Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Labyad scoort in zege Sporting, Van Wolfswinkel raakt paal driemaal

Laatste update:

Sporting Portugal is zaterdag weer wat weggekropen uit de middenmoot. Os Leões zetten geen van hun laatste drie competitieduels om in winst, maar wonnen nu thuis weer eens: tegen Vitória Setúbal werd het 2-1. Zakaria Labyad nam één van de twee doelpunten van Sporting op zich: de ex-PSV’er scoorde vanaf de strafschopstip. Sporting staat nu gedeeld negende met Nacional.

Vitória Setúbal schoot zichzelf na een kwartier spelen in eigen voet. Sporting-back Cédric zette vanaf de rechterkant voor richting Ricky van Wolfswinkel, maar nog voordat de Nederlander eraan kon komen raakte Amoreirinha de bal ongelukkig en verschalkte hij zijn eigen doelman. Slechts vijf minuten later viel ook de 2-0: Ney Santos beging een overtreding op Eric Dier en werd bestraft met een penalty.

Labyad zette zich achter de buitenkans en benutte die: de tweede keer dit seizoen dat hij scoorde voor Sporting. Van Wolfswinkel liet de penalty aan zich voorbijgaan, nadat hij dit seizoen al enkele keren miste. Vitória Setúbal vond snel de aansluitingstreffer via Ariza Makukula, maar kwam niet verder terug dan dat. Spanning was er nog wel: meer dan genoeg, zelfs. Van Wolfswinkel raakte de paal liefst drie (!) keer en had alle pech van de wereld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Belangrijke zege voor Sporting, die echt een matig seizoen draaien.
Ik denk dat Europees voetbal er niet meer in zit.

Zo dat is pech hebben zeg.. Van Wolfswinkel presteert dit jaar duidelijk slechter dan vorig jaar. Jammer dat ie niet het verschil kan maken bij een slecht spelend Sporting.

18 maart 2013 om 01:46

Wolfswinkel presteert qua veldgoals niet slechter dan vorig seizoen

toen 8 in 25 weds, nu 6 in 21

de rest waren penalties

verdediging was vandaag van beide kant slecht. De uitploeg had enkele vrije kopballen en Patricio was voor de verandering eens niet goed bezig. Wel verdiende overwinning voor Sporting in een open duel.

Mooie treffer van Zakaria

Ondanks de zege is het een matig seizoen voor Sporting CP. Jammer zeg. had vooraf aan het seizoen gehoopt dat ze meekonden strijden om de CL plaatsen met Braga.

Jammer voor Rvw, zit die drie er wel in, ben je de held van de avond. Wel knap dat die Labyad zijn draai gevonden lijkt te hebben. Ondanks dat ik het een laf ventje vindt, lijkt hij het toch goed te doen daarzo.

17 maart 2013 om 11:57

Jij bent de enige laffe ventje achter de computer. Snap niet wat het probleem van jullie is. De Portugese competitie is beter dan de eredivisie. Hij verdient beter bij Sporting en hij zit in een warmer klimaat en mooier land en daarbij als hij op vakantie wild naar Marokko hoeft hij niet zo lang te reizen dan als hij hier in Nederland was gebleven. En kom niet met de manier op hij psv heeft verlaten want het was gewoon psv eigen fout ze mogen blij zijn dat ze nog iets van een transfer som terug krijgen. Welke idioot laat een minderjarige een contract tekenen van een aantal jaar?

17 maart 2013 om 14:46

Ontspan man, elke keer als iemand iets over labyad zegt neem je het voor hem op alsof t je zoon is.

17 maart 2013 om 14:49

Het is een landgenoot en een voetballer die nooit iets verkeerd heeft gedaan maar wel in een slecht hoekje wordt geduwd door bepaalde mensen die zijn voorkeuren hebben bij sommige nationaliteiten

17 maart 2013 om 14:56

Ja jij hebt dus duidelijk ook je voorkeur bij een bepaalde nationaliteit.

17 maart 2013 om 15:09

Jij toch ook als je bijvoorbeeld zometeen Galatasaray gaat kijken hoop je toch ook dat hij een goal maakt of goed speelt. Of wil je me vertellen dat als Nederland tegen Duitsland speelt het je net zo interesseert als Gabon tegen Honduras voetbalt op het zelfde moment?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren