Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lampard lyrisch: ‘Zelfs als Van Dijk kwam, had hij dat makkelijk aangekund’

Laatste update:

Frank Lampard is zwaar onder de indruk van Andreas Christensen. Het clubicoon van Chelsea stelt in gesprek met de London Evening Standard vast dat de Deens international, die tot medio 2022 vastligt op Stamford Bridge, dit seizoen imponeert onder manager Antonio Conte. De Engelsman beweert dat de 21-jarige verdediger van iedereen de concurrentie achterin bij Chelsea kan winnen.

"Zelfs als Virgil van Dijk was gekomen, had Christensen dat makkelijk aangekund", zegt Lampard zelfverzekerd. "Je posteert je ploeg gewoon rond dit soort spelers, zelfs op deze jonge leeftijd. Hij zou geen problemen hebben ervaren met concurrentie, ongeacht wie ze haalden. Ik heb met hem een klein beetje getraind toen ik daar nog was. We waren ons allemaal bewust van zijn kwaliteiten."

"Hij deed al mee met de sessies van ons toen hij nog maar zestien jaar oud was", vervolgt de oud-middenvelder. "Hij was erg indrukwekkend. Sommige jonge spelers zijn niet klaar voor de uitdagingen: de snelheid van het spelletje, de juiste keuzes maken met de bal… Maar zelfs op die jonge leeftijd kon je zien dat hij altijd kalm was en altijd bewust was van zijn kwaliteiten."

"Dat zorgde ervoor dat hij meteen geaccepteerd werd en mee kon doen. Op zo'n leeftijd en met zijn talent, is hij verschrikkelijk veel geld waard. Chelsea heeft hem lang vastgelegd, dus ze kunnen van alles vragen. Maar ze gaan hem nooit verkopen. Hij gaat nergens heen. Het is cruciaal dat hij weer fit is en erbij is bij confrontaties zoals tegen Barcelona in de Champions League", besluit Lampard.

Wie verwacht jij dat er verder gaat in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een speler is hij gebleken zeg! Hoorde veel van hem bij Mönchengladbach maar had hem nooit zien spelen. Heel veel Chelsea jeugdspelers werden opgehemeld maar veel kwamen uiteindelijk nergens of kregen geen speeltijd. Wat ben ik blij dat deze jongen dat wel krijgt. Is gewoon een van de beste centrale verdedigers in de Premier League dit seizoen.Zo rustig aan de bal,maakt zelden een fout,retesnel voor een verdediger en verdedigt natuurlijk heel goed. Zonder hem is onze verdediging 200% slechter. En dan nog te bedenken dat hij maar 22 is!

Zelfs als van Dijk was gekomen? Hoe goed vinden ze van Dijk wel niet in Engeland? Niks ten nadele van V. Dijk want het is een goede verdediger. Maar hij is (nog) niet van absolute wereldklasse.

16 februari 2018 om 19:39

En Lampard vindt hem dus ook een topper.

16 februari 2018 om 19:48

Ten eerste dat is niet waar, je kunt niet elke verdediger kopen.
Ten tweede het ging niet om het bedrag maar de speler. Je kan zeggen, koop de vrij, Koulibaly of Manolas, maar wat heb je daar aan als Klopp vdijk als de perfecte aanwinst ziet?

16 februari 2018 om 20:27

Ik kan ook geen 3 verdedigers in engeland noemen die ik beter vind dan van dijk

17 februari 2018 om 03:27

Dan kijk je niet veel BPL

16 februari 2018 om 19:45

De mensen die van Dijk wekelijks zien vinden hem minstens in de top 5 verdedigers van de PL. Weet niet wat jouw definitie van wereldklasse is.

16 februari 2018 om 19:51

Zullen vast Liverpool fans zijn dan

16 februari 2018 om 19:55

Wereldklasse zijn er maar bar weinig in mijn ogen, maar weinig verdedigers waar ik niets op aan te merken heb. Chiellini is de enige echte legende in wording voor mij en de rest heb ik wat op aan te merken of zijn niet constant. Dat is ook niet gek, want er zijn al genoeg stukken geschreven door mensen 'met verstand van voetbal' die uitleggen waarom de echte verdedigers schaars zijn, maar toch altijd onderdeel zijn van een goed elftal wat in balans is.

Over vdijk ben ik ook van mening dat hij zeker nog wat moet bewijzen, maar de tekenen zijn goed en op basis van zijn Southampton tijd behoorde hij wel tot de top 5 van Engeland.

16 februari 2018 om 19:56

En Veltman is wel wereldklasse? Als spelers als Lampard en Gerrard zeggen dat hij tot de top behoort, kun je gerust stellen dat hij wereldklasse is. Geeft toch ook weer aan hoe zwak het eigenlijk is geweest dat we niet zijn geplaatst voor Rusland, tegenwoordig hebben we niet meer de minste spelers wat betreft middenveld en verdediging.

17 februari 2018 om 02:53

Met een goede centrale verdediger ga je ook geen hoge ogen gooien. Het team is in een complete disbalans vanwege een gebrek aan talent op bepaalde posities de afgelopen 4 jaar. Van Dijk is een uitstekende verdediger, maar met jongens als Wijnaldum, Promes, Strootman, Janssen enzovoort raken tegenstanders nou niet bepaald van slag.

17 februari 2018 om 02:51

Dat is Christensen ook niet. In Engeland ben je al snel een grootse verdediger als je fysiek sterk bent en relatief constant op voldoendes speelt. Spelers als Cahill, Jones, Mertesacker, Stones, Koscielny enzovoort worden ook als top verdedigers beschouwd, maar in feite zijn ze vergeleken met de echte top verdedigers ook 'best aardig'. Dan zie ik toch liever jongens als Van Dijk, Otamendi, Sanchez, Alderweireld, Vertonghen, Bailly enzovoort.

2 Men Couldn't Carry (carry)
Couldn't Carry Lampard (c*nt)
2 Man 1 Man And His Forkilft Truck Couldn't Carry Lampard (c*nt)

16 februari 2018 om 20:00

Stel je voor, je bent 35 jaar, en je zet zo'n teksten op internet.
En dan nog steeds niet durven te schelden.

On:
Extreem goede speler, wat een talent! Mag nog iets meer qua fysiek erbij krijgen, maar mentaal zit het extreem goed bij deze jongen.

16 februari 2018 om 20:28

Is een West Ham chant. Schelden is heel eng hoor op het internet.

Potentieel 1 van de beste ter wereld op zijn positie, heeft hele grote stappen gemaakt in Duitsland, en ben blij dat hij ook een echte kans krijgt van Conte waardoor die zich kan verder ontwikkelen. Zouma en Christensen gaan de toekomstige duo vormen bij Chelsea en als zij hun potentie waar kunnen maken dan heb je wellicht de beste centrale achterhoede ter wereld. Off: Schijnt dat Hazard zijn contract gaat verlengen, er was vandaag een foto gelekt met Hazard op de trainingsveld met een hele cameraploeg(wss een filmpje aan het opnemen voor zijn contract verlenging), als het waar is en Courtois(dubbel gevoel bij zijn evt verlening) ook nog eens gaat verlengen dan doet Chelsea uitstekende zaken.

16 februari 2018 om 20:01

Zie inderdaad geruchten dat zijn verlenging morgen (zaterdag) wordt aangekondigd. Zou fantastisch nieuws zijn, geniale minstens top-10 speler van de wereld. Voor mij haakt hij zelfs net aan in de top 5, maar snap dat veel mensen deze mening niet met mij delen.

17 februari 2018 om 00:54

Enige reden waarom mensen onze mening niet zouden delen is omdat ze niet regelmatig Chelsea kijken.

Christensen is inderdaad erg goed dit seizoen en op basis van het hele seizoen echt wel top 5, met daarin namen als Vertonghen, Maguire en nog twee die ik zo 1,2,3 niet durf te zeggen. Namen die te weinig hebben gespeeld net zoals Aldeweirald tel ik niet mee.

Maar, monchengladback krijgt natuurlijk alle credits voor dit succes van mij en dat lijkt mij toch wel duidelijk. Hij is daar volwassen geworden en heeft geluk dat Conte zich niet laat verblinden door naam of status om zo in te stromen. Big ups voor de spelers en Conte.

Chelsea heeft bijna alleen zijn salaris over gemaakt

16 februari 2018 om 22:37

Alderweireld was voor zijn blessure nog steeds niet top 5 waardig. Vertonghen was naast hem vaak de betere centrale verdediger en Toby moest het bijna altijd doen met een 'ok' wedstrijd.

17 februari 2018 om 03:29

Vertonghen beter dan Alderweireld? Lol.

Je kan ver gaan met Fanboy zijn, maar dit gaat soms echt wel te ver.

17 februari 2018 om 11:08

Ik ben geen fan van beide spelers, maar heb genoeg van ze gezien om te concluderen dat Vertonghen dit seizoen de betere verdediger is. Spurs fans zullen dit ook beamen. Het is nog maar de vraag of Alderweireld zijn klasse van een seizoen terug kan hervinden.

Reactie op Schop1989:
Ik zou sowieso een van zijn verdedigingspartners, Azpilicueta, nog in dat rijtje scharen. Maguire inderdaad een revelatie dit seizoen, mooi om te zien hoe zo'n boom van een vent zo knalhard kan verdedigen.

Qua vierde verdediger om de top-5 compleet te maken durf ik niet een naam te noemen.

16 februari 2018 om 21:02

Azpi zou ik gelijk noemen als ik hem niet onder de rechter vleugelverdedigers zou scharen

Hij speelt wel in en driemans verdediging, maar het is toch echt wel een RB in mijn optiek.

Beetje erg voorbarig. Andreas Christensen heeft veel talent, maar is ook volgens de Chelsea fans niet zonder gebreken waaraan gewerkt moet worden. Virgil daarintegen was meteen de beste cb in zijn eerste seizoen en heeft een kerkhof aan aanvallers in zijn broekzak (n.b Harry Kane is zijn laatste slachtoffer). Daarbij is hij hard op weg om een van de beste cb's in de wereld te worden.

Als je ziet hoe goed zijn individuele klasse is, zijn teamgenoten beter laat spelen terwijl hij nog niet eens match fit na een lange blessure, moet wennen aan een nieuw team waar hij meteen een dragende speler is, ook nog te maken heeft met druk van zijn prijskaartje en een nieuwe club kan je niet anders dan onder de indruk zijn.

Andreas komt er wel, maar mag nu niet eens de veters strikken van vvd. Overigens is hij opgenomen in Champions League team of the week in zijn eerste europese match na jaren. Not bad at all. Overigens is het frappant dat Conte hem bijzonder graag wilde hebben en er nog steeds van baalt dat het niet gelukt is.

16 februari 2018 om 20:45

Ach ga toch weg man. Dit seizoen mag VVD niet eens de veters strikken van Christensen. Is samen met Azpi de beste verdediger dit seizoen. Haal eentje weg en je hebt een dramatische verdediging. Dat zegt wel wat toch? Christensen speelde bijv niet tegen Watford en Bournemouth en je weet wat er gebeurde.

16 februari 2018 om 20:45

Beste verdediger van Chelsea*

16 februari 2018 om 22:34

Volgens whoscored heeft Andreas in de premier league een ultrahoge score van.. 6.91. Van Dijk staat op 7.45 Ik snap dat je voor Chelsea bent en daardoor deels blind raakt, maar verlies de realiteit niet uit het oog aub.

17 februari 2018 om 00:56

Hahahahha VVD beter dan Andreas. Overduidelijk dat jij niet weet hoe goed Christensen is.

17 februari 2018 om 11:21

Ik weet dat wel en VVD invorm is wel 2 niveaus hoger en christensen zit ook onder azpilicueta. Ik ben een chelsea fan trouwens.

17 februari 2018 om 11:22

Klopt na azpi onze beste verdedigee maar is nog wel duidelijk minder dan hem. Christensen is wel paar keer door aanvallers te kijk gezet. Blijft wel de grootste verdedigings talent met zouma.

17 februari 2018 om 13:36

Van dijk direct de beste CB, tuurlijk! Beste van Soton ja, Alderweireld is al meerdere seizoen de beste in de BPL. Dit seizoen heeft hij minder gespeeld door blessures maar ik noem er ff 1 die als de beste was. Je kan jezelf de heletijd vertellen dat Van Dijk overal en alles de beste in is maar dat is niet zo.

Ze spelen allebeide pas hun eerste jaar in de top van Engeland.laten we niet te snel oordelen of de 1 beter is dan de andere.ze hebben beide nog niks gewonnen of gepresteerd met hun club of land.
of de Champions league.dat ze het in Engeland goed doen, wat wordt gezien als de beste competitie ter wereld is mooi maar het is pas hun eerste jaar.had Rondon in de wedstrijd gescoordt afgelopen weekend toen hij de 1-1 kon maken waar hij christensen toch makkelijk opzij zet,
en 1 op 1 met Courtois komt en toch mist.was ie er in gegaan dan kan je een hele andere wedstrijd krijgen en was het bijvoorbeeld 1-1 gebleven door zijn fout of hadden ze verloren.dan was het opeens maar een normale verdediger of een slechte of wat dan ook.lets go with the hype.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren