Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kylian Mbappé heeft langdurig contract bij Real Madrid al getekend’

Laatste update:

Niets lijkt een overgang van Kylian Mbappé naar Real Madrid nog in de weg te staan. De Fransman, die afgelopen week intern zijn vertrek bij Paris Saint-Germain aankondigde, heeft volgens Marca zelfs al getekend bij De Koninklijke.

De Spaanse sportkrant schrijft dat Mbappé en Real twee weken geleden een overeenkomst hebben gesloten en getekend. Daarin staat de aanvaller per 1 juli de nieuwste aanwinst is van de Spaanse koploper.

De afgelopen dagen is door een niet nader genoemde club de mogelijkheid onderzocht om Mbappé een aanbod te doen. De entourage liet daarop weten dat er geen enkele schijn van kans zou zijn.

Mbappé heeft naar verluidt al een toezegging gedaan aan Real en is vastberaden om volgend seizoen in de Spaanse hoofdstad te spelen. Voor de aanvaller ligt een contract klaar voor vijf seizoenen.

Toen Mbappé afgelopen dinsdag een afsprak gepland had staan met president Nasser Al-Khelaïfi van Paris Saint-Germain, verzocht hij hem geen nieuw contractvoorstel te doen.

Reden daarvan was dat hij het voorgestelde contract van vijf jaar bij Real Madrid al had ondertekend. Niet veel later doken alle internationale media op de zaak en werd duidelijk dat Mbappé aan zijn voorlopig laatste jaar bezig is in Parijs.

José Ángel Sánchez, die namens Real Madrid de onderhandelingen heeft gevoerd, heeft de onderhandelingen met de entourage van Mbappé begin februari hervat. De club wilde zich niet nogmaals het kaas van het brood laten eten, zo klinkt het.

Op basis van de overeenkomst die beide partijen in 2022 al bereikten, verliepen de onderhandelingen relatief soepel, zo schetst Marca. De lastigste obstakels hielden verband met de beeldrechten van de Franse sterspeler.

Mbappé wordt meteen de best betaalde speler binnen de selectie van Real. Het salaris is echter niet ver verwijderd van dat van andere topverdieners als Toni Kroos en Luka Modric. Laatstgenoemden strijken zo'n 15 tot 20 miljoen euro op plus bonussen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik een euro kreeg voor elke keer dat M'bappe naar Real zou gaan, was ik zelf al miljonair geweest. Ik geloof het pas als hij gepresenteerd wordt.

19 februari 2024 om 08:57

Waar zou hij anders naartoe moeten volgens jou?

Is zijn droomclub en heeft publiekelijk gezegd niet te verlengen bij PSG.

Zeker nu Klopp weggaat, gaat hjj niet naar Liverpool

19 februari 2024 om 09:54

@vesta Idem.

@driesdevries vorig seizoen en het seizoen daarvoor was hij ook al voor "99" "zeker" een speler van ons... laten we het rustig afwachten. Als een ding zeker is als het aankomt op Mbappe, is het dat hij onberekenbaar handelt en zich laat beinvloeden.

19 februari 2024 om 09:59

De berichtgeving is wel anders hoor, vorige keer stond het nog wel in het teken van dat PSG hem kostte wat het kost wilde behouden. Nu hebben ze de handdoek in de ring gegooid.

19 februari 2024 om 10:24

Vanaf zijn 16e, 2 transfer windows per jaar, volgens mij zou je iets van 20 euro in je spaarpotje hebben maximaal. Maar dat niet eens want het was niet elke transfer window sinds toen een issue. Je rekent je iets te royaal rijk Vesta.

19 februari 2024 om 10:55

Niemand maar dan ook niemand hoor ik erover dat ze een speler gaan halen voor linksbuiten terwijl ze een linksbuiten hebben in de vorm van zn leven die alleen nog maar beter wordt. Wat is dit voor kapitaal vernietiging? ...real gaat weer terug naar de Galacticos tijdperk waarin ze spelers haalden om hun naam en niet of ze m nodig hadden?

19 februari 2024 om 11:11

Het halen van Mbappé omschrijven als kapitaalsvernietiging 😅.

19 februari 2024 om 11:33

Wat doe je bijdehand..dat is toch ook kapitaalvernietiging van Vinicius als die niet meer zn kwaliteiten kan laten zien? Die jngen zit op zn top van zn kunnen en speelt precies op dezelfde plek..

19 februari 2024 om 11:46

Lijkt mij dat ze Mbappé voor in het centrum halen, waardoor er een middenvelder minder zal spelen. Courtois; Carvajal, Militao, Rüdiger, Alaba; Camavinga/Tchouameni, Valverde, Bellingham; Rodrygo, Vinicius, Mbappé, zoiets. Modric zal vertrekken/stoppen en Kroos waarschijnlijk ook, dus dan is het ook meer dan mogelijk om te rouleren op het middenveld waar je ook nog Brahim achter de hand hebt. Hoe dan ook een selectie om van te smullen.

19 februari 2024 om 11:56

Je ziet wel dat ze dit jaar met 2 spitsen spelen? Mbappe zal voor de CA gehaald worden ik denk dat er veel wisselingen zullen zijn met de voorste 2 of misschien 3 zodra Mbappe er is. Kapitaalvernietiging is het zeker niet, 2 grote jongens gaan weg en Vini kan ook in de spits net zoals Mbappe ook linksbuiten kan.. Hij is ook gewoon echt nodig, dit plan is al tijden geleden gepland met de (tussen) komst van Joselu.

19 februari 2024 om 11:56

maar Mbappe speelt al zn beste wedstrijden vanaf links komend...net als Vinicius..dan ga je toch twee van de beste spelers sub optimaal inzetten?
Ik vond juist dat Real heel goed bezig was met beleid...jonge super talenten halen icm met eigen jeugd en een paar ervaren rotten.
Deze aankoop doet me denken aan Galacticos era... 1 van de twee spelers gaat lijden en dat vind ik echt zonde.

19 februari 2024 om 12:02

Mbappe heeft een wk gewonnen op de rechtsbuiten en speelt bijna heel het huidige seizoen in de spits.

Het is gewoon nogal onzinnig te doen alsof hij alleen op linksbuiten kan staan. Die gaat gewoon de rol van Rodrygo op zich nemen. En dat gaat hij 1000 keer beter doen dan Rodrygo.

19 februari 2024 om 12:02

Kijk je wel eens een wedstrijd van Mbappe? Hij speelt zijn meeste wedstrijden in de spits. Dat linksbuitenverhaal is inmiddels achterhaald. Bovendien kan hij op elke positie voorin beter uit de voeten dan elke andere aanvaller in de wereld. Misschien muv Haaland in de spits. Je argumenten snijden geen hout ClarkKent

19 februari 2024 om 13:35

Zou me niet eens verbazen als Don Carlo met Vini Mbappe voorop gaat spelen met Jude op 10. Daar weer achter Kroos/Camavinga Tchouameni Valverde.

Wat betekent dat Rodrygo word geslachtofferd.

19 februari 2024 om 13:46

Speelt gewoon als spits kerel. Zal dat bij Madrid ook gaan doen.

19 februari 2024 om 13:55

Als je Vini en Mbappe voorin hebt, dan heb je volgens mij de allersnelste aanval ter wereld. Elke tegenstander zal de bus parkeren tegen Real of met 5-0 onderuit gaan.

19 februari 2024 om 14:30

@real8madrid

Haha wat een luxe eigenlijk.. een discussie op VZ over waar Mbappe gaat spelen.. Vinicius Mbappe Rodrygo Endrick voorop.. lekker man!

19 februari 2024 om 16:43

216 van zijn 346 wedstrijden voor club en land als spits gespeeld...

1. Mbappe speelt bij PSG —> 2. Media bericht over twijfels bij Mbappe over PSG —> 3. Media bericht over voorcontract van Mbappe bij Real Madrid —> 4. Mbappe verlengt contract bij PSG, tot woede van Real Madrid die aankondigen er nu echt klaar mee zijn.

We zijn nu bij 3. Teken gewoon, dan zijn we van deze jaarlijkse ongein af.

19 februari 2024 om 09:00

Je zit nu appels met peren te vergelijken.

In 2021 moest Real 180mil betalen aan PSG

In 2022 had Mbappé nog géén duidelijkheid gegeven over zijn beslissing.

En nu in 2024 heeft hij publiekelijk gezegd psg te verlaten. Letterlijk álle betrouwbare media berichten erover

19 februari 2024 om 12:43

Mbappe gaat gewoon naar Real Madrid. Misschien komt Haaland er nog bij.

Dan heb je:

Vinicius - Haaland - Mbappe

Dat is gewoon fraude.

19 februari 2024 om 14:24

@Wetenschapper

Haaland gaat absoluut niet naar Real die blijft zeker nog wat jaartjes bij City. En bovendien wilt hij ook absoluut niet in de schaduw staan van Mbappe. Ik weet nog goed toen die nog bij BVB speelde zei die dat als die vertrekt bij BVB hij de man van de aanval voorin wilt worden.

Andere club was City, want Mbappe en City hebben elkaar gesproken net voordat hij officieel naar buiten bracht weg te gaan. Dus we gaan het zien. Mbappe was niet te spreken of het Madrid aanbod schijnt dat was lager dan het vorige. City kan wel het salaris betalen , maar niet de 100m+ tekenbonus vanwege FFP

19 februari 2024 om 09:02

Uiteraard komt hij niet naar City. Misschien over 5 jaar als hij wil bewijzen dat hij ook in PL kan scoren

19 februari 2024 om 09:57

Op z'n 31e naar City, ik denk het niet hoor. Die gaat tot het einde door bij Real. Misschien jaartje Monaco aan het einde pakken, of floppen en voor 300 miljoen per jaar naar de woestijn.

19 februari 2024 om 10:00

Nou ik lees eerder wilde geruchten over dat Haaland en Mbappe beide op de radar van Perez staan...

Man City kan hem denk ik het dubbele aan salaris geven. Als hij daar gelukkig van wordt, hoop ik van harte dat hij bij jullie tekent hoor. Dat Mbappe niet te spreken is over het verlaagde aanbod, heeft hij aan zichzelf te danken. Perez heeft genoeg pogingen gedaan en wilde tot het uiterste voor hem gaan, maar nu is het: graag, of Niet! Heel simpel, en ik ben trots op onze clubpresident dat hij deze houding aanneemt.

19 februari 2024 om 10:21

Als je zijn contracten ziet, draait het em wel degelijk om de centen. En je kan nou niet zeggen dat City slechter is dan Real (als CL winaar). nderdaad heeft Haaland het idee dat ie alleen een Ballon D'or kan winnen als ie bij Real of Barca speelt. Want war kon ie nog meer doen laatste jaar. Het was op ze mnst vreemd dat Messi spelend in een ergere mickey mouse league dan de eredivisie de prijs kreeg. Want wereldkampioen was zijn enige prijs.

19 februari 2024 om 10:37

Ja, ik kan Haaland wel begrijpen hoor. Zo’n ongekend seizoen draaien en je eerste ballon D’or door je neus geboord zien worden. Schaamteloos.

Wat betreft onze clubs. Op dit moment is city misschien wel beter, als team dan (ikzelf vind ze aan elkaar gewaagd, heel verassend is mijn club denk ik zelfs iets beter). Maar het verschil tussen de clubs is mijns inziens wel gigantisch groot.

Mbappe kon ook een jaartje voor bijna een miljard gaan voetballen in SA. Dus ik weet het niet hoor. Geld is in ieder geval een belangrijke factor voor hem en zijn mama. En als het zo’n belangrijke factor is dat hij de jackpot van Real verwacht, dan zal hij bedrogen uitkomen of elders moeten tekenen.

19 februari 2024 om 13:16

Aan die ballon dor moet je geen waarde meer hechten, Messi was niet eens top 3. Haaland had hem met afstand moeten winnen.

Ben het wel met je eens dat de kans om hem te winnen bij Real of Barca groter is, City lijkt in het algemeen een mindere gunfactor te hebben.

Zou toch wel echt super vet zijn hoor. Maar een bekend spreekwoord is "eerst zien en dan geloven"

is het eindelijk dan zo ver! ik kan niet wachten om hem te bewonderen in een Real shirt!

Had gehoopt dat hij bij Almere City zou tekenen, maar het mocht helaas niet baten.

19 februari 2024 om 08:57

Wie weet over 5 jaar als z’n contract afloopt bij Real

19 februari 2024 om 09:27

Dit is weer zo’n talent die veel te vroeg naar een topclub gaat. Zie hem over vijf jaar nog wel in de krochten van de KKD spelen.

19 februari 2024 om 09:28

Misschieneent leent real hem wel een jaartje uit aan Almere City om een beetje een ervaring op een topniveau te krijgen

Wanneer ik hem in het shirt van Real Madrid gepresenteerd zie worden in het Bernabeu stadion geloof ik het. Tot die tijd: Make that the cate wise.

Zolang het niet op de website van Real Madrid staat, geloof ik het niet. Als het zo is dan ben ik zeer benieuwd of Real water bij de wijn heeft gedaan of dat Mbappe afstand heeft gedaan van zijn portretrechten. Dat is toch iets wat voor Real Madrid een groot inkomem is. 1 vanwege afspraken van Real Madrid omtrent media en 2 in de verkoop van adidas shirtjes waar Real als 1 van de weinige clubs een groot aandeel heeft in de omzet.

19 februari 2024 om 09:33

Laatste dat ik gelezen van een betrouwbare bron (sporza.be) is een jaarsalaris van 20-25 miljoen euro. Er zijn nog geen details bekend over de tekenbonus maar gezien het 'relatief lage' loon zou die tekenbonus wel eens enorm kunnen zijn.

Wat de portretrechten betreft: ik dacht CR7 ze destijds ook niet allemaal had afgestaan toen hij bij Real tekende. Zo een constructie lijkt tocn ook wel mogelijk bij Mbappe?

Maar goed, voorlopig is er weinig tot niets zeker. Maar ik zie simpelweg geen andere bestemming dan Real voor Mbappe.

19 februari 2024 om 09:44

Eenmalig een hoge bonus zou prima zijn als daarnaast het salaris daardoor lager is en portretrechten meer voor Real Madrid.
Bij Ronaldo zal daar ongetwijfeld ook wel wat extra’s richting zijn kant van zijn gegaan.

19 februari 2024 om 10:25

Zou Mbappe graag achter haaland zien bij City, met een de bruyne en Rodri op het middenveld. maar gen idee of dat in de FFP past, want met de bruyne en Haaland al 2 spelers in de buiten categorie kwa salaris.

Nou zijn we eindelijk van dit gezeik af die 100 nieuwsberichten met zich meebracht.

On topic: ik wil nog wel zien of dit gaat werken. Gezien Vini en hijzelf het liefst op links spelen. Daar komt Endrick ook nog bij, kan een luxe probleem worden maa dat is de zorg van Don Carlo. Ze hebben wel (als het werkt) hun team voor de aankomende 7/8 jaar klaar staan.

19 februari 2024 om 09:01

Mbappé speelt al het hele seizoen als 9 bij PSG.
Bij Frankrijk heeft hij ook vaak als 9 gespeeld

19 februari 2024 om 09:47

Daarom zeg ik ook het liefst. Omdat hij dan een vrije rol heeft. Bij Frankrijk speelt daarom Giroud in de spits en hij vrij vanaf links. Lees ff eerst voordat je reageert

19 februari 2024 om 10:26

Yup, hij zou goed achter Haaland kunnen spele met ondersteuning van Rodri en de bruyne ....lol

Ik geloof het pas als hij op het veld staat. Zou me niet eens verbazen als hij toch opnieuw een verbeterd contract bij PSG tekent.

Geen communicado oficial? Mbappe nog niet in het maagdelijke wit in Madrid? Dan is het nog altijd een speler van PSG en het enige wat met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid waar zal zijn, is dat hij Parijs gaat verlaten. We gaan de komende maanden nog dagelijks berichten lezen hierover. Ik kan niet wachten tot Real Madrid dit bevestigd of ontkracht (met beide heb ik vrede) en het weer rustig wordt.

Nou het gaat hoogstwaarschijnlijk eindelijk gebeuren hoor. Drie keer is scheepsrecht zullen we maar zeggen. Maar ja die kerel gaat natuurlijk een enorme impuls geven aan de aanval. En dat is broodnodig. Heb er dit keer wel vertrouwen in omdat volgens alle grote media hij ook officieel tegen de president van PSG heeft gezegd dat hij vertrekt. PSG was vooral het grootste probleem dat hij niet kwam.



Mbappã©, Vinicius en Endrick: wat een aanval en vooral absurde snelheid. Je moet echt Frimpong, Davies en van de Ven minimaal in je defensie hebben om deze snelheid bij te kunnen benen.

Bellingham er nog achter.

Heel eerlijk gezegd denk ik dat het huidige systeem (442 met een ruit) het beste bij deze spelers past. Een beetje hoe The Invincibles van Arsenal speelde. Endrick is geen echte winger en enorm jong maar over 2/3 jaar kan je denk ik niet om hem heen. Mbappe-Vinicus zal het nu worden en Bellingham erachter. Met een Camavinga, Valverde en Tchouameni daar achter.

Op papier ben je (los van een City) dan echt kansloos tegen dit Real. Zware tijden voor ons als Barca aanhangers. Ik weet dat er ooit ook een Galactico project was die in de praktijk juist het startsein werd van een Barca hegemonie, maar dat was een hele andere situatie in meerdere facetten.

Veel respect voor de manier van beleidsvoering van Real (perez).


Man wat hoop ik dat deze gozer eindelijk naar Real komt. Beste speler ter wereld de afgelopen 3-4 jaar, gaat vlammen met Vini.

Hoe dan ook, er gaan slachtoffers vallen. Wie gaat de afvaller zijn? Vinicius? Rodrygo? Endrick? Arda Guler? Mbappe zelf?

Het gekke eraan is wel: als Mbappe 30-31 is, is Endrick pas 22. Maar die jongen moet ook aan spelen komen. Ben benieuwd wat ze met Arda gaan doen.

19 februari 2024 om 11:20

Het beste is voor Arda denk ik om ervaring elders op te doen. Een verhuurperiode is het beste voor hem. Want ik zie hem amper aan spelen toekomen als Mbappé gaat komen. Ook omdat Rodrygo op zijn positie kan spelen. En hij speelt al weinig nu zelfs Jude geblesseerd is.

19 februari 2024 om 16:55

Ik zie het alsvolgt: Fede, Tchouameni, Camavinga, Kroos, Mbappe, Vini en Rodrygo worden dan de 7 spelers die in de basis roteren op 6 plekken. Kan men wisselen tussen een 433/4231 en een 442/4312. Daarachter heb je Endrick, Brahim en Joselu als breedtespelers die genoeg aan spelen zullen toekomen. Dan heb je 10 spelers voor 6 plekken van behoorlijke kwaliteit. Daarachter Ceballos en Paz of Arda als bankzitters. De andere uit het rijtje Paz en Arda wordt volgens mij uitgeleend. Ik denk Arda aangezien die volgens mij een hoger plafond heeft en Paz meer zal uitgroeien tot een dienstbare breedtespeler uit de jeugd zoals Vazquez en Nacho.

Achterin voorlopig Mendy, Fran, Rudiger, Alaba, Nacho, Militao, Carvajal en Vazquez. Al kan daar nog wel het een en ander veranderen. Vazquez lijkt voorlopig niet verlengd te worden maar Madrid wordt vooralsnog niet concreet in verban gebracht met rechtsbacks. Couto wordt genoemd maar dat lijkt niet voor aanstaande zomer te zijn. Davies lijkt serieus te zijn en mocht dat gebeuren dan lijkt Fran of Mendy verkocht te worden. Ook Yoro lijkt de club nadrukkelijk naar te hengelen al weet ik niet wie er dan vertrekt. Nacho heeft nog geen aanbod gehad om te verlengen en zijn prestaties zijn vrij pover dit seizoen dus die lijkt de voornaamste kandidaat. Ik persoonlijk zie liever Alaba vertrekken in dat geval gezien ook hij ondermaats presteert (presteerde, vorig seizoen voornamelijk) en hij een van de bestbetaalde spelers in de selectie is. Zeker als Vazquez niet verlengd wordt en er geen rechtsback bijkomt lijkt dat me interessanter aangezien Nacho ook op rechts uit de voeten kan. Verder lijkt Rafa Marin terug te keren en bij het eerste aan te sluiten als breedtespeler. Zeker als Vazquez vertrekt en niet vervangen wordt lijkt die extra diepte nodig.

Als Madrid Mbappe, Endrick, Rafa en Yoro toevoegt aan de selectie (en Joselu definitief overneemt als breekijzer) en Vazquez, Nacho/alaba, Mendy/fran en Arda (leenbeurt) vertrekken heb je een geweldige transferwindow imo.

Dan moet je in 2025 wel nadrukkelijk op zoek naar een rechtsback. Ook Bastoni lijkt een doelwit voor 2025 indien hij niet verlengd (heeft een contract tot 2026).

Dan krijg je wel een gruwelijke selectie hoor.

Zonde, was een leuke speler voor Ajax geweest. Had Berghuis en Bergwijn scherp kunnen houden, in Jong ajax ervaring kunnen opdoen in de KKD en dan kunnen laten zien dat hij het niveau heeft om in Ajax 1 te spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren