Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Laagvlieger in Serie B zet voormalig duurste spits ooit op straat

Laatste update:

Hernán Crespo kan op zoek naar een nieuwe werkgever. Modena heeft de veertigjarige trainer zaterdagmiddag na de 1-2 nederlaag tegen Cagliari op straat gezet, zo meldt Sky Italia. De huidige nummer achttien van de Serie B kondigt het vertrek van Crespo waarschijnlijk vanavond aan.

/

Een aantal fanatieke supporters van Modena stormde na afloop de perszaal binnen om Anonio Caliendo om tekst en uitleg te vragen, maar de voorzitter was niet aanwezig. De club zag zich echter wel genoodzaakt om maatregelen te nemen en Crespo heeft na 35 wedstrijden dus het veld moeten ruimen bij i Canarini.

De 63-voudig international van Argentinië was in de zomer van 2000 met een transfersom van om en nabij 56,5 miljoen euro nog de duurste spits ooit. Hij ruilde Parma toen in voor Lazio en kwam later nog uit voor onder meer Internazionale, Chelsea en AC Milan.

Groeit Hernan Crespo uit tot een toptrainer, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij sommige spelers hoop je gewoon dat ze nooit trainer worden. Dit is zo n geval. Was altijd wel gecharmeerd van Crespo. Een dodelijke afmaker.

En dan lees je dat hij opstraat wordt gezet door een club van 'met alle respect' serie B.

26 maart 2016 om 18:25

Elke trainer heeft wel eens een minder team. Hoeven hem niet meteen af te schrijven. Hij leert hier van en kan het bij zijn volgende club anders doen.

Wel zuur want Modena stond tot minuut 90 1-0 voor en gaf de wedstrijd in 2 minuten weg..

staat inmiddels op de officiële website van Modena

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren