. Ihattaren heeft nog niks echt bereikt. Lang wel degelijk.

18 oktober 2022 om 18:35

Hij is Nederlander?

19 oktober 2022 om 09:31

Leidsehood, ik doelde meer op het feit dat deze gast veel meer in z'n petto heeft dan wat ie tot nu toe laat zien. Hij is te veel met randzaken bezig en heeft een ontzettend kort lontje i.p.v. dat ie 100% voor het voetbal gaat. Dat hij veel verder is dan onze Marokkaanse vriend staat buiten kijf.

Ik denk dat Noa de open haard heet gaat maken komende, zodat hij lekker vanaf de bank met een kopje gemberthee van het Nederlands Elftal kan genieten.

18 oktober 2022 om 17:04

Ik denk niet dat er veel te genieten valt, komend WK, als het het Nederlands elftal betreft.

18 oktober 2022 om 17:15

Rot toch op Rutger, we worden echt lachend wereldkampioen

18 oktober 2022 om 18:36

Zeiden we in 2014 ook met martins indi en mathijsen. Hebben toch een potje genoten

18 oktober 2022 om 18:40

Van het ene extreem naar de ander. Nederland doet het onder van Gaal prima, maar denk dat je met een kwartfinale tevreden mag zijn. Misschien halve finale met wat geluk

18 oktober 2022 om 22:42

En als we geen kampioen worden lag het aan het ontbreken van een goede doelman!

Zonde van zo’n mooie speler, maar misschien wel goed voor z’n grote mond en mentaliteit.

De een zn dood is de ander zn brood. Ik zou als trainer ook niet zomaar een winnend team veranderen. Dat heeft Lang behoorlijk tegen zich. Had op zich wel verwacht dat hij wat meer krediet zou krijgen. Was vorig jaar toch een van de beste bij Brugge?

18 oktober 2022 om 17:17

Eerste deel van het seizoen wel, daarna snel minder geworden. In tweede helft te veel kaarten gehaald en te veel bezig met randzaken. Ik denk dat met name het laatste tegen hem is gekeerd.

Hij is enorm tevreden over hem maar hij heeft hem wel naar de tribune gedegradeerd? Je moet den ik Belg zijn om dat te begrijpen.

18 oktober 2022 om 18:50

Ik heb 5 jaar voor een Belgisch bedrijf gewerkt. Veel schijnheilige en achterbakse mensen, praten alleen achter je rug om.

18 oktober 2022 om 19:44

ja ik hoor het van de belgen zelfs dat dat wel een dingetje is bij hun

18 oktober 2022 om 19:03

Hij is opgenomen in de selectie voor de komende match in de competitie.,,

19 oktober 2022 om 10:12

Hoe weet je dat? Kan het nergens vinden.

19 oktober 2022 om 10:13

Heb het inmiddels gevonden)

Waar zitten die mensen ineens die vonden dat Ten Hag het verkeerd had gezien?

18 oktober 2022 om 16:52

Dat zijn dezelfde mensen die dachten dat Ihattaren bij Ajax wel zou slagen. Die onderschatten hoe belangrijk persoonlijkheid kan zijn binnen het voetbal.

18 oktober 2022 om 17:07

Lang heeft toch aangetoond bij Club Brugge een goede speler te zijn? Dat hij nu niet speelt, omdat tijdens zijn blessure andere spelers het uitstekend doen op zijn plek dat kan gebeuren. Lang is echter echt niet minder dan een Ocampos of Conceicao imo

18 oktober 2022 om 17:47

Lang is middelmaat en zit prima als wissel bij Brugge. Ook mooi dat die clown ff met beide voetjes op de grond wordt gezet.

18 oktober 2022 om 18:23

Bij club Brugge in de Mini Mouse competitie ja. Je meet wel een beetje met twee maten hier Japie. Je bent ook altijd de eerste om prestaties uit de Eredivisie te bagatelliseren. Hoe je hem nu uit de losse pols even boven de kolos Ocampos schaalt laat mij een beetje schrikken.

18 oktober 2022 om 19:00

Alsof de eredivisie veel beter is.

18 oktober 2022 om 22:28

Die kolos heeft ook moeite in een Mickey Mouse competitie. Club Brugge overwintert zelfs in de CL

18 oktober 2022 om 19:13

Lang heeft een topseizoen gehad (meest beslissende speler met assists en goals) en dus een grote invloed gehad op Club Brugge; nu klimt hij uit een dal dat al een tijdje aansleept (een blessure, het mislopen van de gouden schoen die hij wel verdiende, en de constante negatieve berichtgeving die soms wel bijna een heksenjacht is); echt top zal hij nooit zijn, maar bij teams op het niveau v club Brugge (nr 32 in Europa) of dat trapje hoger past hij wel;

Speelde even boven zijn niveau en ging gelijk naast zijn schoenen lopen. Dit is echt geen talent voor de (sub)top.

Misschien weer een voor antwerp? Die nemen toch allerlei verstotelingen aan.

18 oktober 2022 om 17:23

Ze doen het wel goed met al die verstotelingen.

Hij gaat niet mee...

In 5-3-2 heeft Lang niets te zoeken en voor het geval dat van Gaal met 3 aanvallers wil gaan spelen zal hij geen 4 opties meenemen.

Berghuis, Gakpo en Bergwijn zijn wel zeker. Danjuma en ook Malen komen momenteel eerder dan Lang... en ik denk zelfs dat Simons ook eerder komt dan Lang en Malen.

18 oktober 2022 om 16:37

Malen! Je zou bijna vergeten dat we die ook nog hebben rondlopen. Ben die gozer echt compleet vergeten

18 oktober 2022 om 16:50

Ik hoop zo dat Simons mee gaat, wat die bijna elke week laat zien is zo goed.

Speelt niet omdat hij het niveau van Brugge ontgroeit is. Had te allen tijde naar Milan moeten gaan dat was wel zijn niveau geweest,

18 oktober 2022 om 16:43

Denk dat dat nog vies tegen zou vallen bij Milan. Ik zie Noa de verdediging in de Serie A niet zoek spelen. De enige die dat af en toe lukt is Leão en die is 2 keer beter dan Lang.

18 oktober 2022 om 16:44

Uhm ja hoor

'enorm tevreden' maar alsnog op de bank. Dan hebben ze kennelijk wel erg goede spelers daar, want op zich heeft Noa Lang natuurlijk wel het niveau om Brugge beter te maken als ie gewoon normaal doet.

19 oktober 2022 om 10:24

Het elftal staat goed, dus voor de trainer geen aanleiding om te wisselen. Lang heeft ook pech dat andere spelers tijdens zijn blessure hun kans gepakt hebben. Zo'n Sowah raakte bij AZ geen pepernoot.

Wat moet Noa Lang in dit systeem dan spelen? Als Van Gaal alsnog nog een linksbuiten wil opstellen heeft hij vast andere spelers in gedachten (gakpo, Bergwijn, Malen, Danjuma...)

18 oktober 2022 om 16:55

Lang is een nummer 10 geen linksbuiten. Op links komt hij snelheid te kort en kan eigenlijk nooit buitenom gaan. Hij staat wel vaak links maar ik denk dat het meer is omdat hij risico in zijn spel neemt en dat is natuurlijk gevaarlijker in de as vandaar dat sierlijke voetballers tegenwoordig niet meer op 10 staan maar op de flanken al zouden velen misschien op 10 toch wel wat dominanter kunnen zijn. Er was gewoon geen noemenswaardige interesse in Lang uiteindelijk durfde Milan het ook niet aan met hem. Prima voetballer maar ik denk niet dat zijn plafond heel hoog is.

19 oktober 2022 om 10:28

Ach, zo lang clubs als West Ham nog interesse hebben in Lang, zal het uiteindelijk wel goed komen met hem.

Het was een hete zomer, de winter wordt Lang voor Noa

Mooi nieuws. Ik gun bijna iedereen een succesvolle carrière, maar mensen als Noa Lang trek ik bijzonder slecht. Nog steeds mag hij van mij de mooiste club carrière ooit hebben hoor, zolang hij mijn land maar niet vertegenwoordigd.

18 oktober 2022 om 19:49

Nare reactie van je, Lang is een Nederlander en jij of ik bepalen niet of hij ons vertegenwoordigd. Als je commentaar op hem hebt laat jij maar eens je kunsten zien hoe jij ons Nederland kan vertegenwoordigen?
Niemand kent jou ga gauw met je zure reactie als stimulans gebruiken om wat van jezelf te gaan maken.

18 oktober 2022 om 20:04

Lekkere zinsopbouw. Complimenten. Niemand kent mij? Dat is best gek. Ik denk wel dat er mensen zijn die mij kennen. Mag ik geen commentaar hebben op Lang? Want? Ik vind het een misselijke vent en ik ben blij als hij mijn land niet vertegenwoordigd. Simpeler kan ik het niet uitleggen. Ik hoop dat je het begrijpt, maar uit bovenstaande reactie heb ik mijn twijfels.

Ach ja, zo is de hozannastemming rond Lang ook weer snel bekoeld. Lang is een speler met een hele grote mond en een speler die heel erg grillig is. Hij doet soms leuke dingen, maar je kunt niet op hem bouwen. Als hij een vrije rol heeft ka hij van waarde zijn, maar als je echt bij de top wilt meedoen dan is het meer een stoorzender. Zoals ik al vaker heb gezegd, Noa Lang is a prima speler voor de middenmoot, maar niet voor de top. Daarom is het ook prima dat hij bij Ajax is vertrokken.

De aanval is zeker niet onze allerbeste linie, maar vGaal kijkt naar vorm en mentaliteit. Een speler moet gewoon binnen zijn plaatje en eisen vallen en ik ben bang dat Lang daar nooit echt goed in zal passen.

Wellicht krijgt hij onder Koeman weer eens wat kansen, maar dan zal hij zich wel weer belangrijk moeten maken daar. Want het is nu ook niet zo dat hij op de bank zit bij een topclub natuurlijk. Hij speelt niet bij de nr3 uit een vrij matige competitie.

Van beste speler en naar Ac Milan kunnen naar het tweede plan bij Brugge...

Jammer dat Ajax al 2 linksbuitens heeft Anders was het echt een hele goede aankoop geweest. Wellicht als Bergwijn een goed WK speelt dat hij een perfect vervanger zou zijn.

Gewoon ego aan de kant zetten .
En je voeten laten spreken .
Hij heeft talent genoeg. Zo zijn er veel gesneuveld

19 oktober 2022 om 06:55

Haha en laat dat nou juist het probleem bij Noa zijn, die heeft een ego zo groot, dat een driezitsbank gelijk vol zit als hij er op plaats neemt.

Buitenkansje voor Ajax. Lang als vervanger van Tadic.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren