Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Labyad draagt met goals bij aan zege in besloten oefenduel Jong Ajax

Laatste update:

Jong Ajax heeft maandagmiddag een besloten oefenduel afgewerkt tegen Jong PEC Zwolle. De Amsterdammers wonnen met 4-1. Aan Amsterdamse zijde speelden bankzitters van het eerste elftal mee. Zakaria Labyad mocht opdraven en was met drie doelpunten belangrijk. Ook Joël Veltman stond aan de aftrap en kon door het oefenduel weer wat wedstrijdritme opdoen. De Portugese keeper Bruno Varela maakte zijn officieuze debuut voor Ajax.

Ook bij PEC Zwolle kwamen bankzitters van het eerste elftal in actie. Aanwinsten Yuta Nakayama en Dean Bouzanis, en Darryl Lachman begonnen vanuit de basis. De wedstrijd in Amsterdam eindigde door goals van Labyad (3) en Dani de Wit in een ruime overwinning voor Ajax. Sepp van den Berg scoorde namens de bezoekers uit Zwolle.

In de afgelopen jaren mochten reserve-spelers van het eerste elftal van Ajax gewoon uitkomen voor de beloften in de eerste divisie. Echter, de KNVB heeft een leeftijdsgrens ingevoerd waardoor dit niet meer mogelijk is. Om toch aan speelminuten te komen kwamen Jong Ajax en Jong PEC Zwolle maandag op De Toekomst tegen elkaar in actie.

Opstelling Ajax: Varela; Veltman, Schuurs, Botman (74. Bakboord), Sinkgraven, De Wit, Cerny, Ekkelenkamp (74. Gravenberch), Traoré (74. Jensen), Labyad, Lang (74. Danilo)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Waarom staat Sepp van de Berg niet meer in de basis bij PEC?

4 februari 2019 om 15:35

omdat de trainer denkt over betere opties te beschikken op zijn positie

4 februari 2019 om 16:26

waarom zou een pas 17 jarige speler altijd basis moeten speler.

4 februari 2019 om 21:29

Stam heeft aangegeven dat hij zich weer op jong moet richten ivm met school e.d. Waarschijnlijk is het vele spelen wat veel geweest voor deze jongen

Leuk voor Labyad (en Veltman) weer wat minuten kunnen maken. Zie Labyad niet meer slagen bij Ajax; heeft op het middenveld de nodige spelers voor zich en op de flanken niet creatief genoeg.

Veltman kan Kristensen snel voorbij streven. Kan dan met Mazraoui om RB-positie gaan vechten en/of volgend jaar centrum vormen met Blind/Magallan/Schuurs ervan uitgaande dat De Ligt zal vertrekken. Blind volgend jaar doorschuiven naar het middenveld.

Treurig hoe hij is aangekocht omdat ze dachten dat Ziyech weg ging en hij inmiddels 15de man is. Daar is hij veel te goed voor. Het typeert hem dat hij nooit zeikt of klaagt maar die jongen kan bij elke club onder Ajax tot de uitblinkers horen. Ik gun hem in de zomer een club waar hij wel veel gaat spelen.

4 februari 2019 om 16:03

Ziyech, Frenkie vertrekken waarschijnlijk. Er komt een plekkie vrij.

4 februari 2019 om 16:08

Denk je dat hij dan een basisplaats krijgt? Ik verwacht eerder dat ze voor veel geld een vervanger halen. Daarnaast hebben Schone, Van de Beek en wellicht ook Blind voorrang op hem.

4 februari 2019 om 17:29

Blind en Lasse spelen op totaal verschillende posities in dit systeem. Al ben ik benieuwd of Ten Hag ditzelfde systeem volgend seizoen weer wilt gebruiken wanneer Ziyech weg is. Dan toch liever Tadic op 10 met snelle vleugelspelers.

4 februari 2019 om 16:19

Hij is niet aangekocht omdat ze dachten dat ziyech weg ging. Tadic is als vervanger van ziyech gekocht. En heeft daarom ook zijn rugnummer gekregen. Ten hag moet eens wat vaker leren rouleren. Hij houdt steeds vast aan dezelfde namen en dezelfde wissels. Veel spelers krijgen totaal geen kans en worden helemaal kapot gemaakt.

4 februari 2019 om 21:15

@soccerfan, welke vele spelers dan? Vind alleen dat Labyad en Wober niet genoeg kansen hadden gekregen maar vele spelers zou ik het niet noemen. Neres, van de Beek, Dolberg en Huntelaar worden best wat gerouleerd.

4 februari 2019 om 17:11

Ik ben het eens dat hij te goed is voor een 15e plek in een selectie, maar zelfs als Ziyech weg was gegaan dan had ik hem geen basisplek zien veroveren, want daar is hij dan helaas weer niet goed genoeg voor. Een transfer deze zomer zou voor hem het beste uitkomen als spelen prioriteit heeft. Voor Ajax natuurlijk een prima speler voor op de bank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren